Най-полезните ботове за крипто търговия през 2020 г.

>

Управлението на всеки аспект от вашата стратегия за търговия с криптовалути може да бъде поразително. Ако трябва да сте онлайн през деня и деня, за да търгувате, да изпълнявате точни поръчки, да анализирате пазара и ръчно да прилагате стратегията, която сте разработили, ще имате кошмарна търговия с криптовалута.

Търговията с крипто не е същото като търговията на традиционните борси. Пазарите на криптовалути никога не си правят почивка. Борсите извършват сделки 24/7.

За да спят спокойно, повечето инвеститори в криптовалута използват услугите за търговия с ботове. Тези търговски ботове могат да автоматизират стратегия без емоции. Всяка сделка се изчислява прецизно и предварително се определя от условията, които вие дефинирате.

Въпреки че концепцията звучи просто, има голямо разнообразие от услуги, които предоставят автоматизирани търговски ботове. Някои се фокусират върху технически показатели, дневна търговия и скриптове, докато други се фокусират върху прости техники за управление на портфейла.

Ще разделим 5-те най-добри бота за търговия с криптовалута, които могат да ви помогнат да опростите начина, по който управлявате портфолиото си. Всеки от тези търговски ботове има уникална цел, която може да ви помогне да организирате ясно стратегията си по начин, който работи най-добре за вас.

Скариди

Ботовете за търговия с криптовалути не трябва да бъдат сложни. В Скариди, приехме тази идея присърце. В резултат на това създадохме най-сложните услуги за търговия, които са изключително лесни за използване.

Shrimpy е проектиран от крипто инвеститори за крипто инвеститори. Хора, които планират да останат на пазара през следващите 10 или 20 години. Вместо да се занимавате с втората до втората отметка на пазара, Shrimpy се фокусира върху 10-годишния хоризонт. Той има за цел да осигури начин за автоматизиране на портфолиото ви в дългосрочен план.

Няма други услуги като Shrimpy. Просто свържете всички сметки за обмен, изберете портфолио или стратегия за индексиране и гледайте как Shrimpy автоматично поддържа портфолиото си с течение на времето. Чувства се като HODLing 2.0.

Вместо да позволи на вашето портфолио да събира прах в хардуерен портфейл, Shrimpy систематично балансира вашето портфолио. Когато депозирате нови средства по сметката си за обмен, тези средства могат автоматично да бъдат инжектирани във вашето портфолио, използвайки нашите усъвършенствани функции за осредняване на доларовите разходи.

Всичко необходимо за управление на портфолиото ви се предоставя в едно приложение. Проследявайте ефективността си във времето, бързо коригирайте портфолиото си въз основа на нови изследвания или пазарни движения или просто оставете Shrimpy да автоматизира всичко с нашите стратегии за динамично индексиране от световна класа. Това е най-доброто решение за управление на лични активи за собствениците на криптовалути.

Shrimpy поддържа свързване с която и да е от 16-те най-големи борси за криптовалути, така че винаги можете да намерите борса, която работи перфектно за вас. Ако не можете да вземете решение за един обмен, това не е проблем. Свържете множество борси с Shrimpy, за да видите портфолиото си на борсите и да управлявате всичките си сметки за обмен чрез едно единно табло.

Регистрирайте се за Shrimpy днес!

Ценообразуване

Shrimpy поддържа както безплатен, така и премиум абонаментен слой. Безплатният слой предоставя достъп само до функции за мониторинг на портфейла. За да започнете да автоматизирате портфолиото си, трябва да се абонирате за ниво „Професионално“. Това ви дава достъп до всички функции за управление на портфолио, търговия и социални функции, които наистина правят Shrimpy блясък.

Професионалното ниво започва от $ 13 / mo, когато се таксува годишно.

Coinrule

Coinrule е нарастваща услуга за автоматизирана търговия, която се фокусира върху търговия, базирана на показатели. Вместо да автоматизира стратегията за дългосрочен план, Coinrule се занимава със сложните взаимодействия, които протичат на пазара от минута до минута. Тъй като цената на вашите активи се променя през целия ден, автоматизираният бот за търговия ще изпълнява сделките за вашата посочена стратегия за търговия.

Препоръчваме Coinrule за търговци на криптовалути, които искат да бъдат на ръка със своите средства. Непрекъснатото актуализиране на вашата стратегия и бъркането с ботовете за постигане на оптимални резултати може да отнеме много време, така че този бот за търговия е идеален за хора, които имат време да инвестират в пълно изучаване на стратегиите, които прилагат.

Ценообразуване

Ценообразуването Coinrule започва от разумни 9,99 / месец, но бързо нараства до 199,99 $ / месец за най-напредналия план. С $ 9,99 можете да свържете 2 акаунта за обмен и да автоматизирате 5 правила наведнъж.

Зигнали

Зигнали може да се счита за по-сложен конкурент на Coinrule. Предоставяйки сигнали за крипто търговия, индикатори и свързаност TradingView, търговците могат да изпълнят подробна стратегия чрез комбиниране на различни базирани на сигнала стратегии.

В допълнение към търговията въз основа на различни показатели, Zignaly отвори позиционен терминал за търговия, който позволява на търговците да задават конкретни поръчки на борсата, без да автоматизират стратегията.

С големия брой функции, поддържани от Zignaly, е малко изненадващо, че единственият обмен, който поддържат, е Binance. Без акаунт в Binance нямате късмет с тази услуга.

Някои от основните функции, които те поддържат, включват:

 • Последваща стоп загуба

 • Сигнали

 • TradingView Bot

 • Множество цели от сигнали

Ценообразуване

Понастоящем има само един ценови ред за приложението Zignaly. Всичко, което предлагат, може да бъде закупено за $ 15,99 / месец. Това включва неограничени двойки и позиции на монети.

Gunbot

След няколко години на пазара, Gunbot все още остава един от по-малко известните конкуренти на пазара.

Gunbot е настолно приложение, което се изтегля, за да се стартира. Това означава, че ще трябва да стартирате услугата сами денонощно, за да осигурите непрекъснатото изпълнение на вашата търговска стратегия. Това може да бъде притеснение за много търговци, които са постоянно в движение. Настройването на машина, която работи 24/7, може да стане скъпо и разочароващо.

Някои от най-изявените функции в приложението включват:

 • Обратна търговия

 • В края

 • Потвърждаващи индикатори

Ценообразуване

Gunbot не е за всеки. Той носи един от най-големите ценови етикети сред търговските ботове на пазара. Цената за започване може да бъде близо $ 1000, ако искате да имате достъп до свързване до 5 борси и всички стратегии за търговия. Със сигурност не е за всеки.

Haasbot

Не на последно място, HaasBot. HaasBot е една от най-сложните (ако не и най-сложните) платформи за търговски ботове на пазара. Можете да го мислите като „Gunbot на стероиди“.

Haasbot не е предназначен за обикновения човек. Той е специално създаден за напреднали търговци, които напълно разбират техническите подробности на търговските стратегии.

Ако търсите корпоративно решение, Haasbot може да бъде решението за вас. Изглежда, че списъкът с функции поддържа всичко под слънцето. От създаването на пазара до възстановяването на зоните.

Някои от най-забележителните функции включват:

 • Бот за натрупване

 • Flash Crash Bot

 • Бот за пинг понг

 • Trend Lines Bot

Ценообразуване

Тази платформа за търговски ботове за корпоративен клас със сигурност носи цената на предприятието. Най-ниското ниво на ценообразуване е $ 200/3 месеца и бързо нараства до $ 600/3 месеца.

Заключение

Съществуват различни търговски ботове, всеки от които има определена цел. Внимавайте, когато избирате кой бот за търговия е най-подходящ за вас.

Преди да се потопите в конкретен бот за търговия, помислете за опита, който искате да имате с бот за търговия. Търговските ботове като Shrimpy са проектирани да бъдат прости и автоматизират дългосрочните стратегии. От друга страна, търговските ботове харесват Haasbot са проектирани да поддържат безброй показатели, сложни стратегии и отнемаща време настройка.

Разгледайте всяка от тези търговски услуги от световна класа, за да намерите тази, която отговаря на вашите цели.

Относно скариди

Скариди е приложение за изграждане на персонализирани криптовалутни фондове, ребалансиране и управление на разнообразно портфолио от цифрови активи. Автоматизирайте портфолиото си, като се свържете с някоя от 17-те крипто борси, които поддържаме.

API на Shrimpy’s Universal Crypto Exchange са предназначени за разработчици. Интегрирането с нашите унифицирани приложни програмни интерфейси (API) ви дава незабавен достъп до единни крайни точки за търговия, събиране на данни, управление на потребители и други във всяка основна борса за криптовалута.

Следвай ни в Twitter и Facebook за актуализации и задавайте всякакви въпроси към нашите невероятни, активни общности на Телеграма & Раздор.

Благодаря, че се отбихте!

Екипът на скаридите

Допълнителни добри четения

Крипто ботове за търговия – Пълното ръководство

Как да направите бот за крипто търговия с помощта на Python – Ръководство за разработчици

Автоматизация за крипто търговия за управление на портфейл

Сравнение на стратегиите за балансиране на портфейлите за криптовалута

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me