TerraGreen på jagt efter en grøn kryptovaluta

Midt i den hype, der er skabt af kryptoverdenen, ligger en dybt rodfæstet bekymring og et resultat af faktorer, der er interne og eksterne for krypto, Global opvarmning. Ifølge forskere er mere end 90% af den globale opvarmning et resultat af stigende koncentrationer af drivhusgasser og CO2 fra forbrænding af fossilt brændstof, skovrydning og andre menneskelige aktiviteter.

Direkte resultater af katastrofale klimaforandringer er smeltende gletschere, stigende havniveauer, forsvinden af ​​skove og dyreliv. For at tilføje til kaoset forårsaget af andre industrier har kryptomining også sat sin fod i bidraget. Minedrift, som de fleste af os ved, er en proces, der bruger kraftige computere og store mængder elektricitet og betaler tons kuldioxid som et bidrag til den globale opvarmning.

De gennemgribende trusler fra global opvarmning kræver beslutsom handling ikke kun fra regeringer, men også fra ethvert individ. Udfasning af fossile brændstofemittere med nul kulstofemitterende infrastruktur er ikke en nær mulighed. Derfor har verden et stort behov for innovative projekter, der fører til skabelse og vedvarende energikilder. TerraGreen er et sådant initiativ, der ikke kun indser timens behov, men også har forpligtet sig til at implementere strategier for at redde verden fra de katastrofale virkninger af global opvarmning.

TerraGreen godkender den grønne revolution

TerraGreen er en handelsplatform for vedvarende energi, der er baseret på blockchain-teknologien. I den vedvarende energibranche i mere end to årtier er det primære fokus for TerraGreen at udvikle en platform, der bruger energibesparende kryptokurrency til et bæredygtigt økosystem. Det sigter mod at etablere en energiomgang fra produktion af fossilt brændstof til vedvarende kilder.

Produktion af biomasseaffald er steget alarmerende på grund af befolkningstilvækst og øget landbrugsproduktion og har udsendt skadelige drivhustilfælde. TerraGreen har udviklet et koncept til mikrostyring af biomasseaffald fra industrier og konvertering til vedvarende energiprodukter. En katalysator for dette projekt vil være en forbindelse mellem leverandører af biomasse, producenter af vedvarende energi, investorer og teknologiudviklere af vedvarende energi..

TerraGreen-mønt (TGN) fungerer som et link eller medium mellem deltagerne. Derfor vil mellemmænd blive elimineret gennem hele processen, der sikrer decentralisering, øget overskud for investorer og producenter, overlegen teknologi og let tilgængelighed af råmateriale.

TerraGreen Nøglefunktioner

TerraGreen’s oprettelse, en kryptokurrency kendt som TerraGreen-mønt (TGN), regner sig selv som ‘grønne penge til en digital verden’. TGN-mønten er en energieffektiv mønt, der bakkes op af en intelligent kontrakt om vedvarende energi. Møntmodellen giver fordelene ved et decentraliseret finansielt system baseret på blockchain-teknologi, der giver et højt niveau af privatliv og tillid.

Møntens værdi er baseret på grøn energi og adresserer derved direkte problemet med biomasseaffald genereret af industrier og enkeltpersoner. Hver mønt indeholder oplysninger om typen af ​​biomasseaffaldsmateriale, vedvarende energiprodukt, driftsdato for anlægget og tilsvarende MJ og pris. Møntplatformen har følgende funktioner:

 • Platformen er en open source med decentraliserede og krypterede kryptokurver
 • En TerraGreen tegnebog vil være tilgængelig på internettet og mobilplatformen til sikre transaktioner
 • Det TGN mønter distribueres på TerraGreen platform såvel som globale platforme
 • TerraGreen dApp er bygget på Algorithm SHA384 blockchain
 • Træk & Drop-funktion er en eksklusiv funktion introduceret i token-modulet
 • Accepterede valutaer er BTC, ETH, LTC, BCH, BNB og TGN med en mulig indkvartering af flere valutaer i fremtiden
 • Brugere har mulighed for at bruge en kombination af fiat og kryptokurrency til at betale regninger fra tegnebogen
 • Der opkræves et fast transaktionsgebyr på 0,0001 TGN for tjenesterne på platformen

Blockchain-teknologi

Rygraden og supportsystemet i TerraGreen er dens blockchain-teknologi, som er en uforgængelig digital hovedbog. På platformens blockchain kan hver fase fra startpunktet til udførelsen til adresserne på TGN-mønt observeres.

I modsætning til Bitcoin blockchain, der bruges i enhver form for transaktion eller aftale, har TerraGreen oprettet sin egen blockchain. TGN-blockchain er i det væsentlige decentraliseret og en offentlig hovedbog, der involverer forskellige egenskaber som følger:

 • Offentlig Blockchain: Blockchain gør det muligt for brugere at læse, skrive eller oprette forbindelse til nogen i verden. Decentralisering indikerer, at ingen kan kontrollere netværket eller ændre data, der er valideret på blockchain. Derfor kan brugere på TGN Public Blockchain indtaste transaktioner og data fra TGN.
 • Privat Blockchain: Denne type blockchain begrænser brugerne fra at få adgang til netværket uden tilladelse ved at placere adgangskontrol. TGN Private Blockchain placerer også sådanne kontroller på netværket, når tredjepart handler.
 • Centraliseret Blockchain: Disse er specialbygget og har fuld kontrol over netværket, og det kan derfor beslutte, hvilke deltagere der kan deltage i netværket. TGN Centralized Blockchain gør det muligt for en gruppe brugere at oprette forbindelse til en central myndighed, der overvåger transaktioner og aktiviteter mellem forbundne noder i det bestemte netværk.

Med dette projekt, TerraGreen sigter mod at ændre dynamikken i affaldshåndteringsindustrien i biomasse og produktionen af ​​vedvarende energi. TerraGreen har ikke kun anerkendt udfordringerne og problemerne med global opvarmning, men har også accepteret udfordringen for at gøre en forskel.

Initiativet tages for at involvere alle berørte personer om miljøspørgsmål til direkte deltagelse i hver proces med oprettelse af vedvarende energi og skabe et grønt og rent sted at leve. Med alle bestræbelser i den rigtige retning vil industrien for vedvarende energi omdefineres og opleve en revolution.

Fremhævet billede via TerraGreen

Offentliggørelsen af ​​en betalt pressemeddelelse på denne side bør ikke betragtes som en godkendelse af Coin Bureau. Læsere bør foretage deres egen forskning, før de investerer midler i enhver virksomhed eller tjeneste.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me