Blockset обявява ключови интеграции за завършване на Enterprise Blockchain Stack

Blockset от BRD добавя CipherTrace, Unbound Tech и други лидери в индустрията, за да подобри цялостните възможности в корпоративния анализ, съответствие и сигурност 

Сан Франциско, Калифорния – (17 септември 2020 г.) Enterprise blockchain инфраструктурна платформа Блоксет, новосъздаден набор от инструменти за цифрови активи от BRD, днес обяви големи партньорства, които разширяват обхвата на възможностите за разработване и внедряване на блокчейн. Демонстрирайки непрекъснат инерция и приемане на корпоративния блокчейн пазар, партньорствата на Blockset с CipherTrace, Elliptic, Unbound Tech и Chainalysis позволяват нови възможности около AML, борба с измамите, управление на ключове и сигурност, както и анализи по веригата за компании, разгръщащи блокчейн инициативи.. 

За компании, които се нуждаят от стабилна, сигурна и мащабируема блок-верижна инфраструктура от край до край с максимално време на работа, единичният API на Blockset и новите партньорства представляват непрекъснато унищожаване на бариерите за влизане в космоса. Тези нови технологични партньори ще позволят на Blocket да предлага нови блокчейн и приложения за финансови услуги с високо ниво на готовност за пазари, включително тези жизненоважни приложения в продуктите за управление на крипто активи:

  • Възможността за внедряване на AML, програми за откриване на измами при транзакции и програми за съответствие 
  • Възможността за включване на решения за управление на ключове и сигурност за дигитално съхранение на активи 
  • Възможността за достъп до агрегирани многоверижни данни за цифрови активи от API на един източник

„Успехът на Blockset досега идва от нашата несравнима способност да опростяваме високотехническите проблеми по надежден, мащабируем начин за предприятието“, каза Адам Трайдман, главен изпълнителен директор и съосновател на BRD. „Тези нови партньорства с CipherTrace, Unbound Tech, Elliptic и Chainalysis представляват нашия ангажимент да разширим тази способност в изчерпателен набор от решения до край в подкрепа на широк спектър от корпоративни блокчейн инициативи, като същевременно поддържаме най-високите стандарти за данни целостта и сигурността. “

Новият списък с партньори на Blockset включва CipherTrace, компанията за разузнаване на криптовалути; Свързани технологии, глобалният лидер в управлението и защитата на криптографски ключове; Елиптична, доставчик на решения за управление на риска от крипто-активи; и Чайнализ, компанията за анализ на блокчейн. 

„От стартирането си по-рано тази година, Blockset определи темпото като водеща платформа за данни за блокчейн и събра редица от известни корпоративни партньори във впечатляващо компресиран срок“, каза Дейв Джеванс, главен изпълнителен директор на CipherTrace. „Това, от което се нуждае индустрията, е по-тясна интеграция на възможностите и не бихме могли да бъдем по-щастливи да се приведем в съответствие с Blockset и визията му за корпоративна достъпност на blockchain. Надеждността на Blockset, съчетана с нашата разузнавателна платформа, предлага изключително стабилно предложение за съответствие. ” 

Партньорството Blockset-CipherTrace предлага разширение извън AML, откриване на измами с транзакции и разузнаване на криптовалути за банки, извънборсови бюра и други финансови институции, но също така гарантира пълното спазване на съществуващите изисквания на правилата за пътуване. Като се има предвид, че BRD е част от PayID и TRISA, ръководената от CipherTrace инициатива Trave Rule и фактът, че CipherTrace е ниво на съответствие за PayID, Blockset предлага водещи и перспективни предложения за съответствие.  

Blockset ще си партнира и с Chainalysis, водещ доставчик на блокчейн анализ в бранша. Интеграцията ще използва Chainalysis KYT (Know Your Transaction), решението за спазване на AML за мониторинг на транзакциите с криптовалута, съставено от скрининг в реално време, управление на случаи и подобрена надлежна проверка. Chainalysis в крайна сметка ще даде възможност на клиентите на Blockset, а именно финансови институции, държавни агенции и криптовалутни бизнеси, да наблюдават големи обеми криптовалутна дейност и да идентифицират непрекъснато високорискови транзакции. С предупреждения в реално време партньорството ще позволи на екипите за съответствие да се съсредоточат върху най-неотложните транзакции и да изпълнят своите регулаторни задължения за докладване на подозрителна дейност.

За да завърши цялостното предлагане на Blockset, Unbound Tech действа като официален партньор, за да даде възможност за внедряване на водещи в бранша решения за попечителство. Благодарение на криптографския опит на Unbound Tech и използването на многостранни изчисления (MPC) за осигуряване на ключове на всяко устройство, институциите могат да гарантират, че средствата на компаниите и потребителите се съхраняват с водеща в индустрията сигурност. 

„Налице е значително търсене от клиентите на Unbound Tech за нещо като интеграционните възможности на Blockset“, каза Йехуда Линдел, главен изпълнителен директор и съосновател на Unbound Tech. „Радвам се да разширя мощта на динамичния набор от инструменти на Blockset за нашите клиенти. Очакваме с нетърпение да приложим и нашия уникален криптографски нюх в областта на сигурността, като част от по-широки, съвместни усилия за насърчаване на приемането на предприятия. “

„Когато дадена компания иска решение за блокчейн, то обикновено е с конкретна цел, но бързо намира други случаи на използване на технологията, което изисква опит и мащабируемост“, продължи Трайдман. „Нашата цел е да бъдем един, рентабилен и здрав гръбнак на корпоративна блокчейн система, върху която институциите ще надграждат за в бъдеще.“ 

За да откриете как Blockset от BRD може да се използва за изграждане на решения за блокчейн за корпоративен клас, моля, посетете www.blockset.com. За обща информация, моля, посетете www.BRD.com.

– 

За BRD

BRD е глобална компания, която предоставя финансови услуги с активирана блокчейн на мобилното поколение – предоставяйки на потребителите най-простия и сигурен начин да купуват и защитават биткойн и други криптовалути. BRD е и производителят на Blockset, нова хоствана блокчейн инфраструктурна платформа за големи предприятия. Стартирала през 2015 г. и със седалище в Цюрих, Швейцария, BRD е подкрепена от венчър компания, която е събрала 56 милиона щатски долара от SBI Holdings, Ripple и други водещи инвеститори, фокусирани върху банковото дело, FinTech и блокчейн. Крипто приложенията на BRD са достъпни както за iOS, така и за Android в 170 държави. С над 5 милиона клиенти по целия свят, BRD е натрупал криптовалути под закрила на стойност около 6 милиарда щатски долара и е едно от най-бързо развиващите се финансови приложения с активиран блокчейн за ежедневни потребители. Blockset вече е събрал впечатляващ списък от над 20 финансови титани, които вече оценяват Blockset в частна програма за предварителна версия, включително SBI Holdings, PayPal, KPMG и инициативата на Ripple за разработчици Xpring.

Относно CipherTrace

CipherTrace разработва криптовалута срещу изпирането на пари, криминалистична криптовалута, решения за разузнаване на заплахи за блокчейн и решения за мониторинг на регулаторите. Водещи борси, банки, следователи, регулатори и бизнеси с цифрови активи използват CipherTrace за проследяване на потоци от транзакции и спазване на регулаторните изисквания за борба с изпирането на пари, насърчавайки доверието в криптовалутната икономика. За повече информация посетете: www.ciphertrace.com и ги следвайте Twitter и LinkedIn.

Относно Unbound Tech

В свят, който се придвижва към всичко криптирано, подписано и удостоверено, сигурна и оперативно ефективна криптографска инфраструктура е абсолютно задължителна за предприятията. Решенията на Unbound Tech използват най-новите технологии в MPC и са избрани да осигурят много от най-големите световни банки и компании от Fortune 500. Със седалище в Тел Авив и международно седалище в Ню Йорк, Unbound Tech и неговата NextGen Key Orchestration Platform осигуряват криптографската инфраструктура, за да позволят на предприятията по света лесно да осигурят и управляват цялата си информация и цифрови активи. Научете повече на www.unboundtech.com и ни следвайте LinkedIn, Twitter, и Facebook

Относно Elliptic

Elliptic е световен лидер в решенията за управление на риска от крипто-активи за бизнеса с крипто-активи и финансови институции по целия свят. Подкрепена от SBI Group, AlbionVC, SignalFire, Octopus Ventures и Santander Innoventures, Elliptic е оценил рисковете при транзакции на стойност няколко трилиона долара, разкривайки дейности, свързани с пране на пари, набиране на средства от терористи, измами и други финансови престъпления. Седалището на Elliptic е в Лондон с офиси в Ню Йорк, Сингапур и Токио. За да научите повече, посетете www.elliptic.co и ни следвайте LinkedIn и Twitter.

Относно Chainalysis

Chainalysis е компанията за анализ на блокчейн, която предоставя данни и анализи на правителствени агенции, борси и финансови институции в 40 държави. Нашите инструменти за разследване и спазване на изискванията, образование и поддръжка създават прозрачност в блоковите вериги, за да могат нашите клиенти да се ангажират уверено с криптовалута. Подкрепена от Accel, Benchmark и други водещи имена в рисков капитал, Chainalysis изгражда доверие в блокчейн. За повече информация посетете www.chainalysis.com.

Информация за връзка

BRD

Спенсър Чен, главен маркетинг директор

Електронна поща: [email protected]

Телефон: (650) 200-3231

Публикуването на платено съобщение за пресата на тази страница не трябва да се разглежда като одобрение от Бюрото за монети. Читателите трябва да направят свои собствени изследвания, преди да инвестират средства във всяка компания или услуга.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me