Top 11 bedste Crypto-henvisnings- og tilknyttede programmer

Ønsker du at tjene penge hjemmefra eller starte din egen sidestreng? Det er måske ikke en dårlig idé i betragtning af verdens tilstand lige nu.

Den gode nyhed er, at henvisningsprogrammer giver dig netop denne mulighed uden overhovedet omkostninger. Så længe du har en telefon eller computer og en internetforbindelse, kan du tjene penge online lige nu!

Så hvordan er det muligt?

Alle er forbundet nu, mere end nogensinde, med et publikum af bekendte. Med andre ord har du adgang til et par potentielle kunder, og endnu bedre har du muligheden for at hjælpe dem med at sortere hveden fra agnet og anbefale det bedst mulige produkt eller service.

Henvisnings- og tilknyttede programmer kan være så lukrative, at nogle virksomheder bygger hele deres indtægtsstrategi omkring dem. Lad os komme lidt mere ind på det …

Online virksomheder

At drive et websted er hårdt arbejde. Webstedsvedligeholdelse, regelmæssige opdateringer, interaktion med besøgende, kørsel af sociale mediekanaler og generelt at holde showet på den virtuelle vej tager tid og kræfter. Enhver bag et vellykket websted vil fortælle dig, at det er en slags ting at holde trafik høj 24/7/52.

Tjen penge online

At lave penge online: alles mål. Billede via Shutterstock

At tjene til livets ophold fra dit websted eller endda bare dække driftsomkostningerne kan være vanskeligt, medmindre du sælger et bestemt produkt eller en bestemt tjeneste. En sund hitrate er alt sammen godt, men det betyder ikke nødvendigvis en fed tegnebog.

Heldigvis er der måder, hvorpå websteder kan tjene penge på deres indhold og generere en indkomst. Det mest åbenlyse af disse er fra reklame – de bannere, kasser og blodig pop-ups, som vi alle kender. Økonomien er enkel nok: jo mere trafik dit websted tiltrækker, jo mere kan du opkræve annoncører. Den tid, der bruges på at trække dit websted op på Google-placeringen, kan betale sig.

Der er en bedre måde at tjene penge på

At sælge reklameplads er en ting, og konceptet er ikke noget nyt. Men alle virksomheder har brug for betalende kunder, og hvis dit websted er i stand til at levere dem, kan dette vise sig at være en lukrativ indtægtsstrøm. Det er her, affiliate- eller henvisningsmarkedsføring kommer ind. Dette er en fantastisk måde at tjene en relativt passiv indkomst fra dit websted ved at pege besøgende i retning af andre websteder. Når de bruger penge på disse andre websteder, opkræver du et gebyr eller provision.

Kryptorummet er ideel til denne form for struktur, og der er masser af henvisnings- eller tilknyttede (AFF) programmer derude. Tilmelding til en af ​​disse giver dig mulighed for at læne dig tilbage og betale disse gebyrer, når betalende kunder besøger tilknyttet websted fra dit.

Henvisningsmarkedsføring

Henvisningsmarkedsføring. Billede via Shutterstock

Når du tilmelder dig et websteds AFF-program, får du en henvisnings-URL, der leder dine besøgende til det tilknyttede websted. Du distribuerer denne URL, uanset hvad du finder passende (mere om dette nedenfor). Når en besøgende på dit websted klikker på URL’en og derefter bruger penge på det andet websted, tjener du denne kommission.

Selve provisionen betales normalt i Bitcoin eller fiat, og betalingerne krediteres dig enten øjeblikkeligt eller dagligt eller ugentligt afhængigt af det websted, du er tilknyttet.

CPA & NRS

Det er tid til at blive teknisk og forkæle nogle akronymer.

Der er to måder, hvorpå AFF-programmer belønner dem, der henviser kunder. Den første er gennem en pris pr. Erhvervelse (CPA) -ordning. Dette har form af et engangsgebyr for hver henvisning. CPA’er findes ofte, hvor en kunde sandsynligvis kun foretager et køb (f.eks. For et enkelt stykke sæt). I nogle tilfælde kan dette være en stor kommission af salget, men dette tegner sig for, at det er den eneste betaling, du får for henvisningen.

Sådan fungerer CPA

Enkel proces til bank-CPA. Billede Kilde

Den anden betalingsform er via nettoomsætningsandel (NRS). Dette udbetaler en procentdel af de penge, som kunden bruger på tilknyttet websted over en periode. Dette findes mere sandsynligt på websteder, hvor der foretages tilbagevendende køb eller handler, og det kan tage form af en del af hvert transaktionsgebyr, som en bruger pådrager sig, eller en provision på hver handel, de foretager.

NRS er, hvor et AFF-program virkelig kan begynde at betale for dem, der henviser. Tidsperioden, hvor du kan tjene, varierer: på nogle websteder kan det kun være et par måneder, mens det på andre kan være for evigt. Ja, det er rigtigt: en henvisning kan fortsætte med at tjene dig en provision på ubestemt tid.

Dette er kendt som long-tail indtægter, og det ses forståeligt nok som noget af en hellig gral for mange webstedsejere. Den indledende investering af tid og kræfter, der er involveret i oprettelse og promovering af tilknyttet link, belønnes med en regelmæssig udbetaling, der ikke involverer yderligere input. Det er selvfølgelig en kumulativ ting. Jo flere tilknyttede tilmeldinger du tiltrækker, jo højere bliver den passive indkomst.

Få ordet ud

Når du først har tilmeldt dig et tilknyttet link og har din henvisnings-URL klar, er det tid til at begynde at tænke på, hvordan du promoverer det.

Dette kan tage mange former, og det mest oplagte er at sende AFF-programlinket til dit websted. Kontekst er dog nøglen her. Indsendelse af linket og pegende besøgende mod det kan skabe interesse, men hvis du virkelig vil øge antallet, skal du fortælle dine loyale tilhængere lidt mere.

Dette kan tage form af en gennemgang eller gennemgang af det websted, du er tilknyttet: mange gennemgangssider vil omfatte AFF-links til de produkter, de ser på. Videoer og blogindlæg er også gode måder at distribuere AFF-links på, mens du giver dem kontekst.

Du kan vælge, hvor åbenlyst du vil være, når du promoverer disse links. Kryptomiljøet er en kløgtig flok, så det er sandsynligt, at de kender handlen, når det kommer til tilknyttede websteder. At klikke på linkene vil ikke koste dem, og i mange tilfælde vil det låse op for tilbud og kampagner, som de ellers ikke havde haft adgang til.

Gennemgå websteder Sammenlign

Gennemgå websteder, der sammenligner produkter. Billede via Shutterstock

Det er dog værd at huske på, at nogle brugere kan modsætte sig, at de tjener penge uden deres viden. Af den grund vil mange websteder tilføje en fuldstændig advarsel, hvor tilknyttede links er involveret, idet de siger, at de tjener en provision på ethvert salg, der genereres via linket. Ærlighed er ofte den bedste politik her: At indrømme, at du tjener på et AFF-link, vil sandsynligvis ikke afskrække brugerne fra at klikke igennem og kan få dig til at fremstå mere gennemsigtig. Hvis du er i tvivl, så råb det ud.

Du kan klippe lige til jagten, når du får disse AFF-links derude. Hvis du er involveret med tilhængere i messaging-apps som WhatsApp eller Telegram, kan du skyde dem direkte ud til deres telefoner.

Så længe du sørger for at give en vis kontekst og fortælle dem fordelene for dem ved at følge linket, skal du være i stand til at undgå at komme over som spammy. Messaging-apps er også en god måde at promovere links mere uformelt til venner eller familie. Det er trods alt et talespil – især hvor NRS er involveret.

Enhver måde, du når dine tilhængere på, kan bruges til at sprede budskabet og begynde at arbejde hen imod den passive indkomst. Twitter, Facebook og andre sociale medieplatforme er en anden ideel måde at få disse AFF-links derude, og der er masser af steder, der hjælper dig med at gøre det. Nogle AFF-links kan også placeres som annoncer på dit websted.

Top Crypto-tilknyttede programmer

Nu hvor du har fordøjet den oversigt over, hvad AFF-programmer er, og hvordan de fungerer, er det tid til at se på nogle af de bedste derude i kryptorummet.

For hver af dem, der er anført nedenfor, giver vi dig en oversigt over, hvad webstedet er, og hvad det gør, samt specifikationerne for de tilbudte AFF-tilbud. Dette inkluderer, om belønningsprogrammet er en CPA eller NRS, så du kan få en idé om, hvordan indtægter fra AFF-linket vil blive struktureret. Endelig vil vi også henvise dig til, hvor du kan komme i gang og tjene penge.

1. Ustoppelige domæner

Oversigt: Unstoppable Domains er et af de store navne på blockchain-domænemarkedet og den første anløbshavn for mange mennesker, der ønsker at registrere deres unikke domæneadresse. Hvis du vil lære mere om denne voksende sektor, kan du tjekke vores artikel om det.

Ustoppelig domæner tilknyttet

Deltagelse i det ustoppelige domænerfilialprogram

Kommissionen tilbydes: 20% på hvert købt blockchain-domæne

Kommissionens struktur: CPA

2. Bane

Oversigt: Bybit er en af ​​de store platforme til handel med kryptoderivater. Det har eksisteret siden 2018 og er baseret i Singapore med over en million brugere. Den er tilgængelig i over 80 lande, herunder USA.

Indtjeningsstatistik for bybit

Hvad Bybit-tilknyttede virksomheder har tjent

Kommissionen tilbydes: 30% på handelsgebyrer.

Kommissionens struktur: NRS

3. Crypto.com

Oversigt: Crypto.com tilbyder en udvekslingsplatform, en mobilapp og en række kryptokreditkort, der hjælper dig med at bruge disse mønter rundt om i verden. Det har været i gang siden 2016 og har hovedkontor i Hong Kong. Det oprindelige MCO-token handler på omkring $ 4 i skrivende stund.

Crypto.com ambassadører

Tilslutning til Crypto.com som ambassadør

Kommissionen tilbydes: MCO til en værdi af $ 50, når en henvisning reserverer et MCO-visakort af metal. MCO til en værdi af $ 50 for alle, der tilmelder sig (afhængigt af om de indsætter 50 MCO for et MCO-visakort).

Kommissionens struktur: CPA

4. Bitbuy Exchange

Oversigt: Et af de nyere tilknyttede programmer til at ramme rummet er også et af de mest saftige. Bitbuy er Canadas største kryptobørs og giver brugerne mulighed for at handle med Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Bitcoin Cash, XRP, Stellar og EOS. Det er designet til at appellere til både begyndere og mere avancerede forhandlere, der tilbyder funktioner som diagrammer, API-forbindelse, en live ordrebog og lavere handelsgebyrer. Bitbuy er et af Canadas hurtigst voksende virksomheder i år, og det tilknyttede program, der tilbydes her, er et mål for dets ambition.

BitBuy tilknyttet henvisning

Trin til BitBuy-henvisningsplan.

Kommission på tilbud: Her bliver tingene velsmagende. Bitbuy tilbyder mellem 20% og 40% af alle tilknyttede indtægter, så længe den henviste bruger handler på børsen. Det er et seriøst passivt indkomstpotentiale lige der.

Kommissionens struktur: CPS (pris pr. Salg)

Ikke interesseret i at oprette indhold? Deltag i deres henvisningsprogram tjen i stedet $ 20 for hver henvist bruger, der tilmelder sig ved hjælp af din henvisningskode og foretager deres første indbetaling.

5. Ledger-enheder

Oversigt: Ledger er en af ​​de to hovedproducenter af hardware-tegnebøger til sikker opbevaring af din krypto. Deres to flagskibsprodukter er Ledger Nano S og den nyere Nano X. Vores artikel om de bedste hardware-tegnebøger har mere information om begge såvel som deres konkurrenter. Ledgers tilknyttede program udbetaler i BTC månedligt.

Ledger Affiliate

Sådan tjener du med Ledger

Kommissionen tilbydes: 10% på hvert salg

Kommissionens struktur: CPA

6. 3 Kommaer

Oversigt: 3Commas er en kryptohandelsplatform, hvis USP er levering af kryptohandelsbots til sine brugere. Det fungerer med nogle af de største børser, herunder Binance, Bittrex, Coinbase Pro og Huobi. Handlende kan bruge værktøjer som stop loss og tage profitstrategier samt social handel og porteføljesporing. Det ser omkring $ 10 millioner i daglig handelsvolumen. Provisioner sendes hver uge.

3kommuner tilknyttet

Tjener med 3Commas

Kommissionen tilbydes: 25% (stiger til 40%, hvis dine henvisninger derefter henviser andre, som derefter også henviser.)

Kommissionens struktur: NRS (afhængig af disse yderligere henvisninger)

7. Koinly

Oversigt: For dem, der tjener gode penge på deres kryptobesiddelser, er Koinly en gave. Dens software hjælper med at beregne de skyldte skatter på din krypto afhængigt af hvilket land du befinder dig i. Det kan også hjælpe dig med at reducere disse skatter over tid. Kryptoafgiftslandskabet er et minefelt for mange, og Koinly er en af ​​de bedste platforme derude, der hjælper dig med at navigere dig igennem det. Der er en video om det og andre udbydere af software til kryptoafgift her. Betalinger kan ske via PayPal eller til BTC- eller ETH-adresser.

Koinly Affiliate

Skatteløsninger & Tilknyttet indkomst

Kommissionen tilbydes: Basissatsen er 20% for 0-100 henvisninger. For 100-500 går det op til 30%, og for 500+ er det hele 40%. Hvis dine henvisninger genopretter softwaren, er disse satser henholdsvis 10, 15 og 20%.

Kommissionens struktur: CPA (men der er også en kommission for genopretninger, så dette kan også være en langhalet indtægtsstrøm).

8. Binance

Oversigt: Den store far af kryptobørs og et af de mest genkendelige mærker i hele økosystemet. Binance er den største kryptobørs derude og understøtter enhver mønt, der er værd at handle. $ 2 mia. Går dagligt gennem børsen, og dens oprindelige Binance Coin (BNB) har en markedsværdi på over $ 2,5 mia. Det handler i øjeblikket på omkring $ 18,50 pr. Token, hvilket gør det til et af de mest værdifulde i rummet.

Tjener Binance

Skridt til bankkommission om binance

Kommissionen tilbydes: Op til 50%, hvis du henviser til mere end 1.000 brugere. Under det er det 40%.

Kommissionens struktur: NRS

9. Trezor

Oversigt: Trezor er et tjekkisk firma og er Ledgers største rival inden for hardware-tegnebogen. Trezor One er entry-level model, mens Model T for nylig blev lanceret med flere funktioner og mønter understøttet. Betalinger foretages månedligt via BTC eller i EUR, USD eller CZK.

Tilknyttet Trezor

Vigtigste salgssteder i Trezor-tilknyttede program

Kommissionen tilbydes: 12-15% på hvert salg.

Kommissionens struktur: CPA

10. Bitstarz

Oversigt: Ligesom der er et stadigt stigende antal måder at bruge din hårdt tjente krypto på, er der også flere måder, hvorpå du kan fritter det hele væk. Der er masser af kryptokasinoer derude, og der vises flere hvert år. På samme måde vil mange af de mere etablerede spillesider nu også lade dig hæve indsatsen med din Bitcoin. BitStarz er en af ​​de største med over to millioner registrerede spillere, og den tilbyder alle de sædvanlige farvestrålende billetpriser. AFF-ordningen er generøs og udbetales i EUR eller BTC den første i hver måned.

Bitstarz Tiered Affiliate

Tiered Affiliate Program hos Bitstarz

Kommissionen tilbydes: Kommissionen er baseret på hvor meget henviste spillere taber pr. Måned. Under € 5.000 er 25%; € 5.000 til € 10.000 er 30%; € 10.000 til € 20.000 er 35% og € 20.000 + er 40%. Henvis en masse high-rollers (som har en tendens til at bløde penge), og du kan gøre et absolut drab.

Kommissionens struktur: NRS

11. Coinbase

Oversigt: Coinbase er det mest populære indgangspunkt i kryptorummet for millioner af mennesker. Det hævdes at have 35 millioner brugere i over 100 lande med 220 milliarder dollars handlet på platformen til dato. Det viser uden tvivl Binance til posten som det mest genkendelige navn i krypto. Det udbetaler henvisningsgebyrer til PayPal eller din bankkonto og i din oprindelige valuta for at starte.

Coinbase tilknyttet program

Oversigt over Coinbase Affiliate Program

Kommissionen tilbydes: 50% af en dommers handelsgebyrer for de første 3 måneder

Kommissionens struktur: NRS (dog kun i den indledende periode på 3 måneder).

Konklusion

Afhængigt af hvilken slags hjemmeside du kører, og hvilken slags indhold du opretter, vil nogle AFF-links være ideelle til dine formål og nogle mindre. Dine tal vil også være vigtige i mange tilfælde, især med de større fisk derude.

Nogle websteder vil insistere på et minimum antal tilhængere eller abonnenter til gengæld for disse AFF-URL’er, så sørg for at lave din egen undersøgelse, inden du affyrer en applikation.

Mens nogle AFF-programmer kan være fint med dig, skal du blot placere en tilføjelse på dit websted eller droppe en omtale på din blog, men andre vil måske have et bestemt niveau af eksponering eller indhold fra dig. Sørg for, at du er i stand til at opfylde dine forpligtelser i denne henseende.

Der er mange flere AFF-muligheder derude, og denne liste er bare noget af det bedste og mest interessante, vi kunne finde. Hvis du ikke ser på denne indtægtsstrøm, skal du tage dette som et vækkende opkald: der skal tjene penge derude.

Fremhævet billede via Shutterstock

Ansvarsfraskrivelse: Dette er forfatterens udtalelser og bør ikke betragtes som investeringsrådgivning. Læsere bør gøre deres egen forskning.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me