Trust Wallet Review: Komplet Wallet-oversigt

Vi banker denne tromme en smule her på Coin Bureau, men hvis du ikke har hørt, så er melodien sådan: hvis du er seriøs med at holde din krypto sikker, skal du overveje at gemme den i en tegnebog af nogle venlig. Jo større dine beholdninger er, jo mere presserende bør dette være.

Ja, udvekslinger har styrket deres sikkerhedsprotokoller i kølvandet på tidligere hacks og grene, og de bedste forsikrer nu deres klientmidler som en selvfølge. Men på trods af disse forholdsregler er der ingen erstatning for at bruge en velrenommeret tegnebog og selv holde de vigtige private nøgler. For et par uger siden kiggede vi på de bedste hardware-tegnebøger, der aktuelt er på markedet, men der er også softwaremuligheder derude.

Trust Wallet UI

Trust Wallet brugergrænseflade

Softwaretegnebøger er installeret som apps på din telefon, og har så fordelen ved at være sammen med dig hele tiden. Det er usandsynligt, at du finder ud af det og ikke er i stand til at handle. Selvom det ikke er lige så sikkert som hardwareenheder, er det bedste af disse stadig en bedre mulighed for at gemme din krypto end på en central udveksling.

I dag skal vi se på Trust Wallet, en af ​​de mest genkendelige og populære softwaretegnebogsmuligheder. Vi kører over specifikationerne, ser på, hvad den kan gøre, og afvejer fordelene og ulemperne. Du skal til sidst have en god idé om, hvorvidt denne mobile tegnebog er en mulighed for dig.

Møtrikkerne og boltene

Trust Wallet er en decentral, mobil cryptocurrency-tegnebog, der understøtter over 160 digitale aktiver og giver brugerne mulighed for at sætte deres mønter for at tjene renter. Det tilbyder også en indbygget Web3-browser, der giver brugerne adgang til decentrale applikationer (DApps) bygget på Ethereum-platformen.

Det blev oprindeligt designet til at indeholde ERC20- og ERC223-tokens, men har nu også dem, der er bygget på andre blockchains, inklusive – selvfølgelig – Bitcoin. Mønter kan købes via den indfødte decentrale børs (DEX), der løber gennem Trust Wallets samarbejde med Kyber Network.

Trust Wallet-hjemmeside

Trust Wallet-hjemmeside

Trust Wallet-appen er tilgængelig som en gratis download til både iOS og Android. Meget af dens funktionalitet kan tilskrives det faktum, at koden blev skrevet på de indfødte sprog på hver platform: iOS ‘Swift og Android’s Java. Appen kører på iOS 10.0-versioner eller nyere og Android 5.0 og nyere.

Koden er fuldstændig open source, så de udviklere, sikkerhedseksperter eller faktisk andre, der måske er interesseret i at stikke rundt under emhætten, kan gøre det, hvis de ønsker det. Platformen revideres af sikkerhedsfirmaet Stateful, hvis rapport kan læses her.

To andre nøglefunktioner i Trust Wallet er koncentreret om brugernes privatliv og sikkerhed. Det beder ikke om nogen KYC, når du opretter en ny konto, og som en ikke-frihedsberøvende tegnebog gemmer den ikke brugerdata. Det giver også brugere mulighed for at gemme deres private nøgler lokalt på deres enheder snarere end på Trust Wallets egne servere.

Trust Wallet-fordele


Nogle af de vigtigste Trust Wallet-fordele

Brugergrænsefladen er ren og ligetil, hvilket gør det let at downloade, opsætte og komme i gang. Dette har set, at Trust Wallet tilfalder 5 millioner brugere til dato, hvilket i vid udstrækning er hjulpet af dets igangværende partnerskab med Binance, annonceret tilbage i juli 2018.

Dette partnerskab med det største navn i kryptorummet – og dets dybe lommer – er sikker på at holde brugerne strømmer til Trust Wallet og vil næsten helt sikkert give næring til udviklingen af ​​yderligere funktioner i appen.

Med hensyn til gebyrer er Trust Wallet helt gratis at downloade og bruge uden indledende betalinger eller abonnementstjenester. De eneste omkostninger, der er afholdt, er gasafgifter for behandling af transaktioner: Disse betales enten til minearbejdere eller til de proof-of-stake-kæder, der opkræver dem.

Trust Wallet-logo

Trust af tegnebogen. Billede via Trust Wallet

Appen giver brugerne mulighed for at tilføje ekstra sikkerhed i form af en pinkode eller fingeraftryksscanning. Disse kan aktiveres via indstillingsfunktionen i appen. Der er endnu ikke en mulighed for tofaktorautentificering.

Endelig er der spørgsmålet om sikkerhedskopiering, som Trust Wallet har behandlet ved hjælp af en 12-ords gendannelsessætning. Når de opsætter deres tegnebogadresse, får brugerne en af ​​disse sætninger til at skrive ned og gemme sikkert.

I tilfælde af at noget går galt, kan dette hentes og indtastes for at gendanne adgang til kontoen. Det siger sig selv, at dette skal skrives ned og opbevares med den største omhu som en prioritet, når man gennemgår installationsprocessen.

Historie

Trust Wallet er hjernebarnet til Viktor Radchenko, en amerikansk-baseret ukrainsk softwareudvikler, der først hørte om kryptokurver på næsten samme måde som de fleste af os gjorde: gennem brugen af ​​Bitcoin på darkweb.

Det var dog gennem Ethereum, at hans interesse for krypto begyndte at samle tempo. Han skar tænderne og udviklede en app til at hjælpe truckisterne med at finde parkering og andre faciliteter, mens han samtidig dykker stadig dybere ned i kryptovandet..

Viktor begyndte at udvikle Trust Wallet som et middel til at holde det voksende antal ERC20-tokens, som han erhvervede gennem ICO’er. Arbejdet med projektet begyndte i 2017, og det blev hurtigt fokus for al hans indsats.

Victor Radchenko

Victor Radchenko fra Trust Wallet. Billede via Youtube.

Funktionaliteten med ERC20 standard tokens tiltrak tusindvis af tidlige brugere på kort tid. Tegnebogens voksende popularitet fangede derefter Binance, der købte projektet (og dets moderselskab Six Days LLC) for et uoplyst beløb tilbage i 2018.

Som med ethvert selvrespektende kryptoprojekt er meget af fokus på masseadoption gennem brugervenlighed. Viktor har selv udtalt, at ‘at lade folk købe kryptovaluta med et kreditkort eller en bankkonto er afgørende for kryptooptagelse’, og Trust Wallet har holdt fast i sin vision i denne henseende. Appen har lagt meget arbejde i at gøre brugergrænsefladen nem at bruge og tilgængelig for alle.

Kom godt i gang

Trust Wallet-appen er tilgængelig fra begge Google Play eller den App butik. Når du har downloadet og installeret, får du mulighed for enten at importere en eksisterende tegnebog eller oprette en ny. Hvis du vælger den sidstnævnte mulighed, får du din 12-ords frø eller genopretningssætning.

Som allerede nævnt skal du sørge for at notere dette omhyggeligt og sørge for at opbevare det et sikkert sted. Derefter vises et afkrydsningsfelt, der siger: “Jeg forstår, at hvis jeg mister mine ord for genoprettelse, har jeg ikke adgang til min tegnebog.”

Trust Wallet Setup

Trin til opsætning af Trust Wallet. Billede via Fællesskabswebsted

Hvis du vil tilføje krypto til din tegnebog, skal du blot logge ind på tegnebogen og trykke på knappen “Modtag”. En QR-kode vises, som du kan scanne, eller du kan kopiere din tegnebog-adresse. Indsæt adressen i den anden tegnebogs modtageradressesektion. Fanen “Transaktioner” viser dig, hvilke der er gennemført.

At sende krypto er lige så ligetil. Når du er i din tegnebog, skal du trykke på knappen “Send”, og derefter kopiere og indsætte adressen på den modtagende tegnebog. Når dette er gjort, skal du indtaste det beløb, der skal sendes, og trykke på knappen “Næste”. Når du er glad for, at alle detaljer er korrekte, skal du trykke på “Send”, så er du klar til at gå.

En stor del af Trust Wallets appel er dens brugervenlige og intuitive grænseflade. En stor indsats er gået i dette aspekt af appen, og brugeranmeldelser fokuserer regelmæssigt positivt på den.

Indsats

Indsætningen af ​​krypto (afledt af udtrykket “Bevis for indsats”) indebærer oprettelse af nye blokke via en konsensusalgoritme. Disse nye blokke føjes derefter til blockchain.

Nye transaktioner kan valideres på blockchain med mønter, der er sat af indehavere. Antallet af indsatte mønter bestemmer antallet af transaktioner, der kan valideres. Staking låser mønterne i en tegnebog i en foreskrevet periode, med flere mønter (lidt som renter) tilføjet til tegnebogen som en belønning. Som med interesse, jo mere du spiller, jo mere kommer du tilbage.

Så hvis du vil tjene interesse fra dine kryptobesiddelser eller er ivrig efter at have indflydelse på, hvordan netværket af bestemte valutaer styres, så er den indsatsfunktion, som Trust Wallet tillader, noget du absolut bør undersøge.

Staking Tezos Trust Wallet

Eksempel på at sætte Tezos på Trust Wallet. Via Trust Wallet

Ikke alle mønter understøtter indsats, selvom listen vokser. På et eller andet tidspunkt i fremtiden vil både Ethereum (ETH) og Cardano (ADA) blive tilgængelige til indsats efter at have skiftet til at bruge Proof-of-Stake-systemer (i modsætning til Proof-of-Work) -systemer.

På nuværende tidspunkt giver Trust Wallet dig mulighed for at spille: Tron (TRX), Tezos (XTZ), Cosmos (ATOM), VeChain (VET), Callisto (CLO), Kava (KAVA), TomoChain (TOMO), IoTeX (IOTX) og Algorand (ALGO).

Der er andre stakningsmønter derude, men hvornår eller hvis de bliver tilgængelige for indsats gennem Trust Wallet, er endnu ukendt. Hvis du vil lære mere om dem og selve indsatsprocessen, så tog min kollega Steve et dybt dyk ind i emnet tilbage i april.

DApps-browser

Dette er en af ​​de nyere funktioner i Trust Wallet-appen og en der ser ud til at vokse og vokse i løbet af de næste par år. Det er fuldt mobiloptimeret og blev oprettet for at give Metamask en lettere at bruge mulighed.

Der er en stadigt voksende liste over DApp’er, der bygges på Ethereum med en række anvendelser og funktioner. Nylige tilføjelser inkluderer Ethereum Name Service (ENS), som giver adgang til blockchain-domæner for at gøre afsendelse og modtagelse af krypto meget lettere. Andre som Uniswap, Zerion, Aave og Compound imødekommer alle aspekter af den voksende Decentralized Finance (DeFi) sektor.

Dapp Browser Trust Wallet

Trust Wallet dApp Browser UI

Der er også spilplatforme, der lover kryptobaserede belønninger og andre som KnownOrigin, som lader dig begynde at indsamle sjælden digital kunst. Trust Wallet giver sine brugere nem adgang til alle disse gennem sin app og vil uden tvivl være i spidsen for at drive adoption på dette område.

Trust Wallet test ud og dyrlæge eventuelle nye DApps selv, inden de integreres på platformen. Det understøtter også en DApp-markedsplads, hvor udviklere kan lægge deres bestræbelser på for andre at teste og evaluere.

Kunde support

Hvis du har problemer, er der den obligatoriske Hjælp-mulighed, der er tilgængelig via afsnittet “Indstillinger” i appen. Her finder du ofte stillede spørgsmål og vejledninger til fejlfinding, som er ret udtømmende.

Trust Wallet Support

Nogle af metoderne til at nå support

Hvis du stadig kæmper, kan du åbne en supportbillet for at komme direkte i kontakt med dem. Efter at have taget en tur gennem forskellige fora ser det ud til, at svarene på billetterne kan være langsomme.

Dommen

Det er svært ikke at kunne lide Trust Wallet, og dens fejl er få. Det er nemt at downloade og komme i gang med, og brugergrænsefladen gør det virkelig at bruge det som ligetil, og disse ting skal være. Så er der det enorme udvalg af understøttede aktiver: Hvis du ikke kan gemme dine mønter, har du formået at få fat i en smuk nichekrypto.

Indsættelse bliver stadig vigtigere for mange kryptoholdere, da bevidstheden om det og dets fordele bliver mere kendt. Trust Wallet har gjort et pænt stykke arbejde med at forudse denne efterspørgsel, og dens indsatsfunktion giver den en nyttig fordel i forhold til andre tegnebøger, der endnu ikke giver deres brugere mulighed.

Trust Wallet-vurderinger

Trust Wallet-vurderinger i Itunes butik og Legetøjsforretning

Evnen til at få adgang til DApps gennem appen er et andet fremsynet træk, som vil have langsigtede fordele, når feltet udvides, og DeFi’s opadgående tendens fortsætter. For nogle kan DApp-økosystemet føles lidt begrænset (hvor mange søde samleobjekter har vi trods alt virkelig brug for), men du kan være sikker på at udviklere kommer med masser af nye ideer.

Og når vi taler om udviklere, vil de blive beroliget af Trust Wallets open source-software, der giver dem mulighed for at tjekke kodebasen selv. Åbenhed og gennemsigtighed er to nøglekomponenter i blockchain og DeFi, og det er dejligt at se et stort navn, der køber sig ind i denne filosofi.

Det er svært at skænke med Trust Wallet’s gebyrstruktur (eller mangel på det), og for dem, der søger privatliv, vil manglen på KYC og tegnebogens ikke-frihedsberøvende karakter markere de rigtige felter. Hvis vi skal dele hår, ville det være godt at se tofaktorautentificering tilføjet for yderligere sikkerhed.

Trust Wallet Binance

Victor Signering Trust Wallet Deal. Billede via Pressemeddelelse

Og sidst men ikke mindst er der det partnerskab med Binance. At have den største udveksling og et af de mest genkendelige mærker i kryptorummet vedtager Trust Wallet som sin officielle partner er en tillidserklæring, der taler meget.

Hvis CZ og co er glade for at sætte deres lid til Trust Wallet, så bør vi andre også føle sig godt tilpas. Det vil være fascinerende at se, hvilke andre funktioner Trust Wallet ruller ud i de kommende år, og med Binance bag dem kan du forestille dig, at udviklingsteamet er godt finansieret og motiveret. Fremtiden ser lys ud.

Fremhævet billede via Trust Wallet & Shutterstock

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me