Sådan linkes Coinbase Pro API-nøgler

>

Brug for hjælp til at forbinde din Coinbase Pro-konto til Shrimpy?

Vi dækker dig!

Hvis du endnu ikke har tilmeldt dig Shrimpy, skal du starte med at tilmelde dig her:

Rejer – Cryptocurrency Portfolio Management

Nu hvor du har en Shrimpy-konto, lad os dykke ned i, hvordan du forbinder disse to tjenester via API-nøgler for at få mest muligt ud af din kryptokurrencyportefølje.

Hvad er API-nøgler alligevel?

En API-nøgle og API-hemmelighed er som et brugernavn og en adgangskode. Disse nøgler gør det muligt for Shrimpy at kommunikere med børsen for at udføre handler. Grundlæggende for at kunne balancere og diversificere din portefølje har vi brug for en API til at tale med børsen.

Før vi starter …

Rejer giver mulighed for at linke et vilkårligt antal udvekslingskonti til en enkelt rejer-konto. Det betyder, at hvis du vil have 10 Coinbase Pro-konti knyttet til Shrimpy, er du mere end velkommen. Hvis du vil linke 3 Bittrex-, 1 Binance-, 9 KuCoin-, 5 Coinbase Pro-, 7 Kraken- og 31 Poloniex-udvekslingskonti, er dette alt muligt inden for en enkelt Rejer-konto.

Hvis du allerede har tilsluttet din API-nøgle og gerne vil springe videre, kan du læse om vores forskning fra over 200.000 tests om, hvordan porteføljer ville have udført med forskellige antal kryptokurver.

Sådan får du Coinbase Pro API-nøgle og hemmelig nøgle

Bemærk: Der er et antal bekræftelses- og opsætningsfaser mellem hvert af disse trin. Nogle af de manglende trin inkluderer trin til opsætning og indtastning af 2FA-koder. Disse blev udelukket, fordi der var mange af disse mellemliggende trin.

Trin 1

Log ind på din Coinbase Pro-konto. Når du er logget ind, vil du se en side, der ligner den, der er vist ovenfor. Du kan navigere til dine API-nøgler ved at vælge rullemenuen ud for dit navn og derefter vælge “API”.

Trin 2

Når du er gået til siden API-indstillinger på Coinbase Pro, skal du klikke på “Ny API-nøgle”.

Trin 3

Når du opretter dine nøgler, er det vigtigt at huske, at Shrimpy kræver adgang til API’er for handel og indsamling af data på din konto. Du kan se i ovenstående billede alle de indstillinger, der skal aktiveres på dine Coinbase Pro API-nøgler. Disse inkluderer: “Vis” og “Handel”. Rejer kræver ikke “overførsel”. Denne mulighed skal være deaktiveret.

Bemærk: Inden du fortsætter, har Coinbase Pro en ekstra komponent til deres API-nøgler. Dette er “adgangssætningen”. Denne adgangssætning skal kopieres til et sikkert sted, så du kan indtaste denne adgangssætning til Rejer i fremtiden. Du kan se, at “adgangssætningen” findes på denne skærm. Brug et øjeblik på at kopiere denne værdi.

Når alle disse er aktiveret, skal du oprette API-nøglerne ved at klikke på “Opret API-nøgle”.

Trin 4

Når nøglerne er genereret, skal du føres til den næste side. Denne side viser “API-hemmeligheden”. Denne værdi skal kopieres og opbevares et sikkert sted sammen med din “adgangssætning”. Denne skærm vises ikke igen, så der er ingen måde at hente denne hemmelighed, når du lukker ud af denne skærm.

Trin 5

Den sidste komponent til dine API-nøgler er den offentlige nøgle. Denne nøgle findes på siden vist ovenfor. Denne sidste værdi skal kopieres, så den kan indtastes i Shrimpy-applikationen og linke disse to konti.

Trin 6

Nu hvor du har de 3 forskellige komponenter til dine Coinbase Pro API-nøgler, kan du oprette forbindelse til din konto til Shrimpy.

Når du er logget ind på Shrimpy, skal du vælge “Coinbase Pro” som din udveksling og indsætte din “API-nøgle”, “Secret Key” og adgangskode i Shrimpy-applikationen. Du kan finde siden til indtastning af nye udvekslinger ved at navigere til “Indstillinger” og derefter “Udveksling”. Når nøglerne og adgangssætningen er kopieret til de rigtige felter, skal du klikke på knappen “LINK UDVEKSLING”.

På dette tidspunkt udfyldes data i dit kontos dashboard. Hvis det ikke udfyldes med det samme, skal du bruge op til 15 minutter til dataene udfyldes. Hvis det stadig ikke udfyldes efter 15 minutter, bedes du kontakte os på [email protected]

Trin 7

Tillykke! Du har tilsluttet dine API-nøgler til Shrimpy.

Det er nu tid til at opleve de spændende funktioner, der venter på dig i applikationen. Startende med fanen “Porteføljer”. Ved at klikke på denne fane ser du, at du kan vælge “Opret ny portefølje”. Når du vælger at oprette en ny portefølje, fører det dig til tildelingssiden. På denne side skal du vælge “Tilføj aktiv”. Sådan føjer du aktiver til din portefølje.

Dette er de aktiver, der vil blive købt eller solgt for at nå dine målallokeringer. Målallokeringerne er de aktiver og procenter, der er specificeret under “Mine tildelinger”. Alt hvad der er ikke i dine tildelinger vil blive solgt for at købe disse aktiver. I det væsentlige skal du behandle denne liste over aktiver, som du vælger, som hvad du vil have, at hele din portefølje skal blive. Rejer vil gøre resten for at nå dette mål.

Når du har valgt de aktiver, du vil have i din portefølje, skal du vælge “Gem” porteføljen. Efter at have gemt porteføljen kan du også vælge en genbalanceringsperiode og også gemme den.

Trin 8

Knappen “Rebalance Now” er den måde, du giver Shrimpy besked om, at du straks vil udføre handler. Når du først har trykket på denne knap, udfører den alle de nødvendige handler for at nå de målallokeringer, der blev specificeret på siden “Tildelinger”. Hvis din portefølje allerede er oprettet og er tæt på dine målallokeringer, vil den simpelthen justere dine tildelinger igen for at matche dine målallokeringer.

Husk, du kan automatisk planlægge genbalancer ved at vælge en “Genbalanceringsperiode” på den side, hvor du valgte din portefølje.

Det er det! Du automatiserer nu din portefølje på Coinbase Pro. Tjek nogle af disse relaterede links for at lære mere om rebalancering, rejer og andre porteføljestrategier.

Vigtige links

Portefølje genbalancering for kryptokurrency

Rebalance vs HODL: En teknisk analyse

Tager overskud – Crypto-porteføljestrategier

Kobling til kold opbevaring til porteføljeombalancering i Crypto

Om rejer

Shrimpy er en automatisk kryptohandel & porteføljestyringsværktøj, der lader brugerne automatisere deres kryptoporteføljestrategi som en traditionel indeksfond. Shrimpy har en forbrugerapplikation til detailforbrugere og en Crypto Trading API til udviklere og avancerede forhandlere.

Rejer ansøgning

Rejer – Cryptocurrency Portfolio Management

Shrimpy-appen er en porteføljestyringsløsning til ejere af kryptokurrency og digitale aktiver. Gennem sin unikke indekserings- og genbalanceringsmotor lader Shrimpy handlende administrere deres kryptoaktiver svarende til en traditionel indeksfonds. Ved at tilbyde en simpel passiv styringsløsning giver Shrimpy brugerne en effektiv langsigtet løsning til styring af deres kryptoaktiver uden nogensinde at skulle handle.

Kerneversionen af ​​Shrimpy inkluderer komplette indekserings- og genbalanceringsfunktioner til ALLE brugere. Shrimpy tilbyder også et månedligt premium-abonnement på $ 8,99 / måned, som inkluderer:

Rejer social: Følg, kommunikér og del strategier med andre Shrimpy-forhandlere.

Rejer indsigt: Lær, hvordan andre Shrimpy-brugere konstruerer og administrerer deres kryptoportefølje.

Avanceret backtesting: Et robust backtestingsværktøj til evaluering af brugerdefineret kryptovalutaportefølje & strategier.

Rejer API

Rejer | API til Crypto Trading til udviklere

Ud over forbrugerappen tilbyder Shrimpy også en API til udviklere, der ønsker at integrere skalerbar børshandelfunktionalitet i deres app.

Shrimpy’s Crypto Trading API blev oprettet som en skybaseret løsning til at adressere adskillige kryptoudviklerblokeringer, herunder Børshandel, Produkt skalerbarhed, og Brugeradministration. Med Shrimpys API i hånden kan udviklere fokusere på at skabe den næste æra af banebrydende produkter, der vil forme fremtidens krypto.

Handlende og udviklere kan udnytte Shrimpys eksisterende handelsinfrastruktur til udvikling af handelsplatform / app i stedet for at skulle administrere forbindelser til hver eneste børs.

Glem ikke at følge os videre Twitter og Facebook for opdateringer, og still spørgsmål til vores fantastiske, aktive samfund på Telegram, Uenighed, & Reddit.

Rejerholdet

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me