Sådan styres flere porteføljer med rejer

>

Med den nylige frigivelse af funktionen med flere porteføljer i Shrimpy-applikationen vil mange brugere undre sig over, hvordan de kan udnytte flere porteføljer til at opbygge en robust porteføljestyringsstrategi.

I hele denne artikel vil vi diskutere de forskellige måder, du kan strukturere din portefølje på, fordele dine midler og forenkle din ledelsesproces.

Almindelig brug, flow og opsætning

Hvis du ønsker at bruge de nye porteføljefunktioner til deres fulde potentiale, er der et par nøgleprocesstrømme, som vi mener ville være fordelagtigt at bruge til din porteføljekonfiguration.

Første opsætning

En potentiel måde at oprette din Shrimpy-konto på er at adskille din konto i flere porteføljer, så du kan køre flere strategier på samme tid. Hver portefølje kan automatisere en strategi, så hvis du har 3 forskellige porteføljer, betyder det, at din samlede konto kan bruge 3 forskellige strategier på samme tid.

For nemheds skyld anbefaler vi at bruge standardporteføljen som en “sortlistet” portefølje. Det betyder, at fondene i denne portefølje aldrig bliver automatiseret med en strategi. I stedet vil de fungere som et iscenesættelsesområde for nye fonde, der kommer ind i din portefølje eller fonde, der forlader din portefølje.

Hvis du vil køre 3 forskellige porteføljestrategier, kan du derefter oprette 4 forskellige porteføljer. Standardporteføljen vil være “Blacklist” -porteføljen, hvor du har midler, der ikke automatiseres med Shrimpy. De andre 3 porteføljer vil blive navngivet ud fra den strategi, du kører for hver portefølje. For eksempel kan du have en “Indeksportefølje”, en “Stablecoin-portefølje” og en “Lavkapitalportefølje. Hver af disse porteføljer styres helt adskilt fra de andre porteføljer.

Lær hvordan du overfører penge til en ny portefølje.

Udtrækning af midler

Når du trækker penge, anbefaler vi stærkt, at de midler, du ønsker at trække, først overføres til din standardportefølje. Dette gør det muligt for Shrimpy at vide, hvilke midler der trækkes ud.

Hvis du trækker en kryptovaluta ud, og det kryptoaktive ikke er i din standardfond, ved Shrimpy ikke, hvilken portefølje disse midler skal fjernes fra. Som et resultat matcher adfærden muligvis ikke dine forventninger.

Deponering af midler

Eventuelle midler, der deponeres på din vekselkonto, vises ALTID i din standardfond. Det betyder, at hvis du har 3 forskellige porteføljer, vises fondene kun i din standardfond. Dette er bevidst og spiller en nøglerolle i vores design.

Hvis du vil automatisere midler, der er deponeret (for eksempel med en DCA), beder vi i øjeblikket dig om at tildele en automatisering til din “Standardportefølje”. Hvis du ikke ønsker, at dine deponerede midler skal automatiseres, kan du gøre dette ved ikke at tildele en strategi til din “Standardportefølje”.

Gennemsnit af dollaromkostninger

Dollar-cost Averaging (DCA) vil nu opstå, når en portefølje har DCA aktiveret, og nye midler overføres til porteføljen. Hvis du f.eks. Har en portefølje, der i øjeblikket har en aktiv DCA aktiveret, begynder Shrimpy, når du overfører pengene til porteføljen, processen med at tildele disse midler baseret på dine allokeringer til den portefølje.

Det fantastiske ved denne nye adfærd er, at det giver alle en måde at systematisk overføre midler til en portefølje og udføre en DCA-strategi.

Lær mere om gennemsnit af dollaromkostninger.

Handel på en børs

Handl IKKE på børsen uden for rejer. Hvis Shrimpy registrerer en handel på børsen for et aktiv, føjes disse saldi automatisk til standardporteføljen og fjernes fra andre porteføljer.

Årsagen til, at vi har denne adfærd, er, at det ikke er muligt for os at vide, hvorfor du foretog denne handel. Vi ved ikke, om du ikke længere vil have os til at automatisere disse midler, hvis der er noget galt, hvis du vil have disse midler fjernet fra din portefølje osv. Så vær opmærksom på, at enhver handel, der foretages uden for Shrimpy, automatisk vil resultere i vi flytter disse midler til din standardportefølje.

Forsigtig: At placere åbne ordrer på børsen uden for Shrimpy vil føre til uventet opførsel. Shrimpy annullerer ikke åbne ordrer, du placerer på børsen uden for Shrimpy (selvom denne adfærd kan ændre sig i fremtiden). Det betyder, at Shrimpy ikke kan handle med de midler, der er låst i ordrer. Dette er i øjeblikket den forventede adfærd.

Handelsgebyrer

Når du udfører handler for hver portefølje, tages handelsgebyrer under processen. Nogle gange gøres dette i form af en tilbudsvaluta, basisvaluta eller endda nogle gange et byttetoken.

Da det er muligt at oprette en portefølje af aktiver uden en tilbudsvaluta eller en børs, skal vi være opmærksomme på, hvordan dette påvirker vores portefølje.

Hver handel kan pådrage sig gebyrer. Hvis disse gebyrer betales fra en kryptokurrency, der ikke er i din portefølje, betyder det, at de skal tages fra en anden portefølje. Dette kan medføre ulige adfærd på lang sigt, hvor den ene portefølje langsomt falder i værdi, mens den anden ikke gør det.

For at forhindre dette problem anbefaler vi enten at have nogle af de almindelige kursvalutaer i hver automatiserede portefølje eller at have disse aktiver i den sortlistede portefølje til at styre gebyrerne.

Dette er ikke et kritisk problem. I de fleste tilfælde vil du ikke engang bemærke, at dette sker. Det er dog noget at overveje, når du konstruerer din portefølje.

Eksempler

I de følgende eksempler gennemgår vi et par scenarier, som du måske oplever, og beskriver hvordan vi anbefaler den hypotetiske person at styre disse situationer..

Efter to ledere

For at følge to ledere anbefaler vi, at du opretter to nye porteføljer, der ikke er din “standardportefølje”. Dette giver dig mulighed for at behandle din standardportefølje som et separat sted, hvor du kan tilføje eller fjerne midler fra dine børser uden at skulle påvirke dine andre porteføljer.

Når du har oprettet to nye porteføljer, kan du navngive dem noget som “Social One” og “Social Two”, på den måde husker du, at disse to porteføljer er dem, der følger sociale ledere.

Nu er vi på vej til den sociale fane. Vi kan gennemse sociale ledere for at finde dem, vi vil følge. Når vi har fundet en leder, som vi vil følge, skal du blot klikke på “Start automatisering” i porteføljen. (Bemærk: Ledere kan have flere porteføljer, så sørg for at kommunikere med lederen, så du ved, hvilken portefølje de foretrækker, du følger). Du får derefter mulighed for at vælge hvilken af ​​dine porteføljer, du vil have lederen til at administrere.

Bemærk: Porteføljer kortlægger 1 til 1 med lederporteføljer. Det betyder, at du ikke følger hele lederen. Du følger en af ​​deres porteføljer.

Lær hvordan du følger en social leder.

Blandede strategier

Forestil dig, at du vil have 2 forskellige brugerdefinerede strategier, der er designet af dig selv ud over at følge en leder. Dette er også muligt med funktionen til flere porteføljer.

Start med at oprette 3 porteføljer (udover “Standard” -porteføljen). Hver af disse porteføljer kan navngives i henhold til den strategi eller funktion, som du gerne vil have den. I dette eksempel kunne vi navngive dem “Indeksportefølje”, “BTC og ETH” og “Social portefølje”.

Når hver af disse er oprettet, skal du overføre det beløb, du ønsker, at hver af disse porteføljer skal administrere. Vi kunne gøre noget som 25% til hver af de 3 porteføljer og efterlade de sidste 25% i vores standardportefølje.

Dernæst kan vi gå til fanen “Automation” for at designe de strategier, som vi vil automatisere på hver af vores tilpassede porteføljer. “Indeksporteføljen” kunne have et indeks over de 10 største aktiver vægtet efter markedsdækning. “BTC og ETH” -porteføljen kan være en 50:50 opdeling af BTC og ETH. Når du har foretaget dine automatiseringer, kan du anvende dem i din portefølje ved at vælge “Start automatisering”. Det er her, du vælger den portefølje, du vil automatisere.

Nu hvor vi automatiserer vores brugerdefinerede porteføljer, kan vi gå over til den sociale fane, hvor vi kan finde en social leder til at følge for vores sidste portefølje. Ved at starte automatiseringen sporer du automatisk lederen over tid fra den valgte portefølje.

Du har nu 3 forskellige strategier, der kører ad gangen.

Lær mere om administration af flere porteføljer.

Sortliste aktiver

Specifikt at vælge aktiver til “sortliste” er ikke længere tilgængelig i Rejer. I stedet kan vi oprette en portefølje, der ikke har en tilknyttet strategi.

I det generelle tilfælde anbefaler vi, at standardporteføljen er den sortlistede portefølje. Det betyder, at du aldrig behøver at anvende en automatiseringsstrategi på din standardportefølje. Hvis du ikke vil have nogle fonde inkluderet i en portefølje, skal du blot flytte dem til din standardportefølje.

Årsagen til, at vi kan lide at bruge standardporteføljen som stedet for sortlistede aktiver, er, at det er her aktiver tilføjes eller fjernes fra dine porteføljer. Det skaber det perfekte iscenesættelsesområde og sortlistesektion til dine porteføljer. Når fondene vises i din standardportefølje, kan du derefter flytte dem til den valgte portefølje.

De fleste mennesker vil drage fordel af at bruge standardporteføljen på denne måde, men vi har ingen begrænsninger for, hvordan du segmenterer dine porteføljer og administrerer din strategi.

Enkel rejer

Hvis du er en person med enkel smag, der ikke kan lide alle de komplicerede flere porteføljefunktioner, er det ikke et problem! Du behøver ikke oprette flere porteføljer, hvis du ikke vil. Du kan fortsætte med at bruge Shrimpy med kun en standardportefølje. Det betyder, at du vil vedhæfte en automatisering til standardporteføljen, som stort set vil omfatte hele din udvekslingskonto.

At gøre dette vil gøre, at Rejer i det væsentlige er den samme på er har altid været.

100% af midlerne

Husk at Shrimpy forvalter 100% af de midler, du ejer på den linkede børs. Hvis du ikke har flere porteføljer, betyder det, at 100% af dine midler bruges af standardporteføljen. ALLE strategier, der er knyttet til standardfonden, bruger alle midlerne på din vekselkonto til at udføre strategien.

Selvom du har flere porteføljer, skal du stadig administrere 100% af dine midler med Shrimpy. Selvom du kun ønsker, at 50% af dine midler skal automatiseres, skal dette specificeres i Shrimpy ved at oprette flere porteføljer, der hver administreres individuelt.

Afsluttende tanker

Vi ønskede at sikre, at denne opdatering ikke forstyrrer den måde, folk i øjeblikket forvalter deres midler med Shrimpy. Vores mission var at gøre denne opdatering kun tilføje funktionalitet til de mennesker, der ønskede det, men hold dig af vejen for folk, der ikke ønsker de nye funktioner.

Vores team brugte betydelig tid på at udvikle disse opdateringer med utrolig omhu. Det krævede flere gentagelser af design og hensyn til selv de mindste detaljer. Vi håber inderligt, at alle nyder at bruge de nye opdateringer. Hvis du har feedback, så del dine tanker i vores telegram eller e-mail os på [email protected]

Glem ikke at tjekke Shrimpy-webstedet, følg os videre Twitter og Facebook for opdateringer, og still spørgsmål til vores fantastiske, aktive samfund på Telegram & Uenighed.

Rejerholdet

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me