Tron annoncerer tegnebog på app til sociale medier – Boost TRX har brug for?

Tron, cryptocurrency start, der sigter mod at tilbyde en måde for indholdsskabere at sende deres indhold uden at bruge en tredjepart har annonceret deres samarbejde med kinesiske sociale medier app Peiwo.

Ifølge den officielle Tron labs-medieside vil samarbejdet give Peiwo-brugere mulighed for at sende tip til hinanden inden for appen, der er baseret på Tron TRX-tokens.

Hvad er Peiwo?

Peiwo (udtalt pay-woh) er en type social media-app, der er målrettet kinesiske sprogbrugere og er tilgængelig på iOS og Android. Appen er designet til medlemmer af “post-90’erne-generationen” og fokuserer på stemmebaserede interaktioner i stedet for gennem tekst eller billeder, som appen hævder let kan falskes.

IQ Option Trade Tron

Mens nogle engelsksprogede websteder henviser til Peiwo som et delingsfællesskab for lydindhold, er denne etiket noget unøjagtig, da det meget mere er en app til apps med chat eller dating. Appens navn på kinesisk (陪 我) betyder “ledsag mig” eller “tilbring tid sammen med mig” afhængigt af konteksten.

Selve navnet indebærer dets matchmaking-baserede hensigt, romantisk eller på anden måde. Ifølge skaberne LinkedIn side, appen på engelsk hedder “Callme”.

Peiwo er skabt og drives af den samme person, Justin (Yu Chen) Sun, der skabte Tron. Derfor er samarbejdet mellem disse to apps mere bare konsolidering af Sun-software-imperium.

Venstre: En tegnebogskærm, der viser menupunkterne ‘min TRX’ og ‘TRX-balance’. Ret: Peiwo-appen med en ‘TRON’-knap og forskellige digitale genstande til salg med TRX-tokenpriser

Gode ​​nyheder for Tron?

Tron så en massiv prispumpe efterfulgt af en prisdump. Projektet leder muligvis efter mere højt profilerede måder at øge tokenpriserne på. Men ifølge kinesiske sociale mediestandarder er Peiwo faktisk en utrolig lille fisk.

Den største app til sociale medier, WeChat, har hundreder af millioner af brugere, og stort set alle i Kina, der har en smartphone, har WeChat og bruger den flere gange om dagen. 10 millioner brugere på Peiwo kan virke som meget. Men sandheden er, at det faktisk repræsenterer mindre end 1% af deres konkurrent, WeChat.

Det skal også bemærkes, at i henhold til kinesisk lov skal alle meddelelser, stemmeoptagelser og transaktioner af enhver art være fuldt tilgængelige i en komplet form af den kinesiske regering.

Derfor kan enhver bruger af Tron-netværket finde ud af, at deres transaktioner overvåges af den kinesiske regering. Det er, hvis deres mønter til enhver tid er en del af Peiwo-netværket.


For eksempel, hvis de TRX-enheder, du købte på en børs, var en i en Peiwo-tegnebog, kan dine mønter muligvis være underlagt overvågning og analyse. Selvom der ikke er noget specifikt bevis for, at TRX overvåges specifikt på denne måde, ville det være helt inden for loven for den kinesiske regering at gøre det.

Endelig, da Peiwo-appen kun er tilgængelig på kinesisk, vil dens rækkevidde være stærkt begrænset i forhold til WeChat. Denne app er tilgængelig på flere sprog og har udvidet til andre markeder uden for Kina.

Endelig er kryptokurver til brug af tip blandt mennesker stort set unødvendige i Kina. Dette skyldes, at flere betalingsapps, herunder WeChat selv og en anden konkurrent kaldet Alipay, allerede tilbyder øjeblikkelige transaktionsgebyr gratis udvekslinger af den nationale valuta, Yuan.

Tilføjelse af et ekstra vanskelighedslag gennem behovet for at udveksle kryptokurrency kan betyde, at mange brugere af Peiwo ikke vil være interesserede i at bruge Tron-tokens. Selvfølgelig er det omvendte også muligt. Men i betragtning af de nuværende markedsforhold og absolut dominans af WeChat er det meget usandsynligt.

Furthur, store spillere som Apple har mislykkedes at endda gøre et hul på det kinesiske mobilbetalingsmarked med Apple Pay, på trods af at Kina er Apples største forbrugermarked.

Afsluttende tanker

Tilføjelsen af ​​en kryptovaluta-tegnebog af enhver art til en app, der har millioner af brugere, lyder interessant som et koncept. Det er dog bedst at vente og se, hvordan offentligheden reagerer på det, før man afsiger dom. Dette kunne vise sig at være en velsignelse, eller det kunne stort set ignoreres af offentligheden.

Det vil i høj grad afhænge af Tron og Peiwos evne til at udmanøvrere deres forankrede konkurrence. Vi kan kun vente og se.

Fremhævet billede via Fotolia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map