Преглед на BitBounce: Печелете крипто валута от имейли със спам

Ако имате много ентусиасти на криптовалута като приятели или познати, за които може би сте чували BitBounce, наистина иновативно решение за нежелана поща по имейл.

Това е решение, при което ще получавате платена криптовалута за имейли, които получавате от непознати податели. Той също така ще блокира тези имейли, които се изпращат от масови пощенски услуги и други добре известни източници на нежелана поща.

Това е наистина проста концепция и толкова лесна за изпълнение, че не е изненадващо, че над 1 милион души вече са започнали да използват Bitbounce. В тази публикация ще ви дам всичко, което трябва да знаете за BitBounce и как да се възползвате максимално от тяхната услуга, за да спечелите малко доходоносна криптовалута.

Какво е BitBounce?

На основното си ниво, BitBounce просто изисква хората, които ви изпращат имейли и не са в списъка ви с контакти, да ви плащат, за да получите и отворите своя имейл. Плащането може да се извърши с използване на биткойн или подателите могат да използват своите кредитни карти Visa и Mastercard или да плащат чрез Paypal или Venmo.

Можете да зададете сумата, която трябва да бъде платена, за да приемете имейлите, и получавате плащането си в токени CREDO, които могат да се използват за отключване на имейли, изпратени до други чрез BitBounce или могат да бъдат заменени за друга криптовалута.

Ако имейл пристигне от някой, който е в списъка ви с контакти, той преминава както обикновено. Всички имейли от тези, които не са в списъка ви с контакти, се поставят под карантина. Изпращачите на карантинните имейли получават автоматичен отговор от BitBounce:

BitBounce Email Отговор

Имейлът BitBounce изпраща

Както можете да видите, подателят след това може да избере да плати вашата такса, за да бъде доставен имейл, или ако те знаят, че може да поиска да добавите имейла си към вашия списък с контакти. Като алтернатива те могат да игнорират автоматичния отговор и да оставят имейла си завинаги в карантина.

Важното е да се отбележи, че имейлът ще никога не стигайте до входящата си поща освен ако не са в състояние да извършат плащането или да получат адреса си в белия списък. Поради тази причина BitBounce се разглежда като един от най-страховитите начини за спиране на нежеланата поща.

Как BitBounce планира да реши СПАМ

Всеки с имейл акаунт получава всеки ден спам съобщения без отчитане. В някои случаи този спам представлява десетки съобщения и в най-лошите случаи може да стигне до хиляди спам имейли. И всички те са безполезни, досадни и често обвързани с някакъв вид измама.

Повечето от тях се изпращат от групови спамери, които ежедневно изпращат милиони имейли. Те се възползват от безплатния характер на имейлите. Те знаят, че едва ли някой ще действа по имейлите, които изпращат, но дори много малък процент от потребителите, отговарящи на тяхната оферта, е печеливша за тях, тъй като не струва нищо за изпращане на милиони имейли.

Груповите спамъри може да се опитват да продадат някакъв безполезен или дефектен продукт, или да се опитат да привлекат хората в пирамидална схема или някаква друга финансова измама, но всички те имат това общо. За да бъдат успешни, те трябва да могат да изпращат безплатни имейли. Ако имейлите не са безплатни, дори ако струват само 0,001 долара за изпращане, бизнесът на масовия спамър ще се срине.

Групова статистика за нежелана поща

Повечето имейли са спам. Изображение чрез Оптин чудовище

И тук се появява BitBounce. За първи път можете да си върнете пълния контрол върху вашата пощенска кутия. Имате възможност да таксувате за нежелани имейли, като получавате известна компенсация за времето си.

Разбира се, почти всички масови имейли на нежелана поща ще откажат да плащат, за да се свържат с вас, но така или иначе искате. И ако някой наистина иска да се свърже с вас, той с удоволствие ще плати малката ви такса, за да добави своя имейл адрес към списъка ви с контакти.

BitBounce вече защитава над 4,5 милиона души от кацане на нежелана поща във входящата си поща и те могат да ви защитят за броени минути.

Другата страна на BitBounce

Нежеланият имейл не винаги е спам. Понякога може да получите непоискан имейл от непознат, който вярва, че има нещо, което трябва да бъде споделено с вас, или някакво предложение, което може да ви бъде от полза. Ако те вярват достатъчно силно в съобщението, което ви изпращат, има много голям шанс да бъдат готови да платят, за да гарантират, че имейлът ще стигне до вас.

Това плащане е знак за уважение към вашето време и дава възможност на някой с реално предложение да се свърже с вас. Също така може да позволи на хората да достигнат до тези, с които иначе никога не биха могли да влязат в контакт. Тези, които са или мощни, или влиятелни в определена индустрия, почти сигурно няма да видят имейл, който сте им изпратили.

Как работи BitBounce

Как работи BitBounce

Може би ще се окаже в папка за спам. Почти сигурно е, че ще бъде поставен под карантина по някакъв начин, вероятно с хиляди други подобни имейли и има вероятност планираният получател никога да не го види.

Ако обаче използват BitBounce и сте готови да платите тяхната цена, независимо дали това е $ 1 или $ 100, това им изпраща силно съобщение за това колко сериозно се отнасяте към вашето съобщение и желание да се свържете с тях.

Начало Използване на BitBounce

BitBounce е проектиран да работи с всички основни имейл клиенти и доставчици, включително Gmail, Yahoo, Outlook и много други.

Регистрацията за BitBounce е проста. Първо отидете на началната страница на адрес тук. Там ще видите формуляр в горната част на уеб страницата, където можете да въведете своя имейл адрес и след това щракнете върху бутона „Регистрация“.

Регистрация в BitBounce

След като щракнете върху бутона „Регистрация“, ще потвърдите достъпа за BitBounce и вече сте в. Ще получите и имейл от BitBounce, за да потвърдите имейл адреса си и да промените паролата си. По ирония на съдбата този имейл е изпратен до папката ми със спам. Предполагам, че са забравили да ми платят, за да се свържат с мен.

След като потвърдите имейла си, ще получите 1 CREDO от BitBounce. Също така ще имате достъп до акаунта си, където можете да добавите имейл адрес в белия списък, да промените паролата си, да добавите нови имейл акаунти, да промените настройките на белия списък, да изберете да изпратите автоматичен отговор или не, да промените съобщението за автоматичен отговор и да зададете цената за приемане на непоискани имейли (сумата по подразбиране е $ 0,05).

Също така ще имате достъп до портфейла си CredoEx във вашия акаунт, както и да виждате платени имейли и заявки за бял списък. Всички тези настройки са достъпни за вас, за да персонализирате вашето изживяване с BitBounce, като избягвате нежелана поща, докато все още получавате всички имейли, които са важни за вас.

Регистрация в BitBounce

BitBounce потребителско табло

Имайте предвид, че имейлите, които са блокирани от BitBounce, не се изтриват. Те все още са налични, но се доставят в папка, различна от вашата пощенска кутия. Така че, ако очаквате имейл от някой, който не е в белия ви списък и той не се показва, винаги можете да проверите тази алтернативна папка.

BitBounce е напълно безплатен за използване и никога няма да бъдете таксувани за някоя от неговите функции. BitBounce събира 30% от всички плащания получавате обаче като такса, така че имайте това предвид, когато получавате плащане за имейл.

BitBounce и CREDO Token

CREDO е ERC-20 маркер, който е създаден, за да подпомогне захранването на платформата BitBounce. Когато другите плащат, за да получите имейл, те могат да го направят по различни начини, но винаги ще получите изплащане в CREDO. Това е идеалният начин да започнете с криптовалути, ако още не сте го направили.

Можете да използвате спечеленото CREDO, за да започнете да изграждате портфолио от криптовалути. Друга възможност е да използвате CREDO, за да изпращате имейли на други, които не познавате, но искате да се свържете. Можете също така да го продадете за други криптовалути или фиатна валута или можете просто да го задържите, докато стойността и мощта му нарастват заедно с платформата BitBounce.

Първоначалната доставка на тези токени беше издадена в голяма ICO, която се проведе през 2017 г. Екипът на BitBounce успя да събере общо $ 11,3 млн. В това CREDO предложение. Тези приходи ще бъдат използвани за редица неща, включително:

  • Подобряване на технологията BitBounce: Подобрения на продукти, поддръжка на клиенти, партньорства и др.
  • Увеличаване на пазарния дял на BitBounce: Многобройни рекламни инициативи за повишаване на осведомеността
  • Изследвания & Разработка: Тестване на нови идеи за BitBounce и потенциални иновации за имейл спам
  • Разработване на BitBounce реклами: Изграждане на самообслужващ се корпоративен рекламен продукт

Някои от фондовете на ICO също бяха използвани при разработването на собствената децентрализирана крипто борса на BitBounce.

Децентрализираната борса на CredoEx

След като спечелите токени CREDO за приемане на нежелани имейли, можете да ги запазите, но ако искате, можете да ги замените и с други валути. Най-лесният начин да направите това е на борсата CredoEx. Тази борса е създадена от нулата на екипа на BitBounce и е разработена, за да бъде изключително лесна за ползване и лесна за използване.

Потребителски интерфейс на Credo Ex Exchange

Потребителски интерфейс на борсата Credo Ex. Източник на изображението: Credo Ex

CredoEx ви позволява да купувате и продавате редица символи, включително Bitcoin, Litecoin и Ethereum, както и Bancor, Civic, Augur, OmiseGo, Aragon, Gnosis, Kyber и TrueUSD.

Ако предпочитате, има редица други борси, които също търгуват за CREDO. Те включват CoinOne и OTCBTC.

BitBounce за бизнес

BitBounce създаде и платформа за бизнеса, за да могат те да изпращат имейли до потенциалните си клиенти срещу малка такса. Добре известно е, че електронната поща е отличен носител за реклама и сега бизнесът може да се свързва директно с потенциални клиенти и да избягва несигурни и скъпи рекламни кампании.

Достатъчно лесно е всеки бизнес да обърне внимание на отделните потребители, а с функцията AutoPilot на BitBounce те могат да депозират CREDO и след това автоматично да получават имейли, стига потребителската такса да е под стойността, посочена от бизнеса.

За да помогне на потребителите да продължат да печелят CREDO BitBounce планира да стартира корпоративен интерфейс, който ще позволи на тези фирми да изпращат имейли до тези, които се включат, позволявайки на потребителите да получат компенсация за своето време и бизнеса лесно да намират нови клиенти.

Заключение

Разрастването на BitBounce като услуга може само да промени начина, по който използваме имейл и взаимодействаме помежду си по имейл. След време може да откриете, че плащането за получаване на имейл и налагането на плащане за получаване на имейл е стандартна практика. И тъй като BitBounce става все по-популярна, със сигурност ще се появи конкуренция, която ще стимулира иновации, които дори не можем да си представим днес.

Крайното намаляване на нежеланата поща и потенциалното премахване на досадните масови спамъри е страхотна цел, но BitBounce също така ще позволи на потребителите да се свързват с хора, до които може би никога не са успели да достигнат преди това.

Плащането на такса за признаване на стойността на нечие време е напълно логично и този тип настройка ще ни позволи да достигнем до правилните хора, когато е необходимо.

Представено изображение чрез Fotolia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me