Top 15 Crypto YouTubers: Hvem skal følge i dag

En glimrende måde at begynde at lære alt om kryptokurver på er gennem noget af det fantastiske videoindhold, der produceres af dem i kryptokurrency-samfundet. Videoer kan være ekstremt sjove, engagerende og ligefrem underholdende, når de gøres rigtigt.

YouTube er det oplagte sted at gå, når du leder efter videoindhold, hvad enten du vil lære eller bare blive underholdt. Det eneste problem med YouTube er dets centraliserede karakter, hvilket førte til, at webstedet tidligere slettede kryptorelaterede videoer og direkte forbød et antal krypto-YouTubers i 2019.

Så lad os se nærmere på det …

YouTube XMas Purge

Forbudene omfattede den langvarige YouTuber Chris Dunn, der skriver om investering i traditionelle markeder ud over sit kryptokurrencyindhold. Han sagde, at han vågnede dagen før jul 2019 for at finde alle sine videoer, 10 års arbejde, var blevet taget ned for “skadeligt eller farligt indhold” og “salg af reguleret gods.”

Chris Dunn Twitter

Tweet hvor Chris Dunn annoncerer YouTube-rapport

YouTube gendannede senere videoerne og tweetede til Chris Dunn, at fjernelsen var en fejl under YouTube-gennemgangsprocessen. Alligevel er Dunn stoppet med at sende cryptocurrency-videoer på YouTube og har flyttet til den decentrale platform LBRY.

For nylig har der været rapporter om, at YouTube fortsætter med at fjerne videoer fra crypto YouTubers. Den 9. marts tweetede Ivan on Tech, at YouTube havde slettet en af ​​hans videoer. En dag senere den 10. marts sagde The Moon, en teknisk analytiker, at YouTube også havde slettet en af ​​hans videoer.

Det er en åbenlyst bekymrende tendens på YouTube, men der produceres og uploades stadig masser af fantastisk kryptoindhold der, så det er stadig værd at følge og abonnere på dine foretrukne krypto YouTubers.

Så med det ude af vejen, lad os se på en liste over de 15 bedste Crypto YouTubers derude.

Top 15 Crypto YouTube-kanaler

Da jeg udarbejdede denne liste, ledte jeg efter en række faktorer. Den vigtigste af dem er kvaliteten af ​​indholdet. Der er mange kanaler derude, der har et højt antal abonnenter, men som regelmæssigt skubber gennemsnittet eller substandardindholdet.

Derefter kiggede jeg også på deres bredere samfundsappel, mangel på overdreven shilling og bredere kryptomarkedsforståelse. Der er ingen særlig ordre her, så tjek dem alle sammen og nyd dem!

Møntbureau

Coin Bureau’s YouTube er vores helt egen kanal og er faktisk en af ​​de nyere, med vores første video uploadet i januar 2019. I de følgende 14 måneder er kanalen vokset hurtigt, og fra midten af ​​marts 2020 er der 17.000 abonnenter på kanalen.

Den store træk ved Coin Bureau-kanalen er det fremragende indhold, der produceres, og den engagerende levering af Guy, vores krypto fyr. Disse videoer er naturligvis velundersøgte, og Guy engagerer sig i sin levering af indholdet. Plus selve produktionen er af meget høj kvalitet og slår den dårlige produktion, der findes på næsten alle de andre i kryptorummet, ud.

Guy Coin Bureau

Fyr, vores Resident Crypto fyr!

Coin Bureau-kanalen tackler alle typer emner fra krypto-udveksling og projektanmeldelser til varme aktuelle begivenheder. Den bedste del er den højkvalitets informative karakter af videoer. Enhver, der systematisk vil føje til deres kryptoviden, ville gøre det godt at abonnere på denne kanal og se regelmæssigt. Vi sender 3 gange om ugen, og hver video kører ca. 20 minutter. Det er en solid times kryptoundervisning hver uge.

Hvis du føler, at du ønsker mere af den kryptolæring, kører fyr også et ugentligt nyhedsbrev via e-mail samt en Telegram kanal. Sidstnævnte er en insiderkanal, der giver medlemmerne et bredere perspektiv på Guy’s tænkning om markederne og hvordan han vælger sine mønter til gennemgang..

Benjamin Cowen

Benjamin Cowen er også en af ​​de nyere krypto-YouTubere på scenen, der skubbede sin første video tilbage i juni 2019. Benjamin har en akademisk baggrund og bruger den til at nedbryde nogle vigtige markedstendenser i en video en gang dagligt.

Benjamin dykker ned i dataene og ser på logaritmiske tendenser, relationer og regressionsbånd. Han gør det for det meste for Bitcoin, selvom han også ser på andre kryptokurrencypriser. Jeg har set videoer på Ethereum, Cardano, Nano osv.

Det er vigtigt at forstå, at Benjamin ikke analyserer den grundlæggende teknologi bag en kryptovaluta, men mere dens prisdata. Men i modsætning til mange af de andre tekniske analyser “eksperter” bruger Benjamin ingen hype og rene tal.

Benjamin Cownen YouTube

Benjamin Cowen YouTube

Han forsøger at belyse interessante tendenser og forhold, der måske er blevet ignoreret fra nogle af de andre kryptoknolde i rummet. På trods af hvor kompliceret disse discipliner kan være, forsøger han at forklare det på en forenklet måde, som de fleste af hans abonnenter kan forstå – og hvis du tjekker kommentarerne, kan du se hvorfor.

Benjamin ser ud til at skyde videoerne hjemmefra, så det ikke har et højt budget som nogle af de andre kanaler på listen. Ikke desto mindre kan kvaliteten af ​​analysen ikke begås. Han har lidt over 14.000 abonnenter samt en Telegram Group. Så tjek

Ivan on Tech

Vi nævnte Ivan on Tech ovenfor som en af ​​de krypto-YouTubere, der blev angrebet af YouTube i marts 2020. Kanalen drives af den svenske softwareudvikler Ivan Liljeqvist og har været aktiv på YouTube siden juli 2013. På den tid har kanalen samlet over 18 millioner visninger, og 217.000 abonnenter. Det gør dette til en af ​​de største kryptokanaler på YouTube.

Ud over det indhold, der sendes på YouTube, er Ivan også en international blockchain-højttaler og underviser.

Kanalen har et stærkt fokus på Bitcoin, men altcoins er også dækket, ligesom de lejlighedsvise makrobegivenheder, der kan påvirke hele markedet. Kanalen sender en daglig opdatering hver hverdag kl. 7:00 GMT, men Ivan sender muligvis en gang om dagen eller tre gange om dagen. Og videoer kan køre fra 10 minutter til 90 minutter eller længere, hvor gennemsnittet ser ud til at være omkring 45-55 minutter.

Ivan er yderst vidende om markederne og om teknologien bag cryptocurrency-revolutionen. Han er også artikuleret, energisk og sjov at se på. Det er en god kanal, og de daglige opdateringer er et meget flot præg.

Tone Vays

Det Tone Vays kanalen blev startet i august 2016 og har fået næsten 12,8 millioner videovisninger. Kanalen har også 90,2k abonnenter.

Tone er en anden kryptokurrencyentusiast, der startede på Wall Street. I hans tilfælde var det som risikoanalytiker hos Bear Stearns i næsten et årti, efterfulgt af en periode som VP hos JPMorgan Chase efter finanskrisen i 2008.

ToneVays YouTube

Tone Vays YouTuber

Som du måske forestiller dig fra hans baggrund, er Tone en ekspert i risikoanalyse. Han er også meget vidende om økonomiske tendenser og handel generelt. Mens kanalen blev startet i 2016, har Tone været involveret i kryptokurrency siden 2013 og spredt viden om blockchain-teknologi og dens relevans og betydning for den moderne verden. Tone er blevet vist i flere dokumentarfilm som Magiske penge & Bitcoin – Beyond the Bubble.

Selve kanalen er meget lærerig, interessant og underholdende på samme tid. Videoer udgives dagligt i de fleste tilfælde, og de kan køre ganske længe, ​​i nogle tilfælde næsten to timer. Det er dog det værd, du kan lære meget af Tone

Månen

Det Månekanal blev startet i december 2017 og har siden da samlet næsten 13 millioner visninger samt 89,6.000 abonnenter. Han er også en anden krypto YouTuber nævnt ovenfor, der har set sine videoer slettet af YouTube i marts 2020.

Kanalen er primært fokuseret på Bitcoin, men der er videoer produceret om andre kryptovalutaer og endda om de traditionelle markeder fra tid til anden. Han dækker generelle kryptonyheder, Bitcoin-nyheder og nogle grundlæggende tekniske analyser, der er egnede til begyndende handlende.

Der er ingen produktionsplan her, men The Moon ser ud til at uploade en ny video mindst en gang om dagen i løbet af hverdage. Disse er forholdsvis korte videoer på 10-15 minutter og ser heller ikke efter en fantastisk videoproduktionskvalitet med nogle videoer optaget af The Moon, mens han sidder i sin seng.

Bortset fra er de præsenterede oplysninger i topklasse, og det gør kanalen værd at se.

Crypto Love

Du kommer til at elske Crypto Love. Hostet af Randall, en tidligere satellitprogrammerer hos NASA og en nøddyrlæge, han har en kærlighed til Bitcoin og kryptokurrency, der er smitsom, og han spreder denne smitsomhed på sin YouTune-kanal..

Crypto Love YouTube

Crypto Love på YouTube

Selve kanalen begyndte i august 2017, men videoerne, der vises i playlisten, går kun tilbage til september 2019, og der er mindre end 400.000 kanalvisninger. Hvis du ser den video fra september 2019, henviser Randall til en tidligere video, så jeg kan kun tro, at YouTube har lagt øje på sine tidligere videoer. Bemærk også, at kanalen har 95,2.000 abonnenter, hvilket ikke er i overensstemmelse med den samlede visning.

Dette skal være en let kanal for de fleste at komme ind i. Randall er intelligent og underholdende og giver solid information i korte videoer på mindre end 10 minutter. Han sender også kun 3-4 gange om ugen, så du bliver ikke overvældet, men du får god kryptouddannelse sammen med en latter eller to.

Kryptoanalytikeren

Kryptoanalytikeren begyndte sin krypto YouTube-kanal i januar 2018, ligesom kryptovinteren begyndte. Siden da har han vokset kanalen til 6,88.000 abonnenter med 365.000 videovisninger. Selvom det ikke er den største kanal, tilbyder Crypto Analyst en stærk uddannelsesmæssig oplevelse, da han forklarer fundamentet for blockchain-teknologi og kryptokurver gennem sin analyse af prishandling og lejlighedsvis nyhedsdækning.

Primært skønt kanalen handler om at lære folk at handle og investere i kryptokurrency og tjene flere penge. Han gør dette ved at sende sin tekniske analyse af Bitcoin. Forvent dog ikke hyppige indlæg. Omkring en gang om ugen uploader han en ny video, medmindre der er noget stort træk eller teknisk triggerpunkt.

Disse videoer kører typisk 10-15 minutter, så det er et hurtigt overblik, selvom der har været nogle videoer med en længde på 60-90 minutter, der er drysset igennem hele afspilningslisten. Hvis du er ny med teknisk analyse af kryptokurver, kan det være nyttigt at tilføje Crypto Analyst til din playliste.

Cryptobud

Det Cryptobud kanalen er en af ​​de mere langvarige YouTube-kanaler, der startede i april 2015. Kanalen har set over 1,5 millioner visninger gennem årene og er vokset til at have 74,6.000 abonnenter, hvilket er ret godt for en kryptokanal.

Du finder alt fra dækning over Bitcoin og andre kryptovaluta-nyheder til teknisk og grundlæggende analyse af forskellige altcoins til mere generelle stykker, der ser på kryptovalutas rolle inden for de bredere finansielle markeder.

CryptoBud YouTube

CryptoBud på YouTube

Der synes ikke at være nogen produktionsplan her. Nogle uger er der uploadet 3 eller 4 videoer, og andre har kun en. Videolængden er også overalt, selvom de har en tendens til at være i intervallet 10-20 minutter.

Hvis du tjekker kanalen og finder ud af, at du kan lide materialet og levering af Cryptobud, kan du også slutte sig til ham på Patreon, hvor han sender langt mere indhold i sin cryptocurrency-læringsgruppe.

Krowns Crypto Cave

Krowns Crypto Cave er vært for en tidligere Wall Street-professionel med over et årti med market making i optioner direkte på gulvet i NYSE og CBOE. Hans voksne liv blev brugt på at lære om finansielle markeder, teknisk analyse og kunsten at handle. Og nu har han anvendt det hele på kryptokurver og deler viden med seerne på YouTube.

Krowns Crypto Cave blev oprettet i august 2016, hvilket gør denne til en af ​​de ældre kanaler. I de næsten fire år af dets eksistens er det vokset til 41,5k abonnenter og over 3,6 millioner videovisninger. Det er faktisk imponerende statistik for en krypto YouTube-kanal.

En ting at vide er, at kanalen udelukkende er fokuseret på Bitcoin. Der er ingen altcoin-dækning, ingen ICO-shilling, ikke engang dækning af traditionelle markeder. Denne kanal er intet andet end Bitcoin.

Kanalen uploader en ny video hver dag og nogle gange to gange om dagen, og videoerne har en tendens til at løbe fra 30-60 minutter i længden. Nogle er tydeligt rettet mod begyndere, mens andre dykker ned i mere avancerede tekniske opsætninger. Det hele er dog meget lærerigt og værd at se.

Crypto Crow

Det Crypto Crow kanal blev startet i november 2017 af Jason Appleton, en tidligere MMA-kamppromotor og vicepræsident for salg for et nationalt realkreditinstitut. Jason udnyttede sin viden og kontakter for hurtigt at udvide sit YouTube efter, og fra marts 2020 har hans kanal 80,5 tusinde abonnenter og over 5,6 millioner videovisninger.

Han er en iværksætter såvel som en kryptoinvestor, og kanalen er beregnet til at uddanne sig om kryptovalutaområdet på en meget stump og fremadrettet måde. Nogle vil kunne lide denne direkte tilgang, da den typisk får dig til at tænke.

Crypto Crow YouTube

Crypto Crow

Jason er ikke en kortvarig erhvervsdrivende, men går ind for at købe og holde, fordi pladsen er så ny. Han ser blockchain og cryptocurrency som verdensændrende teknologi og opfordrer alle til at komme ind nu, når rummet stadig er i sin barndom.

Mens kanalen er fokuseret på kryptokurver, forhindrer det ikke Jason i lejlighedsvis at kommentere andre markeder eller økonomisk udvikling. Med en ny video uploadet hver hverdag og videoer, der løber fra 15 minutter op til en time, er der masser af indhold her at fordøje.

Crypto Cred

Det Crypto Cred kanal blev startet i oktober 2017 med fokus på teknisk analyse af Bitcoin primært og en uddannelsesmæssig tone. I betragtning af at kanalen kun uploader en video om måneden, er det ret imponerende at se 41,2k-abonnenter. Jeg tror, ​​det også taler om kvaliteten af ​​videoerne og den tekniske analyse, der videregives.

Tidlige videoer er ret korte, men senere begyndte videoer at køre fra 30-45 minutter, og i løbet af det sidste år er nogle videoer gået over en times længde. Det er dog rigtig godt indhold, og da det underviser i teknisk analyse, kan du muligvis gå igennem hele playlisten og få et rigtig godt grundlag i teknisk analyse..

Crypto-kemiker

Det Crypto-kemiker åbnede sit YouTube-laboratorium (kanal) i februar 2018, hvilket gjorde ham til en relativ nybegynder i krypto Youtuber-økosystemet. Selv med den sene start har han været i stand til at samle 54,6.000 abonnenter og næsten en halv million visninger på sine videoer. Så han er kommet godt i gang.

Crypto Chemist Channel

Crypto-kemiker

Han var i stand til at gøre det ved at fokusere på nogle mere uklare projekter og udvekslinger og ved at levere fremragende kommentarer og analyser.

Han gjorde det også uden at sende masser af indhold. Nye videoer uploades en eller to gange om ugen, og de fleste er 15 minutter eller kortere. Så du kunne følge denne kanal uden en enorm tidsforpligtelse. Endnu vigtigere, fordi han ofte dækker over obskure projekter, får du sandsynligvis nogle nye investeringsideer.

Crypto Traders Pro

Crypto Traders Pro er lidt af en anden bedst, fordi det faktisk er et samfund bestående af mere end 75.000 forhandlere spredt over sociale kanaler og fysisk rundt om i verden. YouTube-kanalen er vært for Matthew og Kurt, som begge er erfarne investorer og langsigtede kryptokurrencyentusiaster.

Kanalen startede tilbage i september 2017 og har ikke vist væksten i nogle andre kanaler med kun 4,63 000 abonnenter og lidt over 200 000 videovisninger. Kanalens besøgende finder ikke kun undervisningsvideoer beregnet til begyndere, men også mere avancerede kommentarer til en bred vifte af mønter og grundlæggende emner inden for blockchain-industrien.

Kanalen har aldrig været særlig produktiv og har i gennemsnit kun en upload om ugen i meget af sin historie. For nylig har nogle måneder kun set en video upload om måneden. Det skyldes sandsynligvis, at Matthew og Kurt har travlt med at rejse verden rundt for at øge kryptokurrency-viden og adoption, være vært for møder og konferencer og være ambassadører for blockchain-samfundet.

Du får også en blanding af videolængde, hvoraf nogle er korte 5 minutter og andre kører over 2 timer. Det hele afhænger af, hvad der er nødvendigt for helt at dække det aktuelle emne.

KIFS Crypto (Keep It F *** in Simple)

Tidligere kendt som The Crypto Vaper, har blockchain-entusiast Lee kørt dette YouTube-kanal siden juli 2015. På den tid er kanalen vokset til 16,8 tusinde abonnenter og med ordene fra Lee fra “en deltidshobby til et fuldt blæst job.”

KIFS Crypto Channel

KIFS Crypto

Jeg er dog ikke sikker på, hvor fuldtids YouTube-kanalen er for ham, da han kun uploader to videoer om ugen, og de sjældent kører mere end 15 minutter.

For alt det, videoerne er gode til at introducere nye mennesker til kryptokurrency og til at introducere nogle altcoins, som mange mennesker måske ellers ikke ser på.

Patrick Corsino

Patrick Corsino er en 21-årig seriel iværksætter og cryptocurrency-investor, der deler sine synspunkter om blockchain-teknologi og kryptokurrencymarkederne på sin YouTube-kanal. Derudover gør han også live-engagementer, og hans YouTube-kanal, der startede i april 2017, har 26,9.000 abonnenter. Desværre er dette en anden kanal, der blev ramt af YouTube-forbudene, og hans videoarkiver går kun 2 måneder tilbage.

Hej videoer fokuserer på den nyeste udvikling inden for kryptokurrency og blockchain-rummet, der ønsker at uddanne og underholde på samme tid.

Fordi Patrick bruger det meste af sin tid på at opbygge sine andre virksomheder og motivere andre, sender han kun en eller to gange om ugen på YouTube-kanalen. Hver video er 10-15 minutter lang. Han er en god lærer, meget motiverende og optimistisk, men han bruger også kanalen til at skubbe sine eksterne virksomheder, hvilket kan være en afbrydelse for nogle.

Konklusion

Der har du det, 15 af de bedste krypto-YouTubere, som jeg kender til. Selvfølgelig er denne liste ikke helt eksklusiv. Der kan være nogle andre kanaler, der ikke er her, der er lige så imponerende.

Husk, at antallet af abonnenter ikke rigtig er en indikation af kvaliteten af ​​indholdet. Der er også adskillige kryptokanaler derude, der har en stor abonnentbase, som de fangede under tyrkørsel i 2017. De har dog næsten fuldstændigt bremset deres output – ikke ideelt

Det er også vigtigt at være lidt træt af de YouTubere, der er stærkt shilling en bestemt cryptocurrency, udveksling eller udlånstjeneste. De vil uden tvivl have et bageste motiv, der ikke har dig som det primære problem.

Så nyd dit kryptoindhold, men med en lille forsigtighed &# 128521;

Fremhævet billede via Shutterstock

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me