Tierion Review: Blockchain Proof & Verification Engine

Tierion er et interessant blockchain-projekt, der tager et område unikt fra andre. De arbejder på dataverifikation, men i massiv skala.

Mere specifikt har holdet taget ideen om notarisering og opbevaring af dokumenter og har flyttet den til beskyttelse af digitale data. De forsøger at gøre processen med denne verifikation enkel og vigtigst af alt billig.

Men kan en sådan storslået vision realiseres realistisk?

I denne Tierion-gennemgang giver vi dig alt, hvad du har brug for at vide om projektet. Vi vil se på deres teknologi, udvikling og teammedlemmer. Vi vil også analysere potentialet for TNT-token til at sikre mere adoption på lang sigt.

Hvad er Tierion?

Komplet verifikation af data og dokumenter er faktisk en ganske udfordrende affære. Mens der er standardprocedurer til at gøre dette, er disse undertiden dateret og har ikke fulgt det tempo, hvormed teknologien bevæger sig. Tierion forsøger at gøre brug af uforanderlig blockchain-teknologi til at verificere disse data.

Tierion Blockchain

Oversigt over Tierion-protokollen. Billede via Angel.co

Andre virksomheder har forsøgt at gøre noget lignende ved at forankre data til blockchains, men hver eneste af dem løb ind i udfordringen med skalerbarhed og kunne ikke komme forbi denne forhindring. Disse tidlige forsøg brugte Bitcoin-blockchain og offentliggjorde kun et dokument-hash ved siden af ​​hver Bitcoin-transaktion. Problemet er, at Bitcoin ikke har næsten nok netværksgennemstrømning til at rumme alle de dokument hashes, der skulle registreres.

Og brugen af ​​Bitcoin-netværket og blockchain blev uoverkommeligt dyre, idet omkostningerne ved hvert dokument steg til mere end $ 3 i 2017. Som om alt dette ikke var nok, betød den forsinkede blokeringstid fra Bitcoin, at tidsstemplet på dokumenterne ikke var nøjagtige . Tierions hold har fundet en måde at komme forbi alle disse forhindringer.

Tierion brugssager

Der er mange brancher, der vil være i stand til massivt at drage fordel af en blockchain-løsning, der er i stand til at verificere og sikre data. Sundhedspleje, finansielle tjenester og forsikring er blot nogle få af de industrier, der bruger titusindvis af dollars på at godkende og sikkert gemme data hvert år. Tierion kunne både simpelthen processen og gøre den langt billigere. Og ved at overføre alle disse data til blockchain bliver det også uforanderligt.

Tierion var på den rigtige vej længe før det var ICO i sommeren 2017. I de korte to år af dets eksistens til det tidspunkt havde det allerede dannet et samarbejde med Microsoft om dataintegritet. Derudover har det også arbejdet med Internet of Things-data med Phillips, samt legitimationsbekræftelse og revisionsarbejde med andre virksomheder.

Tierion brugssager

Liste over nogle af brugssagerne til Tierion

I virkeligheden bliver rækkevidden af, hvad Tierion kan bruges til, næsten ubegrænset, når du overvejer omfanget af dataintegritet, dataforifikation, revision og legitimationsbekræftelse. Forskellige virksomheder og brancher vil være i stand til at bruge det til notarisering, til verifikation af legitimationsoplysninger, til at fremlægge bevis for processen og til tidsstemplet transaktioner.

Der er desuden en række forskellige brancher, der kan gøre brug af Tierion-protokollen. De kan levere kryptografisk bevis for orden, integritet og tidsstempel for mange forretningsprocesser. Disse inkluderer f.eks. Forsyningskæder, finansielle transaktioner, forsikringskrav, medicinske journaler og KYC (Know Your Customer) procedurer.

Sådan fungerer Tierion

Tierion bruger Chainpoint-teknologien til at skabe det, de har kaldt “proof engine”. Gennem denne brug af Chainpoint siger Tierion, at det kan bruge blockchain-teknologi til at verificere data. Det inkluderer alt fra sygejournaler til finansielle handler og juridiske kontrakter. Deres ultimative mål er at forenkle processen og samtidig gøre tilliden billigere.

Tierion fungerer ved at forankre data til en transaktion på blockchain ved hjælp af bevismotoren. Dette gør det muligt for enhver, når som helst at kontrollere integriteten og tidsstemplet for dataene simpelthen ved at slå det op i den tillidløse blockchain. Dette fjerner behovet for tredjeparts pålidelige kilder såsom notarier. I øjeblikket tilbyder Tierion denne mulighed for både Bitcoin- og Ethereum-blockchains.

Chainpoint Bevis for generation

Kædepunktssikker genereringsproces

Chainpoint er den åbne standard, der kan bruges af enhver udvikler til at forbinde data med en blockchain for at skabe et tidsstempel og bevis. Chainpoint indeholder flere udviklerværktøjer og er blevet brugt af hundredvis af virksomheder til at oprette applikationer, der bruger datalinkning. Chainpoint er også grundlaget for Tierion Network.

Den måske mest spændende del af Tierion Network er dens Proof-applikation, der forventes lanceret i begyndelsen af ​​2019. Proof-applikationen kører på Chainpoint, som gør det muligt at skalere til millioner af daglige bevis. Et bevis er, hvor en virksomhed verificerer integriteten af ​​data og tidsstempel uden at bruge en tredjeparts betroet kilde. Virksomheder vil være i stand til at komme i gang med blot et par museklik, og dataverifikation vil være hurtig, enkel og billig.

Hold & Investorer

Når man ser på et projekts levedygtighed, er det virkelig vigtigt at grave i baggrunden for kernemedlemmerne. Tierion-teamet ser ud til at være en ganske imponerende blanding af forretnings- og ingeniøroplevelse. Tierion blev medstifter af Wayne Vaughn (CEO) og Jason Bukowksi (Lead Developer).

Vaughn startede sin karriere i midten af ​​1990’erne med et digitalt marketingbureau og var ansvarlig for at skabe en af ​​de første SaaS-automatiseringsplatforme. Han er også med i Advisory Board for Blockchain Capital.

Tierion-teammedlemmer

De vigtigste teammedlemmer i Tierion

Bukowski har primært været involveret i udvikling af meget skalerbar software. Han udviklede en af ​​de allerførste realtids webanalyseplatforme og fungerer nu som den ledende udvikler for Chainpoint. De to får følgeskab af VP of Engineering Glenn Rempe, som er Tierions hovedarkitekt samt VP for forretningsudvikling Pierre Wolff og marketingchef Adam Evers.

Der er også nogle højt profilerede virksomheder i blockchain-rummet, der har investeret i Tierion. Disse inkluderer f.eks. Blockchain-kapital, Digital Currency Group og Fenbushi Capital. Det Gruppe for digital valuta blev grundlagt af Barry Silbert, og de er ejerne af Coindesk, den største medieforretning i kryptorummet.

Tierion Community

For et projekt, der startede i 2015, ville jeg ikke kalde Tierion-samfundet hverken stort eller stærkt. Sandsynligvis skyldes det, at Tierion aldrig har fokuseret på at opbygge et samfund, da de er mere interesserede i at sælge deres løsning til andre virksomheder. Under alle omstændigheder er Tierion-bloggen ikke blevet opdateret på over en måned og derefter Twitter, hvor der er 17.000 tilhængere af Tierion, er der mellemrum på 7-10 dage mellem tweets.

Det Tierion Reddit kan prale med lidt over 2.500 læsere. Den største aktive gruppe er på Telegram, hvor holdet også er tåge aktivt, og der er i øjeblikket 4.319 medlemmer af Telegram gruppen.

TNT-tegnet

Tierion gennemførte sin ICO i juli 2017 med et hårdt loft på $ 25 millioner. Det var en temmelig ambitiøs figur på det tidspunkt, men det tog kun 1 dag at imødekomme det hårde loft på 25 millioner dollars med 350 millioner af den samlede levering af 1 milliard TNT-tokens solgt for 0,0710 dollars hver. Yderligere 350 millioner blev holdt som fremtidige incitamenter til økosystemet, 290 millioner blev tilbageholdt af Tierion, og 10 millioner blev brugt til at dække udgifterne til token-salget.

Alle kan tjene TNT-tokens ved at køre en node. Disse nodeoperatører modtager TNT som en belønning for at sikre netværket og forbedre dets skala og pålidelighed. TNT-tokens vil også blive brugt til at få adgang til netværkstjenester såsom Chainpoint og det kommende bevis.

Binance TNT

Tilmeld dig Binance og køb TNT-tokens

TNT-tokens samlede sig umiddelbart efter ICO, hvor prisen næsten nåede $ 0,23 i slutningen af ​​august 2017. Prisen faldt derefter helt til $ 0,047 i oktober og november, hvilket helt sikkert var skuffende for ICO-investorerne. De fik dog en anden chance, da TNT steg højere i december sammen med de bredere kryptokurrencymarkeder.

Tokenet nåede sit højeste niveau på $ 0,445170 den 8. januar 2018 og er siden gået støt lavere indtil begyndelsen af ​​februar 2019, hvor det handles til kun $ 0,014759 og er rangeret # 303 efter markedsværdi på Coinmarketcap.com.

Hvis du ikke er interesseret i at køre en node, men stadig vil have nogle TNT-tokens, kan du købe dem på flere børser. Binance er langt den største og kontrollerer næsten al handelsvolumen i TNT. Der er også en meget lille handelsvolumen på Huobi Global, og token er noteret på et lille antal andre børser, men der er ingen handelsvolumen at tale om på disse mindre børser.

TNT er et ERC-20-kompatibelt token, så enhver tegnebog, der understøtter ERC-20-tokens, kan bruges til lagring af TNT. dvs. MyEtherWallet, MyCrypto, Mist og MetaMask.

Tierion Udvikling

For at få en fornemmelse af, hvor meget der arbejdes med et projekt, hjælper det med at se på deres GitHub. Dette er generelt en grov afspejling af, hvor meget kode der skubbes og begås af udviklerne.

I tilfælde af Tierion er der to GitHubs af interesse. Disse er de Tierion projektet og det Chainpoint. Når man kigger dybere på koden, er det helt klart, at Chainpoint man har haft mest aktivitet af de to. Nedenfor er forpligtelserne for de mest aktive Chainpoint-arkiver.

Chainpoint-kode forpligter sig

Kode Forpligtes over de sidste 12 måneder for mest aktive repos

Selvom dette er et godt tegn på, at projektet stadig arbejder på deres protokoller, er der langt mindre aktivitet end i andre projekter, som vi har set i rummet. For eksempel rangerer projektet i øjeblikket på 297. i kode sporingswebsteder.

Selvfølgelig kan der være andre grunde til de relativt lave aktivitetsniveauer. Måske er protokollerne allerede veludviklede og vedligeholdes bare. Tierion-teamet har også travlt med at arbejde på andre projekter som f.eks Bevis ansøgning.

Denne applikation skal lanceres engang i de næste par måneder, så det vil være interessant at se nøjagtigt, hvad teknologien indebærer, og om den virkelig kan lokke virksomhedskunder og forretningskunder..

Konklusion

Med flere år i hånden og vigtige partnerskaber med flere globale teknologivirksomheder ser det ud til, at Tierion er godt placeret for fremtiden. Tierion var det første firma, der gjorde det muligt at forankre data til blockchain på en skalerbar måde, hvilket skulle føre til applikationer på tværs af en lang række industrier.

Mens samfundet bag Tierion ikke virker for aktivt og forbliver lille, er det ikke et stort samfund, som virksomheden er ude efter. Det har snarere fokuseret på partnerskab med virksomheder, der kan bruge teknologien, og planer om vækst ad denne rute.

Mens nogle mennesker måske er bekymrede for faldet i prisen for TNT-token, vil vi bemærke, at hele kryptovaluta-økosystemet har været i et år langt bjørnemarked. Når bjørnemarkedet forsvinder, og Tierion-økosystemet bliver større, bør vi se en tilsvarende stigning i prisen på TNT.

Samlet set ser det ud som et stærkt projekt, der har været i stand til at levere og er klar til at bevæge sig ind i fremtiden som en understøttende blockchain i næsten alle brancher.

Fremhævet billede via Fotolia

Ansvarsfraskrivelse: Dette er forfatterens udtalelser og bør ikke betragtes som investeringsrådgivning. Læsere bør gøre deres egen forskning.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me