Отпразнувайте тази Коледа с CoftGecko’s Limited Edition NFT

Сезони Поздрави!

Юлетидът е на нас! Крипто пазарът може да е интензивен тази година, но нека не забравяме важните неща в живота. Нека вземем този празничен сезон, за да се отпуснем и да влезем в коледния дух.

CoinGecko би искал да влезе в коледния дух, като подари нещо специално тази година. Подаряваме ограничено издание на коледни тематични ERC-721 негорими токени!

Като част от нашето експериментиране с негорими токени (NFT), ние търсим да видим какво можем #BUIDL в това пространство и излязохме с тези сладки неограничаеми гекони с ограничено издание в коледно облекло!

Защо пускаме NFT?

Едно от разработките на блокчейн, на което сме обърнали голямо внимание през 2018 г., е възходът на негоривни токени. Заедно с Non-Fungible.com, направихме специален сегмент за NFT в нашия 2018 Q3 Crypto Report.

Ако се чудите какво е NFT или дори концепцията за заменяемост, ето кратко обяснение. Заменяемост в маркери се отнася до свойството, при което единият маркер е идентично заменим с другия. Негъбещите токени, от друга страна, представляват клас символи, който е индивидуално уникален по своята същност и може да бъде разграничен един от друг.

Токени на Coingecko NFT

По-горе е екранна снимка на Slide 40 от нашия Крипто отчет Q3 обяснява NFT.

CoinGecko Коледа NFT

Тъй като тук намираме NFT за много интересен, ние искахме да изтъкнем някои NFT и да споделим с приятелите си, които разбират негоримните токени. Тази година сме проектирали нашия Gecko в 5 различни коледни пози. Представяме ви нашите негодни за употреба гекони!

Санта Геко

Ху! Ху! Ху! Бяхте ли палав или приятен тази година? Знам, че си пожелал Цена на Ethereum да удариш 1000 долара отново и пожела да мога да ти дам това. За съжаление не мога да направя това и вместо това съм подготвил два малки подаръка за вас. Весела Коледа!

Малкият Тими Геко

Зимата е тук и аз обичам моя джъмпер за коледно дърво! Моята шапка и ръкавици бяха ръчно изтъкани от мама. Тя ми каза, че трябва да сме благодарни в живота и да бъдем винаги щастливи. Нямам какво да споделя, но тук имам бонбон. Искаш ли го?

Снежен човек Гекон

Обичам да правя снежни човеци през зимния сезон. Най-големият снежен човек, който направих, беше висок 2 метра! Това е само мини и съм горд да поставя Fedora на баща ми върху него. Надявам се, че снежният човек ви харесва!

Dapper Gecko

Една от нашите семейни традиции е да обличаме и украсяваме заедно семейното си коледно дърво. Всяка година теглим жребий, за да поставим звезда на коледното дърво. Тази година през 2018 г. аз бях избраният и трябва да направя снимка с коледната елха в смокинга и червената си папионка.

Гек на пързаляне с кънки

Кой не обича да кара кънки на лед! Всяка година чакам езерото да замръзне, за да мога да пързаля с кънки с приятелите си. Това кара сърцето ми да се развихри и се чувствам толкова свободен. Харесва ми как светът е моята стрида и той предлага толкова много възможности за мен!

Посетете нашия коледен NFT микросайт за 2018 г. тук и вижте нашите NFT! https://xmas2018.coingecko.com/

Отброяване на Coingecko

Как да получите CoinGecko Christmas NFT?

Изсекли сме 20 комплекта негорими гекони, всеки със собствен уникален сериен номер от 1 до 20. Всеки комплект негорими гекони съдържа горепосочените 5 уникални дизайна на гекон. Има общо 20 х 5 = 100 негодни за употреба гекони.

Тъй като за първи път разгръщаме NFT интелигентен договор, ние раздаваме 16 комплекта негодни за употреба гекони на обща стойност 80 коледни Gecko NFT. Опасяваме се, че можем да допуснем някои грешки, затова запазваме 20 NFT като резерв, в случай че нещо се обърка, когато изпращаме NFT.

За да имате шанс да спечелите един от тези 80 CoinGecko Christmas NFT, отговорете на въпросите и изпълнете задачите тук:

https://gleam.io/P4mWZ/coingecko-christmas-nft-giveaway

Входът се затваря на 23 декември 2018 г. в 23:59 GMT +8. Победителите ще бъдат определени въз основа на най-креативните отговори. Победителите ще получат само 1 от 5-те негоримируеми дизайна на Gecko и ние ще се стремим да дадем предпочитания дизайн.

Планираме да прехвърлим 80 нематериални гекони в навечерието на Коледа, 24 декември 2018 г..

Правила и условия

Човек не може да бъде изтеглен повече от веднъж. Предоставяйки своя имейл адрес, вие се съгласявате да се абонирате за ежедневните бюлетини на CoinGecko. Ние ще изпратим Негъбещия гекон на посочения ETH адрес. Моля, уверете се, че вашият портфейл Ethereum поддържа ERC-721. CoinGecko не носи отговорност, ако сте предоставили портфейл, който не поддържа ERC-721.

Публикуването на платено съобщение за пресата на тази страница не трябва да се разглежда като одобрение от Бюрото за монети. Читателите трябва да направят свое собствено проучване, преди да инвестират средства в която и да е компания или услуга.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me