Status for CryptoCurrency-brug på Darknet Markets

Online narkotika- og våbenbasarer, almindeligvis kendt som “mørke netmarkeder” (DNM), har haft en hård tid for sent. I år oplevede retshåndhævende organer effektivt at lukke nogle af de største websteder på markedet, herunder Alphabay og Hansa.

Nogle af de andre markeder, der stadig var i drift, har enten lidt under vedvarende DDoS-angreb, eller ejerne har besluttet at skære og køre med en exit-fidus.

I betragtning af karakteren af ​​aktiviteten på ToR-netværket og den enorme efterspørgsel efter let adgang til stoffer er et antal DNM’er kommet tilbage online. De har åbnet deres bøger for erhvervslivet, men de står over for et andet problem.

Dette har hovedsagelig at gøre med de traditionelle metoder til betaling af kryptokurrency. Bitcoin har haft en hård tid med skyhøje gebyrer, hvilket har gjort det lidt upraktisk til brug med små mængder.

Desuden, selvom Bitcoin engang blev betragtet som en rigtig sikker og sikker betalingsmetode, er myndighederne blevet ret dygtige til at spore deres brug.

Ubekræftede transaktioner

Stofbrugere er generelt ikke de mest tålmodige, når det kommer til at bestille deres nyeste varer. I betragtning af den tid det tager for transaktioner at rydde på netværket, bliver brugerne derfor virkelig frustrerede.

I øjeblikket er antallet af ubekræftede transaktioner i Bitcion memepool er omkring 57.340, men var endnu tættere på 150.000 i weekenden. I DNM subreddit, brugerne klagede over, at Dream Market næsten var ubrugelig i betragtning af den tid, det tog. Der er også klager over, at selv med højere transaktionsgebyrer ($ 10+) var transaktionstiderne stadig usædvanlige.

Det er dog vigtigt at tage dette i sammenhæng med, hvad der skete på det tidspunkt med de mange spamangreb, der ramte Bitcoin-netværket..

Dette er grunden til, at et antal DNM’er har overvejet andre kryptokurver til betalingsmidler. For eksempel, før Alphabay blev taget ned af retshåndhævelse, havde integrerede betalingsmetoder i Zcash og Monero samt Bitcoin.

Drømmemarked er et af veteranmarkederne i marken og har eksisteret siden 2013, selv før Alphabay. Det er sandsynligvis af denne grund, at det har været langsomt at tilpasse sine betalingsmetoder.

Markeder omfavner privatlivsmønter

Bortset fra de lavere transaktionsgebyrer og korte tider er der en anden grund til at sprede sig i mønter som Monero og Zcash, deres privatliv.

Begge disse mønter har protokoller, der gør det muligt at sende transaktioner uden at videregive oplysninger om transaktionen til blockchain. Dette betyder, at bureauer, der anvender kædeovervågningsteknikker for at spore ulovlighed, vil have sværere tid til at spore dem.

To DNM’er, der har vedtaget Monero XMR, er Aero-markedet og Tochka. Der er også markeder som Libertas, der kun har valgt at acceptere betalinger i Monero.


Internets vilde vest

DeepDotWeb Markedsstatus

Billede via DeepDotWeb

Darkweb ligner ofte det vilde vest på det lovløse internet. I betragtning af denne status er der ofte mange farer, som er svære at undgå.

En af disse farer for “løg” -baserede websteder er DDoS-angreb (Dedicated Denial of Service). På det klare web kan disse afværges med et antal værktøjer. Imidlertid findes der ikke sådanne foranstaltninger på mørkewebet.

Dette betyder, at de fleste af disse DNM’er er lette mål for konkurrerende markeder, hackere, aktivister og retshåndhævende myndigheder. Som et resultat er de ofte nede i lange perioder. Det deepdotweb, som sporer oppetid for de forskellige DNM’er viser, at mange af dem ser ud til at være en sikkerhedskopi (højre).

Upålideligheden af ​​de vigtigste DNM’er for sent har også ført brugerne til dedikerede “sælgerbutikker”. Disse er i det væsentlige specialiserede løgwebsteder, hvor brugerne kan håndtere direkte med de pågældende leverandører.

Alligevel er der intet, der forhindrer en vellykket sælgerbutik fra en dag over for de samme problemer, der plager de større DNM’er.

Peer-to-Peer-løsninger

Et af de mere interessante alternativer, der for nylig har draget fordel af usikkerheden om DNM’erne, er P2P-løsninger som f.eks Openbazaar.

I betragtning af at dette er et distribueret og decentraliseret netværk, er der intet centralt fejlpunkt, der kan hindre handel. Openbazaar bruger et P2P-netværk i Kademlia-stil, som er blevet brugt til programmer som BitTorrent.

Målet med openbazaar er at tillade enhver at åbne sin egen “butik” og sælge varer med 0 tredjepartsgebyrer. De understøtter i øjeblikket over 50 kryptokurver til betaling på netværket, så Bitcoin-transaktionens hovedpine er usandsynligt, at det forhindrer dens vedtagelse.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me