Sådan oprettes en forskellig kryptoportefølje med Coinbase Pro

>

Coinbase har været en førende udveksling i kryptorummet i flere år nu. Ikke kun giver de den mest robuste fiat-rampe til at komme ind i krypto, men de har også en hurtigt voksende krypto til krypto-udveksling – Coinbase Pro.

Coinbase Pro | Digital aktivudveksling

Coinbase Pro har et varieret udvalg af de bedste aktiver, der er tilgængelige på kryptomarkedet. For at få fat i fordelene ved denne hurtigt voksende industri for din portefølje, vil vi gå igennem trinene til at opbygge din første kryptokurrencyportefølje. Når du er klar, har du en nem måde at administrere din portefølje over tid.

Tilmeld dig Coinbase

For at købe kryptovaluta skal vi først oprette en Coinbase-konto. Det er her, vi køber vores første kryptokurrency og senere flytter den til Coinbase Pro-udveksling.

Trin 1: Gå til Coinbase

Vores rejse ind i krypto begynder med at gå til https://www.coinbase.com/. På den side, der indlæses, vil du se en knap øverst til højre, der siger “Kom i gang” eller “tilmeld dig”. Gå videre og klik på den knap for at tilmelde dig din Coinbase-konto. Tilmeldingsprocessen vil omfatte et antal verifikationstrin, som det kan tage lidt tid at gennemføre.

Trin 2: Log ind

Når du har gennemført tilmeldingen, er det tid til at logge ind for første gang! Du bringes til et instrumentbræt i Coinbase, der viser nogle af de populære aktiver på deres platform. I denne vejledning køber vi USDC til en omkostningseffektiv måde at komme ind i krypto på (da Coinbase ikke opkræver noget gebyr for at købe USDC).

Trin 3: Depositum

Naviger til siden “Køb / Sælg”. På denne side vil du være i stand til at linke en betalingsmetode og købe din første krypto. Vælg “USD-mønt” i rullemenuen, vælg din betalingsmetode, og indtast det beløb, du vil indbetale. Når du har valgt dit beløb, skal du klikke på knappen “Køb USD-mønt”.

Depositum kan tage noget tid at behandle. Du kan se, at det vil tage 5 dage for min konto, før jeg kan sende USDC fra Coinbase.

Lad os oprette vores Coinbase Pro-konto, mens vi venter!

Opsætning af Coinbase Pro

Før vi kan begynde at overføre vores penge fra Coinbase til Coinbase Pro, bliver vi nødt til at oprette en Coinbase Pro-konto. Da vi lige har afsluttet processen med at åbne en Coinbase-konto i denne vejledning, er det let at oprette en Coinbase Pro-konto. Du kan bruge den samme login-e-mail-adresse og adgangskode fra din Coinbase-konto til din Coinbase Pro-konto.

For at oprette din konto skal du gå til https://pro.coinbase.com/ og klik på “Log ind”. Hvis du allerede var logget ind på coinbase.com, bliver du bedt om at acceptere Coinbase Pro-brugerbetingelserne og kan blive bedt om at give yderligere oplysninger.

Overførsel af midler

Store! Vores Coinbase- og Coinbase Pro-konti er endelig oprettet, så vi kan overføre vores midler for at drage fordel af de handelsfunktioner, der er tilgængelige i Coinbase Pro.

Trin 1: Gå til Coinbase Pro

Naviger til fanen “Mine tegnebøger”. Denne fane viser dine aktuelle saldi for hvert aktiv, der er tilgængeligt på børsen. Du kan indbetale penge i en hvilken som helst af disse tegnebøger ved at vælge knappen “Depositum”, der er synlig i venstre side af siden, lige under skærmen til dine daglige grænser. I dette eksempel vil vi specifikt deponere penge til USDC, da dette er det aktiv, vi køber på Coinbase.

Trin 2: Kopier indbetalingsadresse til USDC

Vælg det aktiv, der skal deponeres på din Coinbase Pro-konto. I dette eksempel bruger vi USDC. Når du har valgt det aktiv, der skal deponeres, vises en skærm svarende til ovenstående. Du kan her se din Wallet-adresse og en QR-kode, der kan bruges til at deponere din USDC. Kopier adressen, så vi kan indsætte den i Coinbase i næste trin.

Trin 3: Overfør midler fra Coinbase

Det er nemt at overføre dine penge mellem dine Coinbase- og Coinbase Pro-konti i kryptorummet. Efter at have logget ind på din Coinbase-konto, skal du navigere til “Konti” og vælge “Send” på din “USDC Wallet”. Indsæt simpelthen den tegnebogadresse, du kopierede i det forrige trin, i feltet “Modtager”, og vælg det beløb, du vil sende.

Det er det! Dine midler er nu migreret til Coinbase Pro. Du er næsten færdig!

Oprettelse af API-nøgler

Nu hvor vi har oprettet vores Coinbase Pro-konto og overført vores midler til børsen. Vi er klar til at handle. Det er tid til at oprette vores API-nøgler, så vi kan handle via API’er. API’er giver mere bekvemme applikationer til at styre handel med din Coinbase Pro-konto og forenkle porteføljestyringsprocessen.

Trin 1: Log ind på Coinbase Pro

Log ind på din Coinbase Pro-konto. Når du er logget ind, vil du se en side, der ligner den, der er vist ovenfor. Du kan navigere til dine API-nøgler ved at vælge rullemenuen ud for dit navn og derefter vælge “API”.

Trin 2: Opret nye API-nøgler

Når du er gået til siden API-indstillinger på Coinbase Pro, skal du klikke på “Ny API-nøgle”.

Trin 3: Konfigurer dine API-nøgler

Når du opretter dine nøgler, er det vigtigt at huske, at handelsapplikationer kræver adgang til API’er for handel og indsamling af data på din konto. Du kan se i ovenstående billede alle de indstillinger, der skal aktiveres på dine Coinbase Pro API-nøgler. Disse inkluderer: “Vis” og “Handel”. Handelsapplikationer skal ikke kræve “Overførsel”. Denne mulighed skal være deaktiveret.

Bemærk: Inden du fortsætter, har Coinbase Pro en ekstra komponent til deres API-nøgler. Dette er “adgangssætningen”. Denne adgangssætning skal kopieres til et sikkert sted, så du kan indtaste denne adgangssætning i handelsapplikationen i de følgende trin. Du kan se, at “adgangssætningen” findes på denne skærm. Brug et øjeblik på at kopiere denne værdi.

Når alle disse er aktiveret, skal du oprette API-nøglerne ved at klikke på “Opret API-nøgle”.

Trin 4: Gem din API-hemmelige nøgle

Når nøglerne er genereret, skal du føres til den næste side. Denne side viser “API-hemmeligheden”. Denne værdi skal kopieres og opbevares et sikkert sted sammen med din “adgangssætning”. Denne skærm vises ikke igen, så der er ingen måde at hente denne hemmelighed, når du lukker ud af denne skærm.

Trin 5: Gem din offentlige API-nøgle

Den sidste komponent til dine API-nøgler er den offentlige nøgle. Denne nøgle findes på siden vist ovenfor. Denne sidste værdi skal kopieres, så den kan indtastes i handelsapplikationen og linke disse to konti.

Automatisering af din portefølje

Der er kun én ting tilbage for at fuldføre processen med at oprette en forskelligartet portefølje og automatisere handlerne til din Coinbase Pro-udvekslingskonto. Det sidste trin er at indtaste disse nøgler på din Shrimpy-konto!

Shrimpy er en porteføljestyringsapplikation, der forenkler den måde, vi administrerer vores midler på. Det giver os mulighed for hurtigt at tildele porteføljer, konstruere indekser, automatisere handler og meget mere.

Trin 1: Tilmeld dig rejer

Gå til https://www.shrimpy.io/ og klik på “Tilmeld” for at gennemgå processen med at oprette en Shrimpy-konto.

Trin 2: Log ind på Rejer

Når vi logger ind på Shrimpy for første gang, ser vi denne side efter at have gennemgået et par dias, der forklarer applikationen. Vælg “Coinbase Pro” i rullemenuen “Exchange”. Når du har valgt Coinbase Pro, vil du se, at der er 3 felter, der skal udfyldes. Disse er “API-nøglen”, “API-hemmeligheden” og “adgangssætningen”. Disse 3 forskellige komponenter blev kopieret og gemt i de foregående trin ovenfor. Indtast disse værdier i disse 3 felter, og vælg “Link Exchange”.

På dette tidspunkt vil du se data udfylde dit kontos dashboard.

Trin 3: Vælg en portefølje

Vi opretter vores første portefølje ved at gå til fanen “Portefølje” og klikke på “Opret en ny portefølje”. Ovenstående skærm vises. Det er her, du vælger dine aktiver.

Trin 4: Føj aktiver til din portefølje

Ved at klikke på knappen “Tilføj aktiv” vises en popup med de aktiver, du kan vælge at medtage i din portefølje. Vælg de aktiver, du ønsker at have i din portefølje.

Trin 5: Vælg porteføljetildelinger

Når du har valgt dine aktiver, er det tid til at vælge de procentvise tildelinger, du vil opretholde for hvert aktiv. I det væsentlige skal du vælge, hvor meget af hvert aktiv, du vil beholde i din portefølje. Ud over aktivallokeringerne skal du ikke glemme at vælge en “Genbalanceringsperiode” på højre side. Når du har valgt dine aktivallokeringer, skal du gemme din portefølje og din genbalanceringsperiode.

Bemærk: Det er ikke obligatorisk at vælge en genbalanceringsperiode. Du kan stadig allokere din portefølje ved at lade genbalanceringsperioden være “manuel” og fortsætte til næste trin.

Trin 6: Tildel din portefølje

Knappen “Rebalance Now” er den måde, du giver Shrimpy besked om, at du straks vil udføre handler. Når du har trykket på denne knap, udfører den alle de nødvendige handler for at nå de porteføljetildelinger, der blev specificeret i din portefølje i sidste trin. Hvis din portefølje allerede er oprettet og er tæt på dine målallokeringer, vil den simpelthen justere dine tildelinger igen for at matche dine målallokeringer.

Tillykke! Du har oprettet din første kryptokurrencyportefølje med succes! For at administrere din kryptokurrency er alt hvad du skal gøre, at logge ind på Shrimpy og justere din portefølje, når du har brug for det.

Yderligere læsning

10 tip til oprettelse af en Killer Cryptocurrency-portefølje

Crypto-brugere, der diversificerer, klarer sig bedre

Shrimpy tilføjer sociale porteføljer til Crypto

Om rejer

Rejer er en automatisk kryptohandel & porteføljestyringsværktøj, der lader brugerne automatisere deres kryptoportefølje med kun et par klik. Shrimpy understøtter også de mest avancerede handels-API’er til applikationsudviklere.

Shrimpy’s Crypto Trading API blev oprettet som en skybaseret løsning til at adressere adskillige kryptoudviklerblokeringer, herunder børshandel, produkts skalerbarhed og brugeradministration.

~ Rejerholdet

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me