SEC ser skrivningen på væggen – konsekvenser for ICO’er

For nylig udsendte direktøren for SEC’s Division of Corporate Finance nogle interessante kommentarer under Yahoo Finance All Markets Summit vedrørende kryptokurrency. Det var rart at se den øverste SEC-embedsmand indrømme, at:

… Hvad jeg tror kan være mest spændende ved distribueret hovedbogsteknologi – det vil sige potentialet til at dele information, overføre værdi og registrere transaktioner i et decentraliseret digitalt miljø. Potentielle applikationer inkluderer supply chain management, licens til intellektuel ejendomsret, overførsel af aktieejerskab og utallige andre …

Dette fortæller mig, at de indrømmer, at de så at sige kan se teksten på væggen, at kryptokurrency er fremtiden på mange, mange måder. Reglerne for overholdelse af ICO-kryptokurrency bliver mere tydelige hver dag. Crypto tech-samfundet forbereder sig på en enorm markedsforstyrrelse.

Da stien bliver mindre vag og let at krydse for både udstedere og investorer For nylig udsendte direktøren for SEC’s Division of Corporate Finance nogle interessante kommentarer under Yahoo Finance All Markets Summit vedrørende cryptocurrency.

Det var rart at se den øverste SEC-embedsmand indrømme, at dette fortæller mig, at de indrømmer, at de kan se teksten på væggen så at sige, at kryptokurrency er fremtiden på mange, mange måder.

Hvad dette betyder

SEC-kontorer i New York

SEC-kontorer. Billedkilde: nypost

Kryptosamfundet og ikke-kryptos både tager et kollektivt suk af lettelse. Offentligheden er blevet fodret med skeer med idealer om, at det er ‘ulovligt’ som et ‘mørkt marked penge’ eller ‘terrorist’ værktøj, men snarere som en legitim teknologi. Selvfølgelig ville han ikke komme til at sige, at denne nye distribuerede hovedbogsteknologi har potentialet til at eliminere moderne bank, som vi kender den.

Ironisk nok er det løsningen på dette ‘fiat token’, der er trykt med en uendelig forsyning af et semi-anonymt team, der kalder sig “Federal Reserve”. Det neoklassiske gældsslaverisystem nærmer sig slutningen. Kode er lov.

Han undlod også at nævne, at det er løsningen på dette mystiske “Fiat” -token, der er trykt med en endeløs forsyning af et team, der kalder sig “Federal Reserve”, håndhævet af andre ikke-statslige institutioner. At kaste gældsslaveriets åg til side er, hvad Satoshi efter min mening ønskede.

Det berygtede “sikkerhedsspørgsmål”

Hinman gik dog direkte til slag og berørte, hvor mange hold der har været i benægtelse af, at deres mønt er et ‘sikkerheds’ aspekt i forbindelse med indsamling af midler i en ICO. Især behandler han hovedspørgsmålet om “… om et digitalt aktiv, der tilbydes som sikkerhed, over tid kan blive noget andet end en sikkerhed”.

Han henviser til, om en ICO kan skaffe penge som et hjælpeprogram for at undgå ICO-regler, og om de senere “over tid” rent faktisk kan blive det “noget andet” – udvikler sig fra det, der oprindeligt sælges (teknisk set en sikkerhed) til det, der kan betragtes over tid som et hjælpeprogram.

Direktør Hinman fortsætter med at udnytte dette spørgsmål i sammenhæng med Howey-testen. For dem, der ikke er fortrolige med det, fortæller han fakta om Howey-sagen, og den gælder for værdipapirlove. Han sagde:

En hoteloperatør solgte interesser i en citruslund til sine gæster og hævdede, at den solgte fast ejendom, ikke værdipapirer. Mens transaktionen blev registreret som et salg af fast ejendom, omfattede den også en servicekontrakt til dyrkning og høst af appelsinerne. Køberne kunne have arrangeret at betjene lunden selv, men faktisk var de fleste passive og stolede på Howey-in-the-Hills Service, Inc.’s indsats for at få tilbage. I formuleringen af ​​testen for en investeringskontrakt understregede Højesteret: “Formen [ignoreres] substansen, og der lægges vægt på den økonomiske virkelighed.” [5] Så det påståede køb af fast ejendom blev fundet at være en investeringskontrakt. – en investering i appelsinlunde var under disse omstændigheder en investering i et værdipapir.


Direktør Hinman fortsætter med at udnytte dette spørgsmål i sammenhæng med Howey-testen. For dem der ikke kender det, anvender han analogien af ​​det på en mønt og fortsætter med at sige:

Hvis dette var en mønt, der blev solgt med en forventning om fortjeneste, kan et hold ikke bare kalde det en ejendomstransaktion og omgå love om investeringstransaktion. Dette gælder især under markedsføring til investorer, at de med sikkerhed kan forvente afkast fra de appelsinlunde, der findes på fast ejendom. Salget af appelsinlunde var en investeringskontrakt, ikke blot et stykke jord, der var underlagt love om fast ejendomstransaktion.

Mønten er stadig en sikkerhed, når den sælges på ICO-niveau, og hvorvidt den giver et hjælpeprogram senere eller ej, eller hvis den markedsføres på en måde, der antyder et fremtidigt afkast til investorerne fra appelsins fortjeneste (eller til masternoder) i tilfælde af kryptokurrency som et eksempel).

Derefter, fordi der er en forventning om, at aftalen senere giver en økonomisk fortjeneste til investorer, er det helt klart en investeringskontrakt i sammenhæng med, hvordan SEC ser på krypto. Og i tilfælde af krypto er disse tokens / mønter, der sælges under ICO’er, værdipapirer og ikke utility-tokens, hvor fundraising er underlagt værdipapirreglerne.

Hinman fortsætter med at præcisere yderligere:

I et stykke tid troede nogle, at sådan mærkning i sig selv kunne fjerne transaktionen fra værdipapirloven. Jeg tror, ​​at folk nu er klar over, at mærkning af en investeringsmulighed som en mønt eller et token ikke opnår det resultat.

Artiklen er meget klar – det er næsten som om Hinman giver en klar vej og vejledning til fremtidige ICO’er for at lindre deres bekymringer over, hvilken type finansielt instrument deres mønt repræsenterer, og hvilke regler der gælder for at rejse kapital til det.

Sådan spiller dette ud

GoldSmith Consulting

GoldSmith Consulting

Hos Goldsmith forbereder vores bureau sig på at blive autoritet til ICO-lanceringer, effektiv kryptooverholdelse af disse nye regler, samtidig med at det gøres ombordstigning for virksomheder, der ønsker at rejse kapital nemmere og hurtigere. Vi ønsker, at de skal være i stand til nemt og sikkert at anskaffe investorer i henhold til disse nye love. Dette vil igen give os en fordel i forhold til andre virksomheder, der ikke følger denne model.

For nylig fjernede Bittrex-børsen en masse mønter, der var en forpligtelse, idet disse nye regler blev indført mest sandsynligt og måske en trussel mod deres status som en børs, der kører i USA. Disse modeller vil udvikle sig for at gøre det lettere for både investorer og møntteam at videregive og registrere alt efter behov korrekt og gøre indsamlingsprocessen effektiv og nem.

Uanset om du er RegCF Portal eller en mæglerforhandler, der ikke skubber nogen cap ICO’er online, er det vores ansvar som udviklere og fintech-virksomheder at skabe et smart, sikkert miljø for investorer at investere i krypto. Vi er nødt til at placere os parallelt for at levere de smarteste systemer og de reneste brugergrænsefladeoplevelser på markedet.

Til gengæld vil dette hjælpe med at tiltrække flere store penge-investorer og private investeringspuljer på scenen. Vi kan måle vedtagelse på mange måder, hvoraf den ene er den mængde fiat, vi strømmer ud af banker og på kryptobørs i næsten alle lande.

Vi ser alle denne sektor transformere i et rasende tempo. At finde det rigtige startpunkt for disse markedsforstyrrelser vil være en meget rentabel beslutning for fintech-teams, udstedere og investorer. Et mål bevæger sig fremad er at opretholde de krypto-anarko-kapitalistiske rødder, mens du går ind i mainstream til masseadoption på den bedste måde.

Regulering vil sandsynligvis ske i en vis grad på et eller andet tidspunkt. Mods i krypto største grupper kender nøjagtigt ironien ved regulering i dette rum. Topsamfundene arbejder hårdt på at filtrere svindel ud og holde de nye adoptere sikre.

Dernæst kan vi se et marked for KYC / og akkrediteringsapps, der gør det nemmere med universelle logins, der ligner de websteder, der tillader login via Facebook eller Google-identiteter. Efterhånden som tiden skrider frem, bliver tingene lettere.

Det vil være gennemsigtige og legitime mønter, glatte SEC-venlige ICO-lanceringer og seriøse crypto dev-teams, der udstiller seriøse crypto-apps, der bringer den masseadoption, vi har ventet på..

Hver dag er fremtiden for krypto. Satoshis drøm om tillidløse peer-to-per-tx’er er den næste udvikling i penge og er en af, hvis ikke den største markedsforstyrrelser i det 21. århundrede. Forvent hvad der er næste.

Fremhævet billede via Fotolia

Ansvarsfraskrivelse: Dette er forfatterens udtalelser og bør ikke betragtes som investeringsrådgivning. Læsere bør gøre deres egen forskning.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me