Pundi X anmeldelse: Kraftig salgssted Crypto Adoption

Pundi X var en af ​​de mest efterlængte ICO’er i 2018. Dette betød, at det var i stand til at ramme sit hårde loft på 35 millioner dollars inden for 90 minutter.

Projektet forsøger at opbygge et stort decentraliseret krypto-salgssted netværk. De forsøger at opnå dette gennem Merchant-enheder, kort og crypto-tegnebøger. Hvis de lykkes, håber de at gøre det at købe kryptovaluta lige så let som at “købe flaskevand”.

Men er disse ambitioner for store?

I denne Pundi X-gennemgang vil jeg forsøge at besvare det. Jeg vil også se nærmere på brugen af ​​NPXS-token såvel som dets langsigtede adoptionspotentiale.

Pundi X Teknologi og brugssager

Drivkraften bag skabelsen af Pundi X er den stejle indlæringskurve for dem, der lige kommer ind i kryptovaluta-økosystemet. Med meget få undtagelser (Robinhood og Coinbase kommer til at tænke på) er de nuværende kryptokursudvekslinger forvirrende og vanskelige at lære for nye brugere.

Og det berører ikke engang vanskelighederne og forvirringen forbundet med jonglering af flere tegnebøger, private nøgler, adgangssætninger og godkendere.

Ærligt talt kan selv erfarne cryptocurrency-brugere blive lidt frustrerede. Pundi X tilbyder at ændre alt dette gennem tre sammenkoblede stykker teknologi: Pundi X-platformen, mobile tegnebøger og kortbetalinger.

Et interessant og unikt træk ved Pundi X-netværket er, at dets enheder er integreret i to blockchains – Ethereum og NEM. Nem (XEM) blev valgt, fordi det er populært blandt asiatiske finansielle institutioner, og fordi det har teknologien til at muliggøre næsten øjeblikkelige betalinger.

Platformen

Det Pundi X POS-enhed er begyndt at producere i februar 2018 efter ICO og har leveret til handlende siden juli 2018. Listen over handlende er blevet udvidet i et stadigt stigende tempo. Du kan se en liste over alle de globale handlende her

Det giver kunderne mulighed for at betale for varer med kryptokurrencie, der er gemt i deres mobile tegnebog, og kan også bruges til at købe kryptovalutaer (BTC, ETH, XEM, QTUM eller ACT) for at supplere tegnebogen.

Under ICO har Pundi sagt, at de vil levere 100.000-700.000 POS-enheder til mindst 12 forskellige lande i løbet af de næste tre år. Ud over basismodellen designer Pundi også en mindre enhed og en desktopversion, der kan acceptere større kreditkort, Apple Pay og Samsung Pay.

Pundi X POS-system forklaret

Pundi X POS-system forklaret


Holdet klarer sig faktisk meget bedre med XPOS-enheder, der sendes til mere end 25 lande pr. November 2019, og forventningerne til over 100.000 XPOS-enheder, der skal implementeres inden 2021.

POS-systemet betjener også købmænd, da det indeholder beholdnings-, medlemskabs- og identitetsstyringsfunktioner. Pundi X siger, at POS-systemet vil være langt bedre end Bitcoin-pengeautomater takket være det øgede udvalg af tilgængelige tjenester og de lavere omkostninger.

Derudover er enhederne langt mindre, hvilket gør det muligt for dem at blive installeret mange steder, hvor en Bitcoin-pengeautomat ikke ville være mulig. Pundi X-token (NPXS) vil blive brugt som gas til netværket, der driver transaktioner og reklamer, samt identificerer kunder til kvalificerede rabatter.

De første 500 enheder blev leveret til udvalgte placeringer i slutningen af ​​juni, og den 10. juli 2018 meddelte holdet den første af disse, som er placeret i Hong Kong i fire deltagende FAMA-restauranter som en del af RISE 2018-konventionen. Holdet distribuerede også XPASS-kort til RISE 2018-deltagere for at demonstrere, hvor let det er at bruge kryptokurver til at foretage køb ved hjælp af deres teknologi.

Pundi X-enheder

De nuværende og planlagte Pundi X PoS-enheder. Billede via Pundi X

Holdet har også sagt, at de vil fokusere på Indonesien, som er det største sydøstasiatiske land, med en befolkning på ca. 250 millioner. Naturligvis er Hong Kong også blevet et mål for tidlig adoption, og Pundi X-teamet har også sagt, at det har udvidet til Kina.

Det er meget spændende at se holdets forsendelse og beta teste den aktuelle hardware, og selvom det kan virke uvirkeligt at være i stand til at købe varer med kryptokurrency og købe kryptokurrency, mens du venter på, at din frokost eller middag skal serveres, kunne denne platform ikke kun gøre det til en realitet, men gør det bredt accepteret i løbet af de næste tre år.

Pundi X tegnebog

Den mobile tegnebog (Pundi XWallet) forenkler nøglehåndtering for brugere, lagrer de offentlige og private nøgler og bruger et adgangskodesystem svarende til ethvert online-system.

Denne funktion forventes alene at øge indførelsen af ​​kryptokurver massivt af nye brugere, men der er bekymring for, at det kunne afskrække eksisterende kryptokurrencybrugere, der bekymrer sig om sikkerheds- og privatlivsproblemer.

Tegnebogen er i stand til at indeholde BTC, ETH, BNB og NSPX samt fiat-valutaer. Der er planer om at tilføje support til yderligere valutaer over tid. XWallet inkluderer også et virtuelt XPASS-kort, eller det kan synkroniseres med et fysisk XPASS-kort.

XWallet Google Play

Screenshots af XWallet i Google Play Butik

XWallet er tilgængelig på både iOS- og Android-enheder og er gratis at downloade. Med hensyn til feedback på apps, det har omkring en 4,3 stjerneklassifikation i Google Play butik. Der ser imidlertid ud til, at der for nylig har været en række klager over appens funktionalitet.

Nogle af disse vedrører KYC-kravet fra Pundi X, som de ikke virkelig kan kontrollere. Men for dem, der er af teknisk karakter, ser teamet ud til at være ret lydhørt og – vigtigst af alt – modtageligt.

Pundi X-kortbetalingssystemet

Virksomheden har udgivet et kort, som de navngiver XPASS-kortet, som fungerer sammen med mobilappen og tegnebogen, hvilket muliggør betalinger og indbetalinger med kort (et velkendt medium for de fleste), der trækkes fra mobilbogen..

Derudover er brugerne i stand til at se den aktuelle markedspris for hver kryptovaluta, før de betaler for varer og tjenester, så de kan betale med den kryptokurrency, der giver den bedste værdi på det tidspunkt. I øjeblikket understøtter XPASS-kortet BTC, BNB, ETH og NPXS.

Denne evne til let at betale for ting med kryptokurver er, hvad der endelig vil give dem reel værdi i bred forstand. Det Pundi X whitepaper siger, at

de fleste kryptokurver kan kun bruges til at købe andre kryptokurver, hvilket reducerer relevansen af ​​dem til næsten nul for de fleste

Pundi X-kortbetalinger

Pundi X-kortbetalinger

Faktisk er et af de primære argumenter for ikke-kryptotroende, at kryptokurver ikke har nogen reel værdi. Det er håbet, at aktivering af betalingslethed vil ændre denne opfattelse.

Det ser ud til, at Pundi X-teamet har skabt et teknologisystem, der har potentialet til at gøre kryptokurver bredt accepterede og brugt på global skala. Mens brugssagerne i teorien er stærke, afhænger meget af vedtagelsen af, hvor hurtigt POS-enhederne kan rulles ud, hvor godt de rent faktisk fungerer, og hvor vellykket de næste mange års markedsføring for teknologien er.

Det er også bemærkelsesværdigt, at Pundi har indgået et samarbejde med iBank om frigivelse og distribution af XPASS-kortene. De tilbyder både standard XPASS-kortet samt et specialudgave af Cao Jun-designet kort.

Pundi har også udgivet et Manga-tema XPASS-kort, der også understøtter NEM og Qtum. Til sidst bliver disse specialudgave-kort gjort til digitale aktiver på IOST-blockchain.

Pundi-funktion X – f (x)

Funktion X eller f (x) er Pundis vision om blockchain-internet og inkluderer ikke kun en decentral internetmodel, men også de hardwareenheder, der er nødvendige for at drage fordel af dette nye blockchain-baserede operativsystem.

Den første enhed, der lanceres, er Pundi X-blockchain-telefonen, der kaldes “BIR” for “Blok on Blok”. Ud over den blockchain-baserede telefon planlægger Pundi X-teamet også at redesigne XPOS-terminalerne for at drage fordel af f (x) -teknologi. Endelig er der en funktion X fysisk knude under udvikling.

Funktion X Pundi X

FXTP-protokol med BOB-smartphone

Dette er kun tre eksempler på hardware, der kan oprettes for at drage fordel af f (x) operativsystemet. Som alt andet, som Pundi X-teamet påtager sig, er konceptet med Function X-operativsystemet ambitiøst, imponerende og vidtrækkende.

Pundi X Team

Pundi X-teamet er en talentfuld gruppe af teknologer og iværksættere, hvilket synes at være præcis, hvad dette projekt har brug for for at få succes. Generelt består ledelsen af ​​computeringeniører, der blev seriel iværksætter.

Den skarpe undtagelse herfra er administrerende direktør og grundlægger Zac Cheah, som tidligere var en HTML-spiludvikler, men måske derfor omringede han sig med et så stærkt team.

Præsidenten for Pundi X, Constantin Papadimitrou, har en lang historie med at grundlægge succesrige fintech-virksomheder og skalere dem, hvilket gør ham til en ideel pasform til et projekt, der har brug for hurtig vækst og adoption.

Pundi X-teammedlemmer

Fra venstre: Zac Cheah (CEO), Pitt Huang (CTO), Constantin Papadimitriou (præsident), Danny Lim (CFO)

CTO / COO og medstifter Pitt Huang skabte og solgte sin første forretning i en alder af 25 år og fortsatte med at oprette og sælge flere forretninger, herunder en der havde over 200 ansatte.

Finansdirektøren og den tredje medstifter af projektet er Danny Lim. Danny er en APAC-finansieringsekspert, der har produktdesignerfaring med Baidu og Lenovo. Danny er ph.d.-jurist fra Tsinghua University og har ACMA og CGMA regnskabskvalifikationer.

Ledelsesteamet opererer ud fra Jakarta, som forskerteamet stort set opererer fra Shenzhen. Samlet set har holdet fysiske kontorer i Jakarta, London, São Paulo, Seoul, Tokyo, Shenzhen og Singapore. Fra august 2018 består teamet af mere end 150 medarbejdere med over halvdelen af ​​forsknings- og udviklingsroller.

Partnerskaber

Pundi X-teamet har arbejdet flittigt, ikke kun på produktet og platformen, men også på partnerskaber for at hjælpe med at sprede platformen og sikre både kortsigtet vækst og langsigtet stabilitet.

Det mest betydningsfulde partnerskab for Pundi X har været det med NEM. Det er dette partnerskab, der gør det muligt for Pundi X at bekræfte transaktioner med det samme. Uden dette ville holdet næsten helt sikkert kunne få trækkraft med forbrugerne, som ikke vil være villige til at bruge et transaktionsbetalingssystem, der i det mindste tager flere minutter at bekræfte transaktioner. De hurtige og billige transaktioner leveret af NEM gør det muligt for Pundi X at få mainstream-adoption.

Pundi X-partnerskaber

Pundi X-partnerskaber

Pundi-teamet har også brugt tid på at positionere sig inden for kryptovaluta-økosystemet og etablere partnerskaber med den indonesiske Blockchain Association, Singapore Fintech Association, XPOS Consortium, ACCESS, Fintech Association of Hong Kong og Swiss Swiss and Fintech Association.

Dette førte sidst til et yderligere partnerskab med det schweiziske selskab UTRUST, der har forpligtet sig til at implementere 1.000 af Pundi X POS-enheder.

Pundi X har været proaktiv i at skabe partnerskaber som et vigtigt værktøj til forretningsudvikling. De har også brugt dem til at maksimere deres værdiproposition, øget tillid, engagement og adoption for både forbrugere og handlende. Dette skal hjælpe dem enormt i deres markedsføringsindsats, når de udruller Pundi X-enhederne og -systemerne i hele Asien og videre.

Fællesskabsanalyse

Selvom NXPS-mønten har været svækket sammen med resten af ​​kryptokurrencymarkederne, fortsætter projektet med at tiltrække medlemmer til sine forskellige online-samfund. Faktisk har den langt den største efterfølger på Facebook, jeg nogensinde har set for et blockchain-projekt med over 110.000 tilhængere af sin side.

Det dværger sine andre sociale mediekonti, selvom det har en stærk Telegram kanal, med over 40.000 tilhængere der.

Projektet følger videre Twitter er ret solid med 66.600 tilhængere. Holdet er også aktivt der, ikke kun kvidrer deres egne ting, men retweeter også nyttige oplysninger fra andre Twitter-brugere og blockchain-projekter.

Underreddit til Pundi X er noget skuffende med kun 5.534 tilhængere. Indlæg her er også sjældne. Faktisk ville du have det bedre at følge projektets YouTube-kanal, som har et stort antal videoer og nogle meget gode oplysninger om Pundi X- og NXPS-tokens.

Det har også over 4.000 abonnenter, hvilket er ret godt Youtube til et blockchain-projekt.

NPXS-token

Som tidligere nævnt holdt Pundi X en ICO tilbage i januar og hævede deres hårde cap på 35 millioner dollars på kun 90 minutter. Som vi alle ved, var første kvartal af 2018 en dårlig for krypto generelt, og NPXS-token sank langsomt fra $ 0,001 til mellem $ 0,0007-0,0008 i april.

Det var her, tingene blev interessante, efter at Bancor Network havde opført NPXS-tokenet. Det tog prisen til $ 0,004 eller deromkring, men så i maj steg prisen igen og nåede næsten $ 0,015, inden den faldt tilbage. Prisen steg til en heltidshøjde på $ 0,015621 den 17. juni 2018, da forsendelsen af ​​de første 500 XPOS-enheder blev annonceret.

NPXS-prisydelse

NPXS-prisydelse. Billede via CMC

Selvfølgelig holdt den pumpe ikke, og prisen blev lavere næsten umiddelbart efter meddelelsen om forsendelse i juni. Der var et kort rally i maj 2019, men inden 23. oktober 2019 var prisen på et laveste niveau på $ 0,000159. Flere uger senere den 8. november 2019 er prisen kommet sig lidt til $ 0,00018, hvilket gør NPXS til den 94. største mønt efter markedsdækning.

Handel & Lagring af NPXS

Hvis du synes, det er et godt tidspunkt at købe NPXS, eller hvis du bare vil støtte projektet, finder du token opført på snesevis af forskellige børser.

Den største handelsvolumen kan findes på Binance, men Upbit og Hotbit har også gode volumener. Du kan også overveje Bithumb, Exrates, BKEX eller Vebitcoin. Der er en håndfuld andre børser med acceptable handelsvolumener, selvom du kan kæmpe med større ordrer.

Når man ser på likviditeten på en børs som Binance, ser det ud til at være gennemsnitlig. For eksempel er dybden i BTC / USDT ordrebogen rimelig med et mindre budspørgsmål, men den daglige omsætning er på den nederste side. Så større blokordrer kan føre til en vis glidning.

Binanace NPXS

Tilmeld dig Binance og køb NPXS-tokens

Den anbefalede tegnebog er den mobile XWallet, der oprettes og frigives af Pundi X-teamet. Du kan få det her og det er også perfekt til staking. Der er andre muligheder såsom Atomic Wallet, og selvfølgelig kan du også gemme NPXS i alle ERC-20 kompatible tegnebøger.

NPXSXEM-tokenet

Ud over NXPS ERC-20-token er der også et NXPSXEM-token oprettet fra NEM-blockchain. Det er et hjælpeprogram, der blev oprettet til brug på NEMXPOS-enheder.

Pundi planlægger at fremstille og implementere 20.000 NEM XPOS-enheder rundt om i verden, som alle vil køre på NEM-blockchain. Selvfølgelig handles det også åbent på markeder og har i øjeblikket en værdi på $ 0,000171.

NXPSXEM nåede sit højeste niveau på $ 0,004845 den 8. august 2018, blot en dag efter at være børsnoteret. Den laveste tid var $ 0,000088 $ den 16. oktober 2019. Ligesom NXPS kan den også satses ved at holde den i XWallet indtil udgangen af ​​2020.

Konklusion

Pundi X har påtaget sig en imponerende og ambitiøs opgave med at tackle, hvad der kan betyde en daglig brug af kryptokurver af masserne, hvis deres vision realiseres. Teknologien synes passende til det, de forsøger, og levering af XPOS-enheder til mere end 25 lande viser allerede teamets engagement og projektets succes til dato.

Hele teamet har betydelig erfaring inden for både teknologi og økonomi, hvilket har været nyttigt for opstarten. Med partnerskaber på plads og håb om større partnerskaber, der skal smides, er Pundi X som en sovende kæmpe.

Alt der er tilbage er at se, om de kan opfylde deres løfte om 100.000 enheder i de kommende tre år, og om de er i stand til at markedsføre disse enheder korrekt.

Med disse to stykker på plads kan du muligvis se en Pundi X-enhed hos en forhandler i nærheden af ​​dig i den nærmeste fremtid. Faktisk, hvis du bor i Brasilien, Sydøstasien eller nogle områder af Europa og Afrika, er du muligvis allerede stødt på Pundi X-enheder.

Og nu med udviklingen af ​​Funktion X ser Pundi ikke kun på at overtage kryptokurrencyhandler, men de vil også overtage internettet. Forestil dig, om de har succes. Pundi X om tyve år kunne være som en kombination af Google, Apple og Amazon med en global rækkevidde og kommanderende tilstedeværelse på markedet.

Billeder via Shutterstock

Ansvarsfraskrivelse: Dette er forfatterens udtalelser og bør ikke betragtes som investeringsrådgivning. Læsere bør gøre deres egen forskning.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me