Udvikling af handelsapplikationer med Shrimpy’s Crypto Exchange API

>

Da kryptokurrency- og digitale aktivmarkeder fortsætter med at ekspandere og modnes, er der et stigende behov for en robust infrastrukturløsning til at forbinde de fragmenterede likviditetsmarkeder fordelt på forskellige børser. Kryptorummet har set en tilstrømning af innovative sporing og styringsprodukter for kryptokurrency, der dukker op over hele branchen.

Imidlertid eksisterer der stadig udfordringen med at integrere fuldt udstyrede handelsfunktioner i disse applikationer. Selvom der i øjeblikket findes løsninger på markedet, er en sådan CCXT, disse findes primært som en software-eneste løsning. Open source-projekter som CCXT kan være en god løsning for udviklere, der ønsker at opbygge applikationer til personlig brug, men de mangler, når de skaleres til forretnings- og virksomhedsbrug.

Når det kommer til oprettelse af egentlige handelsapplikationer, er udviklere stadig ansvarlige for at styre den back-end-infrastruktur, der kræves for at køre deres applikationer. Opdateringer til kodeopbevaringssteder kræver omplacering, hvilket indebærer uundgåelig nedetid. Det er upraktisk at integrere enhver udveksling på individuel basis. Hver børs har sine egne kvarker, unikke slutpunkter og vilkårlige opdateringscyklusser. Dette bliver en mareridtssituation for de fleste applikationsudviklere, der allerede har en stram udviklingsplan.

Rejer Universal Crypto Exchange API

Forestil dig en verden, hvor du havde hver udveksling på fingerspidserne. En enkel verden, hvor integrering af en API betød, at du integrerede hver børs. Shrimpys udvikler-API’er er beregnet til at løse disse problemer ved at tage sig af børsenintegration, så et enkelt sæt API’er kan bruges på et vilkårligt antal børser. Ingen flere kodeændringer, ikke mere omplacering, ingen yderligere udvekslingsintegrationer og bestemt ikke mere serverskalering!

Shrimpys Universal Crypto Exchange API fjerner den omhyggelige proces med at integrere med hver børs, så udviklere kan fokusere på at opbygge deres faktiske handelsprodukt. Ved at levere en underliggende handels- og udvekslingsinfrastruktur for at fremskynde udviklingen inden for rummet håber Shrimpy at tage fat på det almindeligt forekommende spørgsmål om vedligeholdelse af infrastruktur til støtte for hver udveksling.

Shrimpys Universal Crypto Exchange API blev oprettet for at tackle kritiske udviklerudfordringer i kryptorummet:

  1. Udførelse af ordrer med lav latens & Automatiseret handel

  2. Brugergodkendelse og styring

  3. Forretning & Produkt skalering

  4. Realtidsdata & Analytics

Real-time ordreudførelse & Automatiseret handel

Intelligent handelsrute & Ordreudførelse

Mens mange handelsbiblioteker giver en vis grad af bekvemmelighed, er udviklere stadig forpligtet til at implementere en handelsstrategi. Dette inkluderer den komplekse handelslogik, dataindsamling og fejlhåndtering. Rejer forstår, hvor meget arbejde det er at udføre effektive strategier. Vi blødgør byrden for udviklere ved at tilbyde muligheder for intelligent ordreruting, automatisk udførelse af handel og porteføljetildeling. Disse muligheder leveres med Shrimpy API’er lige ud af kassen.

Mens intelligent ordrerute kan være praktisk for nogle, forstår vi, at andre udviklere vil have fuld kontrol over deres ordreudførelse. Shrimpy understøtter lav latenstid øjeblikkelig eller annullering (IOC) og placering af åben ordre. Disse slutpunkter er ideelle til handel i realtid, algoritme og højfrekvens.

Portefølje genbalancering & Ledelse

Shrimpys Universal Crypto Trading API giver udviklere mulighed for direkte at implementere Shrimpys nemme at bruge indekserings- og rebalanceringsfunktioner i deres egen applikation. På få sekunder kan udviklere allokere en portefølje og automatisere en genbalanceringsstrategi for hver bruger. De måneders arbejde, vi brugte på at perfektionere strategier, er tilgængelige for enhver udvikler, der administrerer deres brugere via Shrimpys API’er.

Brugergodkendelse og styring

Shrimpys Universal Crypto Trading API’er giver ikke kun handelsfunktioner, men det bringer også automatisk brugeradministration til enhver applikation. I stedet for at være ansvarlig for udveksling af konti, API-nøgler og brugerdata for dig selv, gemmes alle data sikkert hos Shrimpy for nem adgang.

Serverløs brugerautorisation

Shrimpys Universal Crypto Trading API giver en løsning for udviklere til at administrere alle deres brugere og fungerer i det væsentlige som en komplet brugeradministrationsløsning. I stedet for at knuse dine servere med brugeranmodninger, kan hver bruger kommunikere direkte med Shrimpy for at få adgang til deres konti, udføre handler og indsamle data. Dette frigør udviklingsressourcer og giver dit team mulighed for at fokusere på dine kerneproduktudbud.

Brugerkonto & API-nøglesikkerhed

Hver API-nøgle er sikkert krypteret og opbevaret ved hjælp af FIPS 140-2 validerede hardwaresikkerhedsmoduler (HSM’er) for at beskytte fortroligheden og integriteten af ​​dine brugeres udvekslings-API-nøgler. Udviklere behøver ikke længere at opretholde deres egen komplekse sikkerhedsarkitektur til styring af bruger-API-nøgler. Shrimpy letter API-nøglehåndtering ved at udnytte vores robuste sikkerhedsinfrastruktur.

Forretning & Produkt skalering

Shrimpy forstår, at det førnævnte problem er en enorm udfordring for uafhængige udviklere at opbygge skalerbare kryptohandels- og styringsprodukter. Shrimpys Universal Crypto Exchange API er beregnet til at løse dette nøjagtige udviklerdilemma ved at levere en enkel og samlet API-løsning.

Cloudbaseret infrastruktur

Selvom der findes en overflod af kryptohandelsbiblioteker i rummet, leverer disse open source-handelsbiblioteker ikke den infrastruktur, der kræves for at implementere en funktionel applikation, der skalerer.

For at virksomheder kan understøtte et fuldt udstyret sporings- og handelsapplikation, kræves et uforholdsmæssigt stort antal servere til at understøtte et relativt lille antal brugere. De høje adgangsbarrierer gør det ekstremt vanskeligt at rumme et stort aktivt samfund.

Udvekslingsvedligeholdelse

Ud over den backend-systemarkitektur, der kræves for at oprette en handelsapplikation med lav latens, står udviklere, der forsøger at integrere børser manuelt, også over for at opretholde hver udveksling gennem sporadiske opdateringer. Efterhånden som antallet af børser øges, øges også vanskelighederne med at opretholde disse børser. Brug af Shrimpy API’er kræver ikke dette vedligeholdelsesniveau. Shrimpy-teamet håndterer enhver udvekslingsintegration og alle opdateringer, der kræver øjeblikkelig opmærksomhed.

Endpoint Management

Hver børs understøtter et unikt sæt slutpunkter. Der er ingen standarder, som slutpunkter udvekslinger implementerer, og der er ingen standarder, til hvilke slutpunkter de vil fortsætte med at støtte i fremtiden. Shrimpy API’erne forenkler dette problem ved at tilbyde et fælles sæt slutpunkter på tværs af hver børs. Selv når en udveksling ikke understøtter et slutpunkt, vi tilbyder, konstruerer vores team et slutpunkt, der funktionelt opfører sig det samme. På denne måde behøver udviklere aldrig at bekymre sig om at udvikle ny handelslogik, hver gang de integrerer en ny børs. Det vil altid være ensartet.

Realtidsdata & Analytics

Real-time ordrebog & Markedsdata

Mange cryptocurrency-handelstjenester udnytter generiske markedsdata samlet fra kilder som CoinMarketCap. Selv om dette giver et grundlæggende niveau af funktionalitet til de fleste forhandlere, kræves komplette ordrebogdetaljer for en grundig visning af avanceret markedsindsigt som f.eks. Arbitragemuligheder. Shrimpys Universal Crypto Trading API henter komplet ordrebog og live markedsdata til rettidig beslutningstagning.

Backtesting

Shrimpys Universal Crypto Trading API inkluderer også en unik backtestefunktion, der lader brugerne analysere forskellige tidsbaserede genbalanceringsstrategier. De fleste krypto-backtestingsværktøjer har tendens til at hente data fra aggregerede kilder som CoinMarketCap på grund af dets bekvemmelighed ved integration. Imidlertid anbefales ikke aggregerede udvekslingsdata til detaljerede og præcise backtestingformål, da komplette ordreoplysninger udelades af aggregeringsformål.

Shrimpys API inkluderer et indbygget backtesting-værktøj, der analyserer nøjagtige udvekslingsdata. I modsætning til de fleste kryptokurrency-backtests, der analyserer unøjagtige OHLCV-data, inkluderer Shrimpys backtests fuld pris og ordrebogsdata indsamlet fra børser på individuel basis, hvilket sikrer, at kun de mest nøjagtige og præcise resultater opnås.

Priser

Shrimpy forstår, at et af de største besvær, som udviklere står over for, er omkostningerne ved at køre deres cloud-computing-løsning, som deres applikationer kører på. Eksisterende skyløsninger opkræves baseret på computerkraft, som kan tjene som et stort smertepunkt for små og uafhængige udviklere, der ønsker at udvikle en billig crypto-handelsapplikation, der er afhængig af realtidsdata og arbitrering..

Shrimpys API løser de mest almindelige udviklerhindringer ved at tilbyde en overkommelig hostet løsning til kun prisen $ 0,99 / måned / bruger! Udviklere vil blive opkrævet baseret på antallet af brugere, der handler ved hjælp af Shrimpys API.

Rejer til udviklere

Shrimpys mission er at lette udvikleraktivitet og opbygge en platform, der forbinder globale børs- og likviditetsmarkeder sammen. Shrimpy’s Universal Exchange API blev oprettet som en hostet løsning til at løse større udviklerblokeringer i Funktionsudvikling, Produkt skalerbarhed, og Brugeradministration. Med Shrimpys API i hånden er udviklere bemyndiget til at skabe nye og innovative tjenester, der vil forme fremtiden for kryptorummet.

Om rejer

Rejer er en automatisk kryptohandel & porteføljestyringsværktøj, der lader brugerne automatisere deres kryptoasset-porteføljestrategi som en traditionel indeksfond.

Rejer til forbrugere

Brugere er i stand til at konfigurere en tilpasset kryptokurrencyportefølje og implementere en passiv styringsstrategi, hvilket fjerner besværet med at skulle aktivt handle med krypto.

Kerneversionen af ​​Shrimpy inkluderer komplet automatiseret handel, indeksering og genbalancering af funktioner til ALLE brugere. Shrimpy tilbyder også et månedligt premium-abonnement på $ 8,99 / måned. Premium-abonnementet inkluderer:

Rejer social: Følg, kommunikér og del strategier med andre Shrimpy-forhandlere.

Rejer indsigt: Lær, hvordan andre Shrimpy-brugere konstruerer og administrerer deres kryptoportefølje.

Avanceret backtesting: Et robust backtesting-værktøj til evaluering af brugerdefineret kryptovaluta-portefølje & strategier.

Rejer webapplikation: Rejer – Cryptocurrency Portfolio Management

Shrimpy’s Crypto Trading API til udviklere

Ud over forbrugerappen tilbyder Shrimpy også en handels-API til udviklere, der ønsker at integrere skalerbar børshandelsfunktionalitet i deres app.

Shrimpys Universal Exchange API blev oprettet som en skybaseret løsning til at adressere adskillige kryptoudviklerblokeringer, herunder Børshandel, Produkt skalerbarhed, og Brugeradministration. Med Shrimpys API i hånden er udviklere ikke begrænset i omfang, når det kommer til at skabe den næste æra af banebrydende produkter, der vil forme fremtiden for krypto.

Shrimpy’s API er en cryptocurrency trading API, der let er kompatibel med alle følgende børser og deres API-slutpunkter: Binance API, CoinbasePro API, Bittrex API, Kraken API, Gemini API, Poloniex API, Huobi API, KuCoin API, Bibox API, BitMart API og HitBTC API. I stedet for at skulle administrere alle forbindelser til hver børs, kan brugerne simpelthen udnytte Shrimpys eksisterende kryptobørshandelsinfrastruktur og fokusere på faktisk produktudvikling.

Shrimpy Crypto Trading API: Rejer | API til Crypto Trading til udviklere

Yderligere links:

Telegram

Twitter

Facebook

Reddit

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me