Решение за крипто волатилност – Platinum DAO Engineering

Слава Желт споделя за USDQ и KRWQ, уникални децентрализирани стабилни монети, които улесняват обезпечаването на биткойн. Слава действа като старши специалист по сигурността в Platinum Q DAO Engineering. В екипа си Слава е известен с безупречен опит в сигурността и надеждността на проектите, за които той допринесе. Прочетете тази статия и започнете да научавате за вълна за децентрализация, която в момента нарушава стабилните монети.

За последните 3 години Platinum Company стана най-големият брокер на листинг в света: изброихме 300+ проекта на Топ борси и подкрепихме Market Making за 70+ проекта.

Platinum STO / ICO табло за набиране на средства и платформата за токенизация вече са инсталирани за над 30 проекта и това им помогна да съберат повече $ 350 000 000

В Platinum Q DAO Engineering създаваме много страхотни неща:

Прочетете това кратко интервю и започнете да научавате за вълната на децентрализация, която в момента нарушава стабилните монети.

Blockchain има много потенциали, що се отнася до финансите. На този етап от развитието на технологиите тя може да ни предложи много решения, които могат да бъдат използвани в голям мащаб, като стабилни монети. Stablecoins са проектирани да бъдат мост между традиционните финанси и криптовалутите – те работят като блокчейн токени, но стойността им обикновено е обвързана с валутите в реалния свят и е изключително полезна на нестабилен крипто пазар.

Тук, в Platinum Q DAO Engineering, ние разработихме Q DAO семейство стабилни монети, включително USDQ и KRWQ, обвързани с щатски долар и корейски спечелени. те са напълно функционални и могат да се използват за всякакви задачи, от търговия до спестяване, като алтернатива на банкова сметка. Но как трябва да се използват? По какво се различават от другите стабилни монети? Помолихме нашия старши специалист по сигурността Слава Желт да отговори на този и някои други въпроси.

– Защо имаме такава волатилност на крипто пазарите и как стабилните монети помагат да се избегне това?

Слава: Всеки ден всички търгувани пазари се променят в цената. Крипто пазарите не са много уникални в това значение. Тази луда волатилност е причинена от липсата на ликвидност на крипто пазарите – просто няма достатъчно купувачи и продавачи, които да задават поръчки, така че цената върви в двете посоки, като изтрива книгите с тънки поръчки без никаква съпротива. Когато не разбирате какво се случва, най-разумното решение е да излезете от всички позиции и да изчакате. За това служат стабилните монети USDQ и KRWQ – като надежден актив, където можете да запазите стойността на портфолиото си. В дните, когато концепцията за стабилни монети не е съществувала, не сте могли да избегнете нестабилността, можете само да скачате между биткойн и различни алткойни, които обикновено се движат в една и съща посока. Сега можете просто да продадете крипто и да държите стабилни монети, като USDQ и KRWQ, докато не решите, че е време за покупка отново.

– И каква е разликата между USDQ, Tether и, да кажем, TrueUSD?

Някой може да хареса и използва TrueUSD и Tether, дори въпреки последните скандални новини. Но лично аз не харесвам техния модел – те са подкрепени от средства в банките, тези средства могат да бъдат замразени всеки момент, ако някой от правителството реши, че издаването на стабилни монети е незаконно. Или ги изтегли от банковите сметки и ги скри, и тези стабилни монети все пак няма да струват нищо. В Platinum Q DAO Engineering ние поддържаме децентрализирания модел – нямаме никакъв контрол върху обезпечението и всички символи са създадени чрез изпращане на биткойн в екосистемата Q DAO. Невронната мрежа поддържа стабилна цена и ще продаде обезпечение, ако се случи някакъв случай на черен лебед, за да върне първоначалните средства на притежателите на стабилни монети Q DAO. Използването на невронни мрежи прави USDQ една от най-умните монети на пазара в момента. Това е наистина „алгоритмичен стейблкоин“ и е много по-безопасно за използване от монетата, която е издадена ръчно. Знаете ли колко е подкрепено от Tether? Аз не. В момента нашите стабилни монети са обезпечени с 166% от BTC, това е повече от достатъчно.

– Защо се присъединихте към екипа и решихте да работите по Q DAO?

Исках да предизвикам уменията си. Като експерт по сигурността можете да използвате уменията си добре, като прегледате кода на интелигентните договори, като се уверите, че те са достатъчно сигурни. Нашият инженерен екип Platinum Q DAO също разработи BTCNEXT, японски и корейски приятелски и сигурен обмен. И разбира се, добавихме USDQ и KRWQ там също. Клиентите на BTCNEXT могат да ги купуват и използват в търговията. На тази работа винаги имате някои нови задачи, с които никой никога не се е сблъсквал, и това е, което ми харесва най-много.

BTCNEXT е платформа за спот и маржин от следващо поколение. Борсата е предназначена за начинаещи и се предоставя от експерти. За да защитят средствата на инвеститорите, разработчиците на BTCNEXT са внедрили над 300 мерки за сигурност. В близко бъдеще потребителите ще могат да търгуват над сто вида токени, включително Bitcoin, Ethereum, Litecoin и USDQ stablecoin. Освен това, на всичкото отгоре, търговците могат да се свържат с API услуга, като автоматизират много от своите рутинни операции. За повече информация относно BTCNEXT посетете уебсайта им и ги следвайте Twitter, Instagram, Телеграма, Facebook, Среден, и LinkedIn.

USDQ е децентрализиран stablecoin, който използва алгоритми, за да предложи по-висока стабилност и надеждност. Напълно включена във веригата и наблюдавана от високоскоростни роботи с изкуствен интелект, екосистемата предлага надеждна защита срещу злонамерени действия и атаки. Първо, изпълнен в линията на фиат-колчета, USDQ се предлага от екипа на PLATINUM Q DAO ENGINEERING, който се стреми да създаде заедно иновативни решения за обезпечаване, използвайки стабилизиращи механизми и оракули за стабилни монети с висока издръжливост.

Скоро ще има още по-пълно обезпечени стабилни монети: JPYQ, KRWQ, SGDQ, HKDQ, CNYQ под марката Q DAO. Напълно анонимен, USDQ пробива ограниченията от този наследствен свят.

Посетете https://usdq.platinum.fund за най-новите актуализации за USDQ (и KRWQ – скоро)

Посетете сега Официално Telegram чат за да научите за най-новите хакове за разработка.

Публикуването на платено съобщение за пресата на тази страница не трябва да се разглежда като одобрение от Бюрото за монети. Читателите трябва да направят свое собствено проучване, преди да инвестират средства в която и да е компания или услуга.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me