Coinbase търговия с ботове и управление на портфейл

>

Тази статия ще предостави изчерпателен преглед на управлението на портфейла за Coinbase, заедно с дискусия за търговския бот, който се свързва с тази борса, за да осигури опростен начин за автоматизиране на вашето портфолио.

Допълнителна дискусия относно управлението и автоматизацията на крипто портфолио може да се намери в друга една от последните ни статии тук. Не забравяйте да се присъедините и към нашите Телеграма за да сте в крак с всички най-нови крипто новини, обзори на борси и технически анализ на пазара.

Преди да започнем, важно е да разберем напълно какво означава управление на портфейл от криптовалути и как това е свързано с търговията с ботове.

Управление на портфейл от криптовалути

На крипто пазара има хиляди различни цифрови активи. Всяка криптовалута има свои уникални точки за продажба, случаи на употреба и функционалност. Когато хората искат да навлязат на пазара, мнозина ще се опитат да създадат разнообразно портфолио, за да намалят риска от притежаване на една криптовалута.

Повечето хора бързо осъзнават, че управлението на толкова разнообразен набор от активи е значителна работа. Закупуването на всеки от тези активи, задържането им на хардуерни портфейли или на различни борси и придвижването и излизането от позиции е тромаво.

Тук в дискусията влизат решенията за управление на портфейла. Решенията за управление на портфейл ви позволяват да свържете вашите акаунти за обмен и салда на хардуерния портфейл с едно приложение, което след това може да опрости начина на управление на всичките ви активи.

Например, нека си представим, че притежавате 10 различни криптовалути на Binance, 30 на Bittrex, 5 в хардуерен портфейл и 3 в горещ портфейл на вашия компютър. Всеки от тях може да бъде свързан с приложение за управление на портфолио за пълен преглед на вашето портфолио.

В допълнение към наблюдението на вашите активи, има и приложения, които позволяват търговията с вашите активи чрез приложението, без да е необходимо да влизате във всеки от вашите акаунти за обмен всеки път, когато искате да извършвате сделки.

Търговия с ботове и автоматизация

Сега, когато разбираме намерението на управлението на портфейла, можем да започнем да изследваме стратегиите, които са общи за управлението и автоматизирането на портфейли.

Като цяло хората търсят прости начини да поддържат портфолиото си. Повечето хора не искат да прекарват всеки буден момент в бърникане с инструмент за търговия, за да го накарат да работи перфектно. Инструментите, които използваме, трябва да бъдат прости, с доверие и фокусирани в дългосрочен план.

В една от предишните ни статии обсъдихме трите основни стратегии, които се използват за управление на портфейла.


Тези стратегии са:

  1. Ребалансиране на портфолиото

  2. Осредняване на разходите в долари

  3. Интелигентно маршрутизиране на поръчки

Всяка от тези стратегии може да бъде автоматизирана с търговски ботове. Преди обаче да влезем в търговските ботове, нека разгледаме наличните днес функции за управление на портфейла на Coinbase Pro.

Управление на портфолио на Coinbase Pro

Coinbase Pro все повече се интересува от управлението на портфейла. Въпреки че основните продукти на Coinbase периодично изпитват големи профилни неуспехи с продукти и функции за управление на портфолио, ние вярваме, че все още има огромни възможности за техния екип да разшири функциите за управление на портфолиото за Coinbase Pro.

Нека да разгледаме по-задълбочено тяхната история с управлението на портфолиото.

Екипът на Coinbase стартира наскоро „Портфолио“ за Coinbase Pro. Това позволява на потребителите да генерират множество подсметки в Coinbase Pro. След това тези подсметки могат да се управляват отделно за търговия, отчитане и достъп до API.

Това не е единственото нещо, което Coinbase пусна в миналото, за да се насочи към управлението на портфейла. През 2018 г. Coinbase имаше един от най-големите провали, когато те пуснаха своя индексен фонд. До края на 2018г, Coinbase вече обяви затварянето на проекта.

Само месеци по-късно Coinbase обяви старта на Пакети Coinbase. Тъй като пазарният шум около ползите от пакетите достигна рекорд за всички времена, очевиден ход за Coinbase е да се опита да изиграе инерцията. За съжаление, само няколко месеца по-късно, този проект също приключи.

Това са само няколко от последните примери за работа на Coinbase за улавяне на пазара за управление на портфейла. Всеки провал ги доближава до разбирането на желанията на криптотърговците и начина, по който те искат да управляват средствата си.

Къде е Coinbase Pro сега?

Coinbase Pro все още няма най-удобните функции за изграждане и управление на разнообразни портфейли. Изисква значително количество време и енергия за реализиране на надеждна дългосрочна стратегия.

Очакваме това да се промени в бъдеще, но докато настъпи този момент, ще трябва да разчитаме на инструменти за автоматизация на трети страни, за да опростим управлението на портфолиото си.

Автоматизация на портфолио

Скариди е приложение за управление на портфейл, което опростява начина, по който разпределяте средства, автоматизирате стратегии и управлявате портфолиото си.

Основното приложение позволява по-добър контрол върху портфолиото ви чрез активно управление на вашата дългосрочна стратегия. Потребителите могат внимателно да конструират портфолио, което работи за тях, да разпределят портфолиото в безброй обмени за секунди и да автоматизират стратегия във времето.

В предишните раздели обсъждахме стратегии като ребалансиране на портфейла, усредняване на разходите за долари и интелигентно маршрутизиране на поръчки. Всяка от тези стратегии се поддържа по подразбиране в Shrimpy. Това освобождава потребителите да прекарват времето си в проучване на нови активи или в живота си.

Експериментирайте с Демонстрация на скариди за да видите всичко, което приложението може да предложи.

Допълнително четене

Последни новини, информация и рецензии на Coinbase

Coinbase срещу Kraken – Коя борса е най-добрата за закупуване на биткойн?

Как да създадете личен фонд Coinbase Index

Ботове за търговия с криптовалута – Пълното ръководство

Как да направите бот за крипто търговия с помощта на Python

Скариди е търговски бот, който опростява управлението на крипто портфолио. Свързването на вашата борсова сметка с Shrimpy отключва удобни функции за търговия, които могат да ви помогнат да автоматизирате крипто стратегията си. Изпробвайте го днес!

API на Shrimpy’s Universal Crypto Exchange са единствените унифицирани API за криптообмен, които са специално разработени за разработчици на приложения. Събирайте данни за търговия в реално време или книги с поръчки, управлявайте акаунти за обмен на потребители, изпълнявайте стратегии за търговия и опростявайте начина на свързване към всяка борса.

Следвай ни в Twitter и Facebook за актуализации и задавайте всякакви въпроси към нашите невероятни, активни общности на Телеграма & Раздор.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me