VeChain anmeldelse: Blockchain Supply Chain Management

VeChain er et af de største blockchain-projekter, der er fokuseret på forsyningskæden, der i øjeblikket er derude. De får en hel del opmærksomhed siden deres main-net-lancering.

Dette var mainnet-lanceringen, der så dem frigive deres oprindelige VET-tokens, der har set stigende volumen på tværs af et antal børser. VeChain er dog ikke alene i sit forsyningskædefokus, og der er en række virksomheder og projekter, der er lanceret for nylig.

Så med så meget konkurrence er VeChain stadig værd at overveje?

I denne VeChain-gennemgang vil jeg forsøge at besvare det. Jeg vil også analysere brugssagerne til VET-token og dets potentiale for eventuel masseoptagelse.

Hvad er VeChain?

VeChain er et interessant spin på anvendelsen af ​​blockchain-teknologi. Startet i 2015 er det fokuseret på forretningsapplikationer, primært inden for logistikområdet gennem supply chain management, der giver tracking, kvalitetskontrol, lagerstyring og meget mere.

Mainnet for VeChain blev lanceret tilbage i juni 2018, og projektet har skubbet kraftigt frem siden, hvilket bringer mange partnere ind i VeChain-økosystemet.

VeChain Technology Stack

VeChain hele teknologistakken. Billede via VeChain

Det har blive en del af inkubationsprogrammet Price Waterhouse Cooper arbejder på et proof of concept med BMW og Renault og har for nylig indgået et samarbejde med den australske vinproducent Penfolds for at bevise ægtheden for deres vine, der leveres til Kina.

Desværre for investorer har alle disse stærke partnerskaber haft ringe indflydelse på prisen på VET-token, der faldt i løbet af 2018, men ikke opnåede meget opsving i 2019 og begyndelsen af ​​2020 og faldt derefter igen efter marts 2020-nedbruddet i traditionel finansiel markeder.

Også af nylig bekymring er hacket fra december 2019, hvor der blev stjålet omkring $ 6,5 millioner dollars af VET-tokens. Vi diskuterer nedenfor, hvordan hacket spillede ud, og om det stadig er et sikkerhedsproblem på dette tidspunkt.

VeChain-projektet er ikke desto mindre fortsat fremad, bringer nye partnerskaber ombord, starter nye pilotprogrammer og vokser i forretningsområdet. Dette har ikke været afspejlet i tokenprisen endnu, men det peger på øget adoption, som til sidst skal afspejles i tokenprisen.

Bevis for autoritet 1.0 og 2.0


VeChain kører på en ProAF of Authority (PoA) konsensusmodel, der kræver noder af autoriseret, før de kan deltage i blockchain-konsensus. Når en node bliver autoriseret, slutter den sig til puljen af ​​andre autoriserede noder, og hver har lige chance for at offentliggøre nye blokke og modtage belønninger. Under dette system har de rige noder ingen fordele, og der er ikke noget krav om, at noder konkurrerer med hinanden og bruger store mængder ressourcer.

PoA-systemet har også effektiv båndbreddeforbrug, hvilket fører til højere gennemstrømning for netværket. Dette svarer til et større antal transaktioner pr. Sekund og øger netværkets skalerbarhed.

Bevis for autoritet VeChain

Fordele ved bevis for autoritet hos Vechain

Selvom PoA har åbenlyse fordele, og VeChainThor-blockchain fortsætter med at fungere effektivt og sikkert, er der resterende begrænsninger for denne konsensusmetode. En af disse begrænsninger er manglende evne til at forhindre en node i at manipulere hele systemet, når det har ret til at tilføje en ny blok.

Der er dog måder, hvorpå blockchain kan spore enhver misforståelse og bruge den som bevis mod noden senere. Derudover, som en del af familien af ​​Nakamoto-konsensusmetoder, giver PoA os kun en sandsynlig forsikring om, at transaktionerne er sikre. Dette kan efterlade netværket sårbart over for store netværkspartitionering.

På grund af disse begrænsninger arbejder VeChain Foundation på den næste generation af autorisationsbevis, som de kalder PoA 2.0. Denne nye version af PoA vil give netværket den stabilitet og sikkerhed, der er nødvendig for at understøtte det stigende antal forretningsanvendelser on-chain. Ifølge VeChain Whitepaper 2.0 vil den nye PoA 2.0 levere:

  1. Absolut finalitet (eller sikkerhedsgaranti) på blokke og transaktioner;
  2. signifikant reduktion af platformens risiko for midlertidigt at blive forstyrret, hvilket vil resultere i bedre stabilitet i blockchain-tjenesten;
  3. hurtigere konvergerende sandsynlighedsfinalitet, hvilket vil resultere i hurtigere transaktionsbekræftelse for applikationer.

VeChain Governance og VeVote

For nylig har VeChain også opdateret sin styringsmodel i oder for at imødekomme behovene hos store virksomheder, regulatorer og regeringen, samtidig med at den bevarer sin evne til at skalere. Det nye system blev frigivet sidste 11. november 2019, og det giver VeChain en fleksibel styringsmodel, der giver mulighed for hurtige ændringer, når det er nødvendigt.

VeChain VeVote

Eksempel på nylig VeVote & Oversigt over mekanisme

Det reviderede VeChain Governance Charter indeholder følgende ændringer af vedtægterne:

  1. Specificerede omfanget af grundlæggende emner, der kræver al stemmeafgivelse af interessenter;
  2. Omdefinerede kategorierne af interessenter med stemmeautoritet som Authority Masternode, Economic X Node og Economic Node;
  3. Justeret stemmeautoritetsmodellen i henhold til den nye kategorisering af interessenter
  4. Strømlinede afstemningsproceduren for alle interessenter.

Derudover introducerede VeChain også VeVote-platformen som en måde at øge gennemsigtigheden på styret. VeVote er en decentral afstemningsplatform og blev vedtaget ved en styringskomités afstemning den 5.-2 den 13. december 2019. Godkendelsen af ​​VeVote-platformen har også åbnet den til brug ved afstemning af interessenter.

VeChain beskriver VeVote som følger:

VeVote-platformen giver en uforanderlig, gennemsigtig og decentral platform for interessenter til at afgive deres stemmer på vigtige beslutninger baseret på deres stemmeret. Afstemningen foregår via VeVote-smarte kontrakter, og resultatet registreres på VeChainThor-blockchain.

VeChain-partnerskaber

VeChain anerkender vigtigheden af ​​at have en etableret forretning og kundebase og har med det i tankerne været meget aktiv i at skabe partnerskaber. I slutningen af ​​andet kvartal af 2019 er der ikke mindre end 31 partnere, som VeChain arbejder på piloter med, hvoraf alle kan føre til et gennembrud og bredere vedtagelse af blockchain. Og de fortsætter med at tilføje nye partnerskaber.

Et par af disse partnere er Price Waterhouse Cooper, Walmart China, LVMH Group, NTT Docomo og senest Australiens førende vinproducent Penfold’s.

Ombordstigning af nye partnere og klienter håndteres ret smidigt af VeChain, da de opererer på en Blockchain-as-a-Service-model og opsætter al infrastruktur til klienter, inklusive enhver nødvendig tilpasning. Det er denne model, der har gjort det muligt for VeChain at samarbejde med en så bred og forskelligartet gruppe af industrier.

Partnerskabet med PwC har givet VeChain adgang til mange virksomheder i hele Kina og Sydøstasien og har været værdifuldt i at sprede budskabet om VeChain.

VeChain-partnere

Kun et lille udvalg af nogle af VeChain-partnerne

Med LVMH udvikler VeChain et system, der sporer luksusvarer i limited edition. Piratkopiering af disse typer produkter er udbredt, især i Kina og Sydøstasien. Med LVHM’s brede tilbud af luksusvarer er dette et perfekt partnerskab.

VeChain har også arbejdet med DNV GL for at øge gennemsigtigheden af ​​produkter fra fabrik eller gård til forbrugeren. I dette partnerskab har VeChain udviklet en blockchain-drevet digital forsikringsløsning, de har kaldt Min historie.

Ved hjælp af denne dApp er forbrugerne i stand til at lære om historien bag en flaske vin fra vingården, til aftapperen, gennem distribution og til deres butiks hylder. Alt dette opnås ved blot at scanne en QR-kode på vinflasken.

Et andet værdifuldt partnerskab er det med den kinesiske bilproducent BYD, hvor VeChain har arbejdet på et proof of concept til håndtering af ubalancer i kulstofemissioner. Dette partnerskab arbejder på at opbygge en dApp, der sporer og registrerer emissionsdata for millioner af biler, busser, tog og andre køretøjer på den offentlige VeChain blockchain.

Ikke overraskende hjælper disse partnerskaber VeChain med at vokse, skønt det forbliver mindre end store aktører som Ethereum og EOS, der har mere højtudviklede dApp-økosystemer med større tilbud af spil og andre applikationer.

VeChain-teamet

Den primære drivkraft bag vedtagelsen af ​​VeChain og VET-token er VeChain Foundation, en organisation grundlagt i Singapore, der styrer og vedligeholder projektet, dets udvikling og promovering. Fonden styres af styringskomiteen, der vælges hvert andet år og i øjeblikket er repræsenteret af projektstifterne.

Sunny Lu er administrerende direktør for VeChain og et af de grundlæggende medlemmer af VeChain. Før han startede VeChain, var han CIO i Louis Vuitton China. Han har over ti års erfaring med at arbejde for Fortune 500-virksomheder i ledende it-stillinger.

VeChain Team

Fra venstre: Sunny Lu, Jay Zhang, Kevin Feng & Jianliang Gu

Jay (Jie) Zhang var CFO hos VeChain og er også medstifter af projektet. På grund af hacket, der opstod i december 2019, som han accepterede det fulde ansvar for, har han angiveligt fratrådt sin rolle som CFO, selvom VeChain-webstedet stadig viser ham som projektets CFO. Før han arbejdede hos VeChain, var han ansat i Deloitte, og inden han tilbragte mere end et dusin år hos PwC. Han var ansvarlig for designet af VeChain-styringsrammen.

Kevin Feng er partner hos VeChain og fungerer som COO for projektet. Han kom til VeChain med over 12 års erfaring med at arbejde hos PwC. Hans ekspertise er inden for risikosikring og cybersikkerhed, og han var en drivkraft bag udviklingen af ​​PwCs blockchain-tjenester.

Jianliang Gu er CTO hos VeChain, der kommer fra TCL & Alcatels R&D center han har mere end 16 års erfaring med udvikling af mobil hardware og software. Han har samlet over 100 patenter inden for mobilkommunikationsfeltet.

VET og VTHO Token Economics

VeChain er den type blockchain, der bruger en dobbelt token økonomisk model for at undgå, at omkostningerne ved transaktioner stiger, når værdien af ​​tokenet stiger. I tilfælde af VeChain er der et VET-token, der bruges til spekulation om udveksling og styring af blockchain. VET-token bruges også til staking og generering af VTHO-tokens.

VTHO-tokens bruges til at betale for netværkstransaktioner med standardtransaktionsgebyret lig med 21 VTHO ($ 0,000288 pr. 20. april 2020). Brugere kan øge antallet af VTHO, der er betalt for en transaktion for at øge dets prioritet på netværket. VTHO-tokens kan købes fra børser, eller de kan genereres ved at holde VET i en tegnebog.

VeChain Token Economics

Token Economics, der driver VeChain Thor Blockchain. Billede via Hvidbog fra Vechain

Begge tokens er drastisk forskellige med hensyn til den funktion, de tjener, den samlede forsyning og inflation.

Ved at bruge en dobbelt token-model som denne holdes netværksgebyrerne adskilt fra den potentielle volatilitet i prisen på VET-token, hvilket igen gør blockchain mere egnet til forretnings- og virksomhedsbrug.

Brugere, der vælger at holde VET i en tegnebog, genererer VTHO over tid, hvilket giver dem mulighed for at foretage transaktioner gratis i det væsentlige. En bivirkning af dette er, at det skulle øge efterspørgslen efter VET, når netværksforbruget vokser.

Udover at generere små mængder VTHO er det muligt at generere meget større mængder ved at køre noder for at hjælpe med at understøtte netværket. Der er tre typer noder i brug, og hver kræver en betydelig mængde VET.

Myndighedsnoder

Disse noder deltager direkte i konsensus og kræver mindst 25 millioner VET. Derudover skal ejerne af autoritetsnoder være i stand til at bevise, at de er i stand til at yde et væsentligt bidrag til VeChain-økosystemet såvel som at gennemføre strenge KYC-foranstaltninger.

VeChain Masternodes

Fordele ved autoritetsnoder på netværket

Autoritetsmasternoder tildeles 30% af den daglige VTHO-brug.

Økonomiske noder

Der er tre forskellige typer, og selvom de ikke deltager i konsensus, giver de netværksstabilitet. Økonomiske noder modtager en del af VTHO genereret af en pulje på 15 milliarder VET afsat til dette formål.

De økonomiske noder modtager også VTHO baseret på deres VET-indsatser. De tre typer økonomiske noder og indsatskrav er Mjolnir Masternode (15 millioner VET krævet), Thunder Masternode (5 millioner VET krævet) og Strength Masternode (1 million VET krævet).

X-økonomiske noder

Dette er noder, der understøttede VeChain i sine tidlige udviklingsstadier. De modtager VTHO genereret af en pulje på 5 milliarder VET afsat til dette formål. Det er ikke længere muligt at oprette nye X økonomiske noder.

VET-tegnet

VeChain gennemførte deres ICO den 17. august 2017 og hævede 200.000 ETH med tokens prissat til $ 0,0008 hver eller 1 ETH = 3.500 VEN. Bemærk, at jeg sagde VEN og ikke VET.

De originale tokens var ERC-20-tokens, men disse blev byttet mod de oprindelige VET-tokens i forholdet 1: 100 efter at VeChain-mainnet blev sat i drift den 30. juni 2018. På det tidspunkt var VEN-token $ 1,62 værd, hvilket gjorde VET-tokens værd $ 0,0162 hver.

Højhastighedstiden opstod også, mens VEN-token eksisterede og var $ 8,28 den 23. januar 2018. Det svarer til $ 0,0828 for VET. VET-tokenet nåede kun nogensinde et højeste niveau på $ 0,019775 $ den 4. september 2018.

VET Pris ydeevne

VET Pris ydeevne. Billede via CoinMarketCap

Prisen faldt efter byttet til erhvervsuddannelse og dyppede under $ 0,010 i august 2018, men blev genoprettet for at handle mellem $ 0,010 og $ 0,015, indtil den faldt igen i november 2018. Højdepunktet for VET opstod i denne periode og var $ 0,019775.

Prisen har været under 0,01 $ siden da, skønt den næsten genoprettede dette niveau i juni 2019 og igen i februar 2020. Siden da er tokenet faldet støt lavere, og pr. Dato for skrivning (20. april 2020) er VET på 0,003726 $ efter handler på sit laveste niveau på 0,001678 $ den 13. marts 2020.

At købe & Opbevaring af erhvervsuddannelse

Der er en række markeder for VET-token, da det er noteret på et stort udvalg af børser. Disse inkluderer lignende som LAToken, OceanEx, Binance, Huobi og MXC. Der er stærk volumen på disse børser, hvilket er mere end jeg har set for andre mønter med en lignende markedsværdi.

Imidlertid ser hovedparten af ​​dette volumen ud til at være koncentreret om LATOKEN og OceanEx. Dette betyder, at likviditeten kan være ret koncentreret og derfor er afhængig af disse to børser.

Når man ser nærmere på de enkelte ordrebøger, ser det ud som om de er ret robuste. For eksempel er nedenstående Binance BTC / VET ordrebøger. De er ret dybe, og der er en rimelig daglig omsætning.

Binance VET

Tilmeld dig Binance og køb VET-tokens

Når du har købt dine VET-tokens, vil du gerne tage dem offline og gemme dem i en tegnebog. Vi kender alle de risici, der er forbundet med at holde poletter på store centraliserede børser.

I betragtning af at disse er de oprindelige VET-tokens, har du ikke for meget valgmulighed for opbevaring. Vi har faktisk et indlæg på de bedste VeChain-tegnebøger. Måske bør dit bedste valg til opbevaring være en sikker hardwaretegnebog.

Traditionel konkurrence

Mens truslerne fra blockchain-projekter i øjeblikket er minimale, er der spillere i den traditionelle teknologisektor, der allerede udgør en reel trussel.

En af disse er IBM, der har indgået et samarbejde med shippingkæmpen Maersk for at skabe en global shipping management blockchain-platform. Denne platform har allerede tiltrukket stor interesse og har næsten 100 virksomheder om bord, herunder søtransportvirksomheder, logistikvirksomheder, havne og andre.

IBM Maersk

IBM Digitalisering af global handel med Maersk. Billeder Kilde

IBM er også begyndt at arbejde med Walmart og Unilever for at afdække nye områder i forsyningskæden, der kan drage fordel af blockchain-teknologi. Med sin teknologiske dominans og globale rækkevidde er IBM en trussel, der ikke kan overses.

SAP går også ind i blockchain-logistikområdet og arbejder sammen med skibsfart og farmaceutiske virksomheder om at oprette et blockchain-baseret supply chain tracking-system. SAP er en anden enorm global aktør med massiv ressource og en omfattende kundebase at trække på.

Den seneste tilføjelse til traditionel konkurrence kommer fra den verdensberømte bilproducent BMW. Det er interessant at bemærke, at BMW var en af ​​de tidlige partnere for VeChain.

BMW Partchain

BMW Part Chain oversigt. Billede via BMW

Den har planer om at udrulle sin blockchain-forsyningskædeløsning til 10 af sine leverandører engang i 2020. Navngivet “PartChain”, den blev designet til at sikre datatransparens og sporbarhed for bilkomponenter i hele forsyningskæden.

Dette vil være gavnligt i de komplekse forsyningskæder, der anvendes af BMW, hvor komponenter kommer fra flere internationale leverandører. Til sidst håber BMW at skabe “en åben platform, der gør det muligt at udveksle data inden for forsyningskæderne og dele dem sikkert og anonymiseret på tværs af branchen.” På lang sigt håber de at bringe sporing hele vejen til de råmaterialer, der bruges til at skabe bilkomponenter.

VeChain Hack

I december 2019 led VeChain et hack, der så 1,1 milliarder VET-tokens til en værdi af $ 6,5 millioner taget fra VeChain Foundations tilbagekøbspung. Dette skete den 13. december og blev straks bemærket af fonden, der sprang i aktion for at undersøge den usædvanlige transaktion.

De kontrollerede sikkerheden på andre tegnebøger og informerede udvekslinger for at forsøge at mildne skaden på VET-økonomien. Til sidst blev det fundet, at hacket blev muliggjort gennem menneskelige fejl og misadministration af en privat nøgle af en medarbejder hos VeChain Foundation.

Der blev oprettet et værktøj til at spore de stjålne midler og sortliste adresserne, der indeholdt dem. 469 adresser med 737 millioner VET-tokens blev opdaget og blokeret af VeChain Authority-noder, hvilket forhindrede hackeren i at flytte, udveksle eller bruge disse tokens.

VET Hack

Meddelelse om VET Hack. Billede via Twitter

Der blev afstemt af medlemmer af samfundet for at spørge, om poletterne skulle brændes og overføres overvældende, idet disse tokens blev taget ud af omløb og effektivt afskrækket fremtidige lignende hackingsforsøg.

Fællesskabet reagerede meget positivt på de skridt, VeChain tog for at indeholde hacket og sikre sikkerheden for blockchain og aktiver. Der var dog nogle, der udtrykte bekymring over projektets åbenlyst centraliserede natur og potentialet for samarbejde mellem de anonyme noder, hvilket kunne føre til sortliste af adresser af de forkerte grunde..

VeChain-muligheder og trusler

Mens VeChain er målrettet mod flere forskellige markeder, er dets kernefokus fortsat på forsyningskæden og logistikindustrien. Det har også udviklet sin smarte kontraktfunktionalitet og har øjnene på at levere Internet of Things-løsninger.

Fokus på forsyningskædeindustrien giver mening, da dette er en massiv industri med flere milliarder milliarder, der kan drage enormt fordel af tilføjelsen af ​​blockchain-teknologi.

VeChain har allerede indgået flere partnerskaber med luksusmærker for at udvikle blockchain-tracking-systemer, der tjener til at opretholde ægtheden af ​​produkter, hvad enten det er luksushåndtasker, premiumvine eller servicehistorik for biler.

En nøgle til disse sporingssystemer er VeChain NFC-chippen. Denne lille chip kan integreres i ethvert produkt, og forbrugerne kan derefter scanne produkter med deres smartphone for at bekræfte deres ægthed. Forfalskning af luksusvarer er et kæmpe problem globalt, med nogle skøn, der hævder, at global forfalskning påvirker omkring 1,2 billioner dollars i varer årligt.

Mærkeligt nok er den største trussel konkurrencedygtigt for VeChain ikke andre blockchain-projekter, selvom der er en vis konkurrence fra den retning, men snarere fra traditionelle virksomheder.

I kryptorummet er VeChain op imod konkurrence fra IOTA i Internet of Things-rummet og fra Waltonchain inden for supply chain management. Men vedtagelsen af ​​disse to projekter forbliver lav, og indtil vi har et blockchain-projekt, der kan skalere en arbejdssag, er det ikke sandsynligt, at der vil være en leder inden for blockchain-rummet.

VeChain-udvikling & Køreplan

Der er ingen tvivl om, at VeChain-teamet har været aktiv med at oprette partnerskaber og udrulle opdateringer, men hvor meget af dette arbejde faktisk afspejles i koden?

Da VeChain er et open source-projekt, kan det være fornuftigt at gå ind i deres offentlige kode-arkiver. Dette kan give dig en god idé om, hvor meget der arbejdes på protokollen.

Derfor besluttede jeg at dykke ned i VeChain GitHub og kig på kodningsaktiviteten i deres repoer. Nedenfor er forpligtet aktivitet på to af deres mest aktive repos i løbet af det sidste år.

VeChain GitHub

Forpligter sig over de sidste 12 måneder for Select Repos

Som du kan se har der været et forholdsvis lavt aktivitetsniveau. Dette er under gennemsnittet for nogle af de andre projekter, jeg har dækket. Der er yderligere 35 arkiver derude, selvom disse også har lave aktivitetsniveauer.

Ser man frem, er der en hel del ting, man kan se frem til. Selvom der ikke er lagt nogen officiel køreplan, kan du hente nogle oplysninger ud fra dette blogindlæg.

For eksempel arbejder udviklerne aktivt på krydskæde interoperabilitet af VeChain. De arbejder i øjeblikket stadig med “tekniske forberedelser” til denne teknologi. Denne interoperabilitet kunne uden tvivl øge vedtagelsen af ​​VeChain.

Derefter er der yderligere undersøgelser, der udføres på den eventuelle implementering af anonyme transaktioner. Dette vil ske gennem brug af Bulletproof-teknologi, der allerede er populær blandt Monero (XMR).

Hvis du vil holde dig opdateret med projektudviklingen, skal du holde øje med deres officiel blog såvel som deres Twitter-konto.

Konklusion

Der er ingen tvivl om, at VeChain har været et af de mest succesrige blockchain-projekter med hensyn til at skabe partnerskaber. Med pilotprojekter i gang for næsten tre dusin virksomheder begynder VeChain at se nogle succeser. Hvis den kan bygge videre på dem, kan den se øget adoption.

Projektet er gennemtænkt med god regeringsførelse og en unik økonomisk model, der fungerer meget godt, når man tager højde for behovene hos store organisationer og virksomhedskunder. Det har heller ikke stået over for de skaleringsproblemer, der er almindelige i mange blockchain-projekter, selvom det kan skyldes manglende vedtagelse.

Det har også været i stand til at komme forbi hackingproblemet i december 2019, hvilket kunne have været en stor bekymring for VeChain-samfundet.

Med alle de succeser, som VeChain har haft, undgår en ting projektet, og det er positiv vækst i værdien af ​​dets symbol. Mens det overordnede bjørnemarked i kryptokurver bestemt har en god del at gøre med det, er en anden faktor konkurrencen fra store traditionelle teknologivirksomheder som IBM, BMW og SAP. Investorer er forståeligt nok bekymrede for, at VeChain vil blive begravet af disse mammutvirksomheder.

Det kommende år vil være et afgørende for VeChain. Hvis det kan få nogle af sine pilotprogrammer i produktion, vil det gøre sig selv mere attraktivt som en langsigtet aktør i forsyningskædeindustrien. Det kunne skyde det til toppen af ​​blockchain-projekter. Hvis det ikke kan opnå dette, vil dets sandsynlige BMW, IBM og SAP forhindre det i at blive en stor styrke.

Fremhævet billede via Fotolia

Ansvarsfraskrivelse: Dette er forfatterens udtalelser og bør ikke betragtes som investeringsrådgivning. Læsere bør gøre deres egen forskning.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me