Stellar Lumens (XLM): et projekt at holde øje med i 2018

Når du skærer igennem al brummen og shilling, er Stellar Lumens (XLM) et af de mere imponerende og mindre kendte projekter i kryptovaluta-økosystemet.

Stellar-teamet gjorde selvfølgelig meget fremskridt i 2017, men mange brugere i kryptorummet ved stadig ikke meget om det.

Vores foreløbige vurdering? XLM er bestemt en kryptokurrency, der er værd at overveje at gå ind i det nye år. Vi opdager hvorfor.

For det første nomenklatur …

“Stellar” = netværket, f.eks. Bitcoin-netværket.

“Lumen” = kryptovalutaen i Stellar-netværket, f.eks. bitcoins.

Hvad gør Stellar Lumens?

Fakturering af sig selv som en “decentral konsensusplatform”, projektet er resultatet af en 2014-fork fra Ripple (XRP). Platformen er valuta agnostiker, der er i stand til at understøtte transaktionerne i enhver form for valuta.

Hvordan spørger du? Gennem Stellar-netværkets indbyggede decentrale kryptokursudveksling.

XLM Whitepaper

YouTubes Boxmining-fundering på XLM-hvidbogen – Billede via YT

Ud over disse grundlæggende punkter er platformens specifikationer interessante og mangfoldige:

 • Txs bekræfter ikke mere end 5 sekunder
 • Kan behandle tusindvis af txs pr. Sekund (f.eks. Som VISA)
 • Kan lette transaktioner mellem enhver valuta (poletter, aktiver osv.)
 • Bruger Stellar Consensus Protocol (SCP), ikke Proof-of-Work (POW)
 • En ensom, optimeret API til maksimal brugervenlighed
 • Funktionalitet til smarte kontrakter og multi-signatur tegnebøger
 • Ingen minedrift; 100 milliarder lumen eksisterer fra starten
 • Årlig inflation (fast) på 1 procent

Temmelig imponerende ting, synes vi. Men det er vigtigt at huske, at der med ethvert kryptokurrencyprojekt er kompromiser. Stellar Lumens ser ud til at bytte lidt decentralisering til en utrolig mængde transaktionshastighed. Så det er i det mindste noget at overveje.

Eschewing bevis for arbejde

POW er prøvet og sandt så langt som at skabe konsensus på en tillidsløs, decentral måde for en kryptovalutas oprindelige netværk.

Stellar Lumens ‘SCP hjælper med at oprette Stellar-hovedbogen, som er som Bitcoins “hovedbog”, bortset fra at SCP lettes af “hver server, der kører Stellar-softwaren”, som projektets hjemmeside udtrykker det, og enhver “enhed kan køre en Stellar-server . ”

Disse servere synkroniseres hvert par sekunder, hvilket skaber konsensus.

Hvad er Stellar Lumens til?

Projektet kan lette løsninger på nogle vigtige problemer, herunder:

 • grænseoverskridende betalinger
 • mikrotransaktioner
 • mellemliggende valutafunktionalitet

Til dette sidste punkt skal du sige, at nogen ønsker at bytte britiske pund til amerikanske dollars. Stellar-netværket kunne lette konverteringen ved at søge efter og derefter matche relevante tilbud. Lumens ville derefter blive brugt til at foretage swap på hurtig måde.

Denne dynamik kan være ekstraordinært nyttig i kædekonverteringer, hvor du skal bytte mellem en usædvanlig valuta og en mere almindelig.

De meget nyttige muligheder er, hvorfor IBM netop for nylig samarbejdede med Stellar-teamet om grænseoverskridende betalinger; et mammutpartnerskab i enhver fantasistræk.

Hvor kan det købes & Opbevar XLM

Hvis du beslutter, at du vil have fat i noget XLM, bliver du nødt til at gå videre til en af ​​de børser, hvor de er anført. Da Stellar Lumens er en ret kendt mønt, er de noteret på en række forskellige børser.

Nogle af de mest populære, som du kan overveje, er Binance og Bittrex. Disse kræver, at du først konverterer Bitcoin eller anden kryptokurrency til XLM. Du kan dog bruge lignende Kraken, som er en gateway-udveksling. Dette giver dig mulighed for at sende exchange fiat-valutaen og købe XLM direkte.

Når du har din XLM, vil du gerne finde dig en tegnebog til at gemme dem i. Det er ganske uklogt at lade dine mønter være på en børs i betragtning af truslen fra hackere og anden misforståelse. Vi har dækket en omfattende liste over de bedste Stellar Lumens-tegnebøger, hvor du sikkert kan opbevare din XLM.

Er XLM værd at investere i?

Der kan ikke benægtes, at XLM har nogle interessante specifikationer og brugssager.

Vi kan ikke give økonomisk rådgivning her på CoinBureau, men vi regner med, at Stellar-økosystemet vil have et større år i 2018, end det gjorde i 2017. Hvis du går ud af det, skal du beslutte, hvad der er rigtigt for din portefølje personligt.

Fremhævet billede via Fotolia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me