SnapEx-gennemgang: Komplet Exchange-oversigt

SnapEx er en relativt ny kryptoderivatudveksling, der tilbyder gearet handel. De har for nylig udvidet til en række nye markeder.

De tilbyder gearing på op til 100 gange på en række forskellige kryptokurver. De har også udviklet en unik handelsplatform, der fjerner begrebet ordrebog. De håber, at denne forenklede handelsoplevelse vil tale til nye forhandlere.

Men er de virkelig sikre?

I denne SnapEx-gennemgang vil vi forsøge at svare bare det. Vi vil også give dig nogle top tip, når det kommer til at bruge platformen og sikre disse gevinster.

SnapEx-oversigt

SnapEx ejes og drives af et Snap Technology Limited, der er registreret i Singapore. De er siden udvidet til en række kontorer i Seychellerne, Sydkorea, Japan & Malaysia.

Siden lanceringen tilbage i 2018 ser deres brugerstatistik ud til at have vokset ganske pænt. For eksempel oplevede de i 2019 en vækst på over 900% i deres daglige aktive brugere samt en stigning på 600% i deres handelsvolumen.

SnapEx er en derivatudveksling, hvilket betyder, at du handler kursbevægelser i den underliggende kryptokurrency. Dette er i modsætning til traditionelle fysiske krypto-udvekslinger, hvor du selv holder mønten.

De har udviklet en platform, der er relativt enkel at bruge på både en webbrowser og en mobilenhed. Der er også nogle unikke funktioner ved denne platform, som vi vil gennemgå lidt.

Da SnapEx er baseret i Asien, har de deres største markeder der. Disse inkluderer regioner som Indonesien, Vietnam, Sydkorea osv. Ikke desto mindre er webstedet blevet oversat til 8 forskellige sprog.

Vær dog opmærksom på, at der er nogle regioner, hvor de ikke accepterer forhandlere fra, og det inkluderer f.eks. Singapore, Hong Kong og USA.

Er SnapEx sikkert?

Dette er måske et af de vigtigste spørgsmål, som enhver erhvervsdrivende vil stille til en børs. I betragtning af at de stoler på dem med deres kryptokurrency, er det noget, vi aktivt ser på.

Så hvordan samler SnapEx sig?

Der er en række områder, som vi regelmæssigt ser på for at vurdere dette.

Tegnebogssikkerhed

SnapEx har en “kold” og “varm” tegnebogsprocedure. Grundlæggende opbevares størstedelen af ​​brugerfondene i et “koldt” miljø, der er afbrudt fra internettet. Dette betyder, at hackere ikke kan få adgang til dem på nogen måde.

Disse kolde tegnebogsmidler er også sikret bag en multisignatur tegnebog, hvilket betyder, at et antal mennesker på SnapEx-børsen bliver nødt til at underskrive transaktionen for at frigøre disse midler..

Hot Cold Wallet Snapex

Forskellen mellem varm og varm & Kold tegnebog. Billede via Ledger

Derefter, for at imødekomme tilbagetrækningsanmodninger, driver SnapEx den “hot” tegnebogdel af infrastrukturen. En meget mindre procentdel af disse midler opbevares i den varme tegnebog for at reducere eksponeringen for potentielle hacks.

For at sikre, at alle tilbagetrækningsanmodninger fra brugere er legitime, er der endelig grænser, der blev indført med hensyn til beløb pr. Anmodning, og hvor mange gange man kan anmode om en tilbagetrækning.

Kommunikationssikkerhed

Når du åbner SnapEx-webstedet, vil du bemærke, at du er forbundet med 256 bit SSL-kryptering. Dette betyder, at al kommunikation, som du sender dem, er fuldt skjult for hackere.

SSL SnapEx

SSL-forbindelse hos SnapEx

Dette er også en fantastisk måde for dig at få øje på potentielle phishing-forsøg. Hvis du lander på et websted, og det ikke har den sikre lås i browserfanen, kan du være sikker på, at du er på en phishing-side og skal gå straks.

Brugersidesikkerhed

Ofte starter sikkerhed med dig – brugeren. Derfor giver SnapEx også nogle brugersidesikkerhedsværktøjer for yderligere at beskytte din konto.

En af disse er tofaktorautentificering. Dette betyder, at når du logger ind på din konto, vil de bede dig om at bekræfte det på en anden enhed som din mobiltelefon.

SnapEx Google Authenticator

Opsætning af Google Authenticator hos SnapEx

Dette gøres ved hjælp af en godkendelsesapp som f.eks Google Authenticator. Du kan downloade dette fra enten Google Play Butik eller Apple iTunes Store. Når det er downloadet, bliver du nødt til at synkronisere det med dit SnapEx-login.

Bemærk ✍️: Når du konfigurerer din godkendelse, skal du gemme sikkerhedskopinøglen. Dette er din måde at logge ind på din konto igen, hvis du mister din telefon.

Aktiver & Instrumenter

Som nævnt handler du på SnapEx med gearede instrumenter. Dette betyder, at du handler krypto på margenen og kun lægger en lille procentdel af det teoretiske på handelen.

Så som et praktisk eksempel. Hvis du handler med en margin på 5%, betyder det, at du kun investerer 5% af den samlede positionsstørrelse. Det betyder også, at din position har 20% gearing. En bestemt bevægelse øges med en faktor på 20. Ved SnapEx er maksimal gearing 100x.

De afledte instrumenter hos SnapEx er også ret unikke. Mens andre børser tilbyder deres handlende futuresinstrumenter og evige swaps, har SnapEx udviklet et instrument, der ligner en CFD (kontrakt om forskel).

SnapEx-instrumenter

Fordele ved SnapEx-instrumenter

Med SnapEx-handlerne har du ingen udløbsrate, og der er ingen finansieringssatser. Din position vil blive markeret til marked på daglig basis baseret på bevægelser i løbet af dagen. Det kan afholdes natten over, men du opkræver et gebyr for “overnatning” (mere om det under).

Når det kommer til de aktiver, du kan handle på SnapEx, inkluderer de følgende:

 • Bitcoin (BTC)
 • Cardano (ADA)
 • Ethereum (ETH)
 • Litecoin (LTC)
 • Ripple (XRP)
 • EOS
 • Bitcoin Cash (BCH)
 • Ethereum Classic (ETC)

Alle disse aktiver krydses med Tether (USDT). Du skal også bemærke, at det mindste handelsbeløb for hver ordre er 5 USDT – let for dem, der starter.

Ingen ordrebøger

Noget andet, som du uden tvivl vil bemærke om SnapEx-platformen, er at de ikke har ordrebøger. Dette skyldes, at din modpart i handlen er SnapEx selv, og de vil matche handlen for dig.

Der er en række fordele ved dette, hvis primære er, at du ikke får nogen ordre prisglidning. For dem, der ikke ved, hvad dette er, er det den indflydelse, din ordre har på prisen. Derfor er der med ordreglidning chancen for, at den pris, du får, ikke er, hvad du havde håbet på.

Men når du afgiver en ordre hos SnapEx, får du den pris, den blev udført til. Dette kan være markedsordren, hvis du afgiver denne type ordre eller den nøjagtige grænseordre, når prisen når den.

Margen

Når det kommer til margenen på positionerne, beregnes dette alt sammen i Tether USDT. Fordelen ved dette er, at din margin ikke vil svinge med bevægelsen af ​​det underliggende aktiv. Så hvis du for eksempel var margineret i Bitcoin, kan marginkravene ændre sig.

Du skal også bemærke, at SnapEx kun har en type marginalmetode. Mens de fleste andre børser bruger krydsmargin, positionerer SnapEx marginer ved hjælp af en isoleret tilgang.

Så hvad er disse nøjagtigt dengang?

Når det kommer til “Kryds” -tilstand, vil hele brugerens margen blive brugt til en stoptabmargen for en bestemt position. Så hvis du har en vis margen på din konto, og en handel går imod dig, kan margenen bruges.

SnapEx isoleret margen

Isoleret margen på SnapEx

SnapEx bruger dog den isolerede margen. Dette betyder grundlæggende, at kun en vis del af handelen vil være i likvidation, hvis markederne bevæger sig mod dig. På denne måde kan du slags tænke på det som præmien på en kryptomulighed.

SnapEx-gebyrer

Gebyrer er uden tvivl en af ​​de vigtigste overvejelser for enhver erhvervsdrivende lige før de bruger en platform. De er trods alt den faktor, der bestemmer din langsigtede rentabilitet.

Hos SnapEx driver de et ret simpelt gebyrsystem. I modsætning til på en børs, der har ordrebøger, har du ikke producent / taker-provision på de ordrer, du afgiver. Du har et simpelt fast gebyr på 0,15% der opkræves, når du går ind i hver handel.

Pro Tip &# 128175 ;: Du kan reducere dine gebyrer ved hjælp af de Snap Points, du optjener. Vi dækker smap point yderligere under.

Når du er gået ind i denne handel, og 0,15% er trukket fra, behøver du ikke betale det samme gebyr på vej ud. Dette er ikke tilfældet ved andre børser, der har gebyrer på alle transaktioner, det være sig når man åbner en handel eller lukker den.

SnapEx-handelsgebyrer

SnapEx-handelsgebyrer i Support Center

Hvis vi skulle sammenligne dette gebyr med nogle andre børser, er det omtrent det samme som børser som Bybit osv. For eksempel er Byer-gebyret 0,075% på Bybit. Så hvis vi tilføjer disse to, er de 0,15%, når vi åbner og lukker en handel.

I betragtning af at der ikke er nogen ordrebøger, har du ikke mulighed for at placere det, der kaldes “producent”, hvor du skaber likviditet i bøgerne. Så du mister potentielle producentrabatter, som du får på andre børser.

Med hensyn til andre handelsgebyrer har du også det, der kaldes “natten over” gebyrer. Dette er stort set kun gebyrer, der opkræves for at have en stilling natten over. Overnatningsgebyret vil blive opkrævet kl. 6:00 GMT + 8 dagligt. Gebyret svarer til:

Margin x (gearing – 1) x 0,045%.

Depositum / hævning

Når det kommer til kryptoindskud, er disse helt gratis. Når du trækker dig tilbage, vil du dog blive opkrævet følgende takster:

 • USDT Omni: 10 USDT
 • USDT ERC20: 5 USDT
 • BTC: 10 USDT

Disse er faktisk ret høje og er mere end vi har set på andre børser. Selvom de tager en del af gebyrerne for at dække mineromkostninger, er det meget mere, end det kræves.

Hvis du skal bruge deres OTC-tjeneste for at købe kryptovaluta, har du sandsynligvis også ret høje gebyrer her. Da vi kontrollerede, var de ca. 5%. Disse gebyrer opkræves dog ikke af SnapEx, men af ​​de betalingsprocessorer, de bruger.

Gennemsnitlig prislinje

Noget andet, der er unikt hos SnapEx, er, hvad de kalder deres “K Line”. Dette er dybest set den interne pris, som SnapEx bruger til at henvise til alle kontrakter på platformen.

SnapEx-prislinje

Overvie af SnapEx-prislinjekortene

Dette er dybest set en prislinje, der er gennemsnittet af priserne på 3 andre børser. Disse børser er Okex, Binance og Huobi. De bestemmer vægtningen baseret på den samlede volumen af ​​nævnte udveksling.

Fordelen ved dette er, at du får den fulde gennemsigtighed, og der er ingen mulighed for, at SnapEx skifter deres priser for at afvikle forhandlere. Dette er en taktik, som mange andre børser er blevet beskyldt for.

SnapEx-registrering

Hvis du har besluttet, at du vil prøve SnapEx, skal du først registrere en konto. Dette er ret ligetil og kan gøres med et telefonnummer. De sender dig en sms med en bekræftelseskode.

SnapEx-tilmeldingsformular

Tilmeldingsformular hos Snapex

Sørg for at bruge koden inden for 60 sekunder, da den måske udløber. Når du har bekræftet din registrering, er din konto klar. Det er på dette tidspunkt, du skal konfigurere din tofaktorautentificering for at sikre din konto.

KYC

Noget, du har brug for at vide om SnapEx, er, at det er en fuld KYC-udveksling. Dette betyder, at du skal udfylde identifikation på kontoen, før du kan indbetale eller trække dine midler ud.

Privacy Hawks &# 128175 ;: Hvis du foretrækker at bruge en ikke-KYC-udveksling, er der en række af dem inklusive Prime XBT & Binance

Selvom dette kan være frustrerende for nogle, er det klart, at SnapEx forsøger at være over bord, når det kommer til regeringsmandaterede KYC-kontroller og AML-regler.

SnapEx KYC-proces

KYC-proces hos SnapEx

Når du er færdig med bekræftelsen, har de først brug for dine personlige oplysninger, såsom dit navn, land og dokument-ID-nummer. Når du har givet det over, kan du uploade et foto af selve ID-dokumentet. I modsætning til andre børser er du ikke forpligtet til at indsende en selfie.

Demokonto

Før vi går over på handelsplatformen, er det værd at nævne, at SnapEx har en rigtig praktisk demo-konto. Dette er en praksiskonto, der er blevet finansieret med 10.000 USDT praksisfonde.

En demo-konto er en fantastisk måde for dig at afprøve platformen på en ikke-truende måde for at sikre dig, at du er fortrolig med den, før du indbetaler. Det er også et nyttigt værktøj til at øve din handel og sikre dig, at du har dine handelsstrategier nede, inden du dykker fuldt ud.

Når du opretter en konto hos SnapEx, opretter du både en demo-fond og din rigtige konto. Selvom du kun finansieres med denne 10k demo USDT, kan du altid få dette genopfyldt ved at nå ud til folkene i SnapEx-telegrammet (beskrevet nedenfor).

SnapEx-platform

En håndværker er kun lige så god som de redskaber, han har til rådighed. Derfor er den type handelsplatform, som en børs har tilbudt, så vigtig.

Hos SnapEx har de en ret unik handelsplatform. Som nævnt ovenfor er der ingen ordrebøger, så dette frigør meget plads, når det kommer til brugergrænsefladen. Brugergrænsefladen er i sig selv ganske godt indrettet og relativt intuitiv.

Den første ting, du vil bemærke, er at du kan vælge, hvor mange diagrammer du vil have på en enkelt skærm. Du kan indstille det til at have op til 6 forskellige diagrammer på en enkelt skærm – fantastisk til, hvis du vil overvåge forskellige markeder.

Nedenfor er layoutet, hvordan det ser ud, når et enkeltdiagram vælges. Til venstre har du alle dine markedsvalgere, hvor du kan skifte mellem de forskellige kryptovalutaer. Nedenfor har du et øjebliksbillede af din margen samt muligheden for at skifte mellem demo og reelle konti.

SnapEx Platform Oversigt

Brugergrænseflade til enkeltkort

Så midt på platformen har du handelskortene. For dem, der ved meget om handel, vil de bemærke, at disse er tradingview-diagrammer. Disse er yderst effektive værktøjer til dem, der foretager teknisk analyse med en overflod af indikatorer og undersøgelser.

Derefter lige til højre for diagrammet har du din ordreformular, hvor du administrerer alle dine live og afventende ordrer. Nedenfor har du en lille beskrivelse af det aktiv, der handles, samt nogle vigtige markedsstatistikker. Endelig lige under diagrammet har du en oversigt over dine åbne positioner, afventende ordrer og ordrehistorik.

Til natugler &# 129417 ;: Du kan skifte farve på grænsefladen til det mørke tema øverst til højre i diagrammet. Dette går over til “mørkt”, hvilket er lettere at bruge om natten.

Noget, som du uden tvivl vil bemærke, er, at disse paneler ikke rigtig kan tilpasses til dit eget layout. Dette er uheldigt, da det betyder, at du ikke kan tilpasse det til dine handelsbehov. Når det er sagt, kan du flytte ordreformularen og markedsdataene rundt.

Ser vi på et flerkortlayout, nedenfor har vi et fire kortlayout. Som du kan se, er ordreformularerne blevet udelukket. Du kan nu få adgang til disse, når du rammer enten “køb” eller “sælg” lige over diagrammet. Dette trækker den standardbestillingsformular, du har, i entallayoutet.

SnapEx flere diagrammer

Flere diagrammer på SnapEx

Hvis du vil overvåge din bredere position på markedet, kan du trykke på positionsfanen lige nederst. Dette vil trække det op, og du kan se alle ordrer, der enten er afgivet eller stadig afventer på alle markederne.

Bestillingsblanket

Dette bringer os derefter ind på ordreformularen på platformen. Du har en hel del ordrefunktionalitet her, selvom den ikke er så omfattende som nogle af de andre futures-platforme.

SnapEx-ordreformularer

SnapEx-handelsindstillinger & Bestillingsblanket

Den første ting, du vil bemærke ovenfor ordreformularen, er en standardindstillingsfane. Dette giver dig mulighed for at justere de standardordreparametre, du har, når du åbner en ordre. Disse er følgende:

 • Tag overskudsgrad: Procentdelen over dit startpunkt, som du gerne vil have en fortjeneste.
 • Stop tabsprocent: Du kan indstille et standardprocent stoptab fra din post, som vil blive anvendt, når du går ind i en handel
 • SNAP-reduktion: Når dette er aktiveret, bruges dine SNAP-point til at reducere gebyrerne for handlen. Vi dækker SNAP-punkter, og hvordan de fungerer lidt mere nedenfor.
 • Hold over natten: Dette er som standard indstillet, men du kan deaktivere det. Dette holder din position natten over. Bemærk, at når en position ruller over natten, har du det gebyr over natten, som vi talte om ovenfor.
 • Bekræft ordre: Dette er en indstilling, der dukker op, når du har afgivet ordren og beder dig om at bekræfte, at du er ok med parametrene. Selvfølgelig kan du fjerne dette, og det fungerer meget som en enkelt trykbestilling.

Når du derefter har indstillet dine ordreparametre til standard, har du resten af ​​hovedordreparametrene under det. For det første skal du vælge retningen for din handel.

Derefter bliver du nødt til at vælge, hvilken type ordre du vil placere. Der er kun to ordretyper tilgængelige på SnapEx. De er:

 • Markedsordre: Dette er en ordre, der placeres på markedsniveau. I tilfælde af SnapEx vil det være den gældende kurs bestemt af deres K-prislinje. Husk, at der ikke er nogen ordrebøger, så der er ingen “bud” eller “spørger” fra de andre markedsdeltagere.
 • Begræns rækkefølge: Dette er en ordre, der placeres væk fra den aktuelle pris og vil kun blive udført, når prisen når dette niveau. Dette kan være over for en salgsordre og nedenfor for en købsordre

Lige under disse ordreindstillinger vælger du den margenmængde, du vil placere i handelen, samt den gearing, du vil påtage dig (desværre kun 4 niveauer). Dette bestemmer din faktiske position på markedet.

Bemærk ✍️: I modsætning til på børser, der har ordrebøger, vælger du ikke ordrestørrelsen, men snarere det beløb, som du gerne vil risikere i handelen (margin). Dette skalerer derefter ordren baseret på din ønskede gearing / margin.

Så er den sidste ting, du bliver nødt til at indstille, Stop Loss og Take Profit. Hvis du havde indstillet disse i starten med standardbestillingsformularen, vil den allerede blive præsenteret for dig. Det tilrådes, at du altid angiver et stoptab og tager overskud som det bedste for risikostyring.

Dine endelige ordreparametre er lige under det (inklusive gebyret), og du trykker enten på “køb” eller “sælg”. Hvis du ikke har valgt at undgå bekræftelse, får du endnu en bekræftelsesskærm igennem.

Mobil-app

Nogle gange kan du være væk fra dit skrivebord, og du kan ikke placere disse handler eller overvåge dine åbne ordrer. Heldigvis har SnapEx udviklet en smuk funktionel mobilapp.

Faktisk, da deres største markeder er i Asien, handler størstedelen af ​​deres brugere med mobile enheder, så de har udviklet en ganske funktionel app. Dette er tilgængeligt på både iOS og Android.

Når man kigger på brugergrænsefladen, er det ret godt lagt og let at bruge. Du har funktioner som øjeblikkelig ordreudførelse samt evnen til at overvåge en række forskellige markeder. Du kan også gøre nogle af kontoadministrations tingene her, herunder indbetalinger / udbetalinger.

SnapEx-mobilapp

SnapEx Mobile-app i Google Play Butik

I øjeblikket er appen kun tilgængelig på engelsk i Google Play butik der henviser til, at det stadig er på kinesisk i iTunes butik. Når man ser lidt nærmere på klassificeringerne på Google Play, ser det ud til, at appen er rimelig rentabel. De har 4,1 stjerner fra alle dem, der har anmeldt.

Så hvis du bruger appen?

Nå, vi foretrækker altid at handle med en browser på pc’en. Dette er bare fordi du ikke rigtig kan replikere de handelsbetingelser, du får på den mobile enhed. På trods af en forbedret kortlægningspakke er det stadig ret svært at overvåge alle dine niveauer korrekt.

Vi vil hellere foreslå, at du bruger desktop- eller webversionen som standard. Men hvis du har brug for at forlade skrivebordet, er SnapEx-mobilappen måske din bedste chance og ser ud til at være bedre end de fleste andre.

Indskud & Tilbagetrækninger

Hvis du vil begynde at handle med faktiske midler hos SnapEx, skal du først deponere dem. Måske er den hurtigste måde at gøre dette på ved hjælp af kryptokurrency.

Hos SnapEx er der i øjeblikket kun to metoder, som du kan deponere krypto på platformen. Disse er enten gennem Bitcoin, Tether (USDT) eller Ethereum. Hvis du vil gøre dette, skal du gå videre til afsnittet “Aktiver” og derefter trykke på “Indbetaling”.

SnapEx-indbetaling

Generering af en SnapEx-indbetalingsadresse

Her skal du enten vælge “OMNI” eller “ERC20”. Vær opmærksom på, at hvis du deponerer Bitcoin eller Tether OMNI, så vælger du “OMNI” -muligheden. Hvis du dog deponerer en nyere ERC20 Tether-variant, bliver du nødt til at vælge det.

Du bliver derefter nødt til at vælge “kopi”, hvor det giver dig den adresse, der kræves for at finansiere kontoen. Du vil derefter også have en QR-kode, der genereres. Du kan bruge dette til at finansiere din konto, hvis du har en mobil tegnebog, der kan læse disse koder.

Bemærk ✍️: Når du har foretaget indbetalingen, skal du være opmærksom på, at det tager 6 bekræftelser, før den krediteres. Du kan se dette på en blockchain-opdagelsesrejsende.

Hvis du dog ikke har Bitcoin tilgængelig, kan du altid bruge fiat til at købe Bitcoin til at finansiere kontoen. Dette er gennem deres OTC-platform. Her kan du foretage køb i en række valutaer inklusive CNY, KRW, TRY, THB, VND, MYR, INR, USD, EUR.

Måske er den enkleste måde for dig at gøre dette på ved hjælp af et kredit- eller betalingskort. Du skal dog være opmærksom på, at dette er en ganske dyr proces, og gebyrer kan være som højt 5%. Dette skyldes betalingsprocessorgebyrer (simplex).

Hvis du finder disse gebyrer for høje, kan du bruge en række andre muligheder, som de giver. Disse er alle angivet nedenfor sammen med den valuta, som du kan købe Bitcoin med.

Tilbagetrækninger

Hvis du vil trække dig tilbage i krypto, er det også ret simpelt. Alt hvad du skal gøre er at gå videre til “Udtræk”, og dette vil trække tilbagetrækningsformularen op. Du kan trække dig ud i Bitcoin, Ethereum eller Tether USDT.

Tilbagetrækning af Crypto SnapEx

Process for at trække Crypto tilbage fra SnapEx

Du indsætter din offline-adresse samt hvor meget du vil trække ud. Før du kan bekræfte tilbagetrækningen, skal de bekræfte anmodningen på din telefon. Dette sker enten via Google Authenticator eller en SMS-kode.

Når det kommer til fiat OTC-udbetalinger, kan dette kun ske via en af ​​deres betalingsudbydere og kan desværre ikke sendes til dit kort.

Kunde support

Vi har haft at gøre med en række udvekslinger i løbet af de sidste 4 år, og en af ​​de mest frustrerende ting, vi kan finde, er når de har en langsom eller ineffektiv kundesupportfunktion.

Så det er et virkelig vigtigt kriterium for os. Derfor tog vi os tid til at se over og teste mulighederne for kundesupport hos SnapEx.

Vi afprøvede live chat-funktionen, men vi var ikke i stand til at komme igennem til en agent. Vi blev bedt om en e-mail-adresse og flere oplysninger om vores type anmodning, men vi var ikke i stand til at komme igennem til en egentlig agent.

Live Chat SnapEx

Nå ud til Live Chat på SnapEx

Efter at have sendt chatanmodningen blev vores forespørgsel sendt videre til deres kundesupportteam som en e-mail. Når vi beskæftiger os med dem via e-mail, blev vi hjulpet tidligt, hvilket uden tvivl er et plus.

Mens live chat ikke var så lydhør, som vi ville have ønsket, kunne du let hoppe ind i deres betydelige telegramkanal og nå ud til deres supportteam der. Holdet der var ganske nyttigt og kunne jage en billet op, som vi havde indgivet en dag tidligere.

Desværre er der ingen telefonnumre, så du kan ikke nå dem via traditionelle kommunikationskanaler. Disse er dog mindre bekymrede for udvekslinger i disse dage, og langt de fleste udvekslinger tilbyder ikke dette mere.

SNAP-punkter

Jeg har nævnt SNAP-punkterne før, men det er måske en af ​​de mest interessante måder for dig at ikke kun reducere dine gebyrer, men også tjene en række andre godbidder.

Du kan tænke på SNAP-point som VIP-point, der optjenes for at udføre en række opgaver på SnapEx-platformen. Disse inkluderer lignende tilmelding, verifikation af en e-mail-adresse. Du kan også tjene noget SNAP bare ved enkle handelsopgaver som at placere din første ordre, handle over 5.000 USDT, 25.000 USDT osv..

SnapEx-punkter

Optjening af Snap Points på SnapEx

Disse SNAP-point har faktisk en monetær værdi og kan byttes mod USDT. 100 SNAP-point svarer til 1 USDT. Når du har genereret 10.000 SNAP-point, kan du bytte disse til $ 100.

Hvis du endnu ikke har genereret de 10.000 SNAP-point, kan du stadig bruge nogle af disse SNAP-point til at udligne omkostningerne ved transaktionsgebyrer. Som nævnt i afsnittet om ordreformularen ovenfor skal du bare vælge “SNAP-fradrag”, og det skal arbejde for at nedbringe dine gebyrer.

Henvise & Tilknyttet program

Hvis du har haft din handelsoplevelse, kan du tjene penge ved at henvise andre til platformen. Den første måde at gøre dette på er ved hjælp af det enkle invitationslink eller kode. Brug af dette tjener dig op til 35% af levetidsindtægterne ved denne henvisning.

Hvis dette er noget, du gerne vil gøre, skal du gå videre til “Inviter” i din hovedmenu. Der vil du se oplysninger om henvisningsprogrammet samt et link nedenfor. Dette er det link, du kan sende til dine venner. Alternativt kan du bare bede dem om at kopiere din invitationskode.

Inviter Link SnapEx

At få invitationslink på SnapEx

Hvis du er mere influencer, og du har et ret stort netværk af handlende, kan du tilmelde dig deres tilknyttede program. Dette er en af ​​de mest lukrative i rummet og betaler op til 50% provision på niveau 1-forhandlere.

Og det er ikke kun hvad du kan tjene på platformen. Der er en række fordele, som de har inkluderet for deres datterselskaber. Dette inkluderer nogle af følgende:

 • Provisionsniveauer: Baseret på den mængde handelsvolumen, som du henviser til, vil din kommissionsstruktur justeres. De har tre niveauer, der giver dig 40%, 45% og 50%.
 • Indirekte Kommission: Du tjener 10% på den provision, der genereres af forhandlere af dine egne henvisninger.
 • Tilmeldingsbonuser: SnapEx vil også give dine handlende tilmeldingsbonuser, der kan hjælpe med at øge deres handelskapital.
 • Marketingstøtte: De vil give dig en lang række tilpassede marketingmaterialer, der kan hjælpe med at øge din salgsfremmende indsats. Dette inkluderer bannere, destinationssider og unikke links.
 • Øjeblikkelig betaling: Du kan få dine marketingrabatter med det samme og det øjeblik, din henvisning handler.

Hvis du ville blive tilknyttet, bliver du nødt til at ansøge. I modsætning til andre tilknyttede programmer, der har en simpel tilmeldingsformular, skal du her udfylde en google form at ansøge.

SnapEx offline

Det kan undertiden være ret isolerende som en erhvervsdrivende. Du handler ofte hjemmefra og har ikke den samme sociale eksponering, som du får med dine standardkontorjob.

Derfor var vi meget imponeret over at se, at SnapEx giver deres handlende mulighed for at mødes på deres mange møder. Disse er blevet afholdt i en række lande rundt om i verden.

For eksempel afholdt de i oktober sidste år deres første SnapEx-begivenhed nogensinde i Vietnam. Der var over 180 mennesker, der deltog, og det var godt overtegnet. Der var en række interessante samtaler af folk i det vietnamesiske kryptosamfund.

SnapEx Vietnam

Folk, der deltager i SnapEx Vietnam-begivenheden. Billede via SnapEx-blog

Efter succesen med denne begivenhed besluttede de at afholde andre begivenheder i byer som Istanbul, hvor de mødte lokale handlende der. I lighed med det vietnamesiske møde var det bare et overblik over, hvordan man handler kryptomarkederne og bruger handelsstrategier der.

Endelig holdt de i november sidste år en tale i Manilla, der gik over sikkerhed og risikostyring. Dette blev overværet af nogle temmelig kendte højttalere, der gennemgik nogle af de vigtigste ting, du skal vide, når du starter.

Alt i alt viser dette, at SnapEx ikke kun er en udveksling, der ønsker at øge deres brugerantal, men de prøver aktivt at opbygge et samfund, der er engageret omkring platformen.

Områder til forbedring

Mens der var meget, som vi kunne lide ved SnapEx, var der et par ting, som vi troede skulle forbedres, hvis de virkelig ønskede at give den bedste handelsoplevelse.

For det første, når det kommer til selve platformen, ville det være godt, hvis forhandlere havde mulighed for at flytte kortpanelerne rundt og placere dem på et sted, de er mest fortrolige med. Mens standardlayoutet er fantastisk for nu, vil nogle af de mere professionelle forhandlere gerne tilpasse dette.

Det ville også være dejligt at se mere ordrefunktionalitet. Du kan ikke placere betingede ordrer eller mere avancerede efterfølgende ordrer. Disse er standard på andre børser og hjælper handlende bedre med at styre deres risiko.

På andre aspekter af udvekslingen mener vi, at de obligatoriske udbetalingsgebyrer virkelig er ret høje. Vi har ikke set udbetalingsgebyrer på $ 10 ved andre børser, som vi har dækket, og disse vil sandsynligvis køre de mindre forhandlere væk.

Det er også ret uheldigt, at de kræver fuld KYC, før du får lov til at indbetale på platformen. I modsætning til andre børser kan du ikke handle op til en vis grænse, før de anmoder om disse oplysninger. Det kunne være afskrækkende for disse privatlivshøg derude.

Endelig skal børsen øge sin online bevidsthed blandt handlende. Det er stadig relativt nyt, og der er mange mennesker, der ikke har hørt om det. Dette er imidlertid den samme position, som mange andre nye udvekslinger har været i, så det er bare et spørgsmål om at holde kursen for større opmærksomhed.

Konklusion

Samlet set var vi temmelig imponeret over SnapEx. Deres unikke tilbud giver handlende endnu et valg, når det kommer til gearede handelsplatforme. Ved ikke at stole på ordrebøger kan de tilbyde et mere problemfrit udførelsesmiljø.

Vi kunne også godt lide det faktum, at de har gjort det lettere for nye handlende at blive involveret i krypto. Dette inkluderer ting som deres lave handel & indskudskrav samt deres K-linjeprisdiagrammer (fantastisk til gennemsigtighed).

Vi værdsatte virkelig den mængde udviklingsarbejde, der gik i at opbygge den mobile app. Dette vil uden tvivl gå langt med at cementere deres markedsandel i Asien-regionen korrekt.

Mens der var et par områder, som vi troede berettigede til forbedring, er de på ingen måde en deal-breaker og kan let arbejdes med for bedst at forfine SnapEx-tilbudet.

Så hvis du overvejer SnapEx?

Nå, hvis du vil have en relativt brugervenlig udveksling, der er gennemsigtig og ganske funktionel, bør du helt sikkert give SnapEx en chance.

Advarsel ⚡️: Handel med gearede futuresprodukter er utroligt risikabelt. Sørg for, at du praktiserer tilstrækkelig risikostyring

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me