Tegn på Bitcoin Mass Adoption Abound

Bitcoin er godt og sandt ude af kassen og på vej til at blive en del af det daglige liv.

Dagen for kryptokurrency, der er begrænset til det mørke web og kun bruges af kriminelle og dem med tvivlsom moral, er langt væk. Bitcoin er nu et etableret træk ved det økonomiske landskab og bliver mere allestedsnærværende for dagen.

Fra skatter til undervisning

For mindre end en måned siden meddelte den schweiziske by Chiasso, at borgere fra næste år ville være i stand til at bruge dem Bitcoin til at betale deres lokale skat. Dette følger et træk fra en anden schweizisk by, som sidste år begyndte at acceptere betaling for kommunale tjenester på samme måde. Begge træk er blevet implementeret for at forsøge at etablere områderne som centre for kryptokurrency og blockchain-teknologier.

Hvis dette virker som et dristigt skridt ind i det ukendte, kan det komme som en overraskelse at høre, at disse schweiziske byer er relative forsinkede til Bitcoin-festen sammenlignet med University of Cumbria. Tilbage i 2014 blev UoC den første institution i Storbritannien, der begyndte at acceptere studieafgift betalinger i bitcoins og andre universiteter følger nu dets ledelse. Faktisk, hvis du var heldig nok til at gå på en af ​​New Yorks bedste private skoler, inden du startede din universitets karriere, kunne hele din uddannelse teoretisk finansieres af dine (eller dine forældres) Bitcoin-investeringer..

Der er nu en lang række virksomheder og tjenester derude, der accepterer bitcoins, og listen vokser dag for dag. Men at købe en øl eller registrere et domænenavn hos bitcoins er en ting – at betale studieafgift eller skat med dem er en helt anden. Det er disse mere betydningsfulde, mindre trivielle betalinger, der peger mod masseadoption i modsætning til nyhedsværdi.

Bitcoin til fast ejendom

Køb af ejendom BitcoinUdover studieafgifter og skatter er leje et andet vigtigt udlæg for mange af os. Vi er alle nødt til at bo et eller andet sted. Endnu en gang rykker Bitcoin også ind i denne sektor – i september meddelte en ejendomsudvikler i London, at dens lejere ville være i stand til at betale deres indskud ved hjælp af bitcoins med lejebetalinger, der skal tillades senere på året. Lignende ordninger er rapporteret fra New York til Filippinerne.

Bitcoin kan også bruges til at købe ejendom også. Tilbage i september blev det meddelt, at lingeri-tycoon Michelle Mone og hendes partner gav købere mulighed for at købe lejligheder i deres nye Dubai-udvikling med bitcoins, mens en driftig sydlondiner i lidt mindre målestok tilbød sit Peckham-hjem til salg på samme måde.

Det er let at se tiltrækningen for dem, der valgte at bruge Bitcoin til disse typer køb. Transaktioner er helt sikre og næsten øjeblikkelige. Hold-ups med bankoverførsler og tredjepartsgebyrer reduceres, da valutaen fungerer på peer-to-peer-basis. Og for de mange af os, hvis tillid til banker aldrig er kommet sig efter styrt i 2008, tilbyder Bitcoin et demokratisk, decentralt og levedygtigt alternativ.

Realistiske forventninger

Vi er stadig et stykke fra masseadoption, og processen vil være gradvis i modsætning til natten over. Mens der faktisk er tusindvis af butikker og virksomheder over hele verden, der nu accepterer bitcoins, er der millioner flere, der stadig overholder det traditionelle system.

Den offentlige opfattelse af Bitcoin er stadig farvet af dens mørke webforeninger i mange folks sind, og der er mange, der finder begrebet en digital valuta uden solid inkarnation for at være forvirrende. Holdninger og opfattelser bliver nødt til at skifte, men der er opmuntrende tegn, der viser, at en sådan proces er godt i gang.

I 1789 skrev Benjamin Franklin til en ven, at ‘i denne verden kan man ikke sige, at noget er sikkert, undtagen død og skat.’ I alle disse år er chancerne ikke mange, der er uenige med ham om den ene. Vi har allerede set, hvordan Bitcoin betaler den anden sikkerhed i Schweiz, så overvej dette: Hvis du planlægger en begravelse i Minnesota, Crescent Tide Funeral Services stolt angiver, at de også accepterer bitcoins. Der er endda 3% rabat.

Med livets to sikkerhedsmomenter, der allerede er dækket af Bitcoin, ville de satse mod alt andet imellem, til sidst at gå på samme måde?

Billeder via Fotolia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me