Sirin Labs Review: SRN-token, der driver Finney-telefonen

Sirin Labs er et ganske unikt og kontroversielt projekt. Det er virksomheden bag den nyligt udgivne “Finney” smartphone, der er blevet faktureret som den første kommercielt tilgængelige blockchain-telefon.

Virksomheden står også bag et af de største publikumsalg i nyere historie, der rejste over $ 150 mio. I bytte for deres oprindelige SRN-token. Siden da har projektet stået over for en række udfordringer. Nogle af disse vedrører forsinkelser og andre til ledelsesteamet.

Så hvis du overvejer Sirin Labs token?

I denne Sirin Labs-gennemgang vil jeg se nærmere på projektet, teknologien og dets teammedlemmer. Jeg vil også analysere, om der er nogen potentielle brugssager eller vedtagelse af SRN-tokenet.

Hvad er Sirin Labs?

Som sagt, Sirin Labs er det firma, der producerer en kommercielt levedygtig blockchain-smarttelefon. Prissat til $ 899 er det en konkurrent til andre avancerede smartphones som Samsung S10 og iPhone X.

Finney Blockchain-telefon

Finney blockchain-telefonen. Billede via Sirin Labs

Sirin Labs er på ingen måde et nyt foretagende, og Finney følger i fodsporene på “Solarin”, som var den første og mest sikre blockchain-telefon og blev frigivet tilbage i 2016. Selvfølgelig med en pris på 14.000 $ ikke mange mennesker fik fat i en Solarin, men det beviste, at Sirin Labs kunne levere en blockchain-telefon, og nu gør Finney blockchain-telefonen tilgængelig for masseforbrugeren.

Det store spørgsmål er dog, om Finney er omkostningerne værd, og om der er efterspørgsel efter blockchain-telefonen, især da den nu står over for konkurrence fra HTC Exodus 1 og endnu vigtigere fra Samsung S10.

Sirin Labs Baggrund

Sirin Labs er blevet førende inden for sikkerhed inden for mobil blockchain, først med Solarin-telefonen og senest med Finney-blockchain-smartphonen, der inkluderer en indbygget kold opbevarings tegnebog til kryptokurver og et dedikeret dApp-center.

Sirin Labs er stiftet i Schweiz, men har også kontorer i London og Israel, hvor næsten alle ansatte er placeret. Grundlagt i 2014 af Moshe Hogeg, er virksomhedens vision at skabe en bro i kløften mellem den nuværende niche blockchain-økonomi og massemarkedet.

Sirin Labs Office

Billede via Sirin Labs

Det gør dette ved at fjerne de største barrierer for brugeroptagelse af blockchain-teknologi – sikkerhed og brugeroplevelse.

Sirin Labs er fokuseret på at levere produkter til massemarkedet, der sikrer sikkerhed og gør det let at bruge blockchain-teknologi og digitale aktiver. Den første iteration var Solarin-smartphonen, efterfulgt for nylig af frigivelsen af ​​Finney-smarttelefonen og koldopbevarings tegnebogen. Også i værkerne er en blockchain-fokuseret pc.

Sirin Labs-teknologi

En af hjørnestenene i Sirin Labs-teknologien er Sirin OS, som er en “fork” i Googles Android-operativsystem. Sirin Labs hævder, at Sirin OS er det eneste mobile operativsystem, der er sikkert nok til at bruge til opbevaring og brug af kryptokurrency på mobile enheder.

Udover at være sikker er Sirin OS beregnet til at give brugerne den samme oplevelse, som de er fortrolige med på Android-enheder. Finney-brugere vil også være i stand til nemt at bruge Play-butikken og alle Android-apps, men vil nyde den sikkerhed, der leveres af Sirin OS-gaffelen.

Brugere vil være i stand til at få adgang til og bruge deres digitale aktiver og have en velkendt smartphone-oplevelse, som Sirin Labs mener vil give Finney mulighed for at begynde masseadoptagelsen af ​​blockchain-teknologi og cryptocurrency-økonomien..

Sirin Labs Finney OS

Billede via Sirin Labs

Ud over den sikkerhed og fortrolighed, der tilbydes af Finney blockchain-smartphonen, indeholder Sirin-økosystemet også en koldtlager-kryptotegnebog, krypteret kommunikation og adgang til Sirin dApp Center på Finney. De vil nyde sikkerhed på højeste niveau, der inkluderer sådanne beskyttede teknologier som MAC-adresseradomisering, IP-adresse-skjul og det pålidelige tegnebogskærmbillede.

Desuden vil Finney give brugerne den proprietære Token Conversion Service, som muliggør problemfri og automatisk udveksling mellem understøttede tokens og mønter, hvilket eliminerer behovet for at besøge eksterne børser.

Finney Blockchain-smartphone

Finney-blockchain-smarttelefonen blev solgt i november 2018, og enhederne har leveret siden da. Finney bruger Qualcomms nyeste Snapdragon 845-processor, har en 6-tommers 18: 9-skærm, 128 GB internt lager og leveres med en ekstern lagerplads, der kan understøtte op til 2 TB Secure Digital Memory Card.

Den har også en lille tegnebogsdisplay kaldet Smart Screen, der glider op fra bagsiden af ​​enheden og ikke på nogen måde er forbundet til telefonens operativsystem. Dette holder mønter sikre og sikre, svarende til et koldt opbevaringsmiljø.

Den eneste gang der åbnes en kommunikationskanal mellem tegnebogen og telefonen, er når brugeren ønsker at overføre eller udveksle mønter. Smart Screen kan dog have brug for yderligere designarbejde. Brugere rapporterer, at det kan være svært at glide op, og det kan være svært at indtaste oplysninger på Smart Screen.

Smartphonen er en solid konkurrent, men lignende priser fra Samsung og Apple er overlegne inden for design og teknologi. Finney-telefonen udmærker sig kun rigtig, når det kommer til blockchain-teknologi. Ud over den indbyggede tegnebog inkluderer Finney også Sirin dCenter, hvor dApps kurateres og vises.

Finney-sager til telefonbrug

Finney telefon brugssager og fordele

Dette er også hjemsted for de lovede møntluftdråber og Lær & Tjen tilbud. Til sidst hævder Sirin, at disse muligheder giver Finney mulighed for at betale for sig selv, men i øjeblikket tjener du ikke mere end et par dollars værd af krypto. Desværre har der indtil videre været lidt vedtagelse af dApps, og der er ikke meget at se i dCenter.

Finney inkluderer også Sirin Cyber ​​Security Center, som inkluderer en real-time maskinlæringsdrevet IPS (Intrusion Protection System), app-hvidliste, en App Lock-funktion til individuelle apps (sikret via adgangskode eller fingeraftryk), sikker kommunikation og sikker e-mail. En Cointelegraph-app er også installeret og giver dig de seneste blockchain- og kryptovaluta-nyheder.

Finney er ganske vist godt bygget, men for prisen kan du få en bedre smartphone. Medmindre du er en hardcore-kryptokurrencyentusiast, er der sandsynligvis ringe grund til at få en Finney, især med Samsung S10, der nu har sin egen indbyggede cryptocurrency-tegnebog.

Og det er sandsynligvis, hvad de fleste mennesker også tænker på, da salget af Finney har været mindre end forventet af Sirin, der oprindeligt sagde, at de ville sælge hundreder af tusinder af Finney-håndsæt. I stedet måtte virksomheden afskedige 25% af arbejdsstyrken i april sidste år på grund af det svage salg af Finney.

Rabatter &# 128241 ;:For at anspore salget af Finney kører de også et salg på deres hjemmeside i øjeblikket, hvor du kan få $ 150 fra Finney ved at bruge koden ‘FINNEY150’ i kassen.

Sirin Labs Team

Grundlæggeren og co-CEO for Sirin Labs er Moshe Hogeg, en seriel iværksætter, der tidligere var med til at grundlægge Singulariteam, et fremtrædende israelsk tech-venture kapitalistisk køretøj. Moshe har spillet en aktiv rolle på tværs af udviklingen af ​​SIRIN LABS, specifikt ved at definere produktfunktionalitet og understøtte teknologien.

Co-CEO for Sirin Labs-projektet er Zvika Landau, der har en stærk historie inden for forbrugerelektronik og telekommunikationsinfrastrukturindustrien. Før han kom til Sirin Labs, var han Operations Director for Apple i deres placering i Israel.

Sirin Labs Team

Nogle af Sirin Labs teammedlemmer

Holdet har også støtte fra en stærk gruppe rådgivere, herunder medstifteren af ​​Ethereum Steven Nerayoff. Jeff Pulver er også rådgiver for projektet. Han er grundlægger af Vonage og grundlægger af Blockchain Token Association, blandt andre banebrydende internet- og telekommunikationsprojekter..

Moshe Hogeg retssager

Sirin Labs er ikke uden kontrovers, da dens grundlægger og co-administrerende direktør Moshe Hogeg har flere retssager, der verserer mod ham.

En blev arkiveret i Californien af ​​den canadiske internetentreprenør Adam Perzow og hævder Hogeg, Sirins formand Kenges Rakishev og den kinesisk-amerikanske Singulari-teamchef Joseph Chen bedragede sig selv og hundreder af globale investorer ud af hundreder af millioner af dollars.

Der er anlagt to yderligere retssager i Tel Aviv, og seneste er af en kinesisk statsborger, der hævder, at millioner blev taget fra ham i en “velplanlagt brod”, der blev orkestreret af Hogeg gennem hans engagement i Stox.com-sagen. Denne retssag afventer et forlig på 2 millioner dollars.

EN yderligere retssag anlagt mod Hogeg af 17 aktionærer i AOHs binære optionsselskab, der opererer som AnyOption, hævdede, at Hogeg havde smuglet aktiver fra IDC Holdings gennem sit Invest.com-websted. Denne retssag blev afgjort med ukendte vilkår.

Endelig en retssag fra milliardæren Shlomo Rechnitz blev arkiveret i marts 2018 ved amerikanske domstole og hævder, at Rechnitz købte $ 5 millioner i Mobli-aktier som følge af en bedragerisk præsentation af formidleren Jason Lyons.

Rechnitz sagsøger Lyons og Hogeg for overtrædelse af værdipapirlove og uretfærdig berigelse og sagsøger også Lyons for bedrageri, falsk og uagtsom præsentation og overtrædelse af mæglerregistreringsloven i Californien.

SRN-token

Sirin Labs har også frigivet et token med ticker SRN, som er beregnet til at give brugerne rabatter på Sirin-produkter og i sidste ende vil blive brugt i hele Sirin-økosystemet. Da SRN-token blev tilbudt i en ICO i december 2017, indsamlede $ 157,8 millioner, hvilket gjorde det til den fjerde største ICO i 2017. Midlerne var beregnet til udviklingen af ​​Finney-telefonen og den kommende Sirin OS-computer.

Tokens blev solgt for $ 0,47 hver i ICO-perioden og skød straks op og nåede til sidst et højeste niveau på $ 3,80 den 22. januar 2018. Tegnet blev derefter fanget i 2018-bjørnemarkedet og faldt det meste af året, skønt der var en kort afvisning i slutningen af ​​april 2018, da prisen faldt til ICO-niveauet.

SRN-prisydelse

SRN-prisydelse siden ICO. Billede via CoinCodex

Fra den 28. maj 2019 er en SRN værd lige under $ 0,03. I modsætning til resten af ​​kryptokurrencymarkedet har SRN-tokenet ikke set meget påskønnelse i 2019. Dette skyldes sandsynligvis manglen på Finney-salg og de potentielle problemer, der kommer fra retssager mod Moshe Hogeg..

Desuden må man undre sig over, om der stadig er mange brugssager for SRN-token overhovedet? Den vigtigste begrundelse bag SRN og behovet for en ICO er, at de ville blive brugt som et hjælpeprogram i Sirin-netværket. Men hvis der ikke er så mange telefoner, der er solgt, er der egentlig ikke noget økosystem og dermed meget lidt vedtagelse af tokens.

Så med andre ord et “hjælpeprogram” -token med meget lidt nytte ….

At købe & Opbevaring af SRN

Hvis du stadig overvejer SRN-tokens, er der over 10 udvekslinger, der viser tokenet. Dog er det kun nogle få af dem, der har nogen betydelig volumen.

Den børs, der har mest volumen, er Upbit, som har over 57% af det samlede antal. Det næststørste marked er, at Dcoin med ca. 30% af volumenet. Men måske de sikreste steder at købe SRN er fra Bittrex eller Huobi Global.

I betragtning af at Upbit har det meste af lydstyrken, vil SRN sandsynligvis generelt stå over for en del volatilitet. Dette skyldes, at de koreanske kryptomarkeder er kendt for at være meget modtagelige for negativ nyhedsstrøm og FUD. Selvom nyhederne ikke har noget at gøre med Sirin Labs eller Finney, kan det stadig have stor indflydelse på prisen.

SRN-tokenet er et ERC-20-token, så hvis du ikke ejer en Finney-telefon for at beholde dine SRN-tokens, kan du sikkert gemme dem i enhver ERC-20-kompatibel tegnebog. Disse inkluderer lignende MetaMask, MyEtherWallet eller MyCrypto.

Protokoludvikling

Mens Sirin Labs har formået at udvikle deres Finney-telefon, og den er på markedet, kan vi ikke glemme, at dette stadig er et blockchain-baseret projekt. SRN-tokens blev udstedt i massesalget som et hjælpeprogram i en decentral protokol.

Som sådan er det nyttigt at se på mængden af ​​arbejde, der er udført på protokollen. Der er intet nøjagtigt mål for, hvordan man bestemmer dette, selvom en af ​​de bedste tommelfingerregler er at se på deres GitHub-aktivitet.

Derfor besluttede jeg at dykke ned i Sirin Labs GitHub og observer det aktivitetsniveau, som de foregik der. Nedenfor er de samlede forpligtelser til deres tre mest aktive repos i det forløbne år.

Sirin Labs GitHub

Sirin Labs GitHub forpligter sig til udvalgte repos, sidste 12 måneder

Jeg tror, ​​vi alle kan se, at der næsten ikke foregår nogen aktivitet her. Der er yderligere 6 repos, men de har alle lignende aktivitetsniveauer.

Det er svært at tro, at dette er et projekt, der samlede over $ 150 mio. Der er blockchain-projekter, der absolut ikke har rejst noget, der begår mere kode på en dag, end Sirin labs har begået på et år.

Selvfølgelig har de arbejdet på telefonens hardware og operativsystem, og måske var en stor del af deres tid brugt på dette. At have ingen open source-kode på en decentral protokol er dog ganske uheldigt …

Konklusion

Der er ingen tvivl om, at Sirin Labs har været medvirkende til at skubbe blockchain- og kryptovalutaindustrien frem gennem opfindelsen og frigive sin blockchain-cryptocurrency-tegnebog-smartphone. Det, der er usikkert, er, om den telefon vil vise sig rentabel for virksomheden.

Det forekommer mere sandsynligt, at branchegiganter som Samsung og HTC vil få langt større succes, da de har mange års erfaring med at designe og markedsføre smartphones og kan tilbyde forbrugerne produkter med bedre design og flere funktioner..

Det betyder ikke, at Sirin ikke vil have succes i sig selv. Sirin OS er en god mulighed for virksomheden, der kan licensere brugen af ​​det sikre operativsystem til andre mobiltelefonproducenter.

Det lover dog ikke rigtig godt for SRN-token, da det ikke kan få trækkraft, hvis der ikke er et Sirin-økosystem baseret på virksomhedens eget produkt.

Der er også spørgsmålet om alle retssager, der verserer mod Hogeg, og om der var nogen forseelser forbundet med Sirin Labs, og især dens enorme $ 158,7 millioner ICO.

Med SRN-token ned over 90% fra ICO-prisen og små tegn på genopretning, vil flere retssager begynde at dukke op mod Hogeg og hans nuværende firma Sirin Labs?

Fremhævet billede via Fotolia

Ansvarsfraskrivelse: Dette er forfatterens udtalelser og bør ikke betragtes som investeringsrådgivning. Læsere bør gøre deres egen forskning.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me