SimpleFX преглед: Пълен преглед на брокера

SimpleFX е CFD брокер, който е направил простотата ядрото на тяхното предложение. Бърза и лесна търговия на форекс за всички нива на умения.

Този брокер съществува от 2014 г. и е увеличил значително предлагането си през последните 6 години. Те предлагат CFD търговия с ливъридж до 500 пъти за редица активи, включително форекс, крипто и други.

Дали обаче наистина може да им се вярва?

В този преглед на SimpleFX ще се опитаме да отговорим на това. Ще ви дадем всичко, което трябва да знаете за брокера, както и някои най-добри съвети за търговия.

Общ преглед на SimpleFX

SimpleFX е брокер със седалище в Сейнт Винсент и Гренадини. Холдинговата компания е SimpleFX Ltd и е в експлоатация от 2014 г..

От самото си създаване брокерът расте. В момента те предлагат своите услуги на над 100 000 търговци в 160 страни по света.

SimpleFX е брокер, който предлага CFD инструменти за редица активи с ливъридж до 500x. Тези активи включват харесвания на стоки, акции, криптовалута, валута и много други.

SimpleFX се опита да направи процеса на търговия по-удобен за начинаещи със своята уеб базирана платформа за търговия. За да задоволят обаче по-напредналите търговци, те имат и платформа MT4 (повече за това по-долу).

Фокусиран върху глобална аудитория, сайтът и платформата са преведени на над 18 различни езика. Въпреки че вземат търговци от цял ​​свят, има някои региони, които не приемат, включително САЩ.

Безопасен ли е SimpleFX?

Това несъмнено е един от най-важните въпроси за всеки търговец. Безопасността на брокера и следователно неговите средства са на първо място в нашия списък, когато разглеждаме брокери.

Следователно, как се подрежда SimpleFX?

Регламент


SimpleFX Ltd. е регистрирана в Сейнт Винсент и Гренадини под регистриран номер 22361 IBC от регистратора на международни бизнес компании. Неговите операции са предмет на закона на Сейнт Винсент.

Като каза това, той не е регулиран финансов субект. Когато говорих с екипа за поддръжка на клиенти, те казаха, че това е на първо място в техния приоритетен списък. Основната причина за липсата на регулация в момента е поради използването на криптовалути.

Ако погледнете текущия пейзаж за обмен на криптовалути, никой от тях не е регулиран. Например, погледнете Binance или Kraken, които също нямат никакъв финансов регламент.

Като каза това, има редица други процедури за сигурност, с които SimpleFX се е заел.

SimpleFX Safe

Някои от функциите за сигурност в SimpleFX

Сегрегирани сметки & Платежоспособност

Що се отнася до управлението на фиатни фондове в SimpleFX, те провеждат политика на сегрегирани сметки. Това означава, че брокерът държи средствата на клиентите отделно от средствата на собствената операция на брокерите.

Основната полза от сегрегираните сметки е, че ако брокерът някога е бил във финансови затруднения, те няма да докоснат средствата на клиента, тъй като се държат в отделна сметка. Той също така поддържа клиентските средства далеч от кредиторите.

Нещо друго, което трябва да обърнете внимание на SimpleFX, е, че те имат строги изисквания за платежоспособност. Те притежават буфер от средства, за да се предпазят от всякакви тежки пазарни движения.

Управление на монети

Като се има предвид, че повечето сметки се финансират с криптовалути, SimpleFX трябва да има стабилни процедури за управление на монети. Те управляват това, което се нарича протокол за мажоритарен студен портфейл.

Какво означава това?

Това означава, че те държат по-голямата част от криптовалутата в офлайн портфейл, който е далеч от всякакви заплахи от хакери. Те нямат достъп до средствата, тъй като не са свързани с интернет.

Двуфакторно удостоверяване

Не става въпрос само за сигурността на брокера, но и за защитата на вашия акаунт. Често пъти потребителят е най-слабата връзка, когато става въпрос за хакове и измами.

Следователно екипът на SimpleFX е осигурил мобилно двуфакторно удостоверяване. С това потребителят ще трябва да разреши всички влизания в своите акаунти. Това означава, че те са в състояние да предотвратят всякакви неоторизирани влизания.

Simpl eFX Двуфактор

Настройване на 2-факторно удостоверяване в SimpleFX

Ако искате да инсталирате двуфакторното удостоверяване, можете да използвате Google Удостоверител. След като го синхронизирате с SimpleFX, той ще генерира уникален код всеки път, когато влезете.

Сигурност на комуникацията

Може също да забележите, че SimpleFX има пълно 256-битово криптиране на своя сайт. Цялата комуникация, осъществена чрез уебсайта им, е криптирана и следователно защитена от заплахата от атаки човек в средата.

SimpleFX SSL

Пълно SSL криптиране на SimpleFX

Също така е чудесен начин да забележите дали сте на правилния сайт SimpleFX или на фишинг сайт. Уверете се, че виждате катинар на браузъра, когато сте на сайта, за да потвърдите, че връзката ви е защитена.

Такси & Спредове

Друг наистина важен въпрос, който търговците ще имат, преди да опитат нов брокер, са спредовете, които е вероятно да платят, когато търгуват там. В края на краищата това са най-прякото влияние върху вашата рентабилност.

Когато става въпрос за SimpleFX, те начисляват спредове върху актива, който търгувате там. Това на практика е разликата между офертата и заявката на пазара.

Точните спредове, които ще срещнете в SimpleFX, ще зависят от актива, с който търгувате. Те също са динамични и се регулират редовно. Реших обаче да скоча и да ги наблюдавам, само за да добия представа. По-долу са някои от индикативните тарифи на живо:

 • AUDUSD: 0,0001
 • BTCUSD: 4.05
 • EURUSD: 0,00009
 • GBPUSD: 0,00012
 • USDJPY: 0,009
 • LTCUSD: 0,03
 • DJI: 3
 • МАСЛО: 0,06

Повечето от тези спредове изглеждат разумни и съответстват на останалите брокери на пазара. Спредът EURUSD е може би един от най-тънките, които сме виждали.

Суап курс

Нещо, което може да искате да отбележите, е, че ще имате и процент на финансиране, който се отнася за търговията, която искате да предприемете. Този процент на финансиране е относителната разлика в лихвения процент между двата актива.

Суап курсове SimpleFX

Пример за суап курс

Това не е ставка, която се прилага от SimpleFX, а вместо това е жива пазарна ставка. Той може също да бъде положителен или отрицателен в зависимост от това дали отиваш дълго / кратко, както и разликата между двата актива.

Можете също така да помислите за суап процента като лихвен процент за преобръщане и цената на пренасяне се прилага към вашия акаунт всеки ден. Ще можете да видите приложимия курс на суап на информационния панел на инструмента.

Депозит / Теглене

Ще се радваме да отбележим, че няма такси за депозит за всякакъв вид вътрешно плащане към SimpleFX. Това включва всички криптовалути и уеб портфейли.

Въпреки това, когато правите теглене, може да бъдете обект на някои такси. Ако използвате механизъм за теглене на fiat като Fasapay, Neteller или Skrill, може да бъдете обект на такса от 1%.

Таксите за теглене на Fiat са прости

Оттегляне на Fiat просто

Що се отнася до криптовалутите, SimpleFX няма да начислява такси. Възможно е обаче да има такса за миньор или „мрежа“, която ще трябва да платите. Това не е нещо, за което да се притеснявате, тъй като наистина е съвсем минимално.

Ливъридж

В SimpleFX вие търгувате само с марж, който е част от размера на сделките, които можете да предприемете. Това е, когато търгувате на марж и това означава, че вашите сделки са с ливъридж.

Например, ако се изисква да държите само 1% марж, това означава, че имате ливъридж от 100 пъти първоначалната сума на маржа. Ако има движение в цената на актива, тогава вашата позиция ще бъде увеличена със 100 пъти.

В SimpleFX максималният ливъридж, който можете да поемете, е 500x, което предполага марж от само 0,5%. Разбира се, точният марж ще зависи от редица фактори, включително актива и размера на сделката, която поемате.

Внимание ⚠️: Въпреки че максималният ливъридж е 500x, няма нужда да търгувате на такива нива. Винаги можете да започнете по-малко и да работите нагоре.

За да ви дадем представа за размера на ливъридж, който бихте могли да срещнете, ето някои примерни нива на марж и номера на лоста.

 • EURUSD: 1% | 100x
 • GBPUSD: 1% | 100x
 • DJI: 5% | 20x
 • Злато: 2% | 50 пъти
 • BTCUSD: 100% | 1x
 • ETHUSD: 100% | 1x

Изглежда, че има разумен ливъридж върху валутните активи и стоки / акции. Въпреки това техният ливъридж на криптовалута (или липсата му) е разочароващ. Така че, ако искате да търгувате с крипто с повече лостове, можете да използвате подобни на PrimeXBT и ByBit.

Повикване на маржин

Когато търгувате с ливъридж, вие сте изложени на риск от това, което се нарича „Повикване на маржин“. Това е основно известие до вас, което ви казва да попълните сметката си.

В SimpleFX от вас се изисква да определите начален марж, както обсъдихме в раздела за лоста. Ако оставащият марж е по-малък от 50% от необходимия, ще получите тези маржин повиквания.

Обикновено FX Margin Call

Изисквания за маржин повикване в SimpleFX

Какво се случва, ако не доплатите?

Е, ако оставащият марж падне под 30% от първоначално необходимия марж, автоматично ще бъдете спрени. Това се прави, за да се управлява присъщият риск от търговия с продукти с ливъридж.

Покритие на активите

Друга уникална точка за продажба на SimpleFX е обхватът от пазари, с които можете да търгувате. Това всъщност е доста впечатляващо и включва повечето от вашите популярни активи.

По-долу е представена груба представа за всички активи, с които можете да търгувате в SimpleFX:

 • Форекс: Всички основни двойки валута, както и многобройни непълнолетни
 • Индекси: Глобални фондови пазари, включително Dow Jones, ASX, FTSE
 • Стоки: Активи като нефт, природен газ
 • Метали: Като златото & Сребро, което е кръстосано с EUR, USD & AUD
 • Акции: Търгувайте с любимите си акции, включително тези, изброени във Великобритания, САЩ, Турция & Швеция
 • Криптовалути: Активи като Bitcoin, Litecoin, Ethereum, Bitcoin Cash, Ethereum classic и XRP

Това е доста изчерпателна селекция от активи. Наистина харесахме избора, когато ставаше въпрос за техните двойки форекс – доста голям брой от тях.

Забележка ✍️: Не забравяйте да проверите минималните изисквания за размера на сделката и пазарните часове на въпросния актив преди търговия. Можете да го видите тук.

Те обаче биха могли да имат по-голям избор, когато става въпрос за техните метали и стоки. Също така бихме искали да видим повече криптовалутни активи за търговия. Те биха могли да включват подобни на Stellar XLM или EOS.

Регистрация

Ако сте решили, че искате да опитате SimpleFX, тогава ще трябва да си създадете акаунт там. Това наистина е доста просто и може да се направи с няколко кратки стъпки.

Първо, ще трябва да натиснете бутона „създаване на акаунт“ и ще ви бъде представен кратък формуляр за регистрация. Всичко, което наистина изисква, е вашият имейл адрес, където ще ви изпратят връзка за потвърждение.

Регистрация на SimpleFX

Регистрация в SimpleFX

След като получите имейл за потвърждение, щракнете върху връзката за потвърждение и ще бъдете помолени да зададете парола. След като зададете паролата си, вие сте поканени да депозирате средства и да започнете да търгувате.

Проверка

Ако депозирате с криптовалути, не е нужно да се притеснявате за проверка в SimpleFX. Ако обаче ще депозирате с fiat, ще трябва да попълните KYC, за да останете на върха на AML процедурите при брокера.

За да завършите проверката, ще трябва да идентифицирате напълно себе си и местоживеенето си. Що се отнася до подкрепящата документация, те ще изискват форма на държавно издаден документ за самоличност, както и доказателство за адрес.

Изисква се информация за самоличност

Изисква се информация за самоличност

Колко време отнема проверката зависи от това колко ясни са документите и колко зает е екипът за поддръжка на SimpleFX. Екипът за поддръжка обикновено е доста отзивчив (описан по-долу), но трябва да позволите поне ден-два, за да бъде завършена проверката.

Демо сметка

Нещо друго, от което може да искате да се възползвате, преди да финансирате активна сметка, е демо сметка в SimpleFX. По принцип това е прост и безрисков начин за тестване на вашата търговска стратегия.

Можете бързо и лесно да създадете демо сметка и SimpleFX ще ви даде 0.4BTC на демо биткойн, с който да търгувате. На демо сметката ще повторите условията за търговия на борсата на живо.

Внимание ⚠️: Уверете се, че сте в демо сметката, а не в активната сметка, преди да започнете да търгувате.

Можете също така да попълните тази демо сметка толкова пъти, колкото искате. Също така няма ограничение в реално време за това колко дълго можете да ги използвате, за да можете да отделите време, за да се почувствате комфортно с платформата.

Депозити & Тегления

След като вече имате акаунт, вероятно ще искате да го финансирате. Що се отнася до депозитите на SimpleFX, основната представена опция е чрез криптовалута. Това е така, защото това е може би най-бързият начин за финансиране на сметка.

Ако вече имате криптовалута, наистина е доста лесно да финансирате сметката си. Ще трябва да генерирате адрес за депозит на криптовалута, където можете да изпратите средствата си.

Да приемем например, че искате да финансирате с биткойн. Ще влезете в акаунта си и ще натиснете „Акаунти & Депозити ”. След това избирате акаунта си на живо и натискате „Депозит“. Той ще се появи с вашите опции за депозит. Избрахме „Биткойн“.

Bitcoin Simple FX

Генериране на биткойн адрес в SimpleFX

Генерираният адрес е както QR код, така и адрес на низ. След като изпратите средствата, ще трябва да изчакате, за да потвърдите, че мрежата е разпространила транзакцията. Можете да го наблюдавате в блокчейн изследовател.

Ако нямате крипто на себе си, можете да го купите на борса като Bitstamp или Kraken или да използвате услугата, която имат на SimpleFX. Съществуват и други методи за финансиране на вашата сметка с fiat, които включват харесвания на Neteller, Skrill и Fasapay.

Разбира се, трябва да вземете под внимание и държавата, в която се намирате, тъй като опциите за депозит могат да се различават в зависимост от това. Всички региони обаче са покрити с депозити в криптовалута.

Що се отнася до тегленията, процесът е също толкова лесен. Ще следвате същия процес като депозитите, но вместо това ще нагреете „изтегляне“. Тук ще трябва да вмъкнете вашия офлайн адрес, ако изпращате биткойн.

Забележка ✍️: Когато теглите, можете да теглите само към същия акаунт и метод, който сте използвали, за да финансирате сметката си. Също така ще трябва да бъдете напълно проверени.

В зависимост от метода на изтегляне може да отнеме от няколко часа до един ден. Тегленето на криптовалута обикновено е най-бързо.

Търговски платформи

Време е да скочите направо в една от най-важните точки за продажба зад SimpleFX – тяхната платформа за търговия.

Е, трябва да кажем „платформи“, тъй като те са две. Те имат своя уеб търговец SimpleFX, както и платформата си MT4. Нека започнем от техния крем крем, тяхната уеб платформа.

Уеб платформа SimpleFX

Първото нещо, което ще забележите при уеб платформата е колко чиста е една интуитивна. Ясно е, че SimpleFX се опита да поддържа интерфейса възможно най-удобен за потребителя.

Разглеждайки интерфейса, той е доста добре оформен. Вляво имате панел за избор на пазар. Тук вие избирате пазарите, с които бихте искали да търгувате от многобройните пазари на SimpleFX.

След това вдясно от това в центъра имате вашите диаграми. Тези диаграми всъщност са доста функционални и изглеждат напомнящи на типа Tradingview, който ще намерите на редица други крипто борси.

Потребителски интерфейс SimpleFX

Потребителски интерфейс на уеб платформата SimpleFX

Това прави графиката идеална за търговци на технически анализатори. Имате широк спектър от проучвания и инструменти за картографиране. Те включват линии на тенденции, осцилатори, корекции на Фибоначи и др. Също така ви позволява да запазвате графиките си, за да можете да продължите анализа по-късно.

Най-добър съвет &# 128175 ;: Ако предпочитате по-лека тема, можете да превключите на тема дневна светлина, която прави интерфейса бял.

Можете също така да разделите панела на няколко различни диаграми, ако искате да наблюдавате повече от един пазар наведнъж.

След това вдясно от платформата имате новини & информационен панел. Тук можете да получите най-новите пазарни новини направо от блога SimpleFX. Нещо друго, което ни хареса тук, е панелът им за търговски идеи. Това са някои търговски идеи, прокарани от екипа на SimpleFX и други търговци на платформата.

И, говорейки за други търговци, имате нещо, наречено “shoutbox”. Това е основно чат стая, където можете да отхвърлите някои идеи на други търговци на платформата.

И накрая, в долната част на платформата имате всичките си формуляри за поръчки. Тук можете да правите поръчките си, както и да наблюдавате тези, които вече са отворени / затворени. Тези формуляри за поръчки са доста функционални и следователно изискват малко покритие.

Формуляри за поръчки

Когато правите поръчки на SimpleFX, имате доста възможности. Те включват вида на поръчката, колко дълго бихте искали да е в сила и дали ще правите спирки.

Уеб формуляр за поръчка Simple FX

Формуляр за уеб поръчка на SimpleFX

Първо, нека да разгледаме видовете поръчки, които можете да направите.

 • Пазарна поръчка: Това са поръчки, които при поставяне ще бъдат изпълнени незабавно по пазарния курс. Това е в предложение за продавам поръчка и при заявка за поръчка за покупка.
 • Изчакваща поръчка: Лимитирана поръчка е тази, която се поставя на определена цена далеч от пазара. Също така трябва да решите колко дълго бихте искали чакащата поръчка да остане активна.

Когато правите поръчката си, имате възможност да направите стоп-лос и тейк печалба. Препоръчително е да направите това, тъй като премахва всеки психологически компонент от вашата търговия.

MT4

Другата платформа, която се предлага в SimpleFX, е тяхната платформа MT4. За тези, които не знаят, MT4 е една от най-модерните платформи за търговия на трети страни, разработена от MetaQuotes.

MT4 е приложението за търговия по избор за повечето световни брокери и техните търговци. Налице е обширна функционалност за графики, която позволява най-задълбочен анализ. Имате и обширни параметри на поръчката.

Също така се отплаща в дългосрочен план, за да станете опитни в програмата MT4. Това е така, защото се използва от повечето световни брокери. Така че, ако някога сте искали да се отдалечите от SimpleFX, можете лесно да се адаптирате към нова брокерска оферта.

Нещо друго, което може да искате да отбележите, е, че MT4 ви позволява да кодирате вашите собствени ботове или алгоритми. Те се наричат ​​„Експертни съветници“ или EA и се кодират в собствения кодиращ език MetaQuotes (MQL).

Най-добър съвет &# 128175 ;: Защо не наемете VPS и след това пуснете своите EA на VPS? Това може да е чудесен начин да търгувате пазарите денонощно

Платформата MT4 се предлага на множество устройства и операционни системи. Можете да го използвате на MacOS, Windows и Linux. Можете също да го търгувате на мобилно устройство на iOS или Android (повече за това по-долу).

Мобилни приложения

За тези търговци, които винаги са в движение, може да опитате мобилното приложение SimpleFX. Това има почти същата функционалност, която имате на уеб-базираната платформа.

Това включва такива функции като shoutbox, управление на поръчки, администриране на акаунти и др. Той също така разполага с едно докосване, което ви позволява да направите своите поръчки за миг. Единственото нещо, което липсва на приложението, е същите функции за графики, каквито имате при уеб платформата.

Това е налично както на iOS, така и на Android устройства. Той не е включен в магазина на iTunes, но е достъпен на Google Play. Решихме да разгледаме рейтингите, за да добием представа какво казват търговците за това.

Обикновено мобилно приложение FX

Мобилно приложение в Google Play Store

Комбинираните оценки имат приложението на 3,8 звезди. Изглежда, че има много потребители, които намират приложението наистина лесно за използване. Някои се оплакват от липсата на функционалност на графики, която споменах по-рано. Най-важното нещо, което трябва да се отбележи, е, че SimpleFX проследява тези оплаквания.

Ако обаче искате приложение, което има повече функционалност, можете да използвате приложението MT4. Известно е, че това е едно от най-популярните приложения за търговия, които в момента са изброени на пазара. Можете също да го изтеглите от iTunes или Магазин за игри.

Въпреки че това приложение има повече функционалност, препоръчваме ви по-скоро да изберете търговия на настолен компютър, когато е възможно. Това е така, защото е много по-трудно да прочетете пазарите и да реагирате толкова бързо, когато използвате мобилно приложение.

Поддръжка на клиенти

За тези от вас, които търгуват от известно време, ще разберете колко разочароваща е бавната функция за поддръжка на клиенти. Ето защо това е важен критерий за нас, когато оценяваме брокер.

SimpleFX има редица опции, за да се свържете с тях. Може би най-бързият и най-ефективният е чрез използването на тяхната функция за чат на живо.

Тествах това, за да разбера времето за реакция. Чатът е достъпен на английски, испански и португалски. Английският е на разположение 24/5, докато другите два са на разположение от 14:00 до 22:00 UTC.

Чат на живо SimpleFX

Отзивчив чат на живо

Когато протегнах ръка, ми помогнаха почти моментално. Агентът за поддръжка на клиенти знаеше как точно да отговори на моето запитване и ме насочи към най-подходящите страници на уебсайта на SimpleFX. Те също бяха доста добре говорими и внимателни.

Ако предпочитате да използвате имейл, за да се свържете с тях, тази опция също е налице. Можете да ги достигнете [email protected]. Тествахме това и те успяха да се свържат с нас за по-малко от 2-3 часа.

Професионален съвет &# 128175; ️: Ако искате да ускорите билета си в SimpleFX, винаги можете да се свържете с тях в техните социални медии. Това включва Twitter и Facebook.

За съжаление на тези от вас, които биха предпочели по-личното докосване, няма телефонен номер. Възможно е обаче дори да не се наложи да се обърнете към поддръжката, тъй като те имат доста изчерпателна информация Често задавани въпроси за повече рутинни заявки.

API

Има ли разработчици? Е, ще се радваме да разберем, че SimpleFX предоставя и API функционалност. Това означава, че ако не сте запознати с MQL, можете да кодирате собствените си ботове и алгоритми.

Те имат REST и websocket API, които можете да използвате. Можете да прочетете всичко за функционалността с техните API документи, които са публикували в SimpleFX GitHub.

Ако искате да използвате API, ще трябва да генерирате API ключ. Това може да стане в таблото ви за управление. След като кликнете върху „API“ в таблото си за управление, ще трябва да кликнете върху „създаване на ключ“.

API на SimpleFX

Генериране на API ключове за търговия

При създаването на този ключ ще трябва да решите какъв точно вид разрешения давате на ключа. Изглежда имате доста възможности за достъпност. Можете да прочетете за всеки от тях в техните документи.

Също така ще имате възможност да добавите определен IP адрес в белия списък. Това има предимството да позволи на API на SimepleFX да отговаря само на заявки, изпратени от този конкретен API.

Последната стъпка, необходима след като създадете своя API ключ, ще бъде да потвърдите създаването в връзка за потвърждение, която ви е изпратена по имейл.

Образование

SimpleFX е всичко за опростяване на процеса на търговия. Те не само правят това със своите платформи, но и искат да дадат на своите търговци правилното обучение, за да могат да се справят с инструментите, които предоставят.

Тук влизат в сила образователните ресурси SimpleFX. Те включват ръководства и материали за обучение. Нека да разгледаме.

Ръководство стъпка по стъпка

Когато за първи път свикнете с платформата SimpleFX, има удобно ръководство, което ще ви преведе през всичко, което трябва да знаете в уеб търговеца.

В администратора на акаунта си щракнете върху „Уроци“ и след това изберете „Стъпка по стъпка“. Това ви дава жив преглед къде се намира всичко на платформата и как да управлявате вашите сделки.

Това е кратко ръководство от 11 стъпки, което определено бихме препоръчали да направите. Ако обаче чувствате, че вече сте научили достатъчно след първите няколко стъпки, винаги можете да пропуснете.

Видео уроци & Блог

Ако обаче искате повече общи ресурси, винаги можете да гледате техните видеоклипове. Те обхващат някои от най-основните аспекти на брокера, неговата платформа и други функции.

Видео урок SimpleFX

Някои видео теми в SimpleFX

Гледахме някои от тях и те са доста добре направени. Разказвачът се говори добре и видеоклиповете са представени по изчистен и ефективен начин.

Тогава най-накрая, за по-сезонните търговци сред вас, SimpleFX има доста изчерпателна блог че те бягат. Това обхваща редица теми, включително технически анализ, уроци, новини и други актуализации.

Препратка към SimpleFX

Ако сте се наслаждавали на опита си в SimpleFX, можете да спечелите пари, като се обърнете към приятели и семейство. Това става чрез тяхната реферална програма.

За да направите това, ще трябва да генерирате препратка и да я споделите с тези, които искате да представите. След като те се регистрират с вашия реферален линк, вие ще получите до 25% от комисионната, генерирана от него.

Забележка ✍️: Афилиейт комисионната е разпределена въз основа на общите приходи на вашите търговци. Ако те са над $ 15 000, тогава получавате 25% комисионна.

За да получите вашата връзка, ще се насочите към администратора на акаунта си и ще натиснете „Препращане на приятели“. Тук ще бъдете отведени до таблото за управление на филиала на SimpleFX. Това се задвижва от Unilink, която е една от най-модерните платформи за управление на филиали, които съществуват.

Обикновено FX филиал

Партньорски бек офис на SimpleFX

На таблото можете да видите неща като общите комисионни, Geos, вашето класиране и други важни показатели. Можете също така да изтеглите част от маркетинговия материал, който SimpleFX предоставя на своите филиали.

Области за подобрение

Имаше много неща, които наистина ни харесаха в SimpleFX, но щяхме да бъдем отхвърлени, ако не споменем някои от областите за подобрение.

Първо и може би най-важното е, че имате този въпрос относно регулирането. Това е нещо, което повечето търговци на валута биха искали да видят. За нас е окуражаващо да чуем, че SimpleFX работи по регламент.

Второ, бихме искали да видим повече покритие на активи за акции, стоки и криптовалути. Последното е особено важно – криптотърговците искат много опции в наши дни.

Също така би било чудесно да видим повече възможности за финансиране на Fiat. Да, финансирането на криптовалути е най-ефективно, но има много търговци, които все още нямат достъп до него. Функцията за картово финансиране би била най-полезна за тези търговци.

И накрая, ливъриджът на криптовалутата беше малко разочароващ. Разбираме, че биткойнът е много рисков актив, но наличието на ливъридж само 1: 2 сериозно ограничава способността на повечето търговци да търгуват на маржа.

Въпреки всички тези опасения, SimpleFX изглежда реагира на обратна връзка и бихме се надявали те да ги вземат предвид, когато подобряват предлагането си.

Заключение

В обобщение трябва да кажем, че SimpleFX беше точно това – просто.

Харесахме платформата за уеб търговия и нейното изчистено и интуитивно оформление. Те успяха да развият опит за търговия, който не е твърде смущаващ за тези, които тепърва започват да търгуват с валута.

Харесаха ни и техните ниски валутни спредове за широка гама от Forex двойки. Добавете към това звездната и отзивчива поддръжка на клиенти, която получихме, и тя наистина ни остави силно впечатление от брокера.

Също така е наистина хубаво докосване да видим, че те предлагат MT4 на своите търговци. Тя позволява на търговците, които са напреднали от уеб платформата, да усъвършенстват своите умения в усъвършенстван и световноизвестен инструмент за търговия.

Да, има някои области за подобрение, но по всички тях може да се работи навреме.

Така че, трябва ли да използвате SimpleFX?

Е, ако търсите утвърден брокер с платформа, удобна за начинаещи и ниски спредове, тогава SimpleFX определено си струва да се обмисли.

Представено изображение чрез SimpleFX

Внимание ⚡️: Търговията с CFD е много рискована и бихте могли да загубите цялата си инвестиция. Уверете се, че практикувате адекватно управление на риска

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map