TerraGreen в търсене на зелена криптовалута

Сред шумотевицата, създадена от крипто света, се крие дълбоко вкоренена загриженост и резултат от вътрешни и външни фактори за крипто, глобалното затопляне. Според учените повече от 90% от глобалното затопляне е резултат от повишаване на концентрациите на парникови газове и CO2 от изгарянето на изкопаеми горива, обезлесяването и други човешки дейности.

Преките резултати от катастрофалните климатични промени са топенето на ледниците, повишаването на морското равнище, изчезването на горите и дивата природа. За да допринесе за хаоса, причинен от други индустрии, крипто майнингът също стъпва в приноса. Добивът, както повечето от нас знаят, е процес, който използва мощни компютри и големи количества електроенергия и плаща тонове въглероден диоксид като принос за глобалното затопляне.

Всеобхватните заплахи, породени от глобалното затопляне, изискват решаващи действия не само от правителствата, но и от всеки индивид. Постепенното премахване на излъчвателите на изкопаеми горива с инфраструктура с нулево излъчване на въглерод не е почти възможна. Следователно светът изпитва остра нужда от иновативни проекти, които водят до създаване и възобновяеми енергийни ресурси. TerraGreen е една такава инициатива, която не само осъзнава необходимостта от час, но също така се ангажира да прилага стратегии за спасяване на света от катастрофалните ефекти на глобалното затопляне.

TerraGreen Подкрепяща зелена революция

TerraGreen е платформа за търговия с възобновяеми енергийни източници, която се основава на блокчейн технологията. В индустрията на възобновяеми енергийни източници за повече от две десетилетия основният фокус на TerraGreen е да разработи платформа, която използва енергоспестяваща криптовалута за устойчива екосистема. Целта му е да установи енергиен преход от производство, основано на изкопаеми горива, към възобновяеми източници.

Генерирането на отпадъци от биомаса тревожно нараства поради нарастването на населението и увеличеното селскостопанско производство, излъчвайки вредни парникови случаи. TerraGreen разработи концепция за микро управление на отпадъците от биомаса от промишлеността и превръщането им в продукти от възобновяема енергия. Катализатор на този проект ще бъде връзката между доставчиците на биомаса, производителите на възобновяема енергия, инвеститорите и разработчиците на технологии за възобновяема енергия.

Монета TerraGreen (TGN) ще служи като връзка или носител между участниците. Следователно посредниците ще бъдат елиминирани по време на процеса, осигурявайки децентрализация, увеличени печалби за инвеститори и производители, превъзходна технология и лесна наличност на суровини.

Основни характеристики на TerraGreen

Създаването на TerraGreen, криптовалута, известна като TerraGreen coin (TGN), се обявява за „зелени пари за дигитален свят“. Монетата TGN е енергийно ефективна монета, подкрепена от интелигентен договор за възобновяема енергия. Моделът на монетите предоставя предимствата на децентрализираната финансова система, базирана на блокчейн технологията, осигуряваща високо ниво на поверителност и доверие.

Стойността на монетата се основава на зелена енергия, като по този начин директно се занимава с проблема с отпадъците от биомаса, генерирани от индустрии и физически лица. Всяка монета съдържа информация за вида отпадъчен материал от биомаса, продукт от възобновяема енергия, дата на експлоатация на инсталацията и еквивалентни MJ и цена. Платформата за монети ще предоставя следните функции:

 • Платформата е с отворен код с децентрализирани и криптирани криптовалути
 • Портфейл TerraGreen ще бъде достъпен в интернет и мобилната платформа за сигурни транзакции
 • The TGN монети ще се разпространява на платформата TerraGreen, както и на глобални платформи
 • TerraGreen dApp е изграден върху блокчейн алгоритъм SHA384
 • Плъзнете & Функцията Drop е изключителна функция, въведена в модула на маркера
 • Приетите валути са BTC, ETH, LTC, BCH, BNB и TGN с възможно настаняване на повече валути в бъдеще
 • Потребителите ще имат възможност да използват комбинация от фиат и криптовалута за плащане на сметки от портфейла
 • За услугите на платформата ще се начислява фиксирана такса за транзакция от 0,0001 TGN

Технология на блокчейн

Гръбнакът и системата за поддръжка на TerraGreen е неговата блокчейн технология, която е неподкупна цифрова книга. На блокчейна на платформата може да се наблюдава всяка фаза от началната точка до изпълнението до адресите на монетата TGN.

За разлика от биткойн блокчейн, който се използва при всякакъв вид транзакции или споразумения, TerraGreen създаде своя собствена блокчейн. Блокчейнът TGN по същество е децентрализиран и публична книга, включваща различни свойства, както следва:

 • Публичен блокчейн: Блокчейнът позволява на потребителите да четат, пишат или да се свързват с никого по света. Децентрализацията показва, че никой не може да контролира мрежата или да променя данните, които са били валидирани в блокчейна. Следователно, в TGN Public Blockchain потребителите могат да въвеждат транзакции и данни на TGN.
 • Частен блокчейн: Този тип блокчейн ограничава потребителите от достъп до мрежата без разрешение чрез поставяне на контроли за достъп. TGN Private Blockchain също така поставя такива контроли в мрежата, когато трета страна извършва транзакции.
 • Централизирана блокчейн: Те са създадени по поръчка и имат пълен контрол в мрежата, поради което той може да реши кои участници могат да се присъединят към мрежата. TGN Centralized Blockchain позволява на група потребители да се свържат с централизиран орган, който контролира транзакции и дейности между свързани възли в конкретната мрежа.

С този проект, TerraGreen има за цел да промени динамиката на индустрията за управление на отпадъците от биомаса и производството на възобновяема енергия. TerraGreen не само призна предизвикателствата и проблемите на глобалното затопляне, но също така прие предизвикателството да промени.

Предприема се инициатива за включване на всеки човек, загрижен за проблемите на околната среда, за пряко участие във всеки процес на създаване на възобновяема енергия и създаване на зелено и чисто пространство за живеене. С всички усилия в правилната посока индустрията за възобновяема енергия ще бъде предефинирана и ще преживее революция.


Представено изображение чрез TerraGreen

Публикуването на платено съобщение за пресата на тази страница не трябва да се разглежда като одобрение от Бюрото за монети. Читателите трябва да направят свое собствено проучване, преди да инвестират средства в която и да е компания или услуга.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me