BRD си партнира с Wyre, за да предложи на индустрията ниски такси за банков превод за крипто

Партньорството ще позволи на американските клиенти да закупят BTC, ETH и DAI от над 1700 банки

Сан Франциско, Калифорния – (11 юни 2019 г.) BRD, най-сигурният мобилен портфейл за криптовалута, на който се доверяват над 2 милиона потребители в 170 държави, сега позволява на американските клиенти да купуват биткойн, ethereum и Dai с помощта на банкови преводи. Новата възможност за американски клиенти се поддържа от над 1700 американски банки, благодарение на новото партньорство с Wyre, водещ доставчик на плащания за индустрията на блокчейн.

Новото партньорство ще позволи на BRD да разшири своята продуктова карта, за да изпълни дългосрочната си визия за водещ център за мобилни финансови услуги за крипто активи.

„С криптовалути на стойност над 6 милиарда щатски долара, защитени с марката BRD, ние се оказахме най-доверената услуга в бранша“, каза Адам Трейдман, главен изпълнителен директор и съосновател на BRD. „Оставаме изключително фокусирани върху интегрирането на най-добрите партньори за плащания с най-ниски такси, като Wyre.“

„BRD е един от най-добрите отбори в пространството. Те дават приоритет на сигурността и поверителността на потребителите, като същевременно добавят значима стойност “, каза Майкъл Дънуърт, главен изпълнителен директор и съосновател на Wyre. „И BRD, и Wyre имат огромен опит и не бих могъл да бъда по-развълнуван от това, което ще предоставим на общността с течение на времето.“

Използвайки BRD за закупуване на BTC, ETH или Dai, потребителите в САЩ вече ще имат възможност директно да свържат своята банкова сметка за по-малко от пет минути. Освен че позволяват на клиентите сигурно да обменят своя фиат за криптовалута, банковите преводи предлагат най-ниските такси при закупуване на крипто.

Съществуващите потребители на BRD ще могат да избегнат традиционно високите цени и новодошлите, които искат да влязат в пространството, най-накрая имат достъпна опция.

„Постоянно сме чували от американски клиенти за разочарованията по отношение на липсата на иновации и опростяване от настоящите лидери на пазара, а именно Coinbase,“ каза Арън Лашър, главен стратегически директор и съосновател на BRD. „Докато по-добре финансираните играчи са станали по-попечителски и централизирани, BRD остава непоклатима в мисията си да донесе основната стойност на блокчейна за масите: Децентрализирана и приобщаваща.“

Увеличеният растеж на BRD е след успешното повишаване на $ 15 от серия B през 2018 г. В началото на 2019 г. компанията постигна най-бързия старт в историята на компанията:

  • УДВОЕН: броят на транзакциите през първите 4 месеца на 2019 г.
  • УДВОЕН: броят на клиентите, които обменят крипто активи през първите 4 месеца на 2019 г.
  • ТРИПЛИРАН: броят на съществуващите безплатни потребители, които се превръщат в клиенти с премиум обмен

BRD предоставя на потребителите и инвеститорите на дребно най-простият начин да започнете с биткойн и криптовалути. Клиентите имат гъвкавост при извършване на покупки с помощта на кредитни карти, проверка на сметки, пари в брой или други криптовалути. BRD също така използва водещ в индустрията модел за сигурност и поверителност, който е едновременно наистина децентрализиран и използва най-новите технологии за сигурност, налични на мобилните платформи.

С криптирани активи на стойност над $ 6 млрд. USD под защита, BRD остава най-надеждният наличен биткойн и криптовалута. Техният водещ в бранша екип за поддръжка има средно време за реакция под 90 минути, което позволява бързо да се отговори на всички въпроси на клиентите.

Приложението BRD е достъпно за изтегляне от App Store или Google Play. За повече информация, моля, посетете BRD на адрес www.BRD.com.

За BRD

BRD е глобална компания, която предлага финансови услуги, поддържащи блокчейн, за мобилното поколение. Предоставяме на потребителите най-простия и сигурен начин да купуват и защитават биткойн и други криптовалути. Стартирала през 2015 г. и със седалище в Цюрих (Швейцария), BRD е подкрепена от рискова компания, която е събрала 55 милиона щатски долара от топ инвеститори, фокусирани върху банковото дело, FinTech и блокчейн.

Крипто приложенията на BRD са достъпни както за iOS, така и за Android в над 171 държави. С над 2 милиона клиенти по целия свят, BRD е натрупал под криптовалута около 6 милиарда щатски долара крипто активи и е едно от най-бързо развиващите се финансови приложения с активиран блокчейн за ежедневни потребители (приложението Top 10 Finance в 71 държави).


За Wyre

Wyre е водещият доставчик на инфраструктура в крипто. След търговия с над 3,5 милиарда долара криптовалутни активи и завършване на над 1 милиард долара търговски валутни плащания, използващи крипто като релса, имаме изградена мрежа от взаимоотношения с водещи банки, борси и децентрализирани партньори.

Използвайки API на Wyre, клиентите могат незабавно да конвертират fiat в крипто в глобален мащаб в над 50 държави, в 8 различни fiat валути и 3 крипто валути. Ние се фокусираме върху спазването, регулаторното лицензиране, ликвидността и обработката на плащанията, така че нашите партньори могат да правят това, което правят най-добре, създавайки невероятни инструменти на блокчейна.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ВРЪЗКА

BRD

Спенсър Чен, вицепрезидент по глобалния маркетинг

Имейл: [email protected]

Телефон: (650) 200-3231

Публикуването на платено съобщение за пресата на тази страница не трябва да се разглежда като одобрение от Бюрото за монети. Читателите трябва да направят свое собствено проучване, преди да инвестират средства в която и да е компания или услуга.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me