Undlad dig selv, dette er stadig den tidlige adoptionsfase

Bærer du stadig en klaptelefon eller pop et kassettebånd ind i dækket, når du glider bag rattet til din morgenpendling? Hvis det er tilfældet, er der en chance for, at du kan falde helt til højre i Technology Adoption Curve, kærligt betegnet som en “bageste”.

Hvad taler vi om?

Der er en velkendt klokkekurve, der illustrerer de forskellige faser i, hvordan ny teknologi ankommer på scenen og i sidste ende trænger ind på det større marked..

Stadier af Adoption Crypto

Hvor på kurven er Cryptocurrency?

Den lille procentdel af meget tidlige adoptere er kendt som “innovatører” og udgør kun ca. 2,5% af befolkningen, mens “bageste er de sidste 16%.

Så … hvor forestiller du os, at vi er som et samfund i forhold til dette mærkelige nye barn på blokken kendt som kryptokurrency, og er du klar til det næste kvantespring fremad?

Hvor kryptovaluta sidder nu

Indrømmet, at tastetryk bag denne artikel er drevet af folk, der er en del af et meget lille stykke innovationsfasen, så krypto virker som en gammel hat for os, men når vi træder tilbage og kigger rundt, er dette en meget, MEGET ung baby.

Tænk på det som svarende til internet fra 1994-æraen, der er karakteriseret ved 56k modem til opkald og en Microsoft-startside, der lignede billedet nedenfor. Ønsker du, at du havde sunket et par tusinde dollars ind i virksomheden dengang?

Tidlig startside for Microsoft

Microsofts tidlige webside


Og for at køre pointen hjem endnu længere var Facebook og Twitter stadig et årti fra at blive whisked til eksistens.

I betragtning af tilstanden med teknologisk hurtigere forventes de tilsvarende mega-kryptovaluta-virksomheder at blive synlige på mindre end fem år. Vi har allerede mere end tusind officielle variationer af digitale mønter derude, alt sammen drevet frem af dem, der ikke ser nogen grænser i denne modige nye decentrale verden.

Problemet lige nu er, at marken er så overfyldt, at det er som et digitalt spil Pin the Tail on the Donkey, der prøver at finde ud af, hvilke der måske har det, der kræves for at overleve og trives på lang sigt.

Dette er Ikke den første finansielle revolution

Indtil for omkring 20.000 år siden var der ingen penge.

Til sidst udviklede isolerede stammer fra menneskeheden et groft regnskabssystem for at holde styr på, hvor meget yak kød Grunt skyldte Growl efter en vellykket jagt. Dette fungerede, indtil stammerne begyndte at støde på hinanden, hver med helt forskellige hovedbogsmetoder.

For omkring fem tusind år siden snuble vi over ideen om at bruge guld som et middel til at overføre værdi, hvilket er lidt interessant, fordi metallet i sig selv ikke giver meget i vejen for funktionalitet. Det har og har kun værdi, fordi der er en knap forsyning. Det er også tungt og lidt akavet at bære meget af det rundt.

Da 1600-tallet ankom, fremsatte nogle tænkere forestillingen om, at vi skulle skifte til papircertifikater, der fremlagde bevis for, at en vis mængde guld blev gemt væk et eller andet sted. Folk mistede deres sind ved dette radikale forslag, og det tog 400 år til, før den globale valutareserve (den amerikanske dollar) endelig gik ud af guldstandarden.

Efterhånden som teknologien udvikler sig, kommer adoption hurtigere hurtigere. Overvej at det tog årtier for telefon- og husholdningselektricitet at nå 60% af befolkningen.

Ting sker meget hurtigere nu.

Børn født i dag vil vokse op ganske komfortabelt med ideen om kryptokurrency som et legitimt finansielt system.

Hvor kryptovaluta sidder nu

Investering i en fiat-valuta som den amerikanske dollar er takket være den konstant devaluerende effekt af inflationen en øvelse i nytteløshed. Der er en bedre chance end gennemsnittet for, at det vil være mindre værd (med hensyn til de varer og tjenester, det vil købe) om få år, end det er nu.

Prisfastsættelse af økonom

Går meget op

Men dette cryptocurrency ting er begynder at føle sig som en egentlig investeringsstrategi, især i betragtning af den stratosfæriske stigning i Bitcoin-prisen siden dens opfattelse.

Det startede livet, der kun var værd at øre pr. Mønt, steg i luften tæt på $ 20.000, og er nu trukket betydeligt tilbage i $ 5.000-serien. Tro os, der blev skabt millionærer under løbet.

Mens Bitcoin måske er uoverkommeligt dyrt for dit budget lige nu, er der masser af alternative mønter (kaldet altcoins), der officielt handles på børser.

Selvfølgelig skal du kun investere penge, du har råd til at tabe. Der er for meget usikkerhed til at kunne tappe i børnehøjskolefonden, denne måneds pant eller mad- og gaspenge.

Betaler for fremtiden

Måske har du aldrig tænkt på det, men her er hvad der sker, når du investerer i kryptokurrency – udover at tage den måske uendelige chance for at blive beskidt rig.

De investeringer, du foretager, tilvejebringer arbejdskapital for branchen til ikke kun at udvikle mere sofistikerede versioner af din yndlingsmønt, men også skabe helt nye produkter. I øjeblikket har Bitcoin en markedsværdi på omkring $ 112 milliarder. Det er ikke et ubetydeligt antal!

Mens Bitcoin synes temmelig fokuseret på kryptokurrency, er et firma som Ethereum (den næststørste kryptokurrency) gået en anden retning ved at tilbyde en blockchain-platform, hvor udviklere kan skabe den slags applikation, de kan forestille sig. Det er her, fremtiden bygges, og hvor hele denne ting bliver spændende.

Bundlinjen

Når nye penge strømmer ind i kryptovalutaindustrien via både individuelle investorer og fremtidsorienterede virksomheder som IBM, kan du forvente mulighederne for at deltage i dette boom vil tage form, vi aldrig engang overvejede.

Begynd at tænke på disse ting seriøst nu, fordi du ikke vil være den slowpoke, der ankommer for sent til denne revolution.

Fremhævet billede via Fotolia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map