Кевин Фиш – Търговецът номер 1 eToro идва в Shrimpy

>

Кевин Фиш е инвеститор и изследователски анализатор, фокусиран върху разпределението и управлението на капитала. Неговият опит като портфолио мениджър включва три години успешно управление на капитала в крипто.

Днес Кевин живее в северната част на Колорадо в Скалистите планини, където прекарва времето си, разглеждайки изследвания, мрежи, развиване на връзки в космоса и пътувания с музика като друга голяма страст.

Кевин е в криптовалута като инвеститор от бичия пазар през 2017 г. и се интересува от инвестиции на пълен работен ден и макро теза.

Той е развълнуван, че е на разположение като лидер в Shrimpy и се фокусира върху това да помага на другите с дългосрочни стратегии и успешно управление на средствата.

Следвайте Кевин на Shrimpy

Кевин Фиш

Копираният №1 търговец на eToro идва в Shrimpy. Научете за пътуването му и как той ще носи всичко, което знае, в Shrimpy.

Стратегия за портфолио

Кевин има портфолио стратегия, която мнозина се стремят да повторят. Със силен фокус върху дългосрочните основи, той се стреми да разбере механизмите на улавяне и създаване на стойност. Всичко, в което влага пари, той планира да държи поне пет години.

Когато Кевин проучва актив, той е стратегически в процеса на надлежна проверка. Той вярва, че разбирането на инвестицията е най-важното и не се колебае да се обърне към основателите или други изследователи, за да види мнението на експерти или анализатори.

Кевин високо цени връзките в космоса и е склонен да се съсредоточи върху развитието на отношения с екипа от разработчици или други инвеститори, които са експерти по даден актив, когато инвестират. Кевин знае значението на покупката въз основа на убеждението и твърдото разбиране на всички причини за закупуване на актив и разглеждането на възможно най-много стимули и теза за оценка

Стратегията му за инвестиране прилича много на търсене на съкровища. Става въпрос за разбиране и стесняване на конкретни възможности с огромен потенциал за растеж.

Общност

Кевин е развълнуван да използва и поддържа нещата с платформата Shrimpy и вярва, че тя има голям потенциал като основен новатор и новаторски продукт в космоса. Единственото му съжаление за платформата е, че не е започнал да използва Shrimpy по-рано, когато за първи път му е препоръчано.

Той вярва, че портфолиото му има потенциал за големи печалби във всеки период от време, и смята, че всеки, който следва или копира инвестицията му с дългосрочен начин на мислене, ще има възможност да се справи отлично с каквото и да е количество капитал. Стратегията му е фокусирана върху възможно най-голяма възвращаемост с най-малката необходима първоначална инвестиция.

Следвайте Кевин на Shrimpy.

Философия

Кевин винаги е бил бик с криптовалутата като основен инвеститор. Той вярва в заемането на дългосрочни позиции и използването на мечи пазари като възможности за натрупване със стратегия за осредняване на разходите за долари за излагане на по-ниски цени през възможно най-дългия период от време. Той препоръчва това за всички и вярва, че трябва да купите и притежавате актив, за да го разберете наистина и да разпределите капитала по-успешно в бъдеще.

С глобалната несигурност, въртяща се около COVID19, той вижда нарастване на много от най-важните тенденции, но не приема това като причина за промяна в основната си теза. Неговата теза винаги се основава на дългосрочно хеджиране по възможно най-много начини за всеки възможен сценарий.

Кевин остава активен в много инвестиционни сектори, включва традиции на VC и хедж фондове, както и крипто и ресурсно инвестиране или златно пространство.

Той вярва в дългосрочната визия на крипто и го вижда като огромна възможност за изграждане на нова финансова система от нулата, а също и възможност за всеки редовен гражданин да се възползва от най-големия трансфер на богатство в историята ни.

Мнения

Любими криптовалути

  • Биткойн (BTC) – Кевин силно вярва в мрежовия ефект на комуникационните системи и вярва, че биткойнът ще бъде основният резервен актив на всички крипто екосистеми

  • Ethereum (ETH) – Ефектът на мрежовата платформа със сигурност съществува за Ethereum, а Кевин е голям фен на общността за развитие на ETH, където имаше късмет да участва в минали събития като хакатон и конференция EthDenver през 2018 г.

  • Aave (LEND) – Aave е оригиналният протокол Defi с платформата ETHLend, изградена на базата на Ethereum за заемане и кредитиране на крипто през 2017 г. и последващия протокол за паричен пазар Aave, стартиран през 2020 г.

Любими влиятели

Седрик Дал – В Биткойн от 2011 г. Седрик е основател на Ycombinator и Google Ventures, подкрепена с борсата на Buttercoin, както и успешен крипто инвеститор в биткойн на стойност 3 долара и Ethereum в предварителния кръг. Седрик е оказал голямо влияние като инвеститор и има много страхотно съдържание в Youtube, както и мозъчен тръст, наречен „група 1000x“.

Любими борси

Кевин използва редица борси, но е особено фен и на двете Binance и Kraken за тяхната прозрачност и ликвидност, както и за иновациите им в пространството. Той горещо препоръчва и двете, и поддържа специален портфейл за всеки от тях въз основа на наличните активи, като същевременно взема предвид управлението на риска и признава, че и двете са високорискови инвестиционни платформи за много нови активи с асиметричен риск / награда, много като BTC.

Понастоящем Кевин има портфейли, които могат да бъдат копирани Кракен за нови потребители в САЩ, а също и Binance за всеки по света.

Любими инструменти

Скариди – Перфектната платформа за управление на портфолио на борси и ангажиране на социална група като търговци / инвеститори.

DefiPulse От 2018 г. насам Кевин обръща внимание на „DeFi проекти“, преди те да бъдат наречени такива, като Maker и Aave протокол и общата стойност, заключена показател, проследен на defipulse.com

AaveWatch – Използва се за наблюдение на използването на протокола Aave заедно с записите за заемане и връщане за заеми, обезпечени с всички видове крипто активи в екосистемата Aave.

Кевин не се фокусира върху редовни показатели като CoinMarketCap тъй като това са изоставащи индикатори за приемане на крипто и обикновено губи време.

Любими проекти

Извън развитието на блокчейн и криптовалута, Кевин смята, че хардуерните портфейли и устройствата за защита на семена са важни нововъведения, препоръчани за всеки на крипто пазара. Съхраняването на вашите средства в сигурен хардуерен портфейл е от решаващо значение за дългосрочното съхранение на средства и избягването на хакери.

Когато не планира да докосва актив в продължение на години, Кевин обикновено ще го съхранява в Трезор портфейл. Това е най-довереното име и устройствата имат редица начини за взаимодействие с криптовалута, включително вградени Dapps като Aave протокол които могат да се използват за обезпечаване и печелене на APY върху активи, държани в MyEtherWallet родният интерфейс на Ethereum.

Не забравяйте да харесате Кевин на скариди.

Нашата платформа за социална търговия

Скариди е социална платформа за търговия с криптовалута. Той е предназначен както за професионални, така и за начинаещи търговци да дойдат и да научат за нарастващата крипто индустрия. На Shrimpy потребителите могат да копират портфейлите и стратегиите за търговия на други търговци.

Съдържанието на тази статия не трябва да се разглежда като инвестиционен съвет. Следването на социални лидери може да поеме потенциален риск за вашия капитал.

Следвай ни в Twitter и Facebook за актуализации и задавайте всякакви въпроси към нашите невероятни, активни общности на Телеграма & Раздор.

Благодаря, че се отбихте!

Екипът на скаридите

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me