Dropil (DROP) Преглед: Автоматизирани инструменти за търговия с криптовалута

Инвестирането може да бъде страшно изживяване като цяло, но когато това инвестиране се премести в сферите на криптовалутата, някои хора са направо ужасени.

Опитът да разберете в кои монети да инвестирате, кои борси да използвате и да чуете историите на онези, които неправилно управляват криптоинвестициите, могат да накарат косата да настръхне. Има няколко проекта, които са насочени към инвестиране в криптовалута, и един от тях е Dropil.

С фразата „улеснен, интуитивен и автоматизиран инструмент за пазара на криптовалути“ звучи, че Dropil може да е на нещо, но твърде добре ли е, за да е истина?

В този преглед на Dropil ще се опитаме да отговорим на този въпрос, като разгледаме перспективите за технология, пътна карта, екип и символи.

Нека да скочим!

Dropil Преглед

Dropil предлага пълен пакет за инвестиции, включително финансово планиране, пенсионни спестявания и разбира се търговия. Основният им целеви пазар са неопитни инвеститори, които търсят лесен начин за навлизане на криптовалутните пазари, но те също имат какво да предложат на по-опитния инвеститор, криптовалута и други. И те твърдят, че могат да създадат инвестиционно планиране за всеки, независимо от неговата толерантност към риска или произход.

Dropil Преглед

Преглед на Dropil. Източник: Dropil.com

Разбира се, основната точка на продажба на Dropil е автоматизацията на процеса на търговия с криптовалути. Платформата изисква малко принос от инвеститорите и твърди, че ще осигури високи маржове на печалба и минимален риск от загуби.

Екипът се опитва да създаде опит за инвестиции с ниско триене, лесно достъпен и нисък стрес. Платформата е създадена, за да опрости процеса на инвестиране и да ви предостави информацията, от която се нуждаете, като същевременно премахвате анализи, които може да не ви интересуват или дори да разберете като начинаещ инвеститор в криптовалута.

Dropil също отнема голяма част от времето ангажимент от търговията. Използвайки автоматизираните инструменти, инвеститорите могат да избегнат необходимостта да седят пред екрана на компютъра и да наблюдават пазарите постоянно. И това отваря света на инвестициите с много малко капиталово изискване. Това може да бъде много важно за някои потребители, които може да нямат хиляди или десетки хиляди, необходими за инвестиране в по-традиционни продукти.

Системата Dropil

Има три основни компонента на системата Dropil. Първият е роботът за търговия, известен като „Dex“. Този бот прави всички тежки повдигания в рамките на платформата. След това има бот за управление на риска, наречен Arthur, който не е толкова сложен като Dex.

И накрая, има символите на платформата, познати като DROP токени. Те бяха издадени, за да гарантират поверителността на потребителите и да помогнат за развитието на платформата и вътрешната икономика на Dropil.

Dex Bot

Dex е основният аспект на услугата Dropil. Макар да си мислите, че това е робот за търговия, всъщност е много повече. Това е внимателно изработена колекция от роботи, които са били задълбочено тествани, за да осигурят рентабилност. Алгоритмите, използвани от ботовете на Dex, са собственост и са разработени вътрешно от екипа на Dropil.

От първоначалното си внедряване Dex непрекъснато усъвършенства и усъвършенства способността си да променя и мащабира многобройните си стратегии, за да се възползва от всякакви пазарни условия. Той е в състояние да събира нови данни за търговия в реално време и непрекъснато актуализира и коригира своите алгоритми за търговия. Това не е обикновен робот, а по-скоро система за изкуствен интелект, създадена специално за управление на търговия с криптовалути и портфейли за постигане на солидна печалба с минимален риск.

Потребителският интерфейс на Dex Bot

Потребителският интерфейс на Dex Bot

Има няколко режима, които комбинират различни видове логика и позволяват на Dex да изпълнява специфични инвестиционни задачи. Има зададени стратегии за всеки режим и AI може да се настройва автоматично, за да превключва между стратегии въз основа на пазарните условия. Всеки режим е отделен и независим и търгува само по една двойка на една борса, използвайки една сметка наведнъж. Това позволява на AI да събира огромни количества данни на пазарите, които съхранява в централно хранилище и има непрекъснат достъп за анализ на пазарните условия.

Dex използва своите групови логически правила, за да максимизира производителността, но също така се смесва с човешки надзор, за да гарантира, че не излиза от релсите. Един метод, използван за минимизиране на риска за инвеститорите, е диверсификация на търгуваните токени и борсите, използвани за търговия. Системата обединява инвеститорски ресурси и търгува въз основа на всеки потребител, избран профил на риска. Това гарантира максимална безопасност за всеки инвеститор, дори когато пазарите станат нестабилни.

Платформата също така използва както програмни, така и ръчни защити, свързани с борсите, свързаността и използването на API, за да осигури най-голяма безопасност и стабилност за платформата.

Артур Бот

Втора част от платформата Dropil е ботът Arthur. Този бот е ботът за управление на риска, който управлява портфейлите на инвеститорите и също така предоставя арбитражен анализ. Въпреки че е по-малко сложен от Dex, той все още е важен, тъй като ще наблюдава до 13 различни борси и 10 различни монети, за да намери арбитражни възможности за вас.

Arthur Signal Арбитраж

Arthur Signal Arbitrage на Dropil

Най-важното е да се отбележи, че всичко това може да се направи без използването на API, както и не са необходими потребителски акаунти. Бъдещите планове включват разширяване на тази функционалност.

DROP Token

Последният аспект на екосистемата Dropil е DROP токенът, който е ERC-20 маркер, създаден, за да осигури поверителност, като същевременно задвижва вътрешната икономика на Dropil. Екипът избра да използва протокола ERC20, за да подпомогне съвместимостта и бързите изпълнения на обмен в полза на цялата общност.

Токенът DROP има общо предлагане от 30 милиарда монети, което беше определено като оптимална сума за управление на активи от разработчиците. Той също беше избран с оглед на оптималната потребителска база, както и необходимостта от търговия с монети и постигане на широко разпространение. Необходимостта от използване на DROP токена за достъп до функцията на Dropil трябва да осигури добро изпълнение и търсене на токена.

Преглед на пускане на токени

Преглед на DROP Token

30 милиарда токена бяха генерирани на 10 януари 2018 г. и продадени в ICO Dropil, който започна на 7 февруари 2018 г. и продължи до 7 март 2018 г. Само 15 милиарда от символите бяха разпределени по време на ICO Dropil, като 60% бяха продадени на цена от 0,0000036 ETH (около $ 0,005 по това време). Останалите монети бяха разпределени, като 20% отидоха на основателите, 15% на Dropil трезора и 5% на екипа Dropil.

Доставката на токени на основател подлежи на заключване на 50% от токените, но на уебсайта Dropil беше ясно съобщено, че нито един потребителски токен никога няма да бъде заключен. Тъй като това са ERC-20 токени, те могат да се съхраняват във всеки съвместим портфейл. Екипът на Dropil планира да пусне мобилен интелигентен портфейл както за Android, така и за iOS, но той е в пътната карта с дата на пускане до края на второто тримесечие на 2018 г., което отмина преди няколко седмици.

DROP могат да бъдат закупени с помощта на етер или биткойн на борсата IDAX и борсата Tidex. Тъй като се добавя към повече борси, може да очакваме стойността на монетата да нарасне. Понастоящем се оценява на $ 0,005586, но се търгува напред и назад на ниво от $ 0,006 от април 2018 г..

Това всъщност не е лошо, тъй като по-широките крипто пазари са наблюдавали предимно спадове през същия период. С пазарна капитализация от малко над 110 милиона долара към 6 юли 2018 г. монетата понастоящем е класирана на 87 място в уебсайта Coinmarketcap.com.

Пътна карта на Dropil

Както бе споменато по-горе, пътната карта посочва, че интелигентен портфейл ще бъде пуснат за токена DROP до края на Q2 2018, но за съжаление това не се е случило. Един от първите елементи в пътната карта след ICO на Dropil беше DROP да бъдат изброени на възможно най-много малки публични борси.

Също така бих нарекъл това неуспех, тъй като токенът е изброен само на 4 много малки борси и почти целият обем се появява само на 2 от тях. До края на 3-то тримесечие пътната карта казва, че токенът DROP ще бъде регистриран на големи публични борси. Това би било отлично за монетата, тъй като списък на Binance, HitBTC или други подобни вероятно би дал тласък на цената на символа.

Накрая екипът разглежда създаването на инвестиционна платформа с висок лимит за потребители, които искат да инвестират по-големи суми. Той също така проучва възможността за пенсионно планиране и има планове да се превърне в план за пенсиониране от следващо поколение. Това включва комуникация с всички правилни страни и сертифициране за предлагане на много дългосрочни и пенсионни планове за нашите потребители.

Екип на Dropil

Екипът зад Dropil са предимно млади предприемачи с опит в блокчейн технологии или финансови предприятия. Те са включили връзки към техните свързани страници в своите биографии на за нас страница. Компанията е изградена от Калифорния, където се намират повечето от основателите.

Членове на екипа на Dropil

Членове на екипа на Dropil

Интересното е, че всички акаунти в Twitter са създадени едва през април 2018 г., но това може би е така, защото тогава започва фазата на промоция на платформата. Всички LinkedIn профили на членовете на екипа са доста стари.

По същия начин няма външни инвеститори и те предпочитат да са били частно финансирани. Те твърдят, че това е така, защото не искат външните директори да имат твърде много дума в бизнеса и че основателите трябва да бъдат изцяло инвестирани.

Заключение

Dropil изглежда като интересен проект, който се занимава със сложността на инвестирането в криптовалути. Идеята за автоматизирана търговия, инвестиране и арбитраж е завладяваща, но звучи познато. Акциите, суровините и валутата разполагат с автоматизирани системи или роботи, които обещават гарантирана възвръщаемост. Все още не съм срещал такъв, който да е надежден в дългосрочен план.

Може би алгоритъмът за изкуствен интелект е достатъчно усъвършенстван, за да промени това. Може би движенията на пазара на криптовалути са по-лесни за анализ и прогнозиране. Или може би не.

Този преглед на Dropil не успя да намери онлайн доклади за богатства, направени чрез платформата, а при разглеждането на раздела за прозрения на инструмента (който дава отчети само за един месец, една седмица и 24 часа), изглежда, че представянето през последния месец е смесено, като безопасни и агресивни пулове губят, но умереният басейн печели почти 2%. През месеца изглежда, че Dex спечели около 65% от своите сделки. Хубаво, но не умопомрачително.

Това със сигурност е интересна платформа, която може да гледа, но не мисля, че скоро ще се присъединят много напреднали търговци. Вместо това целевата група на Dropil, нови и неопитни търговци, вероятно ще бъде най-голямата група инвеститори на този ранен етап от проекта.

Представено изображение чрез Dropil.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me