Ravencoin Pools: 7 af de bedste steder at udvinde RVN

Så du ser på minedrift af Ravencoin og vil øge din rentabilitet? Det kan give mening at deltage i en Ravencoin minedrift pool.

Ravencoin er fortsat populært og rentabelt og ASIC-resistent takket være brugen af ​​X16R-bevis for minedrift algoritme. Dette er faktisk 16 forskellige algoritmer, der bruges tilfældigt under minedrift. Det er denne tilfældige brug af så mange algoritmer, der gør Ravencoin ASIC-resistent.

Men selvom det er ASIC-resistent, er det også vanskeligt nok, at de fleste hjemme rigge ikke får succes med solo minedrift. En af de få tilbageværende måder, du kan øge dit mineafkast på, er, hvis du tilmelder dig en Ravencoin-minedrift. I dette stykke vil jeg give dig nogle af de bedste puljer at overveje.

Top 7 Ravencoin Pools

Der er bogstaveligt talt snesevis af puljer til rådighed for Ravencoin, men næsten hele hashhastigheden er koncentreret i de tre bedste puljer. Koncentration af hashkraft ses ofte som en bekymring, især for de mønter med lavere markedsdækning.

Når det er sagt, forbliver netværket stadig ret decentraliseret, og den største pool, Suprnova.cc, har mindre end 20% af den samlede hashrate. Husk, at det er bedst, hvis du vælger en lille til medium pool for at holde netværket så sikkert og decentralt som muligt.

Lad os nu se på nogle af de bedste Ravencoin minedrift puljer:

Suprnova

Suprnova.cc er langt den største Ravencoin minedrift pool, der kontrollerer 19,65% af netværkshash-kraften. Da jeg kiggede, var der 17.962 arbejdere ved poolen, og den har fundet 224 blokke inden for det sidste døgn. De har et gennemsnitligt mineafgift på 1% og servere placeret rundt omkring i verden.

Suprnova Ravencoin Pool Stats

Suprnova Ravencoin Mining Pool Statistik

Suprnova er velkendt og respekteret i kryptokurrency-samfundet, hvorfor det er så populært til Ravencoin-minedrift. Suprnova kræver dog, at du tilmelder dig, men kun med din e-mail-adresse. Når du først er færdig, har du et samlet login, der kan bruges på næsten alle de andre puljer, de driver (hvilket er en hel del).

BeePool

BeePool er en minedrift med base i Kina, hvilket gør det bedst for minearbejdere med base i Asien. Det er den tredjestørste Ravencoin minedrift, og da jeg kiggede, havde den 593 arbejdere og fandt 106 blokke inden for det sidste døgn.

Beepool RVN-netværksstatistikker

Beepool Netværksstatistik og Hashrate

De kontrollerer 9,5% af netværkshashkraften og har et større gebyr end normalt på 2% for PPS-minedrift, selvom PPLNS-minedrift kun er et gebyr på 1%. Minimumsudbetalingen er meget lille 0,1 RVN, og der kræves ingen registrering for at bruge BeePool.

Ravenminer.com

Ravenminer er den fjerde største Ravencoin-minedrift, der kontrollerer 5,4% af netværkshashkraften. De er en global minedrift, så du kan bruge dem overalt i verden. De har også et mindre gebyr på 0,5% og bruger PROP-udbetalingssystemet.

Ravenminer-statistik

Ravenminer-statistik over forskellige tidsperioder

Da jeg tjekkede, havde de 7115 arbejdere og 58 blokke fundet inden for det sidste døgn. De har også en minimumsudbetaling på 5 RVN (0,5 RVN om søndagen), hvilket kan betyde, at du skal vente et stykke tid på en udbetaling. Ingen registrering kræves for at bruge Ravenminer.com-puljen.

Nanopool.org

Tæt bag Ravenminer er Nanopool, med 4,7% af netværkshash-effekten. De har 6154 arbejdere i poolen og har fundet 60 blokke i løbet af de sidste 24 timer. I øjeblikket har puljen ca. 473,1 Gh / s i total hash-minedrift RVN.

Gebyret er i gennemsnit 1%, og de har servere placeret rundt omkring i verden, hvilket gør dette til en passende minepool for alle, uanset hvor de er placeret. Der er en minimumsudbetaling på 100 RVN, puljen understøtter CPU-minedrift, og der kræves ingen registrering.

Minermore

Det Minermore pool har 2,8% af netværkshashingekraften og placerer den i den nedre ende af de mellemstore Ravencoin-pools eller muligvis i den øverste ende af de små pools. Under alle omstændigheder har den 6960 medarbejdere i netværket og fundet 30 blokke inden for det sidste døgn.

Der er et gennemsnitligt 1% PPLNS-mineafgift og servere placeret globalt (USA, Canada, Europa, Hong Kong). Der er ikke noget registreringskrav hos Minermore.

Møntblokkere

Møntblokkere er en af ​​de mere populære små Ravencoin-minedriftpuljer, der kontrollerer 1,1% af netværkshashkraften og finder 10 blokke inden for de sidste 24 timer med kun 415 arbejdere. Minegebyret er det gennemsnitlige 1% med en PPLNT-udbetalingsordning.

Coinblockers Ravencoin Pool

Online statistik på Coinblockers Ravencoin Pool

Den mindste udbetaling her er kun 0,05 RVN, hvilket gør det nemt at få din første udbetaling. Der er ikke noget registreringskrav, og servere er globalt placeret.

BSOD.pw

Endelig vil jeg gerne nævne BSOD.pw pool. Den har 0,8% af hashhastigheden, og med 1606 minearbejdere fandt den 19 blokke inden for det sidste døgn.

De har servere placeret rundt omkring i verden, hvilket gør det til et godt valg til enhver placering, og 0,1 RVN (0,01 RVN på søndagens) minimumsudbetaling er lille nok til, at alle får betalt hurtigt. Der kræves heller ingen registrering på BSOD.pw, og minegebyret er lidt under gennemsnittet ved 0,9% PROP.

Så selvom dette er den mindste pool, som du kan deltage i på netværket, når blokke udvindes, har du en større andel af blokbelønningen. Det tager selvfølgelig meget længere tid for denne pool at finde blokke end nogle af de større.

Hvilken pool er det rigtige for dig?

Når det kommer til at vælge den bedste Ravencoin-pool, skal du overveje en række faktorer, der kan have en direkte indflydelse på din rentabilitet. Disse inkluderer følgende:

  • Pool oppetid: Temmelig grundlæggende krav. Du kan kun tjene RVN-hashing med en pool, når poolen kører. Minepuljer er også hovedmål for DDoS-angreb og udsættes derfor for lange perioder med nedetid. Det giver derfor mening at bruge en minedrift, der har en god rekord, når det kommer til historisk up-time (helst tæt på 100%). Suprnova er en af ​​de få Ravencoin-puljer, der afslører deres up-time, så det er faktisk et ganske positivt tegn.
  • Gebyrer: En anden virkelig grundlæggende faktor, der vil påvirke din rentabilitet, er det gebyr, som puljen opkræver. Fra ovenstående puljer ser det ud til, at Ravenminer har de laveste gebyrer til at udvinde RVN.
  • Hashpower: Pool hash-power er lidt af en vanskelig. Selvom en pool med højere hash-kraft er mere tilbøjelige til at finde blokke, betyder det også, at du sandsynligvis bliver nødt til at dele blokbelønningerne med et større udvalg af minearbejdere. Men hvis puljen har mindre hashkraft, kan du beholde mere af belønningen, men du er mindre tilbøjelige til at finde blokke som en Ravencoin-pool med højere hashkraft.
  • Serverplacering: Afstand er vigtig, når det kommer til at vælge en pool, da dette vil påvirke latenstiden mellem din rig og selve serveren. Derfor vil du generelt deltage i en pool, der har servere tættere på dig.
  • Udbetalingsbetingelser: Som vi har set ovenfor, er der mange forskellige muligheder, når det kommer til udbetalingsstruktur ved poolen. Nogle RVN-puljer har også minimumsudbetalingskrav, så det er en vigtig overvejelse at tænke på, før du begynder at haske der.

Så fra ovenstående ser det ud til, at Ravenminer og Suprnova kan være stærke udbydere (afhængigt af hvor du er placeret). Selvfølgelig skal du også overveje, at mange af disse krav er en afvejning med hinanden. De billigere puljer har måske ikke altid den bedste up-time og serverplacering.

Konklusion

Da konkurrencen bliver varmere i minedrift af RVN, vil også vanskelighederne med minedrift også blive det. Efterhånden som mere hashpower slutter sig til netværket, finder justeringer sted for at tage højde for det. Dette kan kun betyde, at solo-husminedrift bliver mindre praktisk og dermed mere grund til at bruge en af ​​Ravencoin-puljerne ovenfor.

Der er andre mindre puljer, du kan deltage i, men de fleste finder mindre end 1 blok om dagen. Du kan deltage i en af ​​disse mindre puljer for at fremme decentralisering. Og måske med din hashkraft begynder den mindre pool at finde en blok om dagen.

Hvis du vælger at gå med en af ​​de puljer, jeg har nævnt ovenfor, er det normalt bedst at vælge en mindre pool, men der er nok decentralisering i Ravencoin til, at det ikke ville skade, hvis du besluttede at bruge Suprnova.cc, så længe deres hash strøm forbliver under 25%.

Fremhævet billede via Fotolia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me