Storm Token Review: Crypto For Gig Economy

Storm er et blockchain-projekt, der sigter mod at revolutionere arbejdets fremtid ved at decentralisere koncertøkonomien, som så mange freelancere er afhængige af for en del af deres indtjening.

De udvikler en platform, der giver disse freelancere mulighed for at gennemføre bestemte “mikroopgaver” og tjene tokens gennem hardkodede og decentraliserede smarte kontrakter. De håber, at dette vil give disse freelancere en åben og retfærdig metode til at tjene krypto.

Men med så mange kryptobelønningsøkosystemer, der i øjeblikket er tilgængelige, kan det virkelig konkurrere?

I denne gennemgang af Storm giver vi dig et indgående overblik over projektet, dets teknologi og teammedlemmer. Vi analyserer også de bredere anvendelsestilfælde af STORM-tokenet og dets potentiale for langvarig adoption.

Hvad er Storm?

Det StormX-projekt har været på markedet i nogen tid og blev tidligere kaldt “BitMaker”, som var en populær Adtech-applikation. De besluttede at genmærke produktet og integrere blockchain-teknologi i deres app, som efterfølgende så dem introducere STORM-tokens..

Storm er målrettet mod mikroopgaver og ser på måder at gamify branchen på. Et aspekt af dette er Stormmobile-applikationen, der giver alle en smartphone mulighed for at udføre mikroopgaver og modtage kompensation.

Hvad er Storm

Storm efter tallene

Teknologien er nyttig for freelancere, der kaldes Storm Players på platformen, ved at give dem et stabilt og stabilt arbejde. Det hjælper også Storm Makers, dem, der har brug for afsluttede opgaver, ved at skabe en global arbejdsstyrke, der er tilgængelig på få minutter fra enhver internetforbundet enhed overalt i verden.

Micro-task-platformen er gennemsigtig og decentraliseret, og brugen af ​​smarte kontrakter til at håndhæve kontraktvilkår gør det også tillidsfuldt. Alt dette hjælper med at skabe et system, der er mere effektivt og mere omkostningseffektivt.

Stormmarkedet

Storm Market har flere områder og består af to typer deltagere: Storm Makers og Storm Players. Storm Makers lister og betaler for mikroopgaver eller tjenester, mens Storm Players er de brugere, der fuldfører opgaverne og tjenesterne mod betaling.

Denne betaling tager form af Storm Bolts, som brugeren kan indløse til Storm Tokens (STORM). Disse Storm Tokens kan bruges i Storm Shop (under udvikling), eller de kan byttes mod andre kryptovalutaer. Betaling på Storm Market kan også ske i Ethereum eller Bitcoin.


Der er tre separate områder på Storm Market, hvor brugerne er i stand til at tjene:

  • Stormbutikken: Storm Shop er under udvikling, men når det frigives, vil det være en platform, der belønner brugerne for at købe produkter og tjenester.
  • Storm Play: Storm Play-platformen er mobilapplikationen til Android (iOS kommer snart), der giver brugerne mulighed for at se de mikroopgaver, der er lagt ud og de tilgængelige belønninger. Belønninger er normalt Storm Bolts, men kan også være Bitcoin eller Ethereum.
  • Storm-koncerter: Stormkoncerter giver brugerne mulighed for at deltage i løbende, regelmæssige programmer, der tilbyder kompensation. I øjeblikket er dette for det meste undersøgelsesrelateret og spilrelateret, men det kan omfatte andre freelanceopgaver, maskinindlæringsopgaver, kvalitetssikringsopgaver og andre anmodninger. Disse opgaver er platformens livsnerv ved at bruge smarte kontrakter til at oprette aftaler mellem producenten og afspilleren. Med Storm Gigs håber Storm-teamet at reducere omkostningerne ved mikroopgaver og øge kompensationen, som freelancere får for at udføre opgaver.

En reel løsning på et virkeligt problem

Storm-holdet er målrettet mod freelancing-industrien, som vokser hurtigt. Ved at fokusere på mikroopgaver konkurrerer de i nogen grad med f.eks. Mechanical Turk, Fiverr og endda Upwork. Storm håber at løse nogle problemer med de eksisterende platforme, såsom ineffektivitet i processen og for høje gebyrer.

I nogle tilfælde ser brugerne af platformene op til 40% af deres indtjening spist op af gebyrer. Dette er en enorm sum penge for alle, men især for freelancere. Storm mener, at de kan få en betydelig positiv indvirkning ved at reducere eller endda befri gig-økonomien for disse enorme gebyrer.

Freelancer økonomi

Sammenligning af centraliserede freelancer-netværk: billede Kilde

Fordi brugen af ​​smarte kontrakter vil eliminere behovet for mellemmænd, vil Storm-platformen være betydeligt billigere for spillere og for beslutningstagere. Og smarte kontrakter fjerner også omkostningerne forbundet med tvistbilæggelse og modpartsrisiko, hvilket giver mulighed for en lang række opgaver på platformen.

Afgørende for, at Storm-platformen når et globalt publikum med sin mobilapplikation, hvilket gavner producenterne og freelancere, der muligvis ikke har adgang til stationære og bærbare computere.

Eksisterende platforme understøtter ikke smarttelefonbrugere, hvilket er en stor del af verdens internetforbundne befolkning. De begrænser også dem, der kan bruge dem ved at tilbyde betalingsmuligheder, der ofte ikke fungerer uden for de udviklede lande. Med Storm-brugere vil alle lande være i stand til at få adgang til platformen og modtage betaling direkte til kryptokurrency-tegnebogen efter eget valg.

Overalt, når som helst, enhver enhed

Storm har ambitiøse planer om at gøre deres platform til mere end bare en kryptokurrency. De sigter mod at opbygge et helt økosystem, der tjener annoncører og brugere ligeligt. Storm Market forventes at fungere på samme måde som eksisterende appbutikker og vil give producenterne mulighed for nemt at oprette opgaver, og spillerne kan acceptere og blive kompenseret for disse opgaver. Alt dette vil være drevet af smarte kontrakter, der sikrer, at alle vilkår er klart angivet og fulgt.

Det forventes, at platformens give and take-metode vil hjælpe den med at blive en succes. Brugere, der er interesserede i at tjene kryptokurver, strømmer til platformen, og annoncører opretter et stigende antal opgaver for at udnytte den store brugerbase. Det er et win-win-scenario, og Storm håber at introducere kryptokurver og blockchain-teknologi til verden gennem en retfærdig mikrotaskplatform.

STORM-tegnet

Storm afholdt en ICO i 2017, der varede en måned. Det sluttede den 8. december 2017 og samlede ca. 32 millioner dollars gennem salg af godt 2,8 milliarder STORM-tokens til en pris på 0,0113 dollars hver. Der er en fast forsyning på 10 milliarder STORM-tokens, og de, der ikke blev solgt under ICO, blev markedsført til airdrops til berettigede Storm-tegnebogadresser.

To sådanne luftdrops har allerede fundet sted, og to mere er planlagt til 7. juni 2019 og 7. december 2019. Hver af disse tilbageværende luftdrope forventes at distribuere 2,5 milliarder Storm-tokens..

Binance STORM

Tilmeld dig Binance og køb STORM-tokens

Kursen på Storm har ikke været gunstig for de tidlige investorer. Fra januar 2019 er et Storm-token kun værd $ 0,002878. Det er nede fra det helt høje niveau på 0,206771 $, der blev nået ca. et år tidligere den 9. januar 2018.

Hvis du tror, ​​at prisen på Storm vil komme sig, kan du hente den til gode priser nu. Den største børs for STORM er UpBit, men den har også god handelsvolumen på Binance og Bittrex. Den er også tilgængelig på omkring et dusin andre små børser, men handelsvolumen er meget lav.

Hvad angår opbevaring af dine STORM-tokens, kan du gøre det i enhver ERC-20-kompatibel tegnebog.

Storm-holdet

Storm har et ret lille, men meget kompetent hold. CEO og grundlægger af Storm er Simon Yu, der dimitterede fra Foster School of Business i 2014 og fik sin forretningserfaring ved at arbejde som finansanalytiker hos virksomheder som Amazon.

Chief Technology Officer (CTO) hos Storm er Sean Zhong, og han bringer mere end to årtier med teknologisk erfaring til projektet. Han fik erfaring med datalager, forretningsanalyse og software engineering, mens han arbejdede for Amazon og Big Fish Games.

Storm Team Members Advisors

Nogle af Storm-teamets medlemmer og rådgivere

Chief Operating Officer (COO) Tara Nygaard bringer sin erfaring inden for cybersikkerhed og tingenes internet (IoT) samt en dyb forståelse af forbrugerprodukter og blockchain-teknologi for at give ekspertise i operationer.

Ud over Storm-teamet er der også et stærkt netværk af rådgivere fra kryptovalutaindustrien. Dette inkluderer Bancor CEO Guy Benhartzi, Bittrex grundlægger og CEO Bill Shihara og Ethereum medstifter Anthony Di Iorio.

Storm Henvisningsprogram

I en nylig blogindlæg, Storm har netop meddelt, at de har genstartet deres henvisningsprogram. Dette giver brugere af Storm-platformen mulighed for at henvise andre og tjene bolte. Når du henviser en ven, får du 6.000 bolte, og når din henvisning har tjent 24.000 bolte, tjener du det tilsvarende beløb.

Hvis du vil henvise venner til platformen, skal du sørge for, at de tjener boltene gennem opgaver, videoer og undersøgelser. Dette er fordi disse er de eneste bolte, der tæller med til, at din tilknyttede pris matches.

Det kan også være en god idé at fortsætte med at kontrollere projektet for yderligere opdateringer til deres henvisningsprogram. Dette skyldes, at de har travlt med at genudvikle strukturen i henvisningssystemet, som låner visse funktioner, der var inkluderet i den ældre version af den tidligere version af deres tilknyttede platform..

Konklusion

Storm har brugt de sidste fire år på at designe og opbygge en blockchain-baseret markedsplads til freelancere eller andre, der er villige til at handle deres fritid med at udføre mikroopgaver til kryptokurrency. Selvom det ikke er et nyt koncept at betale for at udføre mikroopgaver, er det bestemt at tilføje blockchain-teknologi og smarte kontrakter.

Plus Storm gør det muligt for alle overalt på planeten at deltage i mikro-task-markedet. Det er noget, der ikke tidligere har været muligt, da smarttelefonbrugere stort set er blevet ignoreret af de mere traditionelle mikrotask-platforme. Med et solidt team og en kyndig gruppe af rådgivere i projektet ganges chancen for succes.

Selvfølgelig betyder det ikke, at succes er garanteret. Udviklingen af ​​nogle aspekter af Storm-platformen har taget langt længere tid end forventet, og disse forsinkelser kan lade døren være åben for en større og mere velfinansieret konkurrent til at tage føringen.

Indtil videre er det ikke sket, og Storm forbliver et topvalg for en decentral, blockchain-baseret mikrotask-platform. STORM-tokens præstation har været skuffende i 2018, men der var et bjørnemarked i kryptokurver. Når det er sagt, ser det ud til, at platformen har brug for en måde at gøre det mere attraktivt at holde STORM-tokens, ellers fortsætter brugerne med at sælge, så snart de får tokens, hvilket fører til en lavere pris endnu.

Fremhævet billede via Fotolia

Ansvarsfraskrivelse: Dette er forfatterens udtalelser og bør ikke betragtes som investeringsrådgivning. Læsere bør gøre deres egen forskning.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me