Tvillingeanmeldelse – er det stadig sikkert i 2020?

>

Denne anmeldelse er en del af en crypto exchange review-serie. Vores sidste anmeldelser evalueret Kraken, Binance, Bittrex, Huobi, KuCoin, Poloniex, og Coinbase Pro. Vi offentliggør anmeldelser for hver af de bedste børser, så gå ikke glip af nogen af ​​disse opdateringer af tiltræder vores Telegram-gruppe.

De læsere, der allerede har Gemini-konti, tilmelder sig et Rejer konto for at begynde at automatisere din handelsstrategi. Det tager kun 5 minutter at opsætte og kan øge afkastet over en simpel buy and hold-strategi med over 305%!

Coinbase Pro anmeldelse

Platformen opererer fra San Francisco og tilbyder professionelle handelsværktøjer og tegnebogstjenester …

I enhver branche er der en usund helt. Kryptovalutaindustriens usungne helt er uden tvivl, tvilling. Selvom det ikke trækker den slags volumen, som dets Binance- og Coinbase-kolleger gør, har Gemini været på kurven i mange henseender.

At være foran kurven er noget, som Gemini-grundlæggerne, Winklevoss-tvillingerne, synes at have en evne til. Tilbage i 2002 var tvillingerne med til at grundlægge Facebooks forgænger ConnectU med Divya Narendra. Senere fortsatte Mark Zuckerberg med at stjæle ideen, da han startede Facebook. Tvillingerne sagsøgte og blev tildelt dårlige $ 65 millioner.

Stinget, der føltes af Zuckerbergs plagiering, blev helt sikkert lindret af de tidlige investeringer, som tvillingerne begyndte at foretage i Bitcoin omkring 2011. Med Facebook-dragt kontant i hånden købte tvillingerne 1% af al Bitcoin i cirkulation for en kølig $ 11 millioner. I dagens priser er det salvie køb nord for 2 milliarder dollars.

En interessant kontrast til at bemærke er, at Winklevoss tvillingerne tjente deres milliarder på at investere i decentrale teknologier, mens Zuckerberg, deres nemesis, gjorde sin formue med at koncentrere data og overvågning.

Efter investere i tidlige kryptokurrencyprojekter som Charlie Shrems BitInstant, tvillingerne besluttede at tage deres egen tur ved at lancere Gemini i New York City. Oprindeligt håndterede Gemini kun Bitcoin (som de fleste andre børser i sin æra), men over tid voksede det til at omfatte crypto blue-chips som BCH, ETH, LTC og ZEC.

De fleste cryptocurrency-udvekslinger har historier, der læser som sæbeoperaer. Drama, intriger, forræderi og mysterium mangler dog alle i tvillingshistorien. Det er fordi Gemini gør en ting, og det gør det godt. Det overholder konsekvent overholdelse.

Du finder andre børser, der opererer i grå områder, der strækker sig mellem linjer og forsøger at tage genvejen til en digital aktivnotering. Tvillingene er det modsatte af det – alt, hvad det gør, gøres mod T og krydser skrivebordet til en New York-regulator.

Eksempel på dette er 2016-meddelelsen fra NY-guvernør Andrew Cuomo. I hvad der var en meget almindelig begivenhed for kryptokurrency på det tidspunkt, Cuomo erklærede, at Gemini var den første og eneste fuldt licenserede og regulerede ETH-udveksling i Amerika.

Denne meddelelse fik mange til at indse dybden, som børsen går for at sikre, at hvert aktiv på børsen er fuldt ud kompatibel. Denne tilgang er gået godt over for institutionelle investorer og dem med den største bekymring for at være på den rigtige side af loven. Sikker på, der er bestemt et sted for vilde vest-udvekslinger som KuCoin – især på grund af det store udvalg af aktiver på en sådan børs.

På den anden side kan handlende, der bruger Gemini, være sikre på, at deres handler sandsynligvis vil stå tidstesten i øjnene på skatteopkrævere, regulatorer og fremtidige love, der vil bruge blockchain-analyse til at rulle årene tilbage. Den store tillid, som institutionerne har til Gemini-udvekslingen, fremgår tydeligt af de lejlighedsvise ældre økonomiske strukturer, der samarbejder med dem.

Bitcoin futures lanceringen af ​​CBOE i 2017 var en af ​​de formative milepæle i historien om BTC-handel og værdier. Hvilken udveksling bruges af CBOE som en pind for BTC-kontraktpriser? Ja, det er rigtigt – Tvillingene.

Tvillingerne har også været forud for deres tid på andre måder. Investorer, der bruger Gemini-platformen, handler ikke kun digitale aktiver; de får også forældremyndighed over disse aktiver. I 2018 blev Gemini verdens første og formodentlig eneste børs for at tilbyde et fuldt reguleret ZEC-handels- og depotmiljø.

Er Gemini Cryptocurrency Exchange nybegyndervenlig?

Alt dette institutionelle foredrag kan have givet dig det indtryk, at Gemini ikke er let at bruge – men det kunne ikke være længere fra sandheden. Tvillingene er en ekstremt nybegyndervenlig kryptovaluta-udveksling. På nogle måder konkurrerer det med Coinbases lethed, men det er der ikke helt endnu.

Lad det ikke afskrække dig. Gemini har skabt et rent handelsmiljø for både nye og erfarne forhandlere med enorme blokke af umiskendelig tekst, der leder dig præcis, hvor du skal hen.

Tvillingens instrumentbræt

Oprettelse af en konto på Gemini er så simpelt som du ville forvente. Klik på registreringslinket øverst til højre på Gemini-destinationssiden, så er du godt på vej.

Husk, Gemini’s vinkel er, at den er fuldt reguleret og i overensstemmelse med alle New Yorks værdipapirer og handelslove. Så forvent ikke at få en konto her uden at opgive en masse af dine personlige oplysninger. Til dette formål skal du ved registrering registrere en e-mail-adresse, telefonnummer, bankkontooplysninger og dit id.

Handel med Gemini kræver en bankkonto. Det skyldes, at den eneste måde at finansiere din konto på er fra din bank – et betalingskort eller kreditkort gør det ikke, og heller ikke en overførsel af stablecoins fra en anden børs. Selvfølgelig, hvis du ikke ønsker at finansiere med USD og bare ønsker at handle krypto til krypto, kan du gøre det uden problemer ved at overføre BTC, ETH, BCH, LTC eller ZEC fra en anden tegnebog.

Når du har gennemgået alle de nødvendige trin, har du en sidste opgave foran dig til at købe krypto med kontanter: finansiering af din Gemini-konto. Medmindre du har en institutionel eller opgraderet investorkonto, er din daglige maksimale finansieringstildeling sat til $ 500.

Du kan købe Bitcoin og Ethereum inden for et par klik, når du har alt i gang.

Gemini Exchange-funktioner

Nogle kan tage problemer med Geminis ringe udvalg af digitale aktiver. Selvom det er forståeligt, tager det væk fra det faktum, at det Gemini tilbyder i rig udbud er udvekslingsfunktioner.

  • Temmelig fantastisk brugergrænseflade. Hvis du leder efter en udveksling, der fungerer så smukt som den ser ud, skal du ikke gå længere end Gemini. I starten finder du muligvis de store blokke af åbenlyst tekst, der siger ting som “Køb Bitcoin” lidt modbydelig, men vi må indrømme, at det gør brug af børsen en leg. Hvis alt hvad du vil gøre er at købe kryptokurrency uden besvær, så bliver det virkelig ikke bedre end dette.

  • Gemini mobilapp. Introduktionen af ​​Geminis mobilapp giver dig en endnu lettere og mere direkte oplevelse af alt, hvad børsen har at tilbyde, end desktopversionen gør. Så længe du ikke ønsker at placere komplicerede handler, passer mobilappen fint til dine behov. At købe BTC eller ETH med det er så simpelt som at klikke rundt i et minut eller to, og du er klar til at gå.

  • Nem kryptobetaling. Tidligere i år lavede en kryptobetalingsprocessor ved navn Flexa store bølger i blockchain-branchen. Det samarbejdede med forhandlere som GameStop, Nordstrom, Home Depot og Whole Foods for at acceptere kryptobetalinger – en stor milepæl for adoption for digitale valutaer. Gemini samarbejdede for nylig med Flexa, hvilket gjorde det muligt for Gemini-kunder at bruge kryptovaluta nemt fra en Gemini-tegnebog.

  • Uovertruffen kundeservice. Gemini er stolt af at levere fremragende kundeservice. Og vi mener virkelig fantastisk kundeservice. Deres platform er fyldt med nyttige godbidder, der skal sortere dit spørgsmål, men hvis du har brug for et mere personaliseret præg, kan du normalt forvente et svar via e-mail inden for den samme dag (i amerikanske åbningstider).

Verdens sikreste Cryptocurrency Exchange

Tvillingene er aldrig blevet hacket, stjålet fra eller på anden måde kompromitteret på nogen måde i løbet af de mere end 5 års drift. Det har sikkert masser at gøre med netværkssikkerhed, men den virkelige søde plet er Geminis proprietære teknik til køleopbevaring.

Udvekslinger, der tidligere er brændt, er normalt taget ud ved at understrege for meget opbevaring af varm tegnebog. Varme tegnebøger holder aktiver forbundet med et netværk, hvilket efterlader dem sårbare over for sofistikerede hackere. Køleopbevaring er derimod helt offline. Dine Gemini-aktiver opbevares i koldt opbevaringssystemer med luftgap, hvilket betyder at de aldrig opretter forbindelse til internettet på nogen måde.

Tvillingens kølerum

Derudover er Geminis opbevarede pengemarkeds FDIC-forsikrede, så selvom der skulle opstå et hack, ville dine digitale aktiver forblive sikre.

Alle disse sikkerhedsforanstaltninger har givet Gemini en række anerkendelser og sikkerhedscertificeringer inklusive Deloittes notorisk vanskelige at tjene SOC 2-titel.

Det gode og det dårlige

tvilling er den perfekte udveksling, hvis det, du vil gøre, er at købe Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Bitcoin Cash eller Zcash. Hvis disse aktiver ikke interesserer dig, har Gemini ingen plads i din bane. Denne advarsel er nødvendig for at hjælpe dig med at forstå den ekstremt specifikke karakter af Gemini-udvekslingen.

Det tjener en bestemt funktion og gør det som ingen andres forretning. Så længe dine behov ikke er alt for komplicerede med hensyn til tilbud om digitale aktiver, så er Gemini en one-stop-shop fuld af utroligt flydende ordrebøger og en savlerværdig brugergrænseflade.

Efter vores skøn er det, der virkelig tager Gemini til det næste niveau, dets spilskiftende sikkerhedsniveau. Vi anbefaler aldrig at lade dine midler være på børs – men hvis du skulle gøre det, er Gemini måske bare det sikreste sted at gøre det.

Et forslag, vi vil give Gemini-teamet, er at gøre gebyrstrukturen mere klar. Der er en API-gebyrplan, mobilafgiftsplan, ActiveTrader-gebyrplan, tidsplan for forvaringsgebyr, og en web gebyr tidsplan. Alle disse gebyrer kombineres med at være de mest komplekse og dyre gebyrer, vi har fundet blandt enhver børs på markedet. Uden en fuld samtale med en Gemini-repræsentant ville det være svært for nogen at forstå, hvad du faktisk ender med at betale ved at bruge Gemini.

Samlet vurdering – 4

Tvillingene er konge, når det kommer til enkelhed, brugeroplevelse og sikkerhed. Imidlertid er mange handlende stadig afskrækket fra at deltage i denne ekstraordinære platform på grund af det begrænsede udvalg af aktiver og høje handelsgebyrer.

Yderligere læsning

Coinbase Pro Cryptocurrency Exchange Review

Kraken Review – Udvekslingsfunktioner, handelsgebyrer og sikkerhed

Sådan oprettes en Crypto Index Fund

Ordretyperne for Cryptocurrency Exchange

Cryptocurrency trading bots – Den komplette guide

Rejer er et kryptovalutaporteføljestyringsapplikations- og handelsbot, der understøtter enhver større kryptobørs inklusive Gemini. Ved at linke din Gemini-konto til Shrimpy låses praktiske handelsfunktioner, som kan hjælpe dig med at automatisere din kryptostrategi. Prøv det i dag!

Shrimpys Universal Crypto Exchange API’er er de eneste samlede API’er til krypto-udvekslinger, der er specielt designet til applikationsudviklere. Saml data i handel eller ordrebøger i realtid, administrer brugerudvekslingskonti, udfør handelsstrategier og forenkle den måde, du opretter forbindelse til hver udveksling.

Følg os på Twitter og Facebook for opdateringer, og still spørgsmål til vores fantastiske, aktive samfund på Telegram & Uenighed.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me