Sådan kopieres succesfulde kryptohandlere

>

Shrimpy-teamet ændrede for nylig den måde, vi styrer forholdet mellem tilhængere og ledere på. Tidligere ville tilhængere kun kopiere målallokeringer for en leder som defineret af lederens “Automation”. Det betød, at hvis lederen handlede uden for Shrimpy, ville vi aldrig kopiere disse handler. Kun strategien inde i Shrimpy-applikationen kopieres.

Dette gav en bred vifte af uønskede bivirkninger for tilhængere. Et eksempel er, når ledere ville eje forskellige kryptoer end dem, der er defineret i deres automatiseringsstrategi. I dette tilfælde ville Shrimpy kun kopiere strategien og ikke medtage de virkelige aktiver, der var ejet af lederen.

Denne adfærd er ændret i en nylig opdatering til Shrimpy. I stedet for at kopiere en lederes automatisering, følgere kopierer nu de faktiske aktiver, der ejes af lederen på børsen. Det betyder, uanset hvilken strategi der er implementeret af lederen, vil Shrimpy kopiere de faktiske tildelinger.

Vi mener, at tilhængere vil have den samme præstation som ledere, uanset hvordan lederen opnåede den præstation. For at nå målet om at efterligne lederens præstationer skal Shrimpy til enhver tid opretholde de samme tildelinger som lederen.

Hvordan kopierer Shrimpy tildelinger?

På et minuts interval kontrollerer Shrimpy lederens saldi på børsen for at se, om der er nogen ændringer siden sidste gang, vi kontrollerede. Hvis der er ændringer, sendes disse ændringer straks til hver tilhænger, så de kan kopiere de nye tildelinger.

Resultatet er minut for minut, hver tilhænger matcher nøjagtigt lederen. Hvis lederen på et eller andet tidspunkt foretager en handel uden for Shrimpy, vil denne handel blive detekteret af Shrimpy, og hver tilhænger vil have deres portefølje opdateret til nøjagtigt at matche lederens nye tildelinger.

Ledere kan nu beslutte, om de vil administrere deres portefølje gennem Shrimpy eller bruge tredjeparts tjenester til at automatisere deres strategi. Selv om ledere beslutter at bruge tredjeparts tjenester, vil Shrimpy stadig være i stand til at arbejde tilsyneladende ved at overvåge de handler, hver leder foretager på udvekslingen, og opdatere tilhængere, når ændringer opdages.

Selv om ledere aldrig bruger Shrimpy til at udføre handler, kan tilhængere stadig få adgang til en leders seneste tildelinger direkte fra børsen og spore lederens porteføljeskift over tid gennem Shrimpy social platform.

Ledere kan bruge tredjeparts handelsbots, handle manuelt på børsen eller administrere deres midler på enhver måde, der passer dem. Der er ingen begrænsninger. Hver gang Shrimpy opdager en ny handel på børsen, opdateres hver tilhænger med de nye porteføljetildelinger.

Hverken lederen eller tilhængerne har brug for at foretage sig noget for automatisk at begynde at bruge denne nye funktion. Det hele sker automatisk!

Sådan kopieres en leder

Trin et: Gå til fanen “Social” på Rejer. Her finder du alle de ledere, der er tilgængelige for at følge.

Start med at gå til fanen “Social” i Rejer. Når du kommer til denne side, vil du se det sociale leaderboard. Det sociale leaderboard er et display med alle de forskellige ledere, du kan følge.

For at finde lederne på samme udveksling som dig selv er der et udvekslingsfilter øverst på siden. Du kan se, at “Binance” blev valgt til dette skærmbillede.

Gennemse forskellige ledere for at få en fornemmelse af, hvilke oplysninger der gives, hvordan forskellige ledere administrerer deres portefølje, og hvilke strategier der interesserer dig mest. Hvis du finder en leder, du vil lære mere om, kan du også chatte med en leder ved at vælge ikonet “Favorit” øverst til højre på lederens profilside.

At favorisere en leder føjer dem til din chatliste. Klik på chatikonet i overskriften for at se de forskellige lederchatrum.

Trin to: Vælg en leder, og bestem hvilken portefølje du vil begynde at følge.

Når du har fundet en leder, du vil følge, skal du stadig beslutte, hvilken portefølje du vil kopiere. Hvis en leder har mere end en portefølje, kan det være bedst at spørge lederen, hvilken portefølje de vil have dig til at følge.

I ovenstående skærmbillede kan du se en lederportefølje. Under afsnittet “Strategi” står der “Denne leder administrerer deres portefølje manuelt”. Denne meddelelse betyder, at Shrimpy ikke i øjeblikket automatiserer porteføljen. Lederen handler enten for denne portefølje uden for Shrimpy, eller de handler slet ikke for denne portefølje.

På grund af de nylige ændringer, hvor Shrimpy vil kopiere lederens tildelinger direkte fra børsen, kan du stadig følge denne portefølje. Hver gang lederen handler uden for rejer for denne portefølje, registreres handlerne, og din portefølje opdateres, så den svarer til de nye tildelinger.

Trin tre: Vælg “Følg leder”, klik på den portefølje, du vil have dem til at automatisere, og konfigurer dine stop-follow-værdier.

Inden du gennemfører processen med at følge en leder, skal du vælge din portefølje, som lederen skal automatisere. Når du har valgt en portefølje, skal du klikke på afkrydsningsfeltet og sige, at du forstår, at Shrimpy automatisk handler for din portefølje (tilhængeren), når lederen ændrer deres portefølje.

Det sidste trin er at vælge de porteføljestop-følg-konfigurationer, der fungerer bedst til din strategi.

Lær mere om den sociale leder stop-follow.

Når du er klar, skal du klikke på “Start”. Dette begynder med det samme at automatisere din valgte portefølje baseret på de tildelinger, som lederen har. Når lederen handler, opdateres din portefølje for at afspejle de samme ændringer.

Hvis du vil lære mere om at følge en leders faktiske tildelinger, skal du tjekke videoen nedenfor!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me