Waves Platform: En decentraliseret aktivbytte

Hvis du har fulgt blockchain-udviklingen for nylig, vil du sandsynligvis have hørt om Waves decentraliserede platform.

Dette firma afsluttede en crowdfinansiering til sin platform sidste år, før ICO’er var mode. De formåede at rejse en imponerende 30.000 BTC. På det tidspunkt var dette værd omkring $ 16 mio.

Nu med den hurtige påskønnelse af Bitcoin siden da har virksomheden adskillige planer om at implementere deres nye teknologi.

Hvad er Waves nøjagtigt, og hvorfor betragtes det som en af ​​de mest revolutionerende teknologiske fremskridt?

Hvad er Waves?

Det Bølger platform har beskrevet sig selv som en åben blockchain-platform. Det ønsker at tage den eksisterende Bitcoin blockchain som base og forbedre dens funktionalitet betydeligt.

Holdet på Waves ønskede at opbygge en platform, der muliggjorde værdioverførsel. Mere specifikt blev Waves-platformen designet, så aktiver som Bitcoin, Fiat-valutaer og andre fysiske aktiver kan udstedes.

Når de er udstedt, kan platformen også fungere som en decentral børs, hvor de kan handles mellem enkeltpersoner. Der er også mulighed for virksomheder at samle penge gennem Waves-klienten.

Decentraliseret værdioverførsel

Mens der allerede er et antal decentraliserede børser, er de ikke de mest brugervenlige eller robuste platforme. Derudover er der ingen nem måde for brugeren hurtigt og nemt at konvertere tokens til en Fiat-valuta.

Dette er noget, Waves ønsker at ændre. Gennem brugen af ​​deres egen Waves fiat gateway kan brugerne udveksle deres fiat for kryptotokener og omvendt.

Disse fiat-gateways udføres i partnerskab med bestemte gatewayoperatører, der ligner betalingsudbydere, som giver disse brugere mulighed for nemt at konvertere deres midler til tokens.

Disse kaldes “Fiat-tokens”, som derefter kan sendes til Waves-platformen (wUSD, wEUR osv.). I betragtning af at de er kryptotokener, sker overførslen meget hurtigere og med lavere gebyrer end traditionel bankvirksomhed.

Når brugerne har modtaget deres Wave fiat-tokens, kan de derefter trækkes tilbage og byttes mod Fiat-valuta, når de først er blevet anerkendt i blockchain.

Selvfølgelig er der som en decentral aktiverudveksling andre aktiver, der kan tokeniseres på platformen. Den vigtigste blandt dem er Bitcoin. Brugere af Waves-platformen kan tokenize Bitcoin (wBTC), der understøttes af fysisk Bitcoin i et forhold på 1 til 1.

Centraliseret hastighed

Waves vil også give mulighed for hurtigere værdioverførsler og handler, end det er muligt på de fleste decentrale netværk. Faktisk har Waves-holdet hævdet, at de ønsker, at deres børs skal fungere som om det var en centraliseret børs.

For at opnå denne hastighed bruger Waves-platformen Matcher, der muliggør HFT, aktiv til aktivhandel og en innovativ token-tilgang. Dette muliggør hurtigere blokering og øgning af effektiv båndbredde.

Denne teknologi gør det også muligt for Waves-platformen at modstå de høje belastninger, der placeres på netværket til tider med ICO’er eller kryptovaluta-luftdråber.

Gennem brugen af ​​denne teknologi er Waves-platformen i stand til at opnå hastigheden og effektiviteten af ​​en central handelsplatform med den sikkerhed og sikkerhed, der er forbundet med decentrale blokeringer.

The Waves Wallet

Handel på Waves-platformen kan ske ved hjælp af Waves lite tegnebog. Dette giver brugerne mulighed for at interagere med blockchain uden at skulle downloade det hele.

Tegnebogen kan enten downloades som en html-fil, eller den kan køres som et Chrome-browser-plugin. De har også udgivet en “lite” version af tegnebogen, som kan køres på Android.

Waves Wallet Client

Billede via waveplatform.com

Hvad der virkelig er nyttigt med Waves lite-klienten er, at det giver nye brugere en blid introduktion til kryptokurver og den underliggende blockchain-teknologi.

For eksempel kunne de kun beskæftige sig med Fiat-valuta og andre mere traditionelle råvarer, der blev støttet til at begynde med. Men når de føler, at de er klar til at foretage overgangen til digitale aktiver som Bitcoin, kan de let skifte.

Som et alternativ til ICO’er vil Waves-tegnebogen også give udviklere og virksomheder et effektivt middel til at rejse midler fra investorerne. Disse investorer kan modtage deres tokeniserede aktier på blockchain.

Handelsmuligheder for bølger

Billede via waveplatform.com

Bølgetokener kan også “udvindes” af netværksnoder. Der er et begrænset udbud af Waves-tokens, og brugerne belønnes tokens, hvis de er vært for en fuld node og høster transaktionsgebyrene som en belønning.

Platformens aktuelle status

Selv om Waves-platformen stadig er under udvikling, er mange af de funktioner, der er nævnt, allerede aktive på platformen (aktivudstedelse for eksempel).

Disse aktiver kaldes Custom Application Tokens (CAT’er) og kan distribueres til et stort antal mennesker eller til kun få individer. Dette er grunden til, at de højst sandsynligt vil blive brugt til crowdfinansiering.

En anden funktion, der er unik for Waves og allerede er i gang, er betaling af transaktionsgebyrer i brugerdefinerede tokens i stedet for den oprindelige valuta. Dette gør tingene meget lettere for applikationer, der er bygget på Waves.

Waves har allerede oprettet deres Bitcoin gateway, som giver brugerne mulighed for at sende deres Bitcoin direkte til bølger og konvertere den til Waves tokenized version (wBTC).

Noget, der stadig arbejdes med, er den decentrale udveksling. Waves-teamet arbejder også stadig på Fiat-gateways med den Euro, der mest sandsynligt vil blive lanceret først.

Fremtidig udvikling

Holdet på Waves har også andre interessante forslag, som de gerne vil medtage, såsom Bitcoin NG-protokollen. Dette gør det muligt at minimere latenstid, mens kapaciteten maksimeres.

Det NG-protokol er et alternativ, der sigter mod at øge antallet af transaktioner pr. blok uden at øge antallet af krævede gafler. Det gør det ved brug af to forskellige typer blokke.

Med den store krigskiste af Bitcoin-startfonde sammen med nogle af de smarteste sind på projektet har Waves-platformen allerede tiltrukket sig en række vigtige virksomheder.

Navne som MobileGo, ZrCoin, Chronobank blandt andre har indset det enorme potentiale ved at hæve på Waves-platformen.

Fremhævet billede via Fotolia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me