Robinhood vs Coinbase: Hvilket er bedre til køb af kryptovaluta?

>

Robinhood vs Coinbase – Skulle du nyde fleksibiliteten ved at handle både krypto og aktier, eller skal du bare holde fast ved decentraliseret blockchain-native løsninger? Et for nylig dramatisk møde mellem glødende Reddit-handlende og Robinhood bør rydde denne debat en gang for alle. Men bemærk, der er også masser af funktioner, der gør den ene handelsplatform bedre end den anden.

Efter at det Reddit-baserede WallStreetBets-samfund vendte investeringsverdenen på hovedet med GameStop-mani, Robinhood handelsapp finder sig i at kaste brugere.

Hvorfor? I hvad der helt sikkert vil gå ned som et af de værste selvejne træk i historien, begrænsede Robinhood handel på GameStop, AMC, Blackberry og Dogecoin (blandt andre) – og gik endda så langt som at tvinge handlende til at sælge deres positioner.

Bevægelsen placerede Robinhood mod WallStreetBets bevægelse og får millioner af mennesker til at slette appen. Under kaoset gav Elon Musk et meget offentligt forslag om, hvor WallStreetBets skulle investere ved at ændre sin Twitter-bio til at læse #bitcoin.

Klar til at købe Bitcoin, men føler dig usikker på, hvor du skal henvende dig?

Coinbase er det perfekte alternativ til Robinhood. Nedenfor finder du alle forskellene mellem de to, og hvad der gør Coinbase-appen bedre end Robinhood til køb af krypto.

Coinbase vs. Robinhood: En hurtig sammenligning

App funktioner: Både Coinbase og Robinhood-appen understøtter enkle ordre på køb og marked. De adskiller sig, fordi Robinhood også tillader begrænsede ordrer, mens du skal downloade Coinbase Pro-app for at få grænseordrefunktionen.

Tjen interesse: Ved blot at holde din kryptokurrency i Coinbase-appen tjener du automatisk renter på dine beholdninger. I modsætning hertil giver det ikke interesse at have krypto i din Robinhood-app-tegnebog.

Kunde support: Robinhoods ry for kundesupport er ikke for varmt. Et kors websteder som TrustPilot, Better Business Bureau, og Reddit, Robinhood bliver rutinemæssigt smadret for dårlig kundesupport, især i lyset af at tvinge investorer til at sælge deres aktier. Coinbase har et langt bedre ry for kundesupport og opdaterer rutinemæssigt kunder via Twitter.

Indskud: Både Robinhood og Coinbase muliggør kontante indskud via ACH-overførsel. Men det er her ligheder slutter. Coinbase tillader desuden kunder at finansiere deres konti via betalingskort og bankoverførsler.

Tilbagetrækning: Efter at have købt kryptovaluta med Coinbase, er du fri til at sende dine tokens til en anden tegnebog uden begrænsninger. Du kan også trække dine kontanter til en PayPal-konto, hvis du vælger. På den anden side begrænser Robinhood tilbagekøb af kryptokurrency, hvilket betyder, at når du køber krypto ved hjælp af Robinhood, sidder dine tokens der, indtil du sælger.

Let at bruge: Robinhood og Coinbase er ligeledes nemme at bruge, med en lille kant, der går til Coinbase for at strømline enkelheden omkring køb af en bred vifte af kryptoaktiver.


Tegnebogssikkerhed: Både Coinbase og Robinhood crypto tegnebøger er forsikret. Kanten her går dog til Coinbase. Bortset fra at specialisere sig i kryptokurrency og opbygge tegnebøger til høje standarder, er Coinbase-tegnebøger også FDIC-forsikrede. I modsætning hertil dækker Robinhood-tegnebøger tyveriforsikring med Aon, en mindre kendt Lloyds forsikringsforsikring.

Valg af krypto: I øjeblikket er tilgængelige kryptokurver på Robinhood begrænset til syv, inklusive Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash og Litecoin. På Coinbase er antallet af tilgængelige kryptokurver ikke kun langt højere, men meget bedre med hensyn til kvalitet. Du finder Bitcoin og Chainlink på Coinbase, men du finder også seriøse DeFi-tokens som Aave, Compound og Synthetix.

Gebyrer: Robinhood er berømt for ikke at opkræve gebyrer for handel – den populære politik strækker sig til kryptokurver. Coinbase opkræver $ 0,99 pr. Handel under $ 10 og 1,49% pr. Handel derefter.

Kopier verdens bedste handlende

Når din leder handler, handler du. Rejer opdaterer automatisk din portefølje, så den altid matcher din leders. Gennemse hundreder af kryptokurrencyhandlere for at kopiere.

Hvorfor Coinbase er bedre end Robinhood til køb af kryptovaluta

I sammenligningen lige ovenfor kommer Robinhood igennem med et par fordele som gratis kryptohandel og begrænsede ordrer i app. Sidstnævnte er en ganske fordel for dem, der kan lide at udøve større kontrol over en handel.

Disse fordele er dog små sammenlignet med, hvordan Coinbase udmærker sig ved køb af Bitcoin og andre kryptovalutaer.

I dag har Coinbase 35 millioner brugere og betragtes som de facto-kongen af ​​alle kryptobørser. Det skyldes, at Coinbase er vokset ved at fokusere på brugeroplevelse, udvekslingssikkerhed og kvaliteten af ​​de tilbudte kryptoaktiver.

Robinhoods brugerbase er et eller andet sted nord for 13 millioner brugere, men de fleste af dem handler med traditionelle aktier og aktiver snarere end krypto. Som sådan er manglen på fokus på kryptohandelsoplevelsen håndgribelig, da Robinhood slår kraftigt i tilbudte tokens såvel som den grundlæggende evne til at trække dem tilbage efter køb.

Coinbase integrerer problemfrit sin tegnebog og den uafhængige Coinbase Wallet-app med resten af ​​kryptokurrencymiljøet. Når du har foretaget dit køb, er det enkelt at trække dine tokens tilbage til en mere sikker hardware-tegnebog.

Mens det sædvanlige råd fra kryptoveteraner aldrig efterlader dine mønter på børs, er Coinbase-tegnebøger FDIC-forsikrede, hvilket betyder, at din hårdt tjente kryptoformue er sikker i tilfælde af et hack. Desuden er Coinbase i sine næsten ti års drift aldrig blevet hacket eller på anden måde kompromitteret.

Fordi Robinhood ikke tillader dig at trække din kryptokurrency ud af sin app, er det rimeligt at føle, at der er en sikkerhedsrisiko, hvis du mister din telefon. Med hensyn til forsikring er Robinhood-tegnebøger forsikret mod tyveri i stor skala, men politikken ser ikke ud til at være nær så robust som Coinbases FDIC-dækning.

Coinbase giver også avancerede forhandlere mulighed for at bruge Coinbase Pro-appen eller webversionen til at foretage mere komplekse handler som begrænsede salgsordrer.

Endelig understøtter Coinbase køb og salg af godt 45 kryptokurver, mens Robinhoods valg kun er syv tilgængelige kryptokurver. Hvis du vil købe det nyeste DeFi-kryptoprojekt, har Robinhood dig ikke dækket, men Coinbase gør det bestemt.

Tilbyder Robinhood nogen fordele i forhold til Coinbase ved køb af Bitcoin?

Samlet set er Coinbase bedre end Robinhood til at købe Bitcoin. Det tegner dog ikke hele billedet.

Robinhood har en væsentlig fordel ved det: nul gebyrer kryptohandel.

Selvom Coinbase har overlegen kryptovaluta-valg, en bedre app til investering i krypto og en næsten 10-årig historie som virksomhed, er det svært at argumentere med nul gebyrer for handel.

Så hvis det er den afgørende faktor at købe Bitcoin uden at bruge en krone på gebyrer, så vil du måske give Robinhood et nyt kig.

Derudover, hvis du bare vil købe Bitcoin, Ethereum Bitcoin Cash eller Litecoin til en hurtig handel, kan Robinhood måske være mere efter din smag. Du kan ikke trække dine aktiver ud, men hvis du bevæger dig hurtigt, skal det ikke have noget at gøre.

Opsætning af Coinbase vs. installation af Robinhood

Både Coinbase og Robinhood er nemme at downloade og installere fra App Store eller Google Play butik.

Point går til Coinbase-appen for hurtig og nem opsætning.

Du kan nemt købe kryptokurrency med dit betalingskort minutter efter installationen, mens Robinhood kræver en ACH-overførsel. Det betyder, at du bliver nødt til at oprette forbindelse til din bankkonto, som, selvom det er let, tager længere tid end at stanse dine betalingskortoplysninger.

Hvad med Coinbase Pro?

Interesseret i hvordan Coinbase Pro arbejder? Tjek vores omfattende gennemgang, og find ud af, hvorfor handlende roser Coinbase Pro så meget.

Konklusion: Coinbase er bedre end Robinhood for at købe kryptovaluta

Uanset hvordan du skærer det, er Robinhood ikke i nærheden af ​​Coinbase for at købe Bitcoin og andre kryptovalutaer. Et begrænset udvalg, tvivlsom forsikringspolice og meget ubelejlig mangel på udbetalinger bidrager til at gøre Robinhood til et dårligt valg for kryptohandlere.

Coinbase rammer det søde sted mellem seriøse kryptovalutahandlere og detailinvestorer, der leder efter den bedste måde at købe Bitcoin sikkert og let på.

Desuden hjælper FDIC-forsikringen, der dækker hver tegnebog og et imponerende udvalg af tokens, dig med tillid til at blive investeret i finansieringens fremtid.

Klar til at købe Chainlink, Bitcoin eller en af ​​de andre 40+ kryptokurver på dækket på Coinbase? Download appen til iOS- og Android-enheder.

Rejer er en social handelsplatform for kryptokurrency. Det er designet til både professionelle og uerfarne forhandlere at komme og lære om den voksende kryptoindustri. På Shrimpy kan brugerne kopiere porteføljer og handelsstrategier fra andre handlende.

Følg os på Twitter og Facebook for opdateringer, og still spørgsmål til vores fantastiske, aktive samfund på Telegram & Uenighed.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me