Sådan knuses din konkurrence uden penge

>

Overraskelse! Du har konkurrence.

Disse konkurrenter har skaffet mere finansiering, ansat større hold eller været længere end dig. Dine konkurrenter bliver måske udråbt som industristandard eller har tillid til af millioner.

Alligevel vil du stadig tage dem på. Du leder efter den store fisk. Det er ikke i dig at nøjes med skrot, du spiller kun for alle kugler.

Hvordan begynder du at knuse din konkurrence?

Hvis du er en af ​​alle, der har konkurrence, har du held og lykke! Jeg vil give dig hemmelighederne til at knuse dine konkurrenter. Så tag din pen og papir ud, livet er ved at blive simpelt (men ikke let) for dig.

Produktobsession

Frem for alt andet har du brug for en besættelse af dit produkt. Til det punkt, at det er ulækkert.

Du kan ikke stoppe med at tænke over det. Du spiser, sover og indånder produktet. Det er trist.

De tidspunkter, du rummer midt i samtaler, fordi du tænker på nye funktioner, er ikke en forbandelse, det er en velsignelse.

Dine lange søvnløse nætter er ikke forgæves. De driver din lidenskab og fremmer din succes.

Folk finder det irriterende, men du kan ikke hjælpe det.

Denne adfærd er muligvis ikke sund, men konkurrenter har ikke den samme besættelse. Mens de hellere vil sove godt om natten og have en sund balance mellem arbejde og privatliv, gav du det hele dagen du startede din virksomhed.

Det var ikke et valg, dit produkt forbruger dig nu. Det spiser på dig, dag ud og dag ind. Når du tror, ​​du ikke kan gå længere, tager du endnu et skridt.

Din konkurrence stopper, når de bliver trætte, eller når tingene bliver hårde. Du er nødt til at holde kursen og kant dem ud.

Konkurrent lektion 1: Hvis du vil slå din konkurrence, har du brug for en usund besættelse af dit produkt.

Samarbejde

En god teambuilding øvelse. Det fungerer bedst, hvis du forestiller dig mochi-risen som din konkurrence.

Du skal kende dit team ude og ude. Fordelen går til holdet, der kan navngive hver enkelt persons styrker og svagheder. Det burde ikke være første gang, du udvikler produkter sammen.

Et spørgsmål skal ikke have brug for en e-mail, det skal være et opkald over skulderen til din medstifter. Dette reducerer kommunikationstiden fra timer eller endda dage til sekunder.

Et stærkt team er grundlaget for enhver virksomhed. Et svagt hold kan forvandle en genial idé til en bunke affald. Et stærkt team kan opbygge en strålende forretning ud fra en bunke affald.

Sådan gør vi det

De fleste af os har arbejdet sammen i næsten 10 år. Ikke kun har vi kendt hinanden i næsten et årti, men vi lever stadig sammen. Vi spiser sammen. Vi arbejder i det samme lille rum i huset.

Det er rigtigt, hver eneste af os arbejder fra vores lille kontor (nej, ikke den mytiske garage) i vores lille hus.

Vores computere er kun få meter fra hinanden, så hvert problem løses med det samme. Det er sjældent, at vi har problemer, der tager længere tid end 10 minutter at løse, medmindre vi sover.

Selv da er vi ret gode til søvnkodning.

Bilag A.

Dine konkurrenter har ikke den samme holdstruktur som dig. Et tæt nit team er din fordel, så brug det.

Konkurrenten, der har et dusin deltidsansatte spredt over hele verden, er ikke din bekymring, det er de 4 fyre i et rum, der smadrer kode sammen i de små timer om natten.

Holdet er lille, men beslutningerne er hurtige og bevidste. Det er ikke ualmindeligt, at dine konkurrenter vender problemer, der skal løses på få sekunder, til problemer, der løses den næste dag eller endda den næste uge.

Denne kommunikationsnedbrydning resulterer i en høj overhead, der gør fremskridt langsomt.

Fald ikke i de samme faldgruber som dine konkurrenter. Sørg for, at kommunikationen er overhead, løser problemer hurtigt og giver et simpelt skema for, hvordan arbejdet bliver udført.

Konkurrent lektion 2: Hvis du vil slå din konkurrence, skal du opbygge et hold, der arbejder bedre sammen.

Finansiering

Er det slemt?

Finansiering betyder ikke noget, hvis du ikke ved, hvad du skal gøre med det.

Nogle af dine konkurrenter har millioner af dollars i finansiering. De kaster alt, hvad de har, på deres problemer i håb om, at noget holder fast.

I stedet for metodisk at udføre deres vision og gentage, tvinger de sig ind på markedet med en halvbagt løsning, som de fleste ikke ønsker.

Problemet stammer endnu en gang fra produktet. Uden overbevisning for deres idé har konkurrenterne ikke visionen om en verden, der er bedre end den er i dag.

Brug af deres produkt fører bare til en række “hvorfor” spørgsmål, der forvirrer brugeren. De tog aldrig tid til at forstå, hvad brugeren faktisk holder af, eller hvad de vil være i stand til at gøre.

Du kan komme længere med $ 0 i finansiering end mange hold kan med mere end $ 1 mio i finansiering. Den måde du opnår dette på er enkel. Skær hver unse fnug ud. Du skal finde fantastiske mennesker, der tror på din vision, finde gratis marketingmuligheder og udvikle intern software med dit eget team.

Konkurrent lektion 3: Hvis du vil slå din konkurrence, skal du løse dine problemer med opfindsomhed, ikke penge.

Brugerfokus

“Ikke mit job!” Nå, i det mindste ikke længere.

Brugere er ligeglade med dine problemer.

Det er den barske sandhed.

Du har ikke friheden til at bruge ordene “vi ordner det senere”. Du ordner det nu.

Når dit produkt ikke fungerer, arbejder du. Når problemet er løst, kan du få en pause, men ikke før det tidspunkt.

For at forbedre din forbindelse til brugerne skal der være en konstant dialog. Åbn så mange kanaler som muligt for brugerne at oprette forbindelse til dig.

Sørg for at få forbindelse til hver gruppe på et ensartet grundlag.

I stedet for 2 eller 3 samtaler med brugere hver dag, skal du have 10 til 20. Fordyb dig i deres potentielle og forstå helt, hvor de kommer fra.

Disse samtaler vil guide dig gennem de hårde beslutninger, der skal navigeres dagligt.

Hvis du nogensinde er i tvivl om, hvorfor du måske bliver knust af din konkurrence, skal du ikke lede længere end din holdning, når du kommunikerer med brugerne.

Konkurrent lektion 4: Hvis du vil slå din konkurrence, skal du blive en slave for dine brugere.

Pak ind

Hvis du vil slå din konkurrence:

  1. du har brug for en usund besættelse af dit produkt.

  2. opbyg et team, der arbejder bedre sammen.

  3. løse dine problemer med opfindsomhed, ikke penge.

  4. blive en slave for dine brugere.

Du ser muligvis på denne liste over hemmeligheder og tænker ting som “dette lyder elendigt” og “Jeg tilmeldte mig ikke for at være en slave for vores brugere”. Eller: “Vent, jeg skal bo sammen med mit team ??”

Helt ærligt har du ret. Det ville være elendigt, hvis du ikke elsker det, du laver.

At blive tjener for dine brugere sker ikke af lyst, det sker naturligt, når du prioriterer brugeroplevelsen frem for alt andet.

Du behøver ikke at gøre disse ting!

Du er velkommen til at gøre noget af ovenstående. Du kan simpelthen lade dine konkurrenter dampe dig, fordi de har mere finansiering, erfaring eller enhver anden undskyldning.

Eller du kan forberede dig på kamp. Du kan gøre dine svagheder til styrker. Du kan gøre de ting, som andre simpelthen ikke er i stand til, uvillige eller for bange for at gøre.

Når fjenden er ved dine porte, vil du ønske du havde gjort mere? Eller vil du gå fortroligt ud i kamp, ​​idet du ved, at hvad der synes at være deres fordele, faktisk gør dem bløde, langsomme og selvtilfredse.

Penge taler ikke, et godt produkt gør det.

Du har ikke brug for penge for at begynde at opbygge din vision for fremtiden. Du kan komme længere uden penge, end mange af dine konkurrenter kan nå med millioner af dollars.

Nøglen er intens og besat fokus. Fokus på produktet og brugerne. Alt andet er sekundært. Markedsføringen er sekundær, partnerskaberne er sekundære, og pengene er sekundære. Opret et fantastisk produkt.

_ _ _

Glem ikke at tjekke Shrimpy-webstedet, følg os videre Twitter og Facebook for opdateringer, og still spørgsmål til vores fantastiske, aktive samfund på Telegram & Uenighed.

Rejerholdet

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me