SelfKey (KEY) Oversigt: Self-Sovereign Identity Management

Når det kommer til blockchain-identitetsstyring, er et projekt, der har vundet en hel del interesse, det af SelfKey.

SelfKey forsøger at skabe et økosystem, hvor brugerne kan bevare fuldt ejerskab af deres digitale identitet uden risiko for tyveri i centraliserede databaser. Denne teknologi giver også mulighed for udvekslinger og ICO’er til fuldt ud at kontrollere handlende og bidragsydere til projektet.

Kan SelfKey dog ​​skille sig ud fra konkurrencen?

I denne anmeldelse af SelfKey giver vi dig alt hvad du behøver at vide om projektet. Vi vil grave i den underliggende teknologi såvel som holdets baggrund og erfaring. Vi analyserer også KEY-token-brugstilfælde og prispotentiale

Hvad er SelfKey?

Selvtast arbejder på at skabe et Self-Sovereign Identification System (SSID), der er baseret på blockchain og decentraliseret, hvor alle identitetsoplysninger forbliver fuldt ud i kontrol med den person, den tilhører.

Hvad er SelfKey

SelfKey-oversigt

SelfKey-teknologien gør det muligt for folk at gemme alle deres identifikationsoplysninger og dokumenter på deres egen enhed, hvilket betyder, at information kun skal indtastes en gang, og det bliver uudsletteligt på blockchain. Dette bliver stadig mere værdifuldt, når du ser markedet, som SelfKey implementeres, hvilket giver brugerne adgang til en bred vifte af tjenester og produkter ved hjælp af deres universelle digitale id.

SelfKey blev oprettet af KYC Chain, en Hong Kong-løsningsudbyder inden for Know-Your-Customer-området, der har gjort forretning siden 2013. KYC Chain’s kundebase inkluderer globale banker, immigrations- og advokatfirmaer.

KYC-dilemmaet

Teamet hos KYC Chain udviklede SelfKey til at imødegå begrænsningerne i nuværende identitetssystemer, som inkluderer:

 • Ineffektive KYC-processer: Selvom KYC er blevet et obligatorisk krav i mange brancher, forbliver processen tidskrævende og dyr. Fysiske dokumenter skal gentagne gange uploades, behandles og opbevares, hvilket skaber ineffektivitet i KYC-processen. Der er også sikkerhedsrisici forbundet med at sende identitetsdokumenter for at opfylde KYC-kravene.
 • Sikkerhedsrisiko: De centraliserede databaser, der bruges til identitetssystemer, er i øjeblikket et enkelt fejlpunkt, hvilket gør dem mere sårbare over for databrud i stor skala. Tænk bare på de databrud, der er set for nylig på Equifax og Facebook. Centraliserede identitetssystemer er et ansvar og en årsag til mange identitetstyverier.
 • Databeskyttelsesforskrifter: Naturligvis er der udviklet regler for at beskytte data mod ovenstående sikkerhedsrisici, men disse regler er forskellige fra en jurisdiktion til en anden. Dette har skabt ineffektivitet og højere omkostninger, især for mindre virksomheder. Det forhindrer også brugere i at have fuld kontrol over deres egne identitetsdata.
 • Begrænset adgang: De centraliserede datalagringsoperatører har i mange tilfælde begrænset adgang til identitetsdata for at undgå identitetstyveri og databrud. Dette har skabt et problem for identitetsejerne, der finder ekstreme begrænsninger i at kunne få adgang til deres egne identitetsdata på grund af adgangsbegrænsninger, der er indført af dataindsamlere..

SelfKey-økosystemet

SelfKey består af to forskellige komponenter ud over det native token, der letter handlinger inden for dette økosystem. Disse to komponenter er SelfKey-tegnebogen og SelfKey Marketplace.

SelfKey-tegnebogen


Det SelfKey tegnebog, som er i beta siden juni 2018, er det, hvor brugere kan gemme og administrere deres identitetsdokumenter og attributter sikkert. Derudover giver det brugerne mulighed for at administrere deres kryptokurrencyporteføljer (understøtter i øjeblikket ERC-20-tokens).

Tegnebogen er i øjeblikket tilgængelig til Windows og OSX. Det gemmer alle brugeridentitetsdokumenter og oplysninger sikkert på brugerens egen enhed, hvilket sikrer privatlivets fred og total kontrol over deres egne oplysninger. Tegnebogen tilbyder også notarisering eller simpel verifikation af dokumenter gennem kvalificerede attester.

SelfKey Wallet Interface

SelfKey Wallet-grænsefladen

SelfKey-tegnebogen fungerer som et universelt ID, hvilket giver brugerne en problemfri måde at få adgang til en række tjenester og produkter gennem SelfKey-markedspladsen. Data forbliver dog sikre, da alle data, der er gemt på brugerenheden, ikke er bundet til SelfKey ID på nogen måde.

Dashboardet er rent og simpelt, hvilket giver brugerne nem adgang til både deres ID-data og cryptocurrency-beholdninger.

SelfKey Marketplace

SelfKey-markedspladsen er allerede i alfa-testfasen. Det giver Safekey-brugere let adgang til tjenester og varer, og da ID-oplysninger allerede er gemt sikkert, vil det i høj grad reducere papirarbejde og forsinkelser, der ligger i den nuværende KYC / AML-behandling. SelfKey har identificeret 22 servicekategorier at tilbyde på sin markedsplads, og halvdelen af ​​dem har allerede etablerede partnere.

SelfKey ID

ID-portalen i SelfKey-tegnebogen er ret brugervenlig og nem at navigere. Det giver også mulighed for hurtig og nem redigering af ID-attributter, når det er nødvendigt. De fleste brugere kan udfylde alle felter og vedhæfte alle nødvendige dokumenter på under 5 minutter.

Og når SelfKey ID er færdig, kan det bruges på tværs af hele sortimentet af varer og tjenester, der er tilgængelige på SelfKey-markedet. Dette vil være en enorm tids- og pengebesparende funktion. Dette afhænger naturligvis af, at Safekey er i stand til at skabe partnerskaber og tiltrække udbydere til deres markedsplads.

SelfKey ID

SelfKey ID

Da SelfKey ID forbliver i beta, er det endnu ikke muligt at se det komplette udvalg af produkter og tjenester, der i sidste ende vil være tilgængelige, men SelfKey-teamet har brede ambitioner. I teorien vil enhver virksomhed, der har brug for KYC eller enhver form for identitetsbekræftelse, være en god pasform for SelfKey, som inkluderer bank, finansielle tjenester, juridiske tjenester, indvandringstjenester, forsikring og endda sundhedsydelser.

Selfkey har lavet sin kildekode og API open source, hvilket kan øge vedtagelsen, da enhver virksomhed vil være i stand til at bygge på SelfKey-applikationslaget for at inkludere nye tjenester.

SelfKey Team

SelfKey har et stort team, der består af over 80 ansatte inden for udvikling, vækst, juridisk og rådgivning. Omkring en tredjedel af teamet består af udviklere og ingeniører, hvilket har hjulpet projektet med at komme hurtigt fremad. Selvom holdet er baseret i Hong Kong, er SelfKey-fonden en enhed, der er registreret i Mauritius.

Edmund Lowell Selfkey

Grundlægger af SelfKey, Edmund Lowell holder en tale på Malta. Kilde: Twitter

Lederen for SelfKey-teamet er administrerende direktør for KYC Chain, Edmund Lowell. Han er en seriel iværksætter, der har grundlagt et antal virksomheder inden for identitetsrummet.

SelfKey har også en stor og forskelligartet gruppe af rådgivere, der hjælper med at guide projektet. Disse rådgivere er spredt på tværs af branchegrupper og geografiske områder, som ikke kun kan hjælpe med at drive teknologien fremad, men også i at samarbejde med de krævede regulerende organer.

Selfkey køreplan

SelfKey har for nylig afsluttet deres integration med Ledger og Trezor hardware tegnebøger. I slutningen af ​​2018 arbejder teamet på følgende mål:

 • Markedsplads for kryptovalutaudvekslinger
 • Indsatsfunktionalitet for KEY Token
 • Start af “Login med SelfKey” -knappen & Browser-udvidelse
 • Incorporations Marketplace

Fordi hver markedsplads kræver sin egen intensive udvikling, og da der er 22 forskellige markedspladskategorier, kan det tage lidt tid at fuldføre fuld adgang til alle markedspladskategorierne.

Selfkey-præstationer

Nogle nylige bedrifter fra SelfKey Team

På vej mod 2019 forventer holdet at fokusere på følgende mål:

 • Bankkontomarked
 • Tillid & Foundations Marketplace
 • Bopæl & Pas markedsplads
 • Dedikeret funktionalitet for kravudstedere
 • Lancering af DID / DIF Identity Architecture
 • SelfKey Mobile Wallet Alpha (Android & iOS)
 • Virksomhedsidentitet Wallet Launch
 • Multisignaturfunktion til portefølje af virksomhedsidentitet
 • Login med SelfKey integreret med 10+ websteder

Nøgle-token

Det indfødte SelfKey-token går efter tickersymbolet KEY, og det er et ERC-20-token, der blev bygget på Ethereum-blockchain. KEY er et værktøjstoken, der tjener til at give værdi på SelfKey-netværket.

På dette tidspunkt forventes det, at KEY-tokens vil blive brugt til at få adgang til varer og tjenester på SelfKey-markedspladsen. De vil også blive brugt til at betale for notarisering, verifikation og certificeringstjenester samt eventuelle gebyrer såsom for at åbne en bankkonto eller starte en forsikringspolice.

Virksomheder, der tilbyder deres tjenester på SelfKey-markedet, forventes at låse et bestemt antal KEY-tokens i en smart kontrakt. Brugere og certifikater forventes også at placere KEY-tokens til forskellige formål, og dette forventes at medføre, at værdien af ​​KEY stiger i direkte relation til netværksbrug. Tokenforsyningen er fastsat til 6 milliarder, så øget efterspørgsel fra netværket burde øge prisen på KEY-token.

Binance Nøgle

Tilmeld dig Binance og køb KEY-tokens

SelfKey afholdt en ICO i januar 2018, hævede $ 21,8 millioner og solgte 2 milliarder KEY-tokens til $ 0,015 hver. Tokenet nåede en heltidshøjde på $ 0,07 kort tid efter den 15. januar, men faldt derefter til under $ 0,006 i juni 2018. Det sprang højere, da SelfKey-tegnebogen blev frigivet og nåede over $ 0,03 i begyndelsen af ​​juli 2018, men har endnu en gang afvist og pr. november 2018 handles det til kun 0,005 $ eller cirka 65% under ICO-prisen.

Næsten hele handelsvolumenet i KEY er på Binance, hvor du kan købe det ved hjælp af BTC eller ETH. Der sker meget lille volumenhandel på KuCoin og OKEx.

Da KEY er et ERC-20-token, kan det gemmes i enhver ERC-20-kompatibel tegnebog, men da SelfKey-tegnebogen også bruges til din identitetsdatalagring antages det, at du gemmer den der. SelfKey-tegnebogen har også integration med Trezor- og Ledger-hardwaretegnene til dem, der søger ekstra sikkerhed.

SelfKey styrker

Den mest fremtrædende styrke for SelfKey er, at dens universelle digitale ID-løsning giver brugerne mulighed for effektivt og problemfrit at udfylde KYC-krav på tværs af en række tjenesteudbydere. Mere kritisk opretholder brugeren fuldstændig kontrol over deres egne data til enhver tid.

SelfKey blev ikke startet af en lille gruppe udviklere, men var udgangspunktet for et allerede fungerende firma. Med KYC Chain, der understøtter SelfKey-udviklingsprocessen, har den adgang til erfaring, ekspertise og infrastruktur i KYC-branchen.

Selfkey-teammedlemmer

Omfattende team, der arbejder på SelfKey. Kilde: SelfKey-blog

SelfKey har allerede oprettet en omfattende liste over partnere, der vil være involveret i SelfKey økosystem og markedsplads. Dette viser, at projektet har fået trækkraft og vil have en stærk lancering, når dets beta-testperiode afsluttes.

Endelig med 22 markedskategorier, der allerede er identificeret, og halvdelen af ​​dem i udviklingsbrugere kan forvente at have adgang til en bred vifte af tjenester og varer ved hjælp af deres universelle digitale id.

SelfKey svagheder

På ulempen er SelfKey i en ekstremt konkurrencedygtig niche. De er langt fra det eneste projekt, der forsøger at løse det digitale ID-problem. For eksempel har Civic (CVC) eksisteret meget længere end SelfKey og er længere fremme i produktudvikling. Når det er sagt, har udviklingshastigheden hos SelfKey været sådan, at de snart vil overhale og overgå Civic og andre konkurrenter.

En anden ulempe er den lange udviklingsproces. Et færdigt produkt lanceres sandsynligvis først i 2020, men dette gælder for mange blockchain-baserede produkter.

Konklusion

SelfKey arbejder på at løse et globalt problem med kedelig og dyr KYC-behandling. Deres løsning af et universelt ID forventes at give brugerne problemfri adgang til en bred vifte af tjenester og varer, der kræver ID-dokumenter. Da KYC-kravene kun øger, bør SelfKey-løsningen blive mere og mere nyttig.

SelfKey er bakket op af et etableret forretnings- og erfarent team og har allerede dannet flere stærke partnerskaber. Udviklingsteamet har bragt produktet hurtigere på markedet end konkurrenterne, hvilket kan placere SelfKey foran i sin branche i det kommende år.

Fremhævet billede via Fotolia & Selvtast

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me