Binance блокира американските клиенти – Къде ще отидат крипто трейдърите сега?

>

Binance ще започне да блокира американските клиенти да търгуват на уебсайта Binance.com. В опит да се съобразят със американското законодателство, те ще открият нова борса, предназначена за клиенти в САЩ. Тази борса, наречена Binance.us, ще може да подкрепя клиенти от САЩ, които все още се интересуват от използването на Binance като своя домашна борса.

Но знаем, че имате въпроси.

  • Какво ще се случи по-нататък?

  • Ами ако не искам да използвам Binance.us?

  • Кои са най-добрите крипто борси за търговия сега?

  • Това отбелязва ли края на Binance?

Не се притеснявайте, ние ще отговорим на всички тези въпроси и още, докато разглеждаме всичко, което се случва с Binance.

Binance.us

Binance.us ще бъде партньорската борса на борсата Binance.com. Едно нещо, което трябва да бъде ясно, за да няма объркване, Binance.us няма да се управлява от Binance.

Binance.us ще се управлява от BAM Trading Services. Тази компания ще лицензира технологията от Binance, за да изгради борсата.

Идеята за друга компания, управляваща борсата Binance.us, със сигурност е проблем, който поражда повече въпроси, отколкото отговаря. Освен марката Binance е трудно да се каже дали борсата ще има същото ниво на сигурност, звездна репутация и ориентирани към клиента принципи на работа.

За съжаление объркването, което е Huobi / HBUS / Huobi Global / Huobi Pro, остави лош вкус в устата на някои инвеститори. Повишаване на загрижеността, че няколко малки грешни стъпки и бихме могли да се окажем в подобна кошмарна ситуация.

Поддържани криптовалути


С обявяването на Binance.us много търговци и инвеститори на криптовалути се усъмниха кои активи ще бъдат на разположение на клиенти в САЩ. Екипът на Binance не публикува никакви твърди подробности за криптовалутите, които ще бъдат изброени при пускането, но те предоставиха някои активи, които обмислят.

Тези активи бяха следните.

Въпреки че не знаем дали всички тези активи ще бъдат достъпни за търговия при стартирането на Binance.us, по-скоро екипът обяви, че борсата ще поддържа депозити за Bitcoin, Ethereum, XRP, Bitcoin Cash, Litecoin и Tether, започвайки от 18 септември, когато се отварят регистрациите на борсата.

class = “sqs-block-image-link

“href =” https://twitter.com/BinanceAmerica/status/1171853554971054080 “

>

Може да не е показателно за действителните активи, които ще бъдат на разположение в краткосрочен план, но това е просто още една област на безпокойство. Binance се гордее като борсата, която изброява най-големите проекти, предлагани на крипто пазара.

Ако екипът е в състояние да поддържа само шепа активи със сини чипове, Binance.us ще се конкурира директно с подобни на Coinbase Pro. Тепърва ще се види дали те могат да се състезават с Coinbase Pro, когато игралното поле е изравнено.

Актуализация: Активите, налични при стартирането, са потвърдени в a блог пост публикувано от изпълнителния директор Катрин Коли.

Binance Coin (BNB)

Колкото и да е странно, Binance не успя да спомене BNB като актив, който се поддържа за депозити при стартиране. Изключването на БНБ предполага, че може да има препятствия, които тепърва трябва да преодолеят, преди да могат да изброят БНБ на партньорската си борса.

Без да използваме някои от ключовите аспекти на Binance Coin, ще трябва само да изчакаме и да видим дали Binance.us все още може да предлага отстъпки за търговия и други предимства, които изпитва Binance.com търговци.

Без намалени такси за търговия, инвеститорите може просто да имат друга причина да изоставят Binance изобщо.

Голямото преселение

Binance изпитва голяма доза несигурност. Тази несигурност ще накара много инвеститори да скочат. Инвеститорите се нуждаят от нова доверена среда, за да продължат да търгуват, без да се страхуват от тези опасения. Но въпросът остава – „къде да отидем“?

От началото на 2018 г. Binance е надежден дом за толкова много търговци. Някои може да не са познавали друг дом.

За да отговори на тези актуални въпроси, нашият екип започна преглед на всяка основна борса през последните 3 месеца. Целта ни беше да намерим най-добрите алтернативи на Binance.

Тук ще споделя нашите констатации и ще направя случай за няколко ключови борси, които ще бъдат най-обещаващите опции за търговците, които се оттеглят от Binance.

Bittrex

Тази американска класика е горещо място за американските търговци от крипто манията през 2017 г. Bittrex е известен със своята сигурност от световна класа, изключително потребителско изживяване, гладко търговско изживяване, качествена поддръжка на клиенти и разнообразен избор на активи.

Въпреки че неотдавнашното прочистване на алткойни от Bittrex беше по-малко от желателно, броят на криптовалутите, поддържани от борсата, все още е на хладни 98 активи. Като се има предвид строгият американски пазар, това не е нищо по-малко невероятно.

В комбинация с лесното им изживяване fiat-to-crypto on-ramp, Bittrex е отлично място за миграция от клиенти в САЩ. Със сигурност няма да бъдете разочаровани при преминаването към тази борса.

Също така не би служило на Bittrex правосъдие, ако не подчертахме тяхната история на сигурност. Техният запис остава пискливо чист. Никога не става жертва на хак.

Това може да се дължи на неуморния им фокус върху практиките на първо място в областта на сигурността. Основан от Бил Шихара и още 2 души, техният основополагащ екип се състои от професионалисти по сигурността от Microsoft.

Няма да се подразбира, че Bittrex е избор №1 за търговците на криптовалута, които търсят алтернатива на Binance.

Научете повече за Bittrex.

Регистрирайте се за акаунт в Bittrex.

KuCoin

Ако ловът на алткойни е вашата игра, тогава няма по-добро място за търсене на скрити скъпоценни камъни от KuCoin. За разлика от повечето други борси, които се фокусират върху активи с висока пазарна капитализация, KuCoin е увеличил репутацията си, като се е фокусирал върху осигуряването на сигурна борса за търговия с голямо разнообразие от алткойни.

В неотдавнашен натиск от екипа на KuCoin за подобряване на всеки аспект на борсата, те излязоха блестящи, след като обновиха своя двигател за търговия.

Търговският опит на KuCoin никога не е бил по-добър от днешния. Бърза скорост на изпълнение, изключителни търговски характеристики и дълъг списък от мерки за сигурност осигуриха успеха на тяхната платформа.

Тъй като KuCoin продължава да развива своята платформа, ще видим вълнуващи неща да излизат от екипа на KuCoin.

Всички тези причини и още повече поставят KuCoin като солиден избор №2 за крипто инвеститори и търговци, които търсят алтернативен обмен на Binance.

Научете повече за KuCoin.

Регистрирайте се за KuCoin акаунт.

Runner Ups

Освен Bittrex и KuCoin, има няколко борси, които получават почетни споменавания като алтернативи на Binance.

Coinbase Pro и Kraken са крайъгълни камъни на пазара на криптовалути, откакто стартираха. Липсата на налични активи и фокусът им върху институционалните инвеститори обаче ги накара да се отклонят от интересите на много инвеститори на дребно, които се стремят да изградят разнообразни портфейли.

Крайни времена на Binance

Тъй като Binance затваря борсата си за американски клиенти, очакваме конкуренцията да започне да се нагрява. Докато Binance е кралят на борсите за криптовалути от началото на 2018 г., нейното управление може най-накрая да приключи. Следващите месеци ще бъдат показателни за Binance.

Без да завладее американския пазар, Binance може да се бори да запази световен лидер. От друга страна, ако Binance е в състояние да възстанови своите клиенти и да продължи да расте в САЩ, може да няма нещо, което да спре безпрецедентния растеж на Binance.

В крайна сметка, ако някой успее да стартира нова борса в САЩ и да придобие сцепление, това ще бъде CZ и неговият екип в Binance.

Игра на спекулации

Все още сме в ранните етапи на това, което ще стане Binance.us. Неизвестните често водят до спекулации и неправилно предсказване на бъдещето.

Когато всичко е казано и направено, никой не знае какво ще се случи. Binance.us може да се превърне в успешен успех, тъй като инвеститорите се борят със зъби и нокти, за да получат достъп до новата регулирана борса в САЩ. Или Binance може да потъне в пламтяща катастрофа, докато инвеститорите по целия свят изоставят кораба.

Никой не знае.

Само времето ще покаже какъв курс ще бъде начертан. Междувременно ще продължим да работим с всички, за да им намерим дома, който работи най-добре за тях.

Нашата цел е да имаме щастливи търговци, които обичат да се отпускат, докато Скариди удобно управлява техните обменни сметки.

class = “sqs-block-image-link

“href =” https://twitter.com/cz_binance/status/1167263224858701824 “

>

Няма съмнение, че следващите няколко години ще бъдат вълнуващи, тъй като борсите се борят за своя дял от нововъзникващия пазар за крипто търговия. Сигурен съм, че никой не е подготвен за хаоса, който предстои да настъпи.

Каквото и да се случи, не забравяйте да премахнете средствата си от Binance.com. Докато CZ наскоро публикува съобщения в Twitter, за да уведоми всички, че тегленията ще бъдат достъпни за дълго време – не е препоръчително да оставяте средствата си на борса. Особено когато дори не можете да търгувате на тази борса.

Забележка: Shrimpy ще продължи да функционира според очакванията за всички потребители извън САЩ.

Относно скариди

Shrimpy води на пазара като първокласно приложение за ребалансиране на портфолио. Потребителите са в състояние да конфигурират персонализирано портфолио от криптовалути и да внедрят пасивна стратегия за ребалансиране, премахвайки неприятностите, свързани с активната търговия с крипто.

Скаридно уеб приложение: Shrimpy – Управление на портфейл от криптовалути

API за търговия на разработчици на Shrimpy е унифициран начин за интегриране на функционалността за търговия във всяка голяма борса. Събиране на исторически пазарни данни, достъп до уебсайтове в реално време, изпълнение на усъвършенствани стратегии за търговия и управление на неограничен брой потребители.

API на Shrimpy Crypto Trading: Скариди | API за крипто търговия за разработчици

Не забравяйте да ни следвате Twitter и Facebook за актуализации и задавайте всякакви въпроси на нашата невероятна, активна общност на Телеграма.

Екипът на скаридите

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map