SmartHODL Capital – Инженер по изкуствен интелект става лидер

>

Грант Бартел е от САЩ и преди е работил на Уолстрийт. По време на работата си с инвестиционни специалисти той осъзна, че повечето институции са „пълни с това“. Видя как клиентите ще получат основни продукти и стратегии, обвити в прекалено сложни пакети. Добрите неща винаги бяха запазени за тях или за високоплатените клиенти.

През 2016 г. Грант се потопи в криптовалутата, където сега използва уменията си като инженер на изкуствен интелект и разработчик на софтуер, за да стане ефективен квант. Смесвайки всички тези умения и опит заедно, той се стреми да помогне на себе си и на другите да прилагат усъвършенствани стратегии за крипто пазара, които традиционно не биха били достъпни за инвеститорите на дребно.

Точно затова той основа SmartHODL Capital и изгради крипто стратегии, които използват силата на AI, квантовите модели и облака, за да търгуват по-интелигентно и за 24 часа, 7 дни в седмицата. Хората плащат цяло състояние, за да се възползват от пазари като този, но благодарение на крипто пазара всички имаме достъп до него.

Следвайте Grant on Shrimpy

Следвайте Grant в Twitter

Инженерът на изкуствения интелект, който е работил на Уолстрийт. Научете за пътуването му към криптовалута и как той ще внесе своите нови стратегии в Shrimpy.

Стратегия

Grant има една основна стратегия, която предизвика значителен интерес от страна на инвеститорите. Тази стратегия се нарича AI Limit Loss, която се използва за търговия на различни базови активи, включително Ethereum и Bitcoin. Както ETH AI Limit Loss, така и BTC AI Limit Loss са напълно автоматизирани количествени стратегии, които използват изкуствен интелект за определяне на оптимални периоди на търговия и спиране на загубите при търговия със съответните им бази (ETH или BTC). Това са доста агресивни стратегии, които се фокусират върху възможно най-честото оставане на пазара, като същевременно се избягват тежки спадове. Тези стратегии са предназначени за търговци, които искат да бъдат в авангарда на инвестиционните стратегии.

Всички стратегии, разработени от Grant, са напълно автоматизирани и се изпълняват в облака, така че партньорството с Shrimpy има смисъл, тъй като технологиите работят добре заедно. В Shrimpy има и страхотна общност, която се интересува от интелигентни стратегии за търговия с криптовалути, особено за напълно автоматизирани количествени стратегии за търговия, които никога не спят.

Грант е изградил инфраструктурата за своите алгоритми за автоматично изпълнение на търговията му, така че изследванията му са насочени главно към подобряване на вземането на решения на алгоритмите на неговите стратегии. Сърцевината на неговите интереси се крие в активи с голяма капитализация като Bitcoin и Ethereum, които са силно ликвидни активи, които се търгуват на най-големите борси в света.

Следвайте Grant on Shrimpy.

Философии

Грантът е изключително бичи за крипто. В световен мащаб има сериозна нужда от по-добри пари и му е трудно да повярва, че нещо може да се конкурира с криптовалутите в този момент. Парите са върнати на хората и той смята, че повече хора ще започнат да осъзнават, че крипто е бъдещето.

Що се отнася до последните глобални събития, Грант напълно вярва, че големите, утвърдени институции не са фенове на криптовалутата. Въпреки че харесват блокчейн, те не обичат да губят властта, която са натрупали над съществуващата парична система. Институциите се нуждаят от начин да напомпат системата като балон и лесно могат да направят това с фиат. Все повече хора обаче осъзнават, че могат да избегнат този инфлационен капан и други системни рискове, свързани с фиата. Начинът, по който правят това, е чрез криптовалути.

Грант се интересува от крипто по две причини: да печели пари и да запазва стойността на парите си. Той също не е фен на институционалната банкова система. Той работи в индустрията за управление на активи в продължение на години като количествен анализатор, така че видя от първа ръка как се прави месото. Не беше добре, той ще ви каже това.

Мнения

Любими криптовалути

Любимите му криптовалути все още са Bitcoin и Ethereum. Можете да го наречете традиционалист, но той все още вижда тези активи като покриващи повечето случаи на употреба, когато става въпрос за крипто-стих.

Това обаче не му попречи да оцени други крипто. Той всъщност е голям фен на Chainlink.

Любими влиятели

Интересното е, че Грант не е проявил интерес да следва влиятелни лица в криптопространството. Той открива, че пространството е станало шумно и тъй като е предимно обсебен от пазарите, повечето инфлуенсъри не са подходящи за него. В резултат на това той прокара собствените си пътеки, като извърши собствено проучване и проучване на пазара.

Въпреки че не следва конкретни влиятелни лица, често може да бъде намерен в крак с крипто новините. Той е запален читател на CoinDesk, CoinTelegraph и други големи крипто-новинарски организации.

Любима борса

Въпреки че има няколко сметки за обмен, той е най-големият фен на Binance. Това е просто много лесна платформа за използване, те винаги добавят нови функции и техният API се интегрира изключително добре в неговия бекенд софтуер.

Любими инструменти

Тъй като се интересува предимно от пазари, той прекарва голяма част от времето си в CoinGecko и CoinMarketCap.

Не забравяйте да проверите Grant on Shrimpy! В момента той подкрепя двама различни лидери, които и двамата прилагат различна стратегия. Можете да намерите тези стратегии тук:

  • Следвайте ETH AI Limit Loss

  • Следвайте BTC AI Limit Loss

Нашата платформа за социална търговия

Скариди е социална платформа за търговия с криптовалута. Той е предназначен както за професионални, така и за начинаещи търговци да дойдат и да научат за нарастващата крипто индустрия. На Shrimpy потребителите могат да копират портфейлите и стратегиите за търговия на други търговци.

За по-малко от няколко минути можете да се свържете с водещите търговци в света. Следването на множество лидери едновременно осигурява начин за всеки потребител да управлява разнообразно портфолио от стратегии и криптовалути.

Shrimpy поддържа 16 от водещите крипто борси, автоматизирани портфолио стратегии и инструменти за проследяване на пазара. Научете повече за всичко, което Shrimpy предлага, като следвате тези връзки:

Характеристика

Проучвания

Уроци

Съдържанието на тази статия не трябва да се разглежда като инвестиционен съвет. Следването на социални лидери може да поеме потенциален риск за вашия капитал.

Следвай ни в Twitter и Facebook за актуализации и задавайте всякакви въпроси към нашите невероятни, активни общности на Телеграма & Раздор.

Благодаря, че се отбихте!

Екипът на скаридите

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me