Преглед на Близнаци – Все още ли е безопасно през 2020 г.?

>

Този преглед е част от поредица за преглед на крипто обмен. Последните ни отзиви бяха оценени Кракен, Binance, Bittrex, Хуби, KuCoin, Poloniex, и Coinbase Pro. Публикуваме рецензии за всяка от най-добрите борси, така че не пропускайте нито една от тези актуализации до присъединяване към нашата група Telegram.

Тези читатели, които вече имат акаунти в Близнаци, се регистрират за Скъртен акаунт за да започнете да автоматизирате стратегията си за търговия. Отнема само 5 минути за настройка и може увеличете възвръщаемостта при проста стратегия за купуване и задържане с над 305%!

Преглед на Coinbase Pro

Работейки от Сан Франциско, платформата предлага професионални инструменти за търговия и услуги за портфейли …

Във всяка индустрия има невъзпрян герой. Невъзпитаният герой на криптовалутната индустрия е, без съмнение, зодия Близнаци. Макар и да не привлича вида на обема, който правят колегите му Binance и Coinbase, Gemini изпревари кривата в много отношения.

Да бъдеш пред кривата е нещо, за което основателите на Близнаци, близнаците Уинкълвос, изглежда имат способност. През 2002 г. близнаците са съоснователи на предшественика на Facebook ConnectU с Divya Narendra. По-късно Марк Зукърбърг продължи да краде идеята, когато стартира Facebook. Близнаците съдиха и им бяха присъдени мизерните 65 милиона долара.

Ужилването, почувствано от плагиатството на Зукърбърг, със сигурност беше успокоено от ранните инвестиции, които близнаците започнаха да правят в биткойн около 2011 г. С пари в ръка на костюма на Facebook, близнаците купиха 1% от всички циркулиращи биткойни за страхотните 11 милиона долара. В днешните цени тази покупка на градински чай струва на север от 2 милиарда долара.

Интересен контраст с отбелязването е, че близнаците Уинкълвос са направили милиарди, инвестирайки в децентрализирани технологии, докато Зукърбърг, техният враг, е направил своето богатство в концентриране на данни и наблюдение.


След инвестиране в ранни криптовалутни проекти като BitInstant на Чарли Шрем, близнаците решиха да се опитат сами, като пуснаха Gemini в Ню Йорк. Първоначално Gemini се занимаваше само с биткойн (както повечето други борси от своята епоха), но с течение на времето той нарасна и включва крипто сини чипове като BCH, ETH, LTC и ZEC.

Повечето борси за криптовалути имат истории, които се четат като сапунени опери. Драма, интриги, предателство и мистерия обаче липсват в историята за Близнаци. Това е така, защото Близнаците правят едно нещо и го правят добре. Той прави последователно съответствие.

Ще намерите други борси, работещи в сиви области, пресичайки между редовете и опитвайки се да отидете по пряк път до списък с цифрови активи. Близнаците са пълната противоположност на това – всичко, което прави, се прави на Т и пресича бюрото на регулатор в Ню Йорк.

Пример за това е съобщението за 2016 г., направено от губернатора на Ню Йорк Андрю Куомо. В това, което беше много масово събитие за криптовалутата по това време, Куомо заяви, че Gemini е първият и единствен напълно лицензиран и регулиран ETH обмен в Америка.

Това съобщение накара мнозина да осъзнаят дълбочините, които обменът прави, за да гарантира, че всеки актив на борсата е напълно съобразен. Този подход се е отразил добре на институционалните инвеститори и тези, които имат най-голяма загриженост да бъдат от дясната страна на закона. Разбира се, със сигурност има място за борси на Дивия Запад като KuCoin – особено поради големия подбор на активи на такава борса.

От друга страна, търговците, използващи Gemini, могат да бъдат спокойни, че техните сделки вероятно ще издържат теста на времето в очите на данъците, регулаторите и бъдещите закони, които ще използват блокчейн анализ, за ​​да върнат годините назад. Самото доверие, притежавано от институциите за обмена на Близнаци, се вижда от случайните наследени финансови структури, които си партнират.

Стартирането на биткойн фючърсите от CBOE през 2017 г. беше един от основните етапи в историята на търговията и стойностите на BTC. Коя борса се използва от CBOE като фиксиране на договорни цени на BTC? Да, точно така – Близнаци.

Услугите на Близнаци изпреварват времето си и по други начини. Инвеститорите, използващи платформата Gemini, не търгуват само с цифрови активи; те също получават попечителство върху тези активи. През 2018 г. Gemini стана първата и вероятно единствена борса в света, която предлага напълно регулирана среда за търговия и попечителство на ZEC.

Приятелски ли е за обмен на криптовалути на Близнаци?

Всички тези институционални беседи може да са ви създали впечатлението, че Близнаците не са лесни за използване – но това не може да бъде по-далеч от истината. Gemini е изключително лесна за начинаещи борса за криптовалута. В някои отношения той съперничи на лекотата на Coinbase, но все още не е там.

Не позволявайте това да ви разубеждава. Gemini създаде чиста търговска среда за нови и опитни търговци, с огромни блокове недвусмислен текст, който ви насочва точно там, където трябва да отидете.

Табло на Близнаци

Създаване на акаунт в Близнаци е толкова просто, колкото очаквате. Просто кликнете върху връзката за регистрация в горната дясна страна на целевата страница на Близнаци и сте на път.

Не забравяйте, че ъгълът на Близнаци е, че той е напълно регулиран и отговаря на всички нюйоркски ценни книжа и законите за търговия. Така че, не очаквайте да получите акаунт тук, без да се отказвате от голяма част от личната си информация. За тази цел, когато се регистрирате, ще трябва да предоставите имейл адрес, телефонен номер, данни за банкова сметка и вашия идентификационен номер.

Търгуването на Близнаци изисква банкова сметка. Това е така, защото единственият начин да финансирате сметката си е от вашата банка – дебитна или кредитна карта няма да направи, както и прехвърляне на стабилни монети от друга борса. Разбира се, ако не искате да финансирате с щатски долари и търсите просто да търгувате крипто с крипто, можете да направите това без проблем, като прехвърлите BTC, ETH, BCH, LTC или ZEC от друг портфейл.

След като преминете през всички необходими стъпки, пред вас ще е една последна задача да закупите крипто с пари в брой: финансиране на вашата сметка в Близнаци. Освен ако нямате институционална или надстроена сметка за инвеститор, дневният ви максимален размер на финансиране е определен на $ 500.

Можете да закупите Bitcoin и Ethereum в рамките на няколко кликвания, след като вече сте готови.

Функции за обмен на Близнаци

Някои може да имат проблем с оскъдния избор на цифрови активи на Близнаци. Макар че това е разбираемо, това отнема от факта, че това, което Gemini предлага в богато предлагане, са функции за обмен.

  • Доста невероятен потребителски интерфейс. Ако търсите борса, която да функционира толкова красиво, колкото изглежда, не отивайте по-далеч от Близнаци. Отначало може да намерите големи блокове от очевиден текст, в които се казва, че неща като „Купете биткойн“ са малко неприятни, но трябва да признаем, че това прави използването на борсата бриз. Ако всичко, което искате да направите, е да купувате криптовалута без никакви неприятности, тогава наистина не става по-добре от това.

  • Мобилно приложение Gemini. Въвеждането на мобилното приложение на Gemini ви дава още по-лесно и по-пряко изживяване на всичко, което обменът може да предложи, отколкото версията за настолни компютри. Докато не търсите да извършвате сложни сделки, мобилното приложение ще отговаря напълно на вашите нужди. Купуването на BTC или ETH с тях е толкова просто, колкото да кликнете за минута или две и сте готови.

  • Лесни крипто плащания. По-рано тази година процесор за крипто разплащане на име Flexa направи големи вълни в индустрията на блокчейн. Той си партнира с търговци на дребно като GameStop, Nordstrom, Home Depot и Whole Foods, за да приеме криптовалути – голям крайъгълен камък за цифровите валути. Gemini наскоро си партнира с Flexa, позволявайки на клиентите на Gemini да харчат криптовалута от удобството на портфейла на Gemini.

  • Ненадминато обслужване на клиентите. Близнаците се гордеят с това, че предоставят отлично обслужване на клиентите. И имаме предвид наистина невероятно обслужване на клиентите. Тяхната платформа е заредена с полезни парчета, които трябва да подредят въпроса ви, но ако имате нужда от по-персонализирано докосване, обикновено можете да очаквате отговор по имейл в рамките на същия ден (по време на работното време в САЩ).

Най-безопасната борса на криптовалути в света

Близнаците никога не са били хакнати, откраднати или компрометирани по някакъв начин по време на повече от 5 години експлоатация. Това има много общо със сигурността на мрежата, разбира се, но истинското сладко място е патентованата техника за съхранение на хладно съхранение на Gemini.

Обмените, които са изгорели в миналото, обикновено се изваждат, като се набляга на твърде много горещо съхранение на портфейла. Горещите портфейли поддържат активите свързани с мрежа, което ги прави уязвими за сложни хакери. Хладилното съхранение, от друга страна, е напълно офлайн. Активите ви, държани от Близнаци, се съхраняват във въздушни хладилни системи за съхранение, което означава, че те никога не се свързват по интернет по никакъв начин.

Хладилното съхранение на Близнаци

Освен това, запазените в портфейла средства на Gemini са застраховани от FDIC, така че дори ако се случи хак, вашите цифрови активи ще останат в безопасност.

Всички тези мерки за сигурност са спечелили на Gemini множество отличия и сертификати за сигурност, включително Известно трудно е да спечели титлата на SOC 2 на Deloitte.

Добрите и лошите

зодия Близнаци е идеалният обмен, ако това, което искате да направите, е да купите Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Bitcoin Cash или Zcash. Ако тези активи не ви интересуват, тогава Близнаците нямат място във вашата орбита. Това предупреждение е необходимо, за да ви помогне да разберете изключително специфичния характер на обмена на Близнаци.

Той изпълнява определена функция и го прави като ничий друг бизнес. Докато вашите нужди не са прекалено сложни по отношение на предлагането на цифрови активи, тогава Gemini е едно гише, пълно с невероятно ликвидни книги за поръчки и достоен за потребителя потребителски интерфейс.

По наша оценка, това, което наистина извежда Gemini на следващото ниво, е неговото ниво на сигурност, променящо играта. Никога не препоръчваме да оставяте средствата си на борса – но ако трябва да го направите, Близнаците може би са най-сигурното място за това.

Едно предложение, което бихме отправили към екипа на Близнаците, е да направим структурата на таксите по-ясна. Има График на API таксите, график за мобилни такси, График на таксите ActiveTrader, график на таксата за попечителство, и а график на уеб таксите. Всички тези такси се комбинират и представляват най-сложните и скъпи такси, които сме срещали сред всички борси на пазара. Без пълен разговор с представител на Близнаци би било трудно някой да разбере какво всъщност ще платите с помощта на Близнаци.

Общ рейтинг – 4

Близнаците са крал, когато става въпрос за простота, потребителско изживяване и сигурност. Въпреки това много търговци все още остават възпирани да се присъединят към тази изключителна платформа поради ограничения избор на активи и високите такси за търговия.

Допълнително четене

Преглед на обмен на криптовалута Coinbase Pro

Kraken Review – Обмен на функции, такси за търговия и сигурност

Как да изградим фонд за крипто индекс

Видовете поръчки за размяна на криптовалути

Ботове за търговия с криптовалути – Пълното ръководство

Скариди е приложение за управление на портфейл от криптовалути и бот за търговия, което поддържа всяка голяма крипто борса, включително Близнаци. Свързването на акаунта ви в Близнаци с Shrimpy отключва удобни функции за търговия, които могат да ви помогнат да автоматизирате крипто стратегията си. Изпробвайте днес!

API на Shrimpy’s Universal Crypto Exchange са единствените унифицирани API за крипто борси, които са специално разработени за разработчици на приложения. Събиране на данни за търговия в реално време или поръчки, управление на потребителски акаунти за обмен, изпълнение на стратегии за търговия и опростяване на начина на свързване към всяка борса.

Следвай ни в Twitter и Facebook за актуализации и задавайте всякакви въпроси към нашите невероятни, активни общности на Телеграма & Раздор.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map