QASH Coin Review: Drivkraft for global udveksling af likviditet

QASH er et andet højt profileret eksempel på en kryptovaluta, der driver en global børs.

Dette token, der blev frigivet til offentligheden i en ICO sidste år, begynder at få trækkraft. Dette skyldes, at QASH-token forsøger at løse et problem, som de fleste kryptoinvestorer har stødt på: mangel på likviditet.

I denne QASH-gennemgang vil vi dykke ned i den underliggende teknologi, use case, køreplan og fremtidige udsigter. Vi vil også se på de vigtigste barrierer, der skal overvindes, hvis symbolet skal nå nye højder.

Lad os dykke ned i kryptolikviditet.

Hvad er QASH?

Du har muligvis ikke hørt om QASH hvis du ikke handler på en af Quoine ejede børser, men det er en kryptokurrency, der blev oprettet af Quoine for at hjælpe med at levere likviditet i deres børser og til at betale for udvekslingstjenester.

Målet med Quoine er at forene alle kryptovalutaudvekslinger og oprette en enkelt verdensordrebog. I det væsentlige fungerer QASH med Quoine på samme måde som XRP fungerer med Ripple, men det har langt mere nytte og er designet til at fungere bedre end XRP. Den vigtigste fiat / krypto-udveksling af Quoine er Quoinex, og den har støtte til et imponerende antal handelspar.

Fordele ved QASH Token

Fordele ved QASH Token

Quoinex understøtter også marginhandel, futures, udlån og handelsalgoritmer. Alle disse funktioner gør det til en af ​​de mest avancerede platforme til handel med kryptokurrency. Det var også en af ​​de første børser, der blev reguleret af Japan Financial Services Agency. Ud over Quoinex er der en krypto-udveksling kaldet Qryptos som understøtter næsten 100 forskellige kryptokurver og for nylig også har tilføjet et ICO-marked.

Endelig er der Flydende platform, som endnu ikke er frigivet, men vil være næste generations platform og begyndelsen på verdensordrebogen, der oprettes af Quoine.

Hvilket problem er QASH-løsning?

Der er endnu ikke noget problem, der løses direkte af QASH, men i sidste ende vil det blive brugt af børser til at løse det likviditetsproblem, der bliver en stigende byrde på kryptomarkeder. Hver børs bærer sin egen ordrebog, som ikke kun forårsager uoverensstemmelser i prisfastsættelsen, det betyder også, at der muligvis er nogen, der ønsker at købe din mønt til din pris, men hvis ordren er på en anden børs, er du ude af lykke.

Det vil også give likviditet til de små eller nye mønter, der har ringe handelsvolumen. Og for dem, der udelukkende handler med kryptokurver, giver Qryptos-børsen investorer avancerede sikkerhedsfunktioner samt likviditet til ICO’er.

Hvordan løser QASH likviditetsproblemer

Meget på den måde, som nogle decentraliserede børser forsøger at tackle spørgsmålet om likviditet, planlægger Quoine at løse likviditetsproblemer ved at skabe en platform, der forbinder alle verdens cryptocurrency-børser, og de kalder dette Verdensbogen. Verdensbogen fjerner manglende evne til at matche ordrer, simpelthen fordi de ikke er noteret på den børs, du foretrækker. Det vil også kombinere ordrer fra hele kloden, hvilket giver større likviditet til alle mønter.

Verdensbogen vil være en del af den planlagte Liquid Platform, ligesom Prime Brokerage, der vil give brugerne et forudgående udvalg af handelsværktøjer. Verdensbogen arbejder med en teknologi kaldet Matching Engine, som blev bygget fra bunden specielt til Liquid Platform.

Oversigt over flydende platform

Oversigt over den flydende platform

Matching Engine er baseret på årtier med viden om finansielle tjenester og vil være designet til at behandle millioner af transaktioner pr. Sekund. Dette vil give den flydende platform enorm skalerbarhed og gøre den til den mest avancerede kryptovaluta-platform på planeten.

En af de primære begrænsninger for likviditet er fiat-valutastyring, og Quoine har også et svar på dette. De har skabt relationer med banker over hele verden og vil bruge disse relationer til at skabe et netværk, der løser de begrænsninger, der ofte er forårsaget af fiat-styring i kryptovaluta-platforme. Dette netværk vil omfatte banker fra hele Asien, hele Europa og fra USA.

Matching Engine inkluderer et smart ordrerutesystem, der giver prisfeeds fra alle de store globale børser. Målet med systemet er at finde det bedste match for alle ordrer, der kommer ind i systemet. Det smarte ordrerutesystem vil endda være i stand til at skabe matches på tværs af par. Dette betyder, at du muligvis ser en BTCSGD-ordre udfyldt mod en ETHJPY-ordre ved at kombinere den med en ETHBTC- og SGDJPY-transaktion i baggrunden.

Endelig er der Prime Brokerage, der giver kreditfaciliteter til kunder, der giver dem mulighed for at handle på margen eller deltage i programmet for udveksling af valutakurser. Kunder har mulighed for at bruge enten kryptovalutaer eller fiat som sikkerhed.

Hvordan vil den flydende platform være overlegen

Der er andre platforme, der forsøger at oprette en global ordrebog eller øge likviditeten på andre måder, men ingen ser lige så succesrige eller avancerede ud som Liquid. De fleste har ikke været i stand til at oprette en samlet ordrebog og mangler også valutakonvertering i realtid og markedsdannelse.

Flydende platform sammenlignet

Den mest åbenlyse udeladelse fra mange platforme er fiat-styring, primært fordi de fleste platforme, der forsøger at løse dette likviditetsproblem, oprettes som decentraliserede platforme og derfor har svært ved at opbygge relationer med banker. Liquid er også den eneste platform med en funktionel matchende motor og ordrerute-system.

Hvad gør QASH?

QASH blev oprettet som et værktøjstoken til alle børser under Quoine-paraplyen. Det giver brugerne en nedsat betalingsmetode for alle tjenester i børsenettet. Selvom rabatten i øjeblikket er sat til kun 5%, forventes det, at den store mængde transaktioner vil øge værdien af ​​QASH. Efterhånden som vedtagelsen af ​​børserne vokser, vil også værdien af ​​QASH vokse.

Quoine betragter QASH som en fremtidig foretrukken betalingsmetode for en bred vifte af finansielle tjenester. En øget anvendelse af Quoine-netværkstjenesterne af fintech-virksomheder, finansielle institutioner og andre partnere vil give QASH større nytte.

Det vil være tilgængeligt for handel på alle større børser, og ud over at blive brugt som betalingsmetode på Quoine-platformene, er det også planlagt at blive brugt som betalingstoken i en bred vifte af finansielle institutioner.

QASH Centralisering

Quoine-platformene er ikke beregnet til at være decentraliserede, så det bør ikke komme som en overraskelse at høre, at QASH-tokenet i øjeblikket er ret centraliseret. En adresse rummer næsten 65% af alle tokens, og de fire øverste adresser har over 80% af de tilgængelige tokens.

QASH Token Allocation fra Crowd Sale

QASH Planlagt Token Allocation fra Crowd Sale

Det er planlagt at ændre sig, og faktisk ændrer det sig, fordi en adresse for seks måneder siden havde næsten 80% af møntforsyningen. Quoine er noget forsigtig, da de udruller tokens, hvilket er forståeligt i betragtning af, at mønten forventes at blive udbredt i den finansielle sektor.

Quoine-partnerskaber

Qryptos er unik i kryptovalutaverdenen som den eneste børs, der bruger Deloitte som ekstern revisor. Der var et interview gennemført med Quoine CTO Andrew Pemmelar for nogle måneder siden, og mens han ikke nævnte specifikke navne, sagde han, at der var dannet partnerskaber med Sydkoreas største børs (Bithumb) og 4 af de 5 bedste amerikanske børser.

Vi kan gætte, at dette ville betyde Bittrex, Gemini, Kraken, Bitstamp og måske endda Coinbase Pro. For nylig er der annonceret partnerskaber med Bitfinex, Binance, CEX.io og mange andre.

Quoine-holdet

Det er altid opmuntrende, når du ser et projekt, hvis team har betydelig erfaring inden for fintech-området. Det er bestemt sandt for Quoine. CEO og medstifter Mike Kayamori var tidligere senior vicepræsident i Softbank, mens den anden medstifter og CTO Mario Gomez-Lozada tidligere var chef for Japan og chef for Fixed Income IT Asia hos Credit Suisse.

QASH-teammedlemmer

Mike Kayamori (venstre) og Mario Gomez-Lozada til højre

Det er ikke kun grundlæggerne, der har en sådan dyb fintech-oplevelse. Quoine-teamet har tilsammen 250 års fintech-erfaring. Bestyrelsesdirektører og investorer er lige så imponerende. Med ledere fra en hvem er hvem af virksomheder, herunder JAFCO (200B markedsværdi), PWC, Softbank, Yahoo, Singapore Telecom Group (60 B), Credit Suisse, Goldman Sachs, Morgan Stanley, Paypal, og listen fortsætter og fortsætter. Ingen grund til at tvivle på QASH på grund af holdet.

QASH-prisanalyse

QASH er faldet gennem meget af 2018 og er i øjeblikket ret billigt til ca. $ 0,25 (27. juli 2018). Det er et stort fald fra det højeste niveau på 2,33 dollars i midten af ​​januar 2018. Tilbage i januar blev QASH rangeret # 60 med hensyn til markedsværdi, men fra slutningen af ​​juli er den faldet til # 103.

Det er betydeligt under sammenlignelig mønt Ripple, som er nr. 3 i markedsværdien. QASH har lignende funktioner som XRP, men har genereret langt flere partnerskaber. Den virkelige test vil være, når Liquid Platform lanceres.

Hvis Quoine-teamet virkelig leverer på Liquid Platform, kan QASH blive meget bredt adopteret. Det er dog usikkert, om det vil ske, da Liquid Platform oprindeligt var planlagt til at blive frigivet i første kvartal af 2018, men her venter vi stadig i tredje kvartal.

Konklusion

Quoine-platformen lyder bestemt som en vinder, men indtil der er en fungerende Liquid Platform, der gør, hvad Quoine hævder, at den vil gøre, er der ingen måde at vide. Hvis platformen fungerer som annonceret, kan QASH eksplodere i værdi. Det store antal partnerskaber viser, at der også er stor opbakning til mønten inden for branchen.

Mens jeg personligt foretrækker at se en af ​​de decentraliserede løsninger på overfladen af ​​likviditetsproblemer som en vinder i dette løb, er virkeligheden, at den eneste måde at få den finansielle serviceindustri med på er med en central børs. Det er det, de kender, og det er det, de stoler på.

De enorme mængder kapital, som eksisterende finansielle serviceselskaber ville bringe til bordet, kunne let se QASH overhale XRP.

Fremhævet billede via Fotolia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me