Terrexa anmeldelse: Komplet nybegynder guide

I denne gennemgang vil vi se på en helt ny udvekslingstjeneste for kryptokurrency, der netop er kommet på markedet.

Terrexa stræber efter at være en hurtig og enkel måde for forhandlere at få fat på kryptokurrency. Terrexa er udviklet af veteraner fra Forex-industrien og forsøger at påtage sig andre etablerede crypto exchange gateways og tegnebøger.

Men kan du stole på en sådan ny tjeneste?

I denne omfattende Terrexa-gennemgang vil vi tage et dybt dyk på udvekslingen og give dig alt, hvad du har brug for at vide. Blandt andet vil vi se på sikkerhed, teknologi, team, regler og gebyrer.

Lad os komme til det.

Terrexa Oversigt

Terrexa blev lanceret i april 2018 og kontrolleres af et holdingselskab ved navn Prime Marshall Cy Ltd. Virksomheden er baseret på Cypern og har en adresse på Arch Makariou 3, 34 Hadjiyannis Court Limassol..

Terrexa er faktisk et brand, der blev lanceret af Leverate handelssystemer. For dem der ikke ved det, er Leverate en velkendt teknologileverandør til en række FX-mæglere rundt om i verden.

Leverate udvikle handelssystemer, der bruges af en mægler som et ”white label” produkt. Som sådan ser det ud til, at Terrexa er springbrættet for lanceringen af ​​Leverates nye cryptocurrency-udvekslingsplatform.

I et nylig interview med Finance Magnates sagde Amir Haimpour, Senior Product Manager hos Terrexa følgende:

”Hos Terrexa er vi drømmere, og vores nye udvekslingstjeneste og digitale tegnebog er åbningsskuddet. Vi er allerede begyndt at planlægge vores næste skridt i dette fascinerende økosystem ”

Så det er klart, at Terrexa har ret store ambitioner med hensyn til deres strategi på kryptokurrencymarkederne.

Terrexa er ikke reguleret i sig selv, og der synes ikke at være defineret regulering på Cypern om, hvordan digitale valutavekslingstjenester skal fungere. Der er ingen “Money Service” -licenser, der ligner de typer, de har i USA.

Dette er måske en af ​​grundene til, at Terrexa ikke er åben for amerikanske kunder. De ønsker ikke at være i strid med reglerne for pengeservicevirksomheder.

Er Terrexa sikkert?

Et af de vigtigste spørgsmål til en erhvervsdrivende, når det kommer til at håndtere kryptovalutaudvekslinger og -tjenester, er, hvor sikre de er. Vi bliver konstant mindet om risiciene, når vi her om hack og brud, der fører til store tab.

En af fordelene ved Terrexa er, at de fungerer udelukkende som crypto exchange gateway. De gemmer ikke dine midler på deres systemer, og derfor har du altid kontrol over dine private nøgler på dine lokale tegnebøger.

Derfor er de meget mindre tilbøjelige til at være et mål for hackere, da de ikke har en stor mængde mønter på deres servere.

Terexa SSL-kryptering

Terrexa SSL-certifikat

I betragtning af at du stadig skal give dem kreditkortoplysninger samt uploade følsomme oplysninger, er det dejligt at se, at Terrexa har fuld SSL-kryptering på deres domæne. Alle disse kommunikationer er krypteret via 256 Bit-standarden.

Når du logger ind på Terrexa.com, vil du se, at browseren vil have en hængelås ved siden af ​​deres domæne. Dette er en indikation af, at du er på den korrekte Terrexa-server og sikkert kan sende dem de nødvendige oplysninger.

Det ser ud som om Terrexa ikke tilbyder noget i vejen for tofaktorautentificering, som du sandsynligvis finder på andre børser og tegnebøger. Selvom det ikke er gemt på børsen, kan dette være mindre bekymrende.

Dækning af aktiver

Terrexa er stadig en relativt ny børs, og som sådan har de ikke et så stort udvalg af kryptokurrencyaktiver i øjeblikket. I øjeblikket er de eneste mønter, du kan købe hos dem, Bitcoin (BTC) og Ethereum (ETH).

Aktivdækning ved Terrexa

Aktivdækning ved Terrexa

Dette kan ændre sig snart, da Terrexa har angivet, at de gerne vil nævne Ripple (XRP) Bitcoin Cash (BCH) og Litecoin (LTC).

I mellemtiden kunne du altid bruge Terrexa som det, der kaldes en “Fiat Gateway”. Med andre ord kan du bruge den til at veksle din USD eller EUR til krypto og omvendt. Denne krypto kan derefter sendes til andre børser som Binance, der har mere møntdækning, men ingen Fiat-betalingsmulighed.

Terrexa-gebyrer

Noget, som vi virkelig kunne lide ved Terrexa, var deres meget enkle gebyrstruktur. De anvender et niveau af gebyrer for køb / salg af kryptokurver, der kun adskiller sig efter din betalingsmetode.

Hvis du skal købe mønter med dit kreditkort, betaler du et gebyr på 5%. Hvis du vil bruge en bankbetaling, er det 3%. Dette er med rimelighed i tråd med andre børser som Bitstamp Exchange, der opkræver 5% for kreditkorttransaktioner.

Der er ingen separate handelsgebyrer, men da den sats, som Terrexa vil opkræve for købet, inkluderer spreads samt de gebyrer, som vi nævner ovenfor. Vi har dobbelttjekket den sats, som Terrexa har med citaterne på møntmarkedskapitalen, og de er relativt konsistente.

Kunde support

En ting, som kryptovalutahandlere har haft at gøre med i høj grad for nylig, er manglen på kundeservice på de større børser. Under tyrløbet i 2017 måtte brugerne vente dage på at få svar på deres billetter.

Da Terrexa stadig er en ny udveksling, er der ikke så meget information online fra brugerne om kundesupport. En ting, som vi faktisk kunne lide ved Terrexa, er, at de har et telefonnummer, som du kan ringe til.

Terrexa Banner Out

Dette er +35725030027, og de ser ud til at være åbne for brugere, der ringer ind, når de har et problem. Imidlertid håndteres din forespørgsel måske bedre online via billetformularen. Du kan også nå deres supportteam via e-mail på [email protected]

Alternativt, hvis dit spørgsmål er mere rutinemæssigt, så kan du se på deres Ofte stillede spørgsmål. Dette har de mest basale oplysninger, når det gælder administration af din konto samt verifikationer osv.

Betalinger og udbetalinger

Terrexa fungerer mere som en gateway med en grænseflade. Du sender dem penge, og de sender kryptovalutaen til din ønskede tegnebogadresse. Dette gør dem temmelig ens som Coinmama.

Du kan også sende dem Bitcoin, og de behandler derefter en bankbetaling for at betale for Bitcoin. I øjeblikket kan du kun sælge Bitcoin.

Hvis du bruger dit kreditkort, skal betalingen ske øjeblikkeligt. Men hvis du foretager en betaling via wire, skal det tage mindst 2-3 hverdage. Dette afhænger af en række faktorer, herunder hvor du tilslutter midlerne fra, og den bank, du sender fra.

I øjeblikket accepterer Terrexa kun fiat-valutakabler i form af USD og euro. Hvis du har midler i en anden valuta, kan du enten konvertere det inden afsendelse, eller du kan foretage en kreditkortbetaling.

Med hensyn til betalingsgrænser kan du købe krypto mellem € 50 og € 5.000, hvis du bruger et kreditkort. Når du bruger ledningsindstillingen, ser du på at købe mellem € 20 og € 2.500 pr. Transaktion.

Når ledningsindstillingen er foretaget, vil Terrexa, når du har foretaget betalingen, kræve ledningsreferencen for at sikre, at de fanger de indgående midler. Terrexa vil starte kryptotransaktionen i det øjeblik de kan bekræfte midlerne. Cryptotransaktioner bekræftes normalt på under en time.

Tilmelding til Terrexa

Når du har besluttet, at du gerne vil prøve Terrexa, skal du oprette en konto. Du kan gøre dette ved at gå til tilmeldingssiden over her.

Terrexa tilmeldingstrin

Tilmelding på Terrexa Exchange

Til dette trin er alt, hvad de har brug for, din e-mail-adresse og en adgangskode. Da Terrexa ikke har 2-faktor-godkendelse, kan du vælge en ekstra stærk adgangskode. Vi foreslår, at du bruger en tjeneste såsom stærk adgangskode generator.

Når du har gennemført dette trin, sender Terrexa dig en bekræftelses-e-mail. Du bliver nødt til at følge linket i e-mailen, før du får lov til at logge ind på din konto.

E-mail-bekræftelse Terrexa

Bekræft e-mailen fra Terrexa

Når du har gennemført dette trin, er din konto nu aktiv, men du bliver sandsynligvis nødt til at bekræfte din identitet.

Terrexa KYC og verifikation

Det rådes, at du bekræfter din identitet, inden du begynder at bruge deres tjenester.

Hvorfor er det?

Terrexa drives af et stort og velrenommeret firma, og som sådan skal de være på toppen af ​​deres KYC og anti-hvidvaskning af penge. Derfor kræver de, at alle deres brugere skal gennemføre deres identitetsbekræftelsesprocedure.

For op til $ 5.000 skal du bekræfte dine personlige oplysninger samt uploade dine identitetsdokumenter. Nedenfor er de oplysninger, som Terrexa kræver for det første verifikationstrin.

KYC-oplysninger om Terrexa

Nødvendige KYC-oplysninger om Terrexa

Når du har gennemført dette trin, vil Terrexa bede dig om at uploade dit id samt dit opholdsbevis. ID skal være en form udstedt af ID. Dette kan omfatte enten et pas eller et kørekort.

KYC-dokumenter på Terrexa

Dokumenter, der kræves af Terrexa til kontoverifikation

Med hensyn til bevis for bopæl vil de kræve en forsyningsregning. For at dette skal være gyldigt, skal det dateres inden for sidste 6 måneder.

Når du har uploadet disse dokumenter, udfører Terrexa verifikationerne. De vender tilbage til dig, hvis de har brug for mere information. Det ser ud til, at verifikationerne på Terrexa på dette tidspunkt udføres manuelt, men du skal forvente et svar på din verifikation inden for 24 timer.

Hvis du gerne vil købe mere end $ 5.000 krypto, skal du verificeres op til niveau 2. Dette kræver, at du udfylder en slags “Spørgeskema”. Men hvis du gerne vil købe en ubegrænset mængde kryptokurrency, skal du gennemføre det, de kalder en “arbejdstilstand”.

Så desværre for de brugere, der foretrækker anonyme køb, bliver du nødt til at sende dem dine dokumenter.

Faktisk kræver de fleste børser i disse dage verifikation inden handel. Vi har dækket en række andre muligheder for at købe Bitcoin anonymt, hvis det er dit mål.

Sådan køber du på Terrexa

Når din konto er blevet bekræftet, kan du gå videre til at købe din første kryptokurrency. Noget, som vi virkelig kan lide ved Terrexa, er, hvor let det er hurtigt at købe krypto på deres platform.

Du klikker på knappen Køb / Sælg i overskriften, og det fører dig til deres standardbestillingsformular, som er nedenfor. Du kan enten indtaste det beløb på en mønt, du gerne vil købe, eller hvor meget du er villig til at bruge.

Terrexa ordreformular for kryptovaluta

Bestillingsformular til køb af Cryptocurrency på Terexa

Når du har besluttet, hvor meget du vil købe, kan du bekræfte købet. Terrexa vil derefter spørge, hvor du vil have mønterne sendt (din personlige Bitcoin-adresse). Det sidste trin efter dette er at bekræfte dine betalingsoplysninger.

Betalingsoplysninger for at købe Crypto på Terrexa

Giv Terrexa dine betalingsoplysninger til køb

I dette tilfælde valgte vi at betale med kort, så det kræver vores kreditkortoplysninger. Hvis du havde valgt ledningsføringsmuligheden, ville den være afsluttet med Terrexas bankkontooplysninger.

Hvis du derimod har noget Bitcoin, som du gerne vil bytte til fiat på Terrexa, vælger du at sende dem Bitcoin i stedet for Fiat-valuta. Du vælger dette i ordreformularen.

I dette tilfælde kan de kun sende dig pengene som en bankoverførsel. Når du klikker på “udveksling”, fører det dig til den side, hvor du skal udfylde destinationsbankoplysningerne. Nedenfor er denne ordreformular.

Ledningsvejledning til Terrexa

Dine bankoplysninger, der kræves af Terrexa

Hvis du var forvirret med hensyn til input, er “filialnummer” bankens BIC / SWIFT-kode, og kontonummeret er det IBAN-nummer, som du bank vil producere til dig. Hvis der er nogen problemer med formularen specifikt, kan du kontakte Terrexa support.

Terrexa Mobile Apps

Hvis du ikke har din egen kryptovaluta-tegnebog til at gemme dine mønter, kan du altid gøre brug af Terrexa-mobilpungen. Dette er tilgængeligt på både Android- og Apple-enheder.

Disse er komplette tegnebøger, hvilket betyder, at dine nøgler er gemt lokalt på din telefon. Du kan dog også oprette forbindelse til din Terrexa-konto fra din telefon og købe mønter, mens du er på farten.

Terrexa-mobilapplikation

Terrexa Mobile app på Apple App Store.

I betragtning af at dette stadig er en helt ny app og udvekslingstjeneste, er der stadig ingen anmeldelser til iOS-appen. Der ser imidlertid ud til at være et par flere anmeldelser i Google Play Butik. Tegnebogen understøtter kun Bitcoin, så hvis du vil købe Ether, skal du finde en anden tegnebog.

Institutionelle klienter

Hvis du er en virksomhed, der er afhængig af indkomst i Bitcoin eller kryptokurrency, kan du ansøge om en Terrexa institutionel konto. Dette kan give dig flere muligheder for udveksling af mønter uden at skulle lade nogen mønter være på en børs.

Hvis du vil ansøge om en konto hos Terrexa, kan du gøre det her. De vil nå ud til dig og diskutere dine forretningsbehov.

Med hensyn til forretningsmæssig KYC vil de sandsynligvis anmode om dokumenter såsom inkorporeringscertifikatet samt direktør personlig identifikation. Dette er standarddokumenter, der kræves ved en anden børs.

Konklusion

Mens Terrexa er en helt ny cryptocurrency-udvekslingstjeneste, ser de ud til at vide, hvad deres kernekompetencer er. De har udviklet en hurtig og effektiv måde for brugerne at få fat i kryptovaluta.

Selvom de muligvis ikke har et ry i øjeblikket, kan vi godt lide det faktum, at de bakkes op af en etableret og velrenommeret Forex-udbyder. Vi synes også, at det er relativt sikkert, da du har fuld kontrol over dine private nøgler overalt.

Det betyder ikke, at der ikke er plads til forbedringer.

Hvis de legitimt vil konkurrere mod nogle af de mere etablerede børser, skal de medtage flere mønter i deres tjenester. De bør også overveje at indføre flere sikkerhedsprocedurer såsom 2-faktor-godkendelse.

Terrexa bør også tilbyde flere salgsmuligheder for kryptokurrency. De tillader i øjeblikket kun brugere at konvertere deres Bitcoin til Fiat-valuta. Dette ekskluderer de brugere, der har deres midler fra ETH

Når det er sagt, er Terrexa stadig helt ny, og de skal sørge for, at de har et fuldt testet basisprodukt, inden de begynder at udvide det.

Sammenfattende en nem og effektiv måde for dig hurtigt at komme ind på kryptokurrencymarkederne via en fiat-gateway.

Fremhævet billede via Terrexa

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me