Sådan oprettes en Crypto Trading Bot ved hjælp af Python – En udviklervejledning

>

Handel med kryptokurrency kan føles overvældende i starten. Der er mange komponenter at tænke over, data at indsamle, udvekslinger at integrere og kompleks ordrehåndtering.

Denne guide giver en detaljeret trin-for-trin-nedbrydning af de forskellige komponenter, du har brug for for at opbygge en komplet krypto trading bot. Tænk på disse som byggestenene til din handelsbot.

Påmindelse: Dette er en uddannelsesmæssig oplevelse. Kodeeksemplerne er ikke designet til at være produktionsklare. De er designet til at hjælpe med at give en grundlæggende forståelse af, hvordan man bygger en handels bot. Det er dit ansvar at få dem klar til produktion.

Hvorfor handel med bots?

Vi ønsker et system, der er systematisk, følelsesløst og fungerer 24/7.

I modsætning til mennesker kan handelsbots konsekvent udføre strategier, der er præcise. Et eksempel på en præcis strategi, der er vanskelig for mennesker at gennemføre, er arbitrage. Arbitragehandel er en strategi, der næsten udelukkende udføres af handelsbots i verden i dag. Handelsbots kan udføre ordrer inden for millisekunder efter en begivenhed. Mennesker har ikke reflekser eller kapacitet til effektivt at gennemføre en sådan strategi uden nogen form for handels bot.

Mere generelt end blot hvad der er muligt, ønsker forhandlere noget, der er pålideligt og deterministisk. På den måde er der ingen mulighed for fejl. Når strategien er indstillet, udføres strategien baseret på algoritmens parametre. Det er virkelig alt der er ved det.

Opsætning

Før vi kan begynde, skal vi oprette vores miljø. Dette vil involvere et par trin for at få adgang til handels-API’er og vores udvekslingskonti, men når vi er oprettet, behøver vi ikke foretage ændringer i vores udviklingsmiljø.

Tilmeld dig Shrimpy

Gå til webstedet Shrimpy Developer API her. Tilmeld dig en konto.

Frembringe & Gem API-nøgler

Før vi kan begynde at bruge Shrimpy API’erne, skal vi generere vores API-nøgler. Dette kan gøres ved at logge ind på din Shrimpy Developer-konto og gå til fanen “API-nøgler”. Vælg knappen til “Opret Api-hovednøgle”.

Vælg “Opret Api-hovednøgle”.

Når du vælger knappen “Opret Api-hovednøgle”, bliver du bedt om at bekræfte din konto ved at indtaste din adgangskode og det 6-cifrede 2FA. Hvis du endnu ikke har aktiveret 2FA for din konto, skal du først gennemgå processen med at opsætte 2FA.

Indtast din 6-cifrede bekræftelseskode og kontoadgangskode.

Når du har bekræftet din konto, sender Shrimpy dig en e-mail, der kræver, at du bekræfter oprettelsen af ​​API-nøglen.

Bekræft din e-mail ved at klikke på linket i bekræftelses-e-mailen.

Efter at have bekræftet oprettelsen af ​​API-nøglen i din e-mail, kan du derefter se et kort, der repræsenterer din udvikler API-nøgle. Den offentlige nøgle vises som standard.

Vælg “Vis” den private API-nøgle. Dette kan kun gøres en gang, så gem den hemmelige nøgle sikkert, når den er blevet vist.

Vælg “Vis” den private nøgle. Den private nøgle vises ikke som standard og kan kun ses EN gang. Det betyder, at når du ser din private nøgle, viser Shrimpy dig aldrig nøglen igen. Hvis du ikke gemmer den private nøgle sikkert, skal du gennemgå processen med at oprette en ny nøgle. Når du vælger at “vise” den private API-nøgle, bliver du bedt om igen at bekræfte din konto ved at indtaste din 2FA-kode og adgangskode.

Kopier både de offentlige og private (hemmelige) nøgler til sikre placeringer.

Når den private API-nøgle er vist, skal du kopiere både de offentlige og private API-nøgler til en sikker placering. Del aldrig denne API-nøgle med nogen.

Inden vi er færdige med API-nøgleopsætningen, skal du vælge at aktivere alle tilladelser på API-nøglen. Vi bruger alle indstillingerne til denne vejledningsvejledning, men du kan omkonfigurere din opsætning, når du er klar til at implementere din produktionsversion af din handelsbot. Under testen kræver vi ingen kompleks opsætning.

Bemærk: Du kan oprette flere API-nøgler. Hvis du vil have et sæt API-nøgler med kun “Data” -tilladelser, et sæt med kun “Kontotilladelser” og et med “Bruger” -tilladelser, er du velkommen til at konfigurere dine nøgler, som du vil.

Aktivér alle tilladelser på API-nøglerne, og vælg “Opdater”.

Vi behøver ikke at købe nogen kredit for at teste rejer, men du kan til enhver tid købe kreditter på "Betaling" fanen. Dette vil se ud som skærmbilledet nedenfor.

Køb kreditter, når de er klar. Shrimpy starter dig med 500 gratis kreditter, så denne tutorial kræver ingen betaling.

Inden kredit kan købes, kræver vi først, at du linker en betalingsmetode. Når du har linket en betalingsmetode, kan du indtaste værdien af ​​de kreditter, du ønsker at købe.

Når du har gennemgået alle disse trin, kan du logge ud af din Shrimpy Developer API-konto. Vi har ikke brug for andet fra vores konto på nuværende tidspunkt.

Opsætning af vores Python-miljø

Der er et par ting, vi skal konfigurere til vores Python-miljø, før vi kan begynde at kode. Start først med at installere Shrimpy Python Library.

pip installere rejer-python

Udover at installere Shrimpy Library, installerer vi også et par andre biblioteker, der vil blive brugt til at plotte data senere i vejledningen. Disse biblioteker er Pandaer og Plotly.

pip installere pandaer

pip install plotly == 4.1.0

Bemærk: Shrimpy Python Library er designet til at arbejde med Python3. Hvis du bruger Python2, skal du opdatere din version af Python.

Exchange API-nøgler

Før vi kan begynde at kode, er der endnu et stykke information, vi har brug for. Det er udvekslings-API-nøglerne. Disse API-nøgler hentes fra den børs, du vil bruge til handel.

Med den personlige Shrimpy-plan kan du oprette forbindelse til 20 forskellige udvekslingskonti ad gangen, men for disse eksempler opretter vi kun forbindelse til en. Log ind på din udvekslingskonto og følg den relevante vejledning i vores liste over udvekslingsspecifikke artikler her.

Disse artikler hjælper dig med at få adgang til din API-nøgle og kopiere dem til et sikkert sted. Når API-nøglerne er kopieret, kan du lukke artiklen. Du behøver ikke at indsætte dem i Shrimpy portfolio management-applikationen, da vi kun bruger dem til vores scripts gennem disse eksempler på selvstudier..

Kode

Vi er nu klar til at begynde at kode! De følgende eksempler inkluderer blanks, hvor du skal indtaste dine offentlige og hemmelige API-nøgler til både Rejer og udveksling.

Når du ser:

shrimpy_public_key = ‘…’

shrimpy_secret_key = ‘…’

Indtast de Shrimpy API-masternøgler, du genererede i tidligere trin.

Når du ser:

exchange_public_key = ‘…’

exchange_secret_key = ‘…’

Indtast de udvekslingsspecifikke API-nøgler, du genererede i tidligere trin.

Indsamling af prisdata

En af de vigtigste informationer, som en bot kan beslutte, hvornår han skal udføre en handel, er prisdata. Udvekslingsspecifikke prisdata skal bruges til at beregne de optimale handelstider samt den nøjagtige placering af ordrer.

Generelt bruges ordrebogsdata til at træffe de specifikke beslutninger om, hvor man skal afgive en ordre, og handelsdata kan bruges til at bestemme, hvornår en ordre skal udføres.

Enkel pris ticker

Den enkle pris ticker er en måde at få adgang til de nyeste priser for hvert aktiv på en børs. Denne værdi opdateres med et minuts interval. Formålet med dette slutpunkt er kun til visningsformål. Dette slutpunkt er ikke designet til ordreudførelse eller arbitrage. Vi leverer andre slutpunkter til disse formål.

importere rejer

shrimpy_public_key = ‘…’

shrimpy_secret_key = ‘…’

client = shrimpy.ShrimpyApiClient (shrimpy_public_key, shrimpy_secret_key)

ticker = client.get_ticker (‘binance’)

Ticker til websocketpris

Hvis du har brug for en pris ticker i realtid med de seneste handler, der udføres, er denne websocket pris ticker noget for dig. I modsætning til “Simple Price Ticker” er websocket-pris ticker i realtid. Det betyder, at der ikke er nogen forsinkelse mellem det tidspunkt, hvor handlen udføres på børsen, og denne pris ticker opdateres.

Dette slutpunkt er dog mere komplekst, da det vil kræve en websocket-forbindelse.

importere rejer

shrimpy_public_key = ‘…’

shrimpy_secret_key = ‘…’

# Dette er en prøvehåndterer, den udskriver simpelthen den indgående besked til konsollen

def error_handler (err):

udskrive (fejle)

# Dette er en prøvehåndterer, den udskriver simpelthen den indgående besked til konsollen

def handler (msg):

udskriv (msg [‘indhold’] [0] [‘pris’])

api_client = rejer.ShrimpyApiClient (rejer_offentlig_nøgle, rejer_sekret_nøgle)

raw_token = api_client.get_token ()

client = shrimpy.ShrimpyWsClient (error_handler, raw_token [‘token’])

subscribe_data = {

"type": "abonnere",

"udveksling": "binance",

"par": "ltc-btc",

"kanal": "handle"}

# Start behandlingen af ​​Shrimpy websocket-strømmen!

client.connect ()

client.subscribe (subscribe_data, handler)

# Når du er færdig, skal du stoppe klienten

client.disconnect ()

Simpelt øjebliksbillede af Live Order Book

Dette rest-API-slutpunkt giver det seneste øjebliksbillede af live ordrebogen. Da ordrebogen opdateres live, kan du få adgang til et øjebliksbillede af disse live data for enten at udføre handler, give information til beslutningstagning eller endda bare analysere markedet.

importere rejer

shrimpy_public_key = ‘…’

shrimpy_secret_key = ‘…’

client = shrimpy.ShrimpyApiClient (shrimpy_public_key, shrimpy_secret_key)

ordrebøger = client.get_orderbooks (

‘bittrex’, # udveksling

‘XLM’, # base_symbol

‘BTC’, # quote_symbol

10 # grænse

)

Websocket Live ordrebog

Hvis du ikke vil afstemme efter opdateringer for at få de nyeste ordrebogsdata, kan du altid bruge live ordrebogs websocket, svarende til live websocket til handler.

Ordrebogens websocket sender straks de seneste ordrebøgeropdateringer, så snart der foretages ændringer i børsens ordrebog. På den måde er din lokale kopi af ordrebogen aldrig forældet.

importere rejer

shrimpy_public_key = ‘…’

shrimpy_secret_key = ‘…’

# Dette er en prøvehåndterer, den udskriver simpelthen den indgående besked til konsollen

def error_handler (err):

udskrive (fejle)

# Dette er en prøvehåndterer, den udskriver simpelthen den indgående besked til konsollen

def handler (msg):

udskrive (msg)

api_client = rejer.ShrimpyApiClient (rejer_offentlig_nøgle, rejer_sekret_nøgle)

raw_token = api_client.get_token ()

ws_client = rejer.ShrimpyWsClient (error_handler, raw_token [‘token’])

subscribe_data = {

"type": "abonnere",

"udveksling": "binance",

"par": "eth-btc",

"kanal": "ordrebog"}

# Start behandlingen af ​​Shrimpy websocket-strømmen!

ws_client.connect ()

ws_client.subscribe (subscribe_data, handler)

# Når du er færdig, skal du stoppe klienten

ws_client.disconnect ()

Tilknytning af en Exchange-konto

Inden vi kan begynde at få adgang til vores kontooplysninger fra udvekslingen eller udføre handler, bliver vi nødt til at linke en udvekslingskonto. Vi behøver kun at oprette forbindelse til en udvekslingskonto én gang. Når kontoen er blevet linket, opretholder Shrimpy forbindelsen, så du ikke behøver at linke nøglerne igen.

# import krævede biblioteker

importere rejer

# tildel dine Shrimpy Master API-nøgler til senere brug

shrimpy_public_key = ‘…’

shrimpy_secret_key = ‘…’

# tildel dine udvekslingsnøgler, som du ønsker at få adgang til balancedataene for

exchange_name = "bittrex"exchange_public_key = ‘…’

exchange_secret_key = ‘…’

# Opret Shrimpy-klienten

client = shrimpy.ShrimpyApiClient (shrimpy_public_key, shrimpy_secret_key)

# Opret en bruger, der vil blive linket til vores udveksling

create_user_response = client.create_user (‘The Shrimp Master’)

user_id = create_user_response [‘id’]

# link vores første udveksling, så vi kan få adgang til balancedata

link_account_response = client.link_account (

bruger ID,

udvekslingsnavn,

exchange_public_key,

exchange_secret_key

)

account_id = link_account_response [‘id’]

Henter saldoer på valutakonti

For at handle er det sandsynligt, at vi vil vide, hvor meget af hvert aktiv, vi har til rådighed på vores konto til handel. Uden disse oplysninger gætter vi på den mængde midler, vi har til rådighed for hvert aktiv.

Brug dette script til at få adgang til saldoen for enhver udvekslingskonto, der er linket til dine Shrimpy Developer API’er.

importere rejer

# brug din Shrimpy API offentlige og private nøgler til at oprette klienten

shrimpy_public_key = ‘…’

shrimpy_secret_key = ‘…’

client = shrimpy.ShrimpyApiClient (shrimpy_public_key, shrimpy_secret_key)

# note: siden vi oprettede en bruger i vores sidste eksempel script,

# vi kan bare hente vores liste over brugere.

brugere = client.list_users ()

first_user_id = brugere [0] [‘id’]

# Hent de konti, der er knyttet til denne bruger

konti = client.list_accounts (

første_bruger_id

)

first_account_id = konti [0] [‘id’]

# adgangsbalancedata for den brugerkonto, du tidligere har oprettet

balance = klient.get_balance (

first_user_id, # user_id

first_account_id # account_id

)

Udførelse af en handel

Nu hvor vi har de prisdata, ordrebogsdata og kontooplysninger, vi har brug for, er det tid til at begynde at handle!

Det er vigtigt at huske, at handel er kompleks. Eksemplerne her vil være et godt udgangspunkt, men de er ikke målstregen. Det tager tid at udvikle en komplet algoritme til handelsplacering og -udførelse.

Enkel handel

Opret en handel ved først at få adgang til de tilgængelige saldi på den børs, du har oprettet forbindelse til Shrimpy. I dette eksempel udfører vi handler for at konsolidere alle vores midler i BTC.

At køre dette script udfører live handler på din rigtige vekselkonto. Det betyder, at du kun skal køre dette script, hvis du har til hensigt at flytte alle dine aktivbeholdninger til BTC.

importere rejer

# brug din Shrimpy API offentlige og private nøgler til at oprette klienten

shrimpy_public_key = ‘…’

shrimpy_secret_key = ‘…’

client = shrimpy.ShrimpyApiClient (shrimpy_public_key, shrimpy_secret_key)

# note: da vi oprettede en bruger i vores sidste eksempel-script,

# vi kan bare hente vores liste over brugere.

brugere = client.list_users ()

first_user_id = brugere [0] [‘id’]

# hent de konti, der er knyttet til denne bruger

konti = client.list_accounts (

første_bruger_id

)

first_account_id = konti [0] [‘id’]

# adgangsbalancedata for den brugerkonto, du tidligere har oprettet

balance = klient.get_balance (

first_user_id, # user_id

first_account_id # account_id

)

beholdninger = balance [‘saldi’]

# vælg det aktiv, som du vil konsolidere

consolidation_symbol = ‘BTC’

# sælge hvert aktiv ud over konsolideringsaktivet

for aktiv i beholdninger:

asset_symbol = aktiv [‘symbol’]

asset_amount = aktiv [‘nativeValue’]

hvis aktiv_symbol! = konsolideringssymbol:

print (‘Selling’ + str (asset_amount) + ‘of’ + asset_symbol)

create_trade_response = client.create_trade (

første_bruger_id,

første_konto_id,

aktiv_symbol,

konsolideringssymbol,

aktiv_beløb

)

Smart ordrerute

Smart ordrerutering vil intelligent rute handlerne gennem alle tilgængelige handelspar for at modtage den bedste pris. Når du udfører en smart ordrerutineringsstrategi, kan du ikke angive kursvalutaerne, kun “fra” og “til” valutaerne. Tilbudsvalutaerne bestemmes ud fra de stier, der vil resultere i den bedste ordreudførelse.

importere rejer

# brug din Shrimpy API offentlige og private nøgler til at oprette klienten

shrimpy_public_key = ‘…’

shrimpy_secret_key = ‘…’

client = shrimpy.ShrimpyApiClient (shrimpy_public_key, shrimpy_secret_key)

# note: siden vi oprettede en bruger i vores sidste eksempel script,

# vi kan bare hente vores liste over brugere.

brugere = client.list_users ()

first_user_id = brugere [0] [‘id’]

# hent de konti, der er knyttet til denne bruger

konti = client.list_accounts (

første_bruger_id

)

first_account_id = konti [0] [‘id’]

# adgangsbalancedata for den brugerkonto, du tidligere har oprettet

balance = klient.get_balance (

first_user_id, # user_id

first_account_id # account_id

)

# udfør en markedsordre

smart_order_response = client.create_trade (

first_user_id, # user_id

første_konto_id, # konto_id

‘BTC’, # fra_symbol

‘ETH’, # til_symbol

‘0,01’ # mængde fra_symbol

True # aktiver smart_routing

)

Kortlægning af lysestager

Hvis du handler, vil du gerne have en visuel måde at se den aktuelle pris på aktiverne på. Dette gøres typisk gennem lysestager. I dette eksempel viser vi dig, hvordan du genererer lysestager til visning eller strategiintegration.

importere rejer

import plotly.graph_objects as go

# tilmeld dig Shrimpy Developer API’erne til dine gratis API-nøgler

shrimpy_public_key = ‘…’

shrimpy_secret_key = ‘…’

# indsamle de historiske lysestage-data

client = shrimpy.ShrimpyApiClient (shrimpy_public_key, shrimpy_secret_key)

stearinlys = client.get_candles (

‘bittrex’, # udveksling

‘XRP’, # base_trading_symbol

‘BTC’, # quote_trading_symbol

‘1d’ # interval

)

datoer = []

open_data = []

high_data = []

lave data = []

close_data = []

# formater dataene, så de matcher plottebiblioteket

til stearinlys i stearinlys:

dates.append (candle [‘time’])

open_data.append (lys [‘åben’])

high_data.append (candle [‘high’])

lav_data.append (lys [‘lav’])

close_data.append (stearinlys [‘luk’])

# plotte lysestagerne

fig = go.Figur (data = [go.Candlestick (x = datoer),

open = open_data, high = high_data,

low = low_data, close = close_data)])

fig. show ()

Samler det hele

Nu hvor du har hver komponent til at opbygge din handelsbot. Det er tid til at sætte hver af disse komponenter sammen for at udføre en trading bot-strategi.

For eksempel, hvis du vil opbygge et simpelt script, der ser på BTC / USDT-parret og handler al din BTC til USDT, så snart BTC rører 10000 USDT, kan du gøre noget som dette.

importere rejer

importtid

shrimpy_public_key = ‘…’

shrimpy_secret_key = ‘…’

# tildel dine udvekslingsnøgler, som du ønsker at få adgang til balancedataene for

exchange_name = "bittrex"exchange_public_key = ‘…’

exchange_secret_key = ‘…’

api_client = rejer.ShrimpyApiClient (rejer_offentlig_key, rejer_secret_key)

raw_token = api_client.get_token ()

ws_client = rejer.ShrimpyWsClient (error_handler, raw_token [‘token’])

# Opret en bruger, der vil blive linket til vores udveksling

# spring dette trin over, hvis du allerede har oprettet en bruger

create_user_response = api_client.create_user (‘The Shrimp Master’)

user_id = create_user_response [‘id’]

# link vores første udveksling, så vi kan få adgang til balancedata

# spring dette trin over, hvis du allerede har linket en konto

link_account_response = api_client.link_account (

bruger ID,

udvekslingsnavn,

exchange_public_key,

exchange_secret_key

)

account_id = link_account_response [‘id’]

# vent mens Shrimpy indsamler data til udvekslingskontoen

# kræves kun første gang linking

time.sleep (5)

# adgangsbalancedata for den brugerkonto, du tidligere har oprettet

balance = api_client.get_balance (

user_id, # user_id

konto_id # konto_id

)

btcAmount = 0

for aktiv i balance [‘saldi’]:

hvis aktiv [‘symbol’] == ‘BTC’:

btcAmount = aktiv [‘nativeValue’]

# Dette er en prøvehåndterer, den udskriver simpelthen den indgående besked til konsollen

def error_handler (err):

udskrive (fejle)

# Dette er en prøvehåndterer, den udskriver simpelthen den indgående besked til konsollen

def handler (msg):

pris = msg [‘indhold’] [0] [‘pris’]

hvis int (pris) > 10000:

smart_order_response = api_client.create_trade (

user_id, # user_id

konto_id, # konto_id

‘BTC’, # fra_symbol

‘USDT’, # til_symbol

btcAmount, # mængde fra_symbol

True # aktiver smart_routing

)

subscribe_data = {

"type": "abonnere",

"udveksling": "binance",

"par": "btc-usdt",

"kanal": "handle"}

# Start behandlingen af ​​Shrimpy websocket-strømmen!

ws_client.connect ()

ws_client.subscribe (subscribe_data, handler)

Dette script overvåger markedet, indtil Bitcoin rammer 10000 USDT. På det tidspunkt vil den handle med al din BTC til USDT.

Dette eksempel kontrollerer ikke kantsager, fejltilstande og mange andre situationer, der vil opstå. Ingen af ​​eksemplerne er egnede til produktion. De er kun til uddannelsesmæssige formål for at give en måde at blive fortrolig med begreberne til at oprette en handelsbot.

Handel med Bot-tjenester

Hvis det ikke er din hastighed at oprette en brugerdefineret handelsbot fra bunden, er det ikke et problem! Der er nogle handelsbots i øjeblikket tilgængelige på markedet, som du kan bruge. De er klar til at indgå nye brugere og begynde at automatisere din portefølje uden nogen udvikling.

Rejer

Cryptocurrency trading bots behøver ikke at være kompliceret. På Rejer, vi har taget denne idé til hjertet. Som et resultat har vi skabt de mest sofistikerede handelstjenester, der er ekstremt nemme at bruge.

Rejer blev designet af kryptotroende til kryptotroende. Folk, der planlægger at blive på markedet i de næste 10 eller 20 år. I stedet for at bekymre dig om det andet til andet kryds på markedet, fokuserer Shrimpy på den 10-årige horisont. Det er beregnet til at give en måde at automatisere din portefølje på lang sigt.

Der er ingen andre tjenester som Rejer. Forbind blot alle de udvekslingskonti, du i øjeblikket ejer, vælg en portefølje eller indekseringsstrategi, og se Shrimpy automatisk vedligeholde din portefølje over tid. Det føles som HODLing 2.0.

I stedet for at lade din portefølje samle støv i en hardware-tegnebog, balancerer Shrimpy systematisk din portefølje. Når du indbetaler nye midler til din vekselkonto, kan disse midler automatisk injiceres i din portefølje ved hjælp af vores avancerede gennemsnitsfunktioner i dollaromkostninger.

Alt hvad du behøver for at administrere din portefølje findes i en applikation. Spor din præstation over tid, juster hurtigt din portefølje baseret på ny forskning eller markedsbevægelser, eller lad Shrimpy automatisere alt med vores dynamiske indekseringsstrategier i verdensklasse. Det er den ultimative løsning til personlig formuestyring for cryptocurrency-ejere.

Shrimpy understøtter at oprette forbindelse til nogen af ​​de 17 bedste kryptokurrencyudvekslinger, så du kan altid finde en udveksling, der fungerer perfekt for dig. Hvis du ikke kan vælge en enkelt børs, er det ikke et problem. Link flere udvekslinger til Shrimpy for at se din portefølje på tværs af udvekslinger og administrere alle dine udvekslingskonti via et samlet instrumentbræt.

Tilmeld dig Shrimpy i dag!

Konklusion

Brug lidt tid på at udforske markedet. Nyd friheden til at opbygge din egen handelsbot, eller prøv en eksisterende handelstjeneste. Uanset hvad du beslutter, kan du nyde oplevelsen af ​​at deltage i et nyt globalt finanssystem.

Cryptocurrency er et komplekst marked. Når vi ekspanderer i en overskuelig fremtid, bliver vi nødt til at fortsætte med at udvikle handelsressourcer, der hjælper os med at automatisere vores portefølje og handelsstrategi bedre.

Tøv ikke med at kontakte vores team, hvis du har spørgsmål om, hvordan du opbygger en handelsbot, har brug for hjælp til at konstruere en ny handelsstrategi eller ønsker, at vi integrerer nye funktioner i vores API’er til Universal Crypto Trading.

Om rejer

Rejer er en applikation til opførelse af tilpassede kryptokurrencyindeksfonde, genbalancering og styring af en forskellig portefølje af digitale aktiver. Automatiser din portefølje ved at linke til nogen af ​​de 17 kryptobørser, vi understøtter.

Shrimpys Universal Crypto Exchange API’er er designet til udviklere. Integrering med vores samlede API’er giver dig øjeblikkelig adgang til ensartede slutpunkter til handel, dataindsamling, brugeradministration og mere på tværs af alle større kryptokurrencyudvekslinger.

For at få adgang til de komplette Python- og Node-biblioteker skal du følge disse links:

Node

Python

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me