Топ 11 най-добри програми за препоръчани и партньорски програми за крипто

Търсите ли да печелите пари от дома си или да започнете своя собствена суета? Това може да не е лоша идея предвид състоянието на света в момента.

Добрата новина е, че програмите за препоръчване ви дават тази възможност, без никакви предварителни разходи. Докато имате телефон или компютър и интернет връзка, можете да печелите пари онлайн точно сега!

Е, как е възможно това?

Всеки е свързан, повече от всякога, с аудитория от познати. С други думи, имате достъп до немалко потенциални клиенти и, още по-добре, имате възможност да им помогнете да сортират житото от плявата и да препоръчате възможно най-добрия продукт или услуга.

Рефералните и партньорските програми могат да бъдат толкова доходоносни, че някои бизнеси изграждат около тях цялата си стратегия за осигуряване на приходи. Нека да влезем малко повече в това …

Онлайн бизнес

Управлението на уебсайт е трудна работа. Поддръжката на сайта, редовните актуализации, взаимодействието с посетителите, пускането на канали в социалните медии и като цяло поддържането на шоуто на виртуалния път отнема време и усилия. Всеки, който стои зад успешен сайт, ще ви каже, че поддържането на висок трафик е нещо като 24/7/52.

Правете пари онлайн

Mane Mone Online: Цел на всеки. Изображение чрез Shutterstock

Изкарването на прехраната от вашия сайт или дори само покриването на текущите разходи може да бъде сложно, освен ако не продавате определен продукт или услуга. Здравословният процент на удари е добре, но това не означава непременно тлъст портфейл.

За щастие има начини, по които уебсайтовете могат да монетизират съдържанието си и да генерират доход. Най-очевидното от тях е от рекламата – онези банери, кутии и кървави изскачащи прозорци, с които всички сме запознати. Икономиката е достатъчно проста: колкото повече трафик привлича вашият сайт, толкова повече можете да таксувате рекламодателите. Времето, прекарано за изтегляне на вашия сайт в класацията на Google, може да се изплати.

Има по-добър начин за монетизиране

Продажбата на рекламно пространство е едно, а концепцията не е нищо ново. Но всички компании се нуждаят от плащащи клиенти и ако вашият уебсайт е в състояние да ги предостави, това може да се окаже доходоносен поток от приходи. Тук се появява партньорският или реферален маркетинг. Това е чудесен начин да спечелите относително пасивен доход от вашия уебсайт, като насочвате посетителите към други сайтове. Когато харчат пари за тези други сайтове, вие взимате такса или комисионна.

Крипто пространството е идеално подходящо за този вид структура и има много програми за препоръчани или партньорски (AFF). Регистрирането на един от тях ви позволява да седите спокойно и да набавите тези такси, когато плащате на клиентите, посещават партньорския сайт от вашия.


Реферален маркетинг

Реферален маркетинг. Изображение чрез Shutterstock

Когато се регистрирате за програма AFF на даден сайт, ще ви бъде изпратен URL за препращане, който насочва посетителите ви към партньорския сайт. Вие разпространявате този URL, както сметнете за добре (повече за това по-долу). Когато посетител на вашия сайт кликне върху URL адреса и след това похарчи пари за другия сайт, вие печелите тази комисионна.

Самата комисионна обикновено се плаща в Биткойн или фиат и плащанията Ви се кредитират незабавно или на дневна или седмична база в зависимост от сайта, с който сте свързани.

CPA & NRS

Време е да получите технически и да се отдадете на някои съкращения.

Има два начина, по които програмите на AFF възнаграждават тези, които насочват клиентите. Първият е чрез схема на цена на придобиване (CPA). Това е под формата на еднократна такса за всяко сезиране. CPA често се намират там, където клиентът е вероятно да направи само една покупка (например: за единичен комплект). В някои случаи това може да е солидна част от комисионната при продажбата, но това отчита факта, че това е единственото плащане, което ще получите за препоръката.

Как работи CPA

Лесен процес за банкова CPA. Изображение Източник

Другият начин на плащане е чрез нетен дял от приходите (NRS). Това ще изплати процент от всички пари, похарчени от клиента в партньорския сайт за определен период от време. Това е по-вероятно да се намери на сайтове, където се извършват повтарящи се покупки или сделки и може да бъде под формата на парче от всяка такса за транзакция, която потребителят поема, или комисионна за всяка сделка, която направи.

NRS е мястото, където програмата на AFF наистина може да започне да изплаща за тези, които правят препоръките. Периодът, през който можете да печелите, варира: на някои сайтове това може да е само няколко месеца, докато на други може да е завинаги. Да, така е: един реферал може да продължи да Ви печели комисионна за неопределено време.

Това е известно като приходи с дълги опашки и разбираемо се разглежда като нещо като свещен граал за много собственици на уебсайтове. Първоначалната инвестиция на време и усилия, свързани с създаването и популяризирането на партньорската връзка, се възнаграждава с редовно изплащане, което не включва допълнително въвеждане. Това е нещо кумулативно, разбира се. Колкото повече регистрирани партньори привлечете, толкова по-висок ще бъде пасивният доход.

Изнасяне на думата

След като се регистрирате за партньорска връзка и подготвите URL адреса си за препращане, е време да започнете да мислите как да го популяризирате.

Това може да приеме много форми и най-очевидното е да публикувате връзката към програмата AFF към вашия сайт. Контекстът обаче е ключов тук. Публикуването на връзката и насочването на посетителите към нея може да предизвика известен интерес, но ако искате наистина да увеличите цифрите, ще трябва да кажете на своите лоялни последователи още малко.

Това може да бъде под формата на преглед или промяна на сайта, с който сте свързани: много сайтове за рецензии ще включва AFF връзки към продуктите, които разглеждат. Видеоклиповете и публикациите в блога също са чудесни начини за разпространение на AFF връзки, като същевременно им дават контекст.

Можете да изберете колко откровено искате да бъдете, когато популяризирате тези връзки. Крипто общността е интелигентна група, така че е вероятно те да разберат сделката, когато става въпрос за партньорски сайтове. Кликването върху връзките няма да им струва и в много случаи ще отключи сделки и промоции, до които иначе не биха имали достъп.

Преглед на сайтове за сравнение

Преглед на сайтове, сравняващи продукти. Изображение чрез Shutterstock

Струва си да се има предвид обаче, че някои потребители могат да се противопоставят на парични приходи без тяхно знание. Поради тази причина много уебсайтове ще добавят пълно предупреждение за разкриване, където са включени партньорски връзки, като заявяват, че ще спечелят комисионна за всички продажби, генерирани чрез връзката. Честността често е най-добрата политика тук: Признаването, че ще се възползвате от връзка AFF, е малко вероятно да възпира потребителите от кликване и може да ви направи да изглеждате по-прозрачни. Ако се съмнявате, извикайте.

Можете да преминете към преследването, когато извеждате тези връзки на AFF. Ако сте ангажирани с последователи в приложения за съобщения като WhatsApp или Telegram, тогава можете да ги пуснете директно към телефоните им.

Стига да сте сигурни, че сте дали някакъв контекст и сте им съобщили предимствата за тях следването на връзката, тогава трябва да можете да избегнете попадането им като спам. Приложенията за съобщения също са чудесен начин за по-неофициално популяризиране на връзки към приятели или семейство. В края на краищата това е игра с числа – особено там, където участва NRS.

Всеки начин, по който достигате до последователите си, може да се използва за разпространение на информацията и започване на работа за този пасивен доход. Twitter, Facebook и други социални медийни платформи са друг идеален начин да получите тези връзки на AFF там, и има много места, които ще ви помогнат да го направите. Някои AFF връзки също могат да бъдат поставени като реклами на вашия уебсайт.

Топ Партньорски програми за крипто

Сега, след като разбрахте това, което са програмите на AFF и как работят, е време да разгледаме някои от най-добрите в крипто пространството.

За всеки от изброените по-долу ще ви дадем разбивка на това, което е сайтът и какво прави, както и спецификата на офертите на AFF. Това ще включва дали програмата за награди е CPA или NRS, така че можете да получите представа как ще бъдат структурирани приходите от връзката AFF. И накрая, ще ви насочим и къде можете да започнете и да печелите.

1. Неудържими домейни

Преглед: Unstoppable Domains е едно от големите имена на пазара на домейн блокчейн и първото пристанище за много хора, които искат да регистрират своя уникален адрес на домейн. Ако искате да научите повече за този нарастващ сектор, можете да разгледате нашата статия за него.

Партньор на Unstoppable Domains

Присъединяване към Партньорската програма на Unstoppable Domains

Комисионна за оферта: 20% за всеки закупен домейн на блокчейн

Структура на комисията: CPA

2. Bybit

Преглед: Bybit е една от големите платформи за търговия с крипто деривати. Съществува от 2018 г. и е със седалище в Сингапур, с над един милион потребители. Предлага се в над 80 държави, включително САЩ.

Статистика за печалба от Bybit

Какво са спечелили партньорите на Bybit

Комисионна за оферта: 30% върху таксите за търговия.

Структура на комисията: NRS

3. Crypto.com

Преглед: Crypto.com предоставя платформа за обмен, мобилно приложение и набор от крипто кредитни карти, за да ви помогне да похарчите тези монети по целия свят. Провежда се от 2016 г. и е със седалище в Хонконг. Родният MCO токен се търгува на около $ 4 по време на писането.

Посланици на Crypto.com

Присъединяване към Crypto.com като посланик

Комисионна за оферта: MCO на стойност $ 50, когато рефералът резервира метална карта MCO Visa. MCO на стойност $ 50 за всеки, който се регистрира (в зависимост от това как залагат 50 MCO за карта MCO Visa).

Структура на комисията: CPA

4. Bitbuy Exchange

Преглед: Една от най-новите партньорски програми за излизане в космоса е и една от най-сочните. Bitbuy е най-добрият криптообмен в Канада и дава на своите потребители възможността да търгуват с Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Bitcoin Cash, XRP, Stellar и EOS. Той е проектиран да се хареса както на начинаещи, така и на по-напреднали търговци, предлагайки функции като диаграми, API връзка, книга за поръчки на живо и по-ниски такси за търговия. Bitbuy е една от най-бързо развиващите се компании в Канада тази година и предлаганата тук партньорска програма е мярка за нейната амбиция.

Препратка към партньор на BitBuy

Стъпки на схемата за препращане към BitBuy.

Комисионна по оферта: Тук нещата стават вкусни. Bitbuy предлага между 20% и 40% от всички приходи на партньори, докато препоръчаният потребител търгува на борсата. Това е някакъв сериозен потенциал за пасивен доход точно там.

Структура на комисията: CPS (цена на продажба)

Не се интересувате от създаване на съдържание? Присъединете се към техните реферална програма вместо това спечелете $ 20 за всеки препоръчан потребител, който се регистрира с вашия референтен код и направи първия си депозит.

5. Устройства на регистъра

Преглед: Ledger е един от двата основни производителя на хардуерни портфейли за безопасно съхранение на вашата крипто. Двата им водещи продукта са Ledger Nano S и по-новият Nano X. Нашата статия за най-добрите хардуерни портфейли съдържа повече информация и за двамата, както и за техните конкуренти. Партньорската програма на Ledger изплаща в BTC ежемесечно.

Партньор на Ledger

Как да печелите с книга

Комисионна за оферта: 10% за всяка продажба

Структура на комисията: CPA

6. 3Commas

Преглед: 3Commas е платформа за крипто търговия, чийто USP е предоставянето на ботове за крипто търговия за своите потребители. Той работи с някои от най-големите борси, включително Binance, Bittrex, Coinbase Pro и Huobi. Търговците могат да се възползват от инструменти като стоп загуби и стратегии за печалба, както и социална търговия и проследяване на портфейли. Той вижда около 10 милиона долара в дневен обем на търговия. Комисионните се изпращат на всеки две седмици.

3commas Партньор

Печелене с 3Commas

Комисионна за оферта: 25% (покачване до 40%, ако вашите реферали след това насочват други, които след това също правят реферали.)

Структура на комисията: NRS (в зависимост от тези допълнителни препратки)

7. Коинли

Преглед: За тези, които правят добри пари от своите криптовалути, Koinly е божи дар. Софтуерът му помага да изчислите данъците, дължими върху вашата крипто, в зависимост от това в коя държава се намирате. Той също така може да ви помогне да намалите тези данъци с течение на времето. Крипто данъчният пейзаж е минно поле за мнозина и Koinly е една от най-добрите платформи там, за да ви помогне да се ориентирате през него. Има видео за него и други доставчици на софтуер за крипто данък тук. Плащанията могат да се извършват чрез PayPal или до BTC или ETH адреси.

Партньор на Koinly

Данъчни решения & Партньорски доход

Комисионна за оферта: Базовата ставка е 20% за 0-100 реферали. За 100-500 това достига до 30%, а за 500+ е огромен 40%. Ако вашите реферали откупуват софтуера, тези проценти са съответно 10, 15 и 20%.

Структура на комисията: CPA (но има комисионна и за ребайта, така че и това може да бъде дълъг поток от приходи).

8. Binance

Преглед: Големият татко на крипто борсите и една от най-разпознаваемите марки в цялата екосистема. Binance е най-голямата криптовалута там и поддържа всяка монета, която си струва да се търгува. 2 милиарда долара преминават ежедневно през борсата и нейната родна Binance Coin (BNB) има пазарна капитализация от над 2,5 милиарда долара. В момента се търгува на около $ 18,50 за токен, което го прави един от най-ценните в пространството.

Печелете Binance

Стъпки към банкова комисия по Binance

Комисионна за оферта: До 50%, ако препоръчате повече от 1000 потребители. Под това е 40%.

Структура на комисията: NRS

9. Трезор

Преглед: Trezor е чешка компания и е най-големият съперник на Ledger в областта на хардуерния портфейл. Trezor One е моделът от начално ниво, докато Model T бе пуснат наскоро с повече функции и поддържани монети. Плащанията се извършват ежемесечно чрез BTC или в евро, щатски долари или чешки крони.

Партньор Trezor

Основни точки за продажба на партньорската програма на Trezor

Комисионна за оферта: 12-15% при всяка продажба.

Структура на комисията: CPA

10. Bitstarz

Преглед: Точно както има все по-голям брой начини да похарчите трудно спечелената си криптовалута, така също има и повече начини, по които можете да изтъркате всичко. Има тонове крипто казина и всяка година се появяват още. По същия начин много от по-утвърдените сайтове за хазарт сега също ще ви позволят да вдигнете залога с вашите биткойни. BitStarz е един от най-големите с над два милиона регистрирани играчи и предлага всички обичайни ярко оцветени тарифи. Схемата AFF е щедра и се изплаща в евро или BTC на първо число всеки месец.

Bitstarz Tiered Affiliate

Разрешена партньорска програма в Bitstarz

Комисионна за оферта: Комисионната се основава на това колко губят препоръчани играчи на месец. Под 5000 евро е 25%; 5000 до 10 000 евро са 30%; От 10 000 до 20 000 евро е 35%, а от 20 000 евро + е 40%. Препоръчайте много хай-ролери (които са склонни да кървят пари) и бихте могли да направите абсолютно убийство.

Структура на комисията: NRS

11. Coinbase

Преглед: Coinbase е най-популярната входна точка в криптопространството за милиони хора. Той твърди, че има 35 милиона потребители в над 100 страни с 220 милиарда долара, търгувани на платформата към днешна дата. Това може би поставя Binance на поста като най-разпознаваемото име в крипто. Изплаща такси за препращане към PayPal или банковата ви сметка и във вашата родна валута за зареждане.

Партньорска програма Coinbase

Преглед на партньорската програма на Coinbase

Комисионна за оферта: 50% от съдийските такси за търговия за първите 3 месеца

Структура на комисията: NRS (макар и само за този първоначален 3-месечен период).

Заключение

В зависимост от това какъв уебсайт управлявате и какъв тип съдържание създавате, някои AFF връзки ще бъдат идеални за вашите цели, а други по-малко. Вашите номера също ще бъдат важни в много случаи, особено при по-големите риби там.

Някои сайтове ще настояват за минимален брой последователи или абонати в замяна на тези AFF URL адреси, така че не забравяйте да направите свое собствено проучване, преди да стартирате приложение.

Докато някои програми за AFF може да са добре, ако просто поставите добавка на вашия сайт или пуснете споменаване в блога си, други може да искат определено ниво на експозиция или съдържание от вас. Уверете се, че сте в състояние да изпълните ангажиментите си в това отношение.

Има много повече възможности за AFF и този списък е само някои от най-добрите и най-интересните, които бихме могли да намерим. Ако не търсите този поток от приходи, приемете това като сигнал за събуждане: там трябва да се изкарат пари.

Представено изображение чрез Shutterstock

Отказ от отговорност: Това са мненията на писателя и не трябва да се считат за инвестиционни съвети. Читателите трябва да направят свое собствено проучване.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map