Saltudlånstokenpriser eksploderer som platformudgivelsesnear

Saltudlån, det Ethereum-drevne udlånsnetværk er ved at blive sat i drift senere denne måned. Som resultat, SALT tokens er mere end fordoblet i værdi og vil sandsynligvis fortsætte denne tendens, der fører op til lanceringen af ​​platformen. Læs videre for at lære, hvorfor dette sker.

SALT-symbolværdiansættelse

Tokens til platformen solgte oprindeligt for omkring $ 3 hver, når de ramte det åbne marked. Nu kommer de tæt på $ 8- $ 9. Det betyder, at de er mere end fordoblet på få måneder siden de blev tilgængelige. Årsagen til dette er dobbelt.

For det første forventes platformen at blive live senere denne måned. Mens Salt har nægtet at angive en nøjagtig dato, har de resolut gentaget, at de vil være live denne måned. Når platformen er live, vil tokens straks være nyttige.

For det andet skal vi forstå, hvad tokens kan bruges til. På nuværende tidspunkt, når platformen er live, har de to anvendelser. Den første anvendelse er at købe medlemskab på Salt-webstedet. For at få et lån skal du have et medlemskab.

Det laveste medlemskab koster et salt om året og giver mulighed for lån op til $ 10.000 ad gangen. Højere niveauer er tilgængelige, og lån op til $ 1 million er mulige. Disse kræver dog en meget større saltpris.

Den anden brug af tokens er at bruge dem til at reducere renten på et lån. Op til et bestemt tidspunkt kan en låntager vælge at bruge Salt-tokens til gengæld for en nedsat rente.

Dette kan spare mange penge, især på større lån. Til sidst har virksomheden udtalt, at poletterne kan bruges direkte som sikkerhed mod et lån.

I alle disse tilfælde svarer den officielle vurdering og nytten af ​​et enkelt token altid til $ 25. Det er af denne grund, at det er sikkert at sige, at alle tokens på det åbne marked til sidst vil have en pris, der konsekvent er nær $ 25.

Der er flere konkurrenter til Salt Network, såsom Celsius og Ethlend. Salt vil dog næsten helt sikkert være først på markedet og kan derfor være i stand til at opnå dominans som et resultat.

Virksomheden har også udtalt, at den officielle værdiansættelse og nytten af ​​et token over tid kan øges, når markedets behov ændres.

Fremhævet billede via Fotolia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me