Wings Platform Review: Crowdsourcing ICO-evalueringer

Alt kan crowdsourced ser det ud til, og Wings-platformen bringer den idé til blockchain, især når det kommer til Initial Coin Offerings (ICO’er).

Med Wings kan et projekt få hele Wings-samfundet til at vurdere gennemførligheden af ​​deres tilbud. Og Wings-brugerne kan endda forudsige specifikke aspekter, såsom hvor meget en ICO kan rejse for projektet. Brugere kompenseres for at deltage i prognoseaspektet for Wings.

I betragtning af faldet i ICO-udstedelsen for nylig er der stadig behov for platformen?

I denne Wings-gennemgang vil vi se nærmere på platformen inklusive dens teknologi, teammedlemmer, udvikling og køreplan. Vi vil også analysere de langvarige brugssager for WINGS-mønten, og om den nogensinde kan blive udsat for langvarig adoption.

Wings Oversigt

Vinger blev udviklet med en vision om at skabe en platform af ekspertprognoser, der er i stand til at give eksterne projekter værdifuld feedback om gennemførligheden af ​​deres ideer og sandsynligheden for blandt andet succes. Wings Foundation, der driver Wings-projektet, er en decentraliseret autonom organisation (DAO) og styres uden en central hierarkisk organisation. I stedet styres styring gennem blockchain-teknologi og smarte kontrakter.

Wings Platform Oversigt

Wings Platform oversigt. Billede via Wings Foundation

Som du kan lære i Wings whitepaper, platformen fungerer ved at skabe en ramme, der gør det muligt for eksterne projekter at indsende deres detaljer, som derefter evalueres af platformprognoser. Dette gør Wings faktisk til en DAO, der er i stand til at skabe andre DAO’er.

I praksis fungerer platformen som et forudsigelsesmarked til at evaluere forskellige aspekter af de projekter, der sendes til Wings. I mange tilfælde er de projekter, der evalueres, ICO’er, og holdene i disse projekter tilbyder en vis mængde af deres token eller mønt til belønning af Wings-prognoserne. Dette svarer til at tilbyde en bounty i bytte for indsigt i projektets potentiale.

Wings ICO-prognoser

Der er nogle bestemte temaer i spørgsmålene fra projekterne, der drejer sig om, hvor vellykket projektet kan være, hvor meget det kunne rejse i en ICO, og sandsynligheden for, at holdet rammer deres milepæle for køreplanen..

Dette er alle meget vigtige spørgsmål til nye projekter, og det at få en idé om mulige svar fra professionelle forudsigere gør det værd for de fleste projekter at tildele en del af deres tokens i bytte for informationen..

Wings ICO-prognoser

Eksempel på prognose for møntpriser. Billede via Wings Blog

For at blive en forecaster og deltage i Wings-platformen skal brugerne være indehavere af Wings-tokenet. Der er faktisk flere funktioner, som Wings-indehavere kan udføre.

Den mest synlige af disse er, når en bruger modtager tokens fra et opført projekt til gengæld for at give en nøjagtig prognose. Dette inkluderer forudsigelse af potentielle ICO-totaler eller succesen med nye projekter og DAO’er. Wings-indehavere har også evnen til at deltage i styringen af ​​Wings ved at stemme om DAO-forslag. Endelig kan alle indehavere føjes til Wings omdømme-systemet, hvor de er i stand til at bedømme andre og selv modtage ratings.

Wings er bestemt rettet mod ICO’er og de projekter, der ønsker at lancere deres egen DAO. Du kan se dette i nogle af de funktioner, der tilbydes på Wings-platformen:

  • Opret og administrer en DAO let uden forudgående viden;
  • Kommuniker med tilhængere via Wings-platformen;
  • Sikker opbevaring af DAO-aktiver;
  • Modtag feedback om projektet og dets chancer for succes;
  • Få Crowdsourced prognoser om ethvert aspekt af et projekt eller en forretningsplan;
  • Få adgang til og brug Ethereum Virtual Machine og RSK;
  • Få adgang til Wings juridiske ramme og netværk for juridisk rådgiver for en konkurrencemæssig fordel.

The Wings Team

Der var ikke meget kendt om Wings-teamet i meget lang tid, men til sidst blev det lært, at Wings blev udviklet og lanceret af en lille gruppe succesrige ingeniører, forskere og forretningsmænd. Lederen for dette team er Stas Oskin, der har årtiers ingeniør- og ledelseserfaring med specialiseringer inden for skyinfrastruktur og skalerbarhed.

Wings Foundation grundlæggere

Wings Foundation-grundlæggerne

Ved siden af ​​Oskin er blockchain-udvikleren og Wings R&D Lead Boris Popov. Popov konsulterer også for blockchain-projektet Lisk såvel som at være rådgiver for både Economix og Cartesi.

Der er tre yderligere grundlæggere til Wings-projektet; Serguei Popov, Anton Bilyk og Artem Gorbachev. Sammen kører de fem med succes Wings-projektet og Wings Foundation, der har hovedkontor i Zug, Schweiz.

Udvikling & Køreplan

For at få en fornemmelse af, hvor meget der i øjeblikket udføres på Wings-platformen, er det nyttigt at se på projektets GitHub-lager. Antallet af kodeforpligtelser er nyttigt til at vurdere aktivitet på udviklingssiden.

Jeg kiggede ind i Vinger DAO GitHub og trak forpligtelserne til det mest aktive lager. Indtil videre er det meste af det arbejde, der er udført for nylig, på Wings Light Bridge. Dette er den funktion, der giver udviklere mulighed for at integrere deres projekter på Wings Platform.

Wings Foundation GitHub

Antallet af kode forpligter sig til Wings Light Bridge Repo

Som du kan se, har der været let vedligeholdelse på dette lager i løbet af de sidste par måneder. Der har ikke været så meget ny udvikling for resten af ​​Wings Foundation-arkiverne. Faktisk, hvis vi skulle se på Wings forpligter sig i forhold til andre projekter, de rang på 362.

Dette lave niveau af kodningsaktivitet kunne sandsynligvis give mening, hvis man skulle se på Wings køreplan. Wings-teamet har ikke udgivet en køreplan siden januar 2017, hvor den køreplan kun dækker planlagte funktioner gennem foråret 2018. Vi er langt ud over det nu, og der er ingen klare retningslinjer for den fremtidige retning for Wings-platformen.

Måske kan udviklingen tage sig op, når holdet frigiver yderligere vejledning om deres køreplan. Man skal holde øje med deres officiel blog da de sandsynligvis frigiver opdateringer her.

WINGS Token

WINGS-token er et ERC-20-kompatibelt værktøjstoken, der bruges til at oprette nye lister, der skal evalueres, samt af prognoserne til at placere deres prognose.

Wings holdt sin ICO længe før ICO blev moderigtigt. De startede ICO i november 2016, og den blev afsluttet i januar 2017 og samlede kun 1,7 millioner dollars. Mønter blev prissat til $ 0,0288 hver, og der blev solgt 60 millioner poletter. Den maksimale forsyning af vinger er sat til 100.000.000, og der er en cirkulerende forsyning på 93.976.210 vinger, hvilket betyder, at næsten alle vingerne er i omløb.

Efter ICO begyndte token støt at klatre med nogle store spring i april & Maj 2017. Et andet skub højere tog symbolet til $ 1,04 den 7. juni, hvilket gav ICO-investorerne mere end 35x afkast. Men rallyet var ikke forbi. Token faldt tilbage og brugte det meste af resten af ​​2017 på at handle mellem $ 0,25 og $ 0,50. Derefter begyndte det i december at samle sig sammen med det bredere marked og nåede sit højeste niveau på $ 2,58 den 7. januar 2018.

Binance WINGS

Tilmeld dig Binance og køb WINGS-tokens

Siden den tid har tokenet for det meste mistet værdi, da det er fanget i bjørnemarkedet, der har påvirket alle kryptokurver. Fra slutningen af ​​januar 2019 er WINGS-tokens værd for lidt over $ 0,10 hver. Der var en stigning i prisen den 19. januar 2019, der så WINGS stige næsten 80%, men der var ingen nyheder til at ledsage den spike, der kunne have fungeret som en katalysator.

Hvis du er interesseret i at købe WINGS-tokens, kan du gøre det nemmest på Binance eller Bittrex. Der er også acceptabel handelsvolumen på UPbit og nogle små mængder på mindre børser.

Da WINGS er et ERC-20-token, kan du gemme det i enhver ERC-20-kompatibel tegnebog.

Wings Community

Wings-samfundet virker lidt lille i betragtning af hvor lang tid projektet har eksisteret. Twitter @vingsplatform konto har 37.600 tilhængere og lidt interaktion. På Reddit / r / WingsDAO side er der over 1.200 læsere, men ikke mere end et par indlæg hver måned og heller ikke nogen reel interaktion med dem. Deres Medium-blog ser heller ikke mere end et par indlæg om måneden, og på Telegram har deres gruppe lige under 4.300 tilhængere.

Samlet set er der ikke meget kommunikation fra Wings-teamet, og der er endnu mindre interaktion fra det lille Wings-samfund. Dette er bestemt ikke en mønt at hente, hvis du vil have samtale og informationer.

Konklusion

Wings er en innovativ idé, der giver ICO’er, DAO’er og andre crowdfunded-projekter mulighed for at flyde deres ideer før et erfarent prognosefællesskab og få tidlig feedback om projektets potentielle succes. Der er ikke noget andet projekt, baseret på blockchain eller på anden måde, der giver mulighed for en sådan bred interaktion mellem en opstartsvirksomhed og forbrugere eller investorer.

Projektet er også en glimrende måde for professionelle investorer at få et tidligt kig på en række nye projekter og investere i de tidlige stadier af dem, de finder lovende..

Brugere af platformen og især de projekter, der søger feedback, finder kommunikationen ubesværet takket være inkluderingen af ​​chatbots, der kan interagere med en række forskellige messaging-apps, såsom WeChat, Slack, Facebook Chat og Telegram. Fremtidige versioner af Wings vil omfatte kunstig intelligens for at forbedre interaktioner og inkludere mange forskellige sprog.

Bekymringen er, at holdet ikke har nogen offentlig køreplan og ikke kommunikerer ofte og efterlader brugerfællesskabet i mørket. Fra deres side ser det ud til, at brugerfællesskabet migrerer væk fra Wings og føler manglen på inkludering fra holdet. Som vi har set adskillige gange i dette rum, er et aktivt samfund ekstremt vigtigt for blockchain-projekter, selvom de har flere års historie bag sig..

Så det handler om, at en platform, der er bygget på ideen om crowdfunding og letter kommunikation, har et team, der er så dårligt til at kommunikere og opbygge et aktivt samfund.

Fremhævet billede via Fotolia

Ansvarsfraskrivelse: Dette er forfatterens udtalelser og bør ikke betragtes som investeringsrådgivning. Læsere bør gøre deres egen forskning.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me