Top 7 dyreste varer, du kan købe med Bitcoin

Bitcoin blev oprettet for at være en transaktionsvaluta, der skal bruges til at købe ting.

Efterhånden som det får mere almindelig accept, har der været et stort antal ting, der er blevet tilføjet til stalden af ​​varer købt med Bitcoin, fra enkle ting til madvarer til mere obskure varer som tegneserier. Vi har også tidligere dækket nogle af de underligste varer, som du kan købe med Bitcoin.

Da prisen på Bitcoin er steget, er antallet af dyre varer, der købes med det, også vokset. Det er ikke ualmindeligt længere, at Bitcoin-millionærer køber alt udstyr til en luksusstil, inklusive biler, huse og lystbåde. Og nogle Bitcoin-køb er blevet svimlende, da prisen også stiger.

Den mest berømte af disse er Bitcoin pizza køb lavet af Laszlo Hanyecz i 2010. Han købte to Papa Johns pizzaer til 10.000 Bitcoin. På det tidspunkt var det omkring $ 30 i Bitcoin. Men selv med Bitcoin, der glider godt væk fra alle tiders højder i 2018, fra slutningen af ​​oktober 2018 med Bitcoin til en værdi af omkring $ 6.500 hver, er disse to pizzaer nu værd at hele 65 millioner dollars! Det er en seriøs dej.

Lad os se bedre på nogle af de dyreste ting, der købes med Bitcoin.

Biler til Bitcoin

Dette kan være den største klasse af dyre genstande, der købes med Bitcoins, da mange tidlige adoptere af Bitcoin nu lever op til sloganet “When Lambo?” Det mest berømte køb blev foretaget af YouTuber, Bitcoin-forumejer og CTO for VinWiki Peter Saddington sent i 2017.

Han købte en $ 200.000 $ 2015 Lamborghini Huracan med en hvid mat wrap og race udstødningsfunktioner til 45 Bitcoin. De samme 45 Bitcoin nu ville være værd $ 292.500, men Saddington siger, at han kun betalte $ 115 for de 45 Bitcoins tilbage i 2011, da han først blev opmærksom på Bitcoin.

Lamborghini Bitcoin

Hilsen Peter Saddington

Lambos betragtes af nogle tidlige cryptocurrency-adoptere som den eneste acceptable måde at bruge Bitcoin på. Udbetaling frarådes, og ægte troende på cryptocurrency-revolutionen opfordres til at “Hodl” “til månen”. Der har også været flere historier om Tesla-køb ved hjælp af Bitcoin, såsom 2013-køb af en Tesla S af en person i Florida til 91 BTC til en værdi af $ 109.000 på det tidspunkt, men værd $ mere end $ 53,8 millioner til nutidens priser.

Bilforhandlere, der accepterer Bitcoin, siger, at salget af biler til Bitcoin steg i december 2017, da prisen på Bitcoin også steg, men at nogle Bitcoin-salg stadig fortsætter.

Huse / lejligheder til Bitcoin

Ejendomshandel har skabt overskrifter i løbet af det sidste år eller to, og køb af ejendom med Bitcoin er blevet stadig mere populær. Der er endda en Websted for Bitcoin-ejendom der i øjeblikket viser en hytte i de franske alper til $ 4.950.000, en Panama-penthouse til $ 3.595.000 eller din egen private australske ø til $ 3.500.000. Der er flere ejendomme opført i USA, Thailand, Bali, Caribien, Tyrkiet og stort set hvor som helst i verden.

Rapporter om køb af fast ejendom ved hjælp af Bitcoin begyndte at dukke op så tidligt som i 2014, hvor en anonym køber købte en villa på Bali for 800 BTC ($ 500.000 på det tidspunkt, men $ 5,2 millioner nu) i marts og en anden anonym køber, der købte 1,4 hektar i Lake Tahoe. Californien for 2.739 Bitcoin til en værdi af $ 1,6 millioner dengang, men mere end $ 17,8 millioner nu. Mens vi kaldte Bitcoin-køb, var det faktisk køb, hvor Bitcoin blev konverteret til fiat-valuta for at gennemføre transaktionen.


Købe hus med Bitcoin

Hilsen af ​​Zillow.com

Det største faktiske Bitcoin-ejendomskøb, jeg afslørede, var fra februar 2018, hvor bitcoin-investoren Michael Komaransky solgte sin Miami palæ for 455 BTC eller ca. 6 millioner dollars på det tidspunkt. De samme 455 BTC er lige under $ 3 millioner værd i skrivende stund.

Bitcoin til fly

Når de rige og berømte rejser, går de i stil på deres egne private jetfly, og den nye race af Bitcoin-millionær har stræbt efter det samme. Den første forekomst af at bruge Bitcoin til en privat jetfly var i 2014, da Bitcoin Foundation-medlem Olivier Janssens angiveligt chartrede en privat jet fra PrivateFly.com.

Mens detaljerne i transaktionen ikke blev offentliggjort, kunne flyet på baggrund af priser fra hjemmesiden have kostet så meget som 54,95 BTC eller $ 35.000 dengang og en forbløffende $ 357.175 nu!

Køb af fly med Bitcoin

Hilsen af ​​SkyCraft Airplanes

Og selvom jeg ikke kunne finde nogen faktiske køb (sandsynligvis fordi Bitcoin-brugere foretrækker at være anonyme), har det siden december 2013 været muligt at købe dit helt eget fly fra SkyCraft-fly ved hjælp af Bitcoin. Da SkyCraft SD-1 Minisport først blev annonceret, var den tilgængelig til 80 BTC. Den aktuelle pris på en SD-1 Minisport er $ 54.850 eller ca. 8,5 BTC.

Bitcoin til lystbåde

At have en yacht er et af kendetegnene for de superrige, og Bitcoin-millionærer deltager også i sejlrækkerne. Det er ikke let at finde specifikke eksempler, men markedet er bestemt der med Dennison Yachting af Florida tilføje Bitcoin som betalingsmetode efter anmodninger fra flere kunder, og 26 nordlige lystbåde, også fra Florida, der hævder at være den største yachtmægler til at acceptere Bitcoin.

Køb Yacht med Bitcoin

Hilsen af ​​26 North Yachts

En uddannelse med Bitcoin

Universiteter er også ved at acceptere Bitcoin for betalinger, så du kan lære om blockchain og kryptokurver, mens du betaler for uddannelsen med en kryptokurrency. University of Nicosia på Cypern var det allerførste universitet, der accepterede Bitcoin til betaling helt tilbage i 2013, mens King’s College var det første amerikanske universitet, der hoppede på Bitcoin-vognen i 2014. Med den nuværende undervisning på King’s College, der kører omkring $ 35.000 pr. semester, vil et komplet fireårigt program køre omkring $ 140.000 eller 21,53 BTC til aktuelle priser.

Andre universiteter, der accepterer Bitcoin, inkluderer European School of Management and Technology i Berlin Tyskland og The Lucerne University of Applied Sciences and Arts i Schweiz, der annoncerede accept af Bitcoin til undervisning i oktober 2017. At have et schweizisk universitet, der accepterer Bitcoin, kommer ikke så meget af en overraskelse, da Zug, Schweiz kaldes “Crypto Valley” og har over 50 blockchain-virksomheder og startups hovedkvarter der.

Bitcoin-statsborgerskab

Det lille sydlige Stillehavsland Vanuatu blev den første nation i verden, der tilbød statsborgerskab til en betaling i Bitcoin. Omkostningerne er cirka $ 180.000, så hvis du har brug for et andet pas og har omkring 27 BTC, der sidder i en tegnebog et eller andet sted, kan du blive borger i en lille, men smuk ø-sydstillehavsnation. I virkeligheden accepterer de ikke Bitcoin, men har oprettet en transferagent i Australien, der tager sig af udvekslingen fra BTC til USD for at købe statsborgerskabet.

Det lille caribiske land Antigua og Barbuda accepterer Bitcoin for sit statsborgerskabsprogram, som er noget billigere end Vanuatu på kun $ 135.000 eller lidt over 20 BTC. De blev det første land, der accepterede Bitcoin til statsborgerskab pr. 23. juli 2018.

Konklusion

Antallet af varer, der kan købes ved hjælp af Bitcoin, fortsætter med at stige, og da værdien af ​​Bitcoin forbliver høj, synes luksusartiklerne at være nogle af de mest populære. Det giver mening at bruge Bitcoin til disse store indkøb, fordi det nemt kan spare 5-10% i gebyrer, hvilket er enormt, når du foretager køb på hundreder af tusinder eller endda millioner af dollars.

Så længe værdien af ​​Bitcoin forbliver høj, er tendensen til at købe store billetartikler med kryptokurrency næsten sikker på at forblive, og da flere mennesker vedtager Bitcoin, bør vi se et stigende antal af sådanne køb. På det tidspunkt, hvor vores børn er vokset, kan det være normalt at betale for din bil og dit hus med Bitcoin eller andre kryptokurver.

Fremhævet billede via Fotolia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me