Rentberry: Ethereum-løsningen på leje af lejligheder og mere

Leje af lejlighed. Det er noget, som næsten alle skal gøre mindst en gang, hvis ikke mange gange i deres liv. Det kan være en skræmmende, udmattende og vanskelig opgave, der potentielt kan være fyldt med bedrageri, falske oplysninger og misforståelser mildt sagt.

Hvad hvis der var en bedre måde at finde, leje og betale for en lejlighed hver måned ved hjælp af smarte Ethereum-kontrakter? Hvad hvis du kun som investor kunne hjælpe folk med at flytte ind i deres drømme lejlighed og tjene en stabil belønning til gengæld? Dette er målene for tech startup, Rentberry.

Hvad er Rentberry?

Oversigt over Rentberry

Oversigt over Rentberry?

Rentberry.com er et voksende lejlighedsjagtwebsted, der har set mange nye medlemmer tilslutte sig, siden det blev live for flere år siden. Efter at have set en hel del succes, forgrener virksomheden sig nu til en ny blockchain-baseret platform, der ikke kun giver mulighed for at finde lejligheder, men også at betale husleje og endda hjælpe kildesikkerhedsindskud.

Systemet hjælper også med at holde styr på lejerhistorik, feedback fra udlejer og en række andre vigtige målinger, der i høj grad vil hjælpe lejere med at få et klarere billede af, hvad der virkelig foregår, før de underskriver på den stiplede linje.

Rentberry Blockchain

Rentberry Blockchain

Rentberry Blockchain

Det nye system er opdelt i flere komponenter. Den første komponent findes allerede i Rentberrys nuværende økosystem på rentberry.com. Det er de funktioner, der hjælper lejlighedsjægere med at finde potentielle steder at bo. Ting bliver dog interessante, når blockchain er involveret i de nye funktioner i, hvad Rentberry har til formål at bygge.

Rentberry fungerer med sine egne BERRY-tokens, der er ERC-20-kompatible. Poletterne bruges på en måde til at betale husleje hver måned gennem smarte kontrakter. Forestil dig i stedet for at skulle håndtere kontante betalinger, komplicerede bankoverførsler eller andre forvirrende betalingssystemer, at uanset hvor du vil leje en lejlighed i hele verden, kan du gøre det og betale for det ved kun at bruge ERC-20-kryptokurrency.

I fremtiden kan det være muligt at leje en lejlighed hvor som helst i verden uden at bekymre sig om lokale lejelove eller valutaforskelle. Alt ville blive stavet i den smarte kontrakt, og alle betalinger ville være med den samme standardvaluta.

Ikke kun det, men lejevilkårene ville være klart angivet og uforanderlige. Hver gang lejen betales, ville det være absolut påviseligt på blockchain i tilfælde af tvist.

Sourcing sikkerhedsindskud

En stor bekymring, som mange lejere løber ind i, især nye lejere, betaler for store sikkerhedsindskud. Et depositum er normalt en forudbetaling, der foretages til udlejer og svarer typisk til en måneds give eller tage leje. Dette depositum er for at mindske risikoen for udlejer for skader på ejendom eller ubetalt husleje. Så når du flytter ud, skal dette beløb returneres til dig.

For eksempel, hvis du lejer en lejlighed for $ 800 om måneden, skal du sandsynligvis betale mindst $ 1600 for at flytte ind. I nogle lande skal du muligvis endda betale tre måneders leje på forhånd plus en måneds depositum. For dem, der ikke allerede er økonomisk etablerede, kan det gøre det meget vanskeligt at finde en lejlighed, og det kan kræve, at dyre højrentelån sikres fra en bank, før man kan flytte ind.

Rentberry har en fascinerende løsning på dette gåde.

En ny klasse af ejendomsinvesteringer

Rentberry Flow of Tokens

Rentberry Flow of Tokens

Ligesom andre peer-to-peer-udlånsprogrammer som Lending Club vil Rentberry give alle i verden mulighed for at købe Rentberry-tokens og investere dem i en lejekontrakt.

For eksempel kunne en investor investere måske så lidt som $ 50 hver kontrakt i en bred vifte af indskudskontrakter over hele verden og derefter tjene en regelmæssig rente- eller udbyttebetaling som en belønning for at gøre det.

Selvfølgelig er der risiko for tab med enhver form for peer-to-peer-udlån. Da investeringer kan spredes vidt og bredt over mange kontrakter og mange regioner, minimeres risikoen for et stort tab. Denne funktion alene kunne repræsentere en helt ny investeringsklasse.

I bytte for tjenesten ville lejeren i stedet for at skulle betale et fuldt depositum i stedet have en meget lavere månedlig betaling, der foretages for at betale renterne til sikkerhedsdepositørerne.

Rentberry hvidt papir citerer også, at dette ikke kun er for dem, der mangler midler til et depositum, men det kan også være nyttigt for dem, der i stedet ønsker at bruge deres sikkerhedsindskud på en investering, i en virksomhed eller bare for at beholde sine kontanter i stedet for at have det bundet i hjemmet.

Afsluttende tanker

Rentberry har bestemt et fascinerende koncept, der tilbydes. Også selvom Forbes har hentet Rentberry som en af ​​sine top 10 startups inden for ejendom i 2018. Det, vi dog ikke ved, er, hvordan offentligheden vil tage konceptet op.

Vil folk være modstandsdygtige over for at konvertere deres dollars eller pund til ERC-20 BERRY-tokens? Hvad med udlejere og ejendomsejere, vil de være villige til at acceptere deres lejeindtægter i form af en ny kryptokurrency?

Det kan gå år, indtil Rentberry eller noget lignende ser udbredt adoption, men det er langt fra umuligt. Fordelene, der tilbydes af Rentberry, opvejer langt risikoen ved at håndtere det, og da den globale adoption af kryptovaluta stiger, vil efterspørgslen efter og accept af tjenester som denne kun vokse.

Det eneste spørgsmål er, hvor lang tid det tager?

Billedkilder: Rentberry Whitepaper

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me