Sådan handler mange handler Crypto-udvekslinger hver måned

>

For et par dage siden vågnede jeg med et spørgsmål.

Hvor mange handler behandler kryptobørser hver måned?

Mens alle let kan gå til CoinMarketCap og finde handelsvolumen for en udveksling i løbet af de sidste 24 timer, jeg kunne ikke tænke på nogen praktisk måde at beregne antallet af handler, som en børs behandler.

At vide det nøjagtige antal handler, som en børs udfører dagligt, var ikke et særlig presserende problem, men jeg kunne ikke ryste behovet for at vide det. Jeg tilbragte lidt tid med min gode ven Google, men kom ikke langt.

Det nærmeste, jeg kunne finde, var en Investopedia-side, der hævdede, at Binance kunne behandle op til 1,4 millioner handler pr. Sekund. Selvom det var interessant, rejste det kun et andet spørgsmål, der var relateret til min mission om at forstå en børs handelsantal.

Betyder det noget, om Binance kan behandle 1,4 millioner handler et sekund?

Dette spandt mig ned i et kaninhul med flere spørgsmål og færre svar. Så der var intet andet valg end at åbne vores pose med data for at finde ud af det!

Vores team sammensatte et nyt slutpunkt til vores udvikler-API’er, der beregner antallet af handler udført af en børs over en bestemt tidsperiode. Dette gav mig adgang til alt, hvad jeg havde brug for til at bestemme antallet af handler, der udføres af børser hver måned.

Koden

De følgende eksempler viser, hvordan det er muligt at bruge dette slutpunkt til at indsamle data. Alt hvad du skal gøre er at angive børs, handelspar, starttid og sluttid. Med disse oplysninger vil Shrimpy anspore til handling for at beregne antallet af handler, der blev udført i løbet af tidsrammen.

Bemærk: Du kan få adgang til dette slutpunkt gratis, så prøv det. Hvis du vil have en højere satsgrænse for antallet af gange, kan du ringe til slutpunktet pr. Minut, tilmeld dig Shrimpy Developer API’erne og få en Master API-nøgle. Det er gratis, så hvorfor ikke prøve det!

Jeg brugte vores Python-bibliotek for at få adgang til dette slutpunkt og gentage hvert handelspar, der er tilgængeligt på hver børs. Det samlede antal optællinger blev samlet for hver tidsperiode og handelspar.

Hot tip: Hvis du ikke kender den samlede liste over handelspar på hver større børs, er det ikke et problem. Brug det gratis “Get Trading Pairs” slutpunkt i Shrimpy Developer API’erne for at få handelsparret på hver børs.


Eksempel Binance

https://dev-api.shrimpy.io/v1/historical/count?type=trade&udveksling = binance&quoteTradingSymbol = USDT&baseTradingSymbol = BTC&starttid = 2019-10-01T00: 00: 00.000Z&endTime = 2019-11-01T00: 00: 00.000Z

Respons

{

"tælle": 13228819

}

Eksempel Bittrex

https://dev-api.shrimpy.io/v1/historical/count?type=trade&udveksling = bittrex&quoteTradingSymbol = USDT&baseTradingSymbol = BTC&starttid = 2019-10-01T00: 00: 00.000Z&endTime = 2019-11-01T00: 00: 00.000Z

Respons

{

"tælle": 76928

}

I dette ene eksempel, Binance udførte 172 gange flere handler på deres BTC / USDT-par end Bittrex i løbet af en hel måned.

Men det svarer ikke på spørgsmålene. Hvor mange handler behandler børser hver måned, og betyder det noget, om Binance kan behandle 1,4 mio. Handler et sekund? For at besvare disse spørgsmål er vi nødt til at samle antallet af handler på tværs af hvert handelspar med et månedligt interval.

En hurtig analyse

For bedre at løse disse spørgsmål aggregerede vi antallet af handler på tværs af hvert handelspar i løbet af hver måned og satte disse værdier i et regneark. Vi gentog derefter denne proces for andre populære børser for at se, om der er nogen børser, der behandler nok handler til at berettige en så høj handelsgennemstrømning.

Fra november 2018 beregnede vi et helt år med antal handelsdata.

Resultaterne skildrer et par interessante ting, der besvarer vores første spørgsmål. Hvor mange handler behandler udvekslinger hver måned?

Først, Binance udfører ikke de fleste handler hver måned. Denne ære går til Huobi Global med hele 121 millioner handler i oktober. (For ikke at forveksle med Huobi, der behandlede chokerende 54 tusind handler i hele oktober måned)

Sekund, det højeste antal handler, der nogensinde er udført af Binance på en enkelt måned, er 125 millioner handler.

Tredje, alle de børser, vi analyserede, udførte i alt 452 millioner handler i oktober måned.

Fjerde, handelstællingen på tværs af børser varierer drastisk. Det gennemsnitlige handelsantal var 28 millioner i oktober måned. Mediantallet for handel var 6 millioner.

Konklusioner

Efter alt dette arbejde, lad os besvare vores andet spørgsmål. Betyder det noget, at Binance kan udføre 1,4 mio. Handler hvert sekund? Nej. (Ok, det betyder noget)

Binance har aldrig gennemsnitligt behandlet mere end 50 handler i sekundet i løbet af en hel måned. Dette antyder, at de i øjeblikket ikke har brug for at behandle 1,4 millioner handler pr. Sekund, og de behøver muligvis aldrig at behandle så mange handler hvert sekund.

At kombinere alle handler, der udføres på tværs af hver børs, vi analyserede, giver ikke noget meget mere spændende. Kombineret behandlede alle børser kun 175 handler pr. Sekund.

Nu, grunden til at vi siger det “slags”Betyder noget for Binance at kunne behandle et stort antal handler hvert sekund, fordi nogle handlende kræver hurtig ordreudførelse. Også dette tal viser kun gennemsnittet over en hel måned. Det betyder, at der kan være nogle sekunder, hvor Binance behandler 10.000 handler, og nogle, hvor det behandler 0. Så der er en fordel ved at have evnen til at udføre 1,4 millioner handler hvert sekund, selvom Binance aldrig faktisk vil behandle så mange handler i en sådan kort tid.

I slutningen af ​​dagen ved vi alle hurtigere er bedre.

Yderligere læsning

Cryptocurrency Index Funds – Personal Asset Management

Coinbase Pro Review – Er gebyrene for høje?

CCXT-alternativ – Pro Cryptocurrency Trading API

Arbitrage-scripts til Crypto-handelsbots

Om rejer

Rejer fører markedet som den førende porteføljestyringsapplikation. Brugere er i stand til at konfigurere en brugerdefineret kryptoportefølje og implementere en passiv genbalanceringsstrategi, hvilket fjerner besværet med aktivt at skulle handle krypto.

Rejer webapplikation: Rejer – Cryptocurrency Portfolio Management

Shrimpys API til udviklerhandel er en samlet måde at integrere handelsfunktionalitet på tværs af alle større børser. Indsaml historiske markedsdata, få adgang til real-time websockets, udfør avancerede handelsstrategier, og administrer et ubegrænset antal brugere.

Shrimpy Crypto Trading API: Rejer | API til Crypto Trading til udviklere

Glem ikke at følge os videre Twitter og Facebook for opdateringer, og still spørgsmål til vores fantastiske, aktive samfund på Telegram.

Rejerholdet

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me